İstanbul'da Fal - Falcılar

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (
Formda eskiden olan birakan kisiler varmis onlarin belki tecrubesi coktur illaki biri biraz daha tutarlidir.... kizlar nolur ya biliosaniz paylasin :'(

Arkadaşlar bu kapriss cafede imama gidenler kimler? Nasıldır? Ben gittim 250 l mı aldı büyü var diye, malzeme parası filan dedi, ortadali malzemede kurşun ve tuz tabi, çalışanlar çok kaba , 2. Ye çağırdı kontrol randevusu filan bakalım büyü bozulmuş mu diye, 5 dk. Bişey söyledi ondan da 30 aldılar , bi de önümde tartıştılar çalışanla, yok ne kadar az ödemeyle kurşun dökülmüş bana , niye böyle yaptın diye imama çıkıştı, tamamen tiyatral geldi bana çok garip geldi durum, var mı deneyimleriniz? İmamı beğenen, ben de tutturdu dien var mı? Büyü varsa nasıl 2 dk. Lık kurşunla tuzla halletti toz pembe oldu baya saçma geldi bana!

Kizlar uc vakit didemi deneyin cafe de ama cafe kendinin yani cafe falcisi gibi dusunmeyin ben cogundan fazla didemden memnun kaldim senelerdir . Hatta piskolog gibi diyebilirim fiyatida uygun digerlerine nazaran 40 tl bide gulsum abla vardi eskiden ama birakmis oda iyidi

hmmmm?... pek bi sevmişsiniz didem'i
başka kimlere gittiniz? var mı başka tavsiye, yorum?

var mı başka giden dideme? ne dersiniz?

İmam'a ben bikaç yıl önce gitmiştim dedikleri çıkmadı boşuna vermişsin epey de para. Sarmaşık Hasan da çok iddialı bakmıştı "Çıkmazsa gel bana" filan demişti ama dedikleri çıkmadı onun da. İkisini de önermem şahsen

ne günlerdi di mi :) valla iş güçten ne fala , ne siteye vaktim oluyor. dur telefonumu yazayım haberleşelim :) öpüyorum

Canım keşke o kafe hakkında geçmişte yazılanları okuyup gitseydin,bende 2 kere gittim iki gidişimdede sana bakım yapalım üzerinde nazar var kurşun dökelim şeklinde söylemlerde bulundular,hatta 650 tl imiş sana 350 tl yaparız diyerek kart yazdı,ben bir kere imama bir kere tasula türkana gittim.Ben yaptırmadım hiç bişey ,bu tutumları yüzünden de gitmiyorum artık,bana göre onlar o işi ticarete dökmüş,doğru gelmiyor bana. Baktırdığım fallarda gelecek ile alakalı çıkan hiç bir şey olmadı.Boşuna parana yazık etmişsin.Arkadaşımda gitmişti onada aynı şekilde büyü var üzerinde diyip para talep etmişler.Bunu herkese söylüyorlar demekki(

hmmmm?... pek bi sevmişsiniz didem'i
başka kimlere gittiniz? var mı başka tavsiye, yorum?

var mı başka giden dideme? ne dersiniz?
Ben bu hafta gittim Üç vakit Dideme,öyle standart bir falcı,geçmişi ve anı kısmen bildi,kahve iskambil bakıyor. Kafe boştu zaten müşteri yoktu,içer de kediler dolaşıyor.Öyle bahsedildiği gibi ağzımın açık kalacağı ,nokta atışların olduğu,aaa bak bunu diğerleri bilememişti bu nasıl bildi diyeceğim bir fal deildi, beni çok tatmin etmedi işin açıkcası. Bende burda okuyup merek edip gittim ama genel standart kafe tarzı bir faldı. Sadece aşk üzerinde duruyor,aile sağlık hiç bahsetemedi.Tuğba,Hande yada Nihal gibi deil,söyledikleri ile şok etmiyor yani. Gelecek ile ilgili tarih verdi çıkarsa yada çıkmazsa yazacağım.Ben çok memnun kalmadım işin açıkcası ,bir kere daha gidermiyim kesinlikle gitmem,yinede karar sizin tabiki:)

Meraba formun tatlış bayanlari, haftaya ilk kez hande hanima gidicem yorumlari okudum sanirim en favorilerden biri. Kahve mi tarot mu bakiyor(karisik mi ya da)? Ayriysa hangisini onerirsiniz bna iliskide her seyi soylemesi gereken bisey lazim cok kotu durumdayim iyi olan onerilere acigim. Handenin fali cikiyor mu ?

VALLAH ben kotu oldugumda ve falci aradigimda 2015in ocak ayindan taaa okumaya bashlamishtim iyi bi ilac bulmak icin
Yaa aslında yeni değilim eskileri bende okumuştum ama bir iki aydır giremiyorum o arada belki iyi biri çıkmıştır diye düşündüm çokta kötü olduğum için okuyamadım

:) valla 4 yil once ilk gittigimde senle dusuncelerim aynen birebirdi zaten ne olduysa aylar gecip dedikleri tek tek cikmaya baslayinca oldu insallah seninde cikar haber verirsin

:) valla 4 yil once ilk gittigimde senle dusuncelerim aynen birebirdi zaten ne olduysa aylar gecip dedikleri tek tek cikmaya baslayinca oldu insallah seninde cikar haber verirsin
inşallah canım çıkarsa büyük bir zevkle burda yazarım zaten,teşekkür ederim iyi dileklerin için

ya o kafedekierin hepsi dolandirici ya niye gittin ki cafeye?? orda imam,tasula ve roza hepsi ailece dolandirici yaa bosna parani harcamissin

Neden ben sizin didem olduğunuzu düşünüyorum acaba ? Geçmişe de baktım,başka farklı pek kişi yok ben de gittim ama verdiği tarihler kesinlikle çıkmadı taaaa nisanda kaldı... Evet güzel bakıyor anı ama gelecek ?

İyi akşamlar, lütfen caffe falcılarına paranızı kaptırmayın, hele ki büyü var, nazar var adı altında hiç ama hiç inanmayın. Yalan hepsi. Büyü ve nazar bozmak herkesin harcı değil, kaldı ki onları bozanların çoğu da sahtekar olduğuna göre artık bir düşünün. Herkes paracı yalancı olmuş çıkmış. Bir cami hocasına gidip gönlünden kopanı vermek ve kendini okutmak belki de en iyisidir. Veya Youtube da Rukye Ayetlerini dinleyebilirsiniz. O da çözüm olabilir. Ama lütfen sahtekarları paranızla ünlü yapmayın hak etmedikleri değeri asla vermeyin. Ülkede falcılardan hocalardan daha çok türeyen ne var..........Hakeden kimse ona gidilsin, ama para karşılığında bu işi hele ki çok para karşılığında bunu yapanlar kesin sahtekar............Bence öyle.......

Valla baya bi yanlis dusunuyosunuz :) ama haklisiniz benimde gidip eh dediklerim cok birazda elektirik meselesi canim tutumu tutuyo tutmadimida tutmuyor

Harbi şu Didem'den hiç elektrik alamadım Nasıl ruhsuz geldi bana anlatamam...aman aman bi falcı değil standart...bakalım Banada tarih verdi ama hiç sanmıyorum ki çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…