İstanbul'da Fal - Falcılar

Meraba kizlar.
Meleklerde emreye baktirdim, ne kadar olumsuz yorum varsa bana saydi sanirim.fisir fisir azarlar gibi konustu :)
Hayatimdaki olumlu olaylari dahi bozdu yani.. aşk iş vs durumlari cikiyor mu? Yani dilerim olmaz mezara gömdu

merhaba ben de emreye baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı o kadar negatif biri ki. hiç ısınamadım çok hızlı konuşuyor hiçbir dediğini anlamadım zaten

evet besiktas hande

Aslında gittiğim diğer falcılara nazaran iyiydi. Erkek arkadaşımdan yeni ayrılmıştım bana "Şu an başka bir kızla görüşüyor" filan dedi hatta ben inanmazım "yok ya yeni ayrıldık hemen bulamamıştır" filan demiştim. Kızın isminden harf de vermişti bana bikaç hafta sonra hakikaten dediği harf de kız da doğru çıktı. Ama Nisan'da yeni biriyle tanışacağımı söylemişti eskisinin de bana mesaj atacağını söylemişti onlar olmadı ( Çalıştığı cafe kapanmış görünüor internetten bakılınca. Yeni yerini bilen var mı?

yok ya cafe kapanmadi,hatta ben cumaya randevu aldim gidecem,eskisinden hicbi haber cikmadi mi peki nisanda??yani aramasi fln da mi olmadi ?

yok ya cafe kapanmadi,hatta ben cumaya randevu aldim gidecem,eskisinden hicbi haber cikmadi mi peki nisanda??yani aramasi fln da mi olmadi ?

Eskisinin ne zaman mesaj atacağını söylememişti tekrar benimle iletişime geçeceğini söylemişti şu ana kadar olmadı, olacağını da sanmıyorum ben. Yeni biriyle Nisan'da tanışacağımı, tam istediğim gibi biri olacağını söylemişti o çıkmadı

merhaba ben de emreye baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı o kadar negatif biri ki. hiç ısınamadım çok hızlı konuşuyor hiçbir dediğini anlamadım zaten
Ayni sekilde beni ayirdi baskasiyla yapti isten cikarildim yeni is..arkadas kazigi yedim..her sekilde moral bozucu seyler dedi genelde fali cikmio anda iyi diye mi sirasi oluyo emrenin?

Meraba kizlar.
Meleklerde emreye baktirdim, ne kadar olumsuz yorum varsa bana saydi sanirim.fisir fisir azarlar gibi konustu :)
Hayatimdaki olumlu olaylari dahi bozdu yani.. aşk iş vs durumlari cikiyor mu? Yani dilerim olmaz mezara gömdu
Emreye cok yakin zamanda gittim, hep olumsuz konustu ve ayni sekilde hala tedirginim cunku anda yakaladigi seyler olmuştu. Burada cikmadi diyenleri okuyunca rahatladim ama umarim cikmaz . Baska fikri olan var mı ?

kizlaar yokmu tarihile cikti diyeceginiz bi falci ya?? cuma gunu tekrarr handeye gidecemm,handeye baktiranlar bilgi vere bilirmi cikti mi handenin tarihleri?
Haftaya Handeye ilk kez gidecegim kismetse:) bi o kaldi zaten sana cikan olmus muydu? Damlarda tugbanin disinda bi bayan vardi gunle bsy yakaladi bende diger dyrumlar olursa yazarim

kahve daha mi iyi diyorsun yani?orda cafede handenin annesi bize hep tarot tavsiiye ediyor ama bu sefer bende kahve baktircam bakalaim,kahveye nekadar bakiyor peki?yani kac dakka?
tarotta sen soru soruyorsun, hem kısıtlı bi konu oluyo hem de sorularla yönlendirmiş olunacağını düşündüğüm için kahveyi tercih ediyorum fal baktırırken. kim olursa olsun

Meraba kizlar.
Ben baktırdım daha önce melekler kahvesinde emre,muzaffer,eren,kadir'e baktırdım , bana verdiği tarihler çıkmadı malesef(

Meraba kizlar.
bir kaç hafta önce yolum o tarafa düşünce emreyi denemiştim. modum düşük bir şekilde kalktım sonra kendime kızdım, dediğin gibi tarzı son derece itici, çok bilmiş havasındaydı. olumsuz konuştuğu şey gayet olumlu ilerliyor, çıkmayanı çokmuş zaten rahat oll
gidip de çok beğendiğim biri olmadı, tuğba daha tutarlı geliyor bana

bayanlar selam :) eskiden kk bi dilek varmış şimdi beşiktaş tarafında bakıyormuş. nasıldır deneyimleyen var mı?

Merhaba kızlar şu an çok acil iyi bi falcıya ihtiyacım var eskileri bile okuyamıcak kadar kötüyüm inşallah bana önerebileceğiniz iyi bir falcı vardır

Merhaba kızlar şu an çok acil iyi bi falcıya ihtiyacım var eskileri bile okuyamıcak kadar kötüyüm inşallah bana önerebileceğiniz iyi bir falcı vardır
VALLAH ben kotu oldugumda ve falci aradigimda 2015in ocak ayindan taaa okumaya bashlamishtim iyi bi ilac bulmak icin

merhaba kızlar. artık cafe falcısı istemiyorum. hiçbir dedikleri çıkmıyor. hiç mi yok ya bildiğiniz güzel bir falcı

Arkadaşlar bakın ne buldum geçmiş yorumlarda ,Seyhan hn kimdir nasıl ulaşabiliriz

Ayni durumdayim kizlar yok mu ya zor durumdayim lutfen gorup de bildiginiz varsa bi ses edin :.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…