İstanbul'da Fal - Falcılar

Şimdi bende okudum bu kullanıcın geçmişini ara ara girip sadece Üç vakit cafe Didemden bahsetmiş,şimdi bende şüphelendim teşekkür ederim uyardığınız için,gerçekten ayıp ya iş yok buralarda kendi reklamınızı mı yapıyorsunuz,reklam falların çıkması ile olur ,zaten falları çıkan falcı da burada kendi reklamını yapma gereği duymaz

Ya herkese aynı şeyi söylüyor imam yalancının kralı, arkadaşıma cinsellikten söz etmiş bana da öyle konuşmuştu.

Kızlar yarın bir arkadaşımla birlikte Kadıköy'e Angel's cafeye gidicem, önerebileceğiniz falcı varsa yazın lütfen.

Kızlar yarın bir arkadaşımla birlikte Kadıköy'e Angel's cafeye gidicem, önerebileceğiniz falcı varsa yazın lütfen.
benim orada önerebileceğim burcu (bildiğim kadarıyla artık yalnızca cmtsileri oradaymış) ya da cengiz ama öyle süperler diyemem.burcu anda iyiydi bence (analizleri özellikle baya güzel)

cnm slm, bana da şahcihan ın telefonunu ve yerini özelden msj atabilir misin?:)

Kizlar eski kayiti dinledim oyle bi bakayim dedim en son subat ayinda gitdim ben Damlalar cafe Tubgaya, ilk kez gitdigimde daha cok sevmisdim ama sonra bir az ozensiz gelmisdi bana. Simdi dinledim de soylediklerinim cogu cikmis, gerci verdiyi tarihlerden birine daha var ama. Tubganin verdigi tarihler bence sarkmiyo. Gerci zamaninda dedigi bi sheyin tarihi gecdi ama.. Bilmiyorum, dinledim ama Tugba bence iyi, deger yani. Bi de ben eskiden burda okudum galiba Tugbanin enerjisi daha cok toprak urunlu burcalarla tutuyormush. Bencede oyle)

Bende gitmiştim zamanların üzerinden çokkkk aylar geçti ama maalesef çıkan olmadı

Ben Ateş grubuyum o yüzden mi bende ne geçmişi ne geleceği tutturamadı

benim orada önerebileceğim burcu (bildiğim kadarıyla artık yalnızca cmtsileri oradaymış) ya da cengiz ama öyle süperler diyemem.burcu anda iyiydi bence (analizleri özellikle baya güzel)
Burcu anda iyi gelecekte ne oldu ne olmadı. Cengiz'in ben enerjisini sevmedim bazı şeylerdense saçmaladığı olmuştu

Fenerbahçe de istanbul cafede Füsun diye biri var, ebced falı bakıyor.
Hiç giden duyan oldu mu? Olumlu olumsuz ne dersiniz?

Selam arkadaşlar. Ben daha önce İstanbul'da Füsun'a ve Filiz'e baktırdım. İkisi de geçmişle alakalı hemen hemen net şeyler söylediler. Fakat benim için kritik iki hadise için sorduğum sorularda maalesef tutmadı. Fatih diye bir çocuk var ona telefonda baktırdım.ücreti yüksek 120 Üstelik söyledikleri de çıkmadı. Antalya'dan Pelin diye bi kıza baktırdım. Açıkcası kısa süre de söyledikleri oldu. Yani 10 ay sonrasından değil 2 hafta içinde olacaklardan başladı. Ve tuttu da. Fiyat olarak da makul. 50 ye bakıyor. Birini daha söylediler. Tarık ona baktırdıktan sonra Onu da yazarım. Sizin tavsiye edebileceğiniz biri var mı?

Merhabalar,
Kahve merakım sağ olsun kadınlar kulübüne üye yaptı beni. Size İstanbul'da baktırdığım falları çıkanları çıkmayanları aktaracağım. Tabii aklımda kalanları. O kadar çok baktırdım ki...

Hep buradan uzaktan takip edip bir kaç kişiye gitmişliğim oldu. Bunların başında Kadıköy La porte kafede ismini hatırlamıyorum birisi vardı erkek esmer zayıf (isim sallamak istemiyorum yanlış söyleyip ekmeği ile oynamayayım kimsenin.) Burada yazılanları duyduktan sonra bir uğradım. 1.5 sene önce tabi. Hiçbir söylediği çıkmadı arkadaşlar. O an ki durumum analizi süperdi ama gelecek ile ilgili hiçbir dediği çıkmadı.

Taksim kadınlar kahvesi Dilek (hafif toplu, kızıl saçlı, gözlüklü bir bayandı); aralık ayında baktırmıştım. O da anlık analiz yaptı. O an ki durumumu, karşı tarafın fiziki özelliklerini bildi. Ama verdiği tarihler çıkmadı. Tarihler çıkmadı fakat söylediği bir kaç bir şey çıktı. Şöyle ki; ilişkim de benim emektar taraf olacağımı, hep sinirlenen taraf olacağımı bildi mesela. O zamanlar ilişkim yeni idi. Şimdi anlıyorum demek istediklerini. Tarihler dışında analizini iyi yaptı.

Kadıköy sığınak cafe Niko; hala orada sanırım 2 senedir gitmiyorum. Bu dediğim fala 4-5 yıl önce baktırmıştım. Söylediklerinin çoğunu yaşadım. Şöyle ki ben o sene üniversiteye hazırlanıyordum. Hiç aklımda yokken bana kazanacağım bölümü yapacağım işimi söylemişti. Evleneceğim adamla ile ilgili söyledikleri de tutabilir. Şuan hayatımda ki kişi ile söyledikleri tutuyor ve tam dediği yaşta tanıştım. Bakalım hayırlısı daha zamanı var onun da...

Şu sıralar merak ettiğim ise; Beşiktaş Cafe mi; Yağmur bir de sanırım Hande var? Yanlışsam düzeltin. Arkadaşım Yağmur'a baktırmış. Anlık durumu aynen aktarmış, anlatmış. Gelecek için söylediklerinin de zamanı var. Eğer onun ki çıkarsa ya da ben gidersem size aktaracağım.

Uzun bir mesaj oldu ama ben dışarıdan okurken böyle anlatanları çok sevip okuyordum. O sebeptendir böyle yazdım. Sizi öpüyorum, sevgilerle.

Canım bu pelin dediğine bende baktrmıstım hatta banada sölediği zamandan daha önce öıkmıştı söledikleri ve fiyatıda uygun evet telden baktrmıstım. Hatta yakın zamanda tekrar baktrmayı düşünüyordum ama onunla alakalı hiç yorum okumamıstım simdi senınkini okuyunca dahada emin oldumki bir kez daha baktrmalıyım. Bu pelinle alakalı bırseyi farkettımki söyledikleri verdiği tarıhten once cıkıyor.bıraz bahsedersin özel deilse pelinin falından

Önce geçmiş durumunu sonra Anlık durumunu ve olacakları söylüyor. Geçmiş ve anlıkta söyledikleri birebir tuttuğu için güvenimi kazanmıştı. Verdiği zamana dikkat ettim. Benim de söylediği zamandan önce çıktı. Ben iskambil baktırdım. Arkadaşıma tavsiye ettim. O su falı baktırdı. O baya baya etkilenmişti. Su falına baktırmadım. Ama yakın bir zamanda baktırmayı düşünüyorum.

Su falına baktıgını ben bilmiyordum. Ne kadara bakıyormus su falına bılgın varmı. Bende iskambil baktrmıstım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…