Neden ben sizin didem olduğunuzu düşünüyorum acaba ? Geçmişe de baktım,başka farklı pek kişi yokben de gittim ama verdiği tarihler kesinlikle çıkmadı taaaa nisanda kaldı... Evet güzel bakıyor anı ama gelecek ?
Şimdi bende okudum bu kullanıcın geçmişini ara ara girip sadece Üç vakit cafe Didemden bahsetmiş,şimdi bende şüphelendim teşekkür ederim uyardığınız için,gerçekten ayıp ya iş yok buralarda kendi reklamınızı mı yapıyorsunuz,reklam falların çıkması ile olur ,zaten falları çıkan falcı da burada kendi reklamını yapma gereği duymaz
Canım kıymam ya üzülme lütfen,hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah,bozma moraliniNetice itibariyle bütün falcılar patladı zaten bende :)
Ya herkese aynı şeyi söylüyor imam yalancının kralı, arkadaşıma cinsellikten söz etmiş bana da öyle konuşmuştu.İmam'a ben bikaç yıl önce gitmiştim dedikleri çıkmadı boşuna vermişsin epey de para. Sarmaşık Hasan da çok iddialı bakmıştı "Çıkmazsa gel bana" filan demişti ama dedikleri çıkmadı onun da. İkisini de önermem şahsen
benim orada önerebileceğim burcu (bildiğim kadarıyla artık yalnızca cmtsileri oradaymış) ya da cengiz ama öyle süperler diyemem.burcu anda iyiydi bence (analizleri özellikle baya güzel)Kızlar yarın bir arkadaşımla birlikte Kadıköy'e Angel's cafeye gidicem, önerebileceğiniz falcı varsa yazın lütfen.
cnm slm, bana da şahcihan ın telefonunu ve yerini özelden msj atabilir misin?:)arkadaşlar herkese iyi geceler.çıkan fal haberi vereceğim :) bu saatte yazmazdım sabahı beklerdim ama hemen yazmak istedim.şahcihan bana tarot baktığında sevdiğim kişiyle alakalı bir gelişme olacağını,en fazla 1 hafta içinde onunla alakalı bir haber alacağımı söylemişti.benim o kişiyle uzun zamandır muhabbetim yok.hatta birkaç kere "emin misiniz" diye de sormuştum. bugün şahcihan'ın söylediği şeyi yaşadım.abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben bu kadar çabuk çıkacağını tahmin etmemiştim.evet söylediği tarihler tutarlı ama ben 1 haftayı geçer diye düşünüyordum.hani falda tarihler sarkabiliyor ya.gerçekten tahmin etmemiştim.söylediği diğer tarihlere daha var.tarih vermeden de yaşayabileceğim birkaç şey söylemişti.diğer söyledikleri de tutarsa kesinlikle favorim olur.dedikleri çıkmaya devam ederse kesinlikle yazacağım.kendinize iyi bakın:)
Bende gitmiştim zamanların üzerinden çokkkk aylar geçti ama maalesef çıkan olmadıŞimdi bende okudum bu kullanıcın geçmişini ara ara girip sadece Üç vakit cafe Didemden bahsetmiş,şimdi bende şüphelendim teşekkür ederim uyardığınız için,gerçekten ayıp ya iş yok buralarda kendi reklamınızı mı yapıyorsunuz,reklam falların çıkması ile olur ,zaten falları çıkan falcı da burada kendi reklamını yapma gereği duymaz
Ben Ateş grubuyum o yüzden mi bende ne geçmişi ne geleceği tutturamadıKizlar eski kayiti dinledim oyle bi bakayim dedim en son subat ayinda gitdim ben Damlalar cafe Tubgaya, ilk kez gitdigimde daha cok sevmisdim ama sonra bir az ozensiz gelmisdi bana. Simdi dinledim de soylediklerinim cogu cikmis, gerci verdiyi tarihlerden birine daha var ama. Tubganin verdigi tarihler bence sarkmiyo. Gerci zamaninda dedigi bi sheyin tarihi gecdi ama.. Bilmiyorum, dinledim ama Tugba bence iyi, deger yani. Bi de ben eskiden burda okudum galiba Tugbanin enerjisi daha cok toprak urunlu burcalarla tutuyormush. Bencede oyle)
Burcu anda iyi gelecekte ne oldu ne olmadı. Cengiz'in ben enerjisini sevmedim bazı şeylerdense saçmaladığı olmuştubenim orada önerebileceğim burcu (bildiğim kadarıyla artık yalnızca cmtsileri oradaymış) ya da cengiz ama öyle süperler diyemem.burcu anda iyiydi bence (analizleri özellikle baya güzel)
Canım bu pelin dediğine bende baktrmıstım hatta banada sölediği zamandan daha önce öıkmıştı söledikleri ve fiyatıda uygun evet telden baktrmıstım. Hatta yakın zamanda tekrar baktrmayı düşünüyordum ama onunla alakalı hiç yorum okumamıstım simdi senınkini okuyunca dahada emin oldumki bir kez daha baktrmalıyım. Bu pelinle alakalı bırseyi farkettımki söyledikleri verdiği tarıhten once cıkıyor.bıraz bahsedersin özel deilse pelinin falındanSelam arkadaşlar. Ben daha önce İstanbul'da Füsun'a ve Filiz'e baktırdım. İkisi de geçmişle alakalı hemen hemen net şeyler söylediler. Fakat benim için kritik iki hadise için sorduğum sorularda maalesef tutmadı. Fatih diye bir çocuk var ona telefonda baktırdım.ücreti yüksek 120 Üstelik söyledikleri de çıkmadı. Antalya'dan Pelin diye bi kıza baktırdım. Açıkcası kısa süre de söyledikleri oldu. Yani 10 ay sonrasından değil 2 hafta içinde olacaklardan başladı. Ve tuttu da. Fiyat olarak da makul. 50 ye bakıyor. Birini daha söylediler. Tarık ona baktırdıktan sonra Onu da yazarım. Sizin tavsiye edebileceğiniz biri var mı?
Canım bu pelin dediğine bende baktrmıstım hatta banada sölediği zamandan daha önce öıkmıştı söledikleri ve fiyatıda uygun evet telden baktrmıstım. Hatta yakın zamanda tekrar baktrmayı düşünüyordum ama onunla alakalı hiç yorum okumamıstım simdi senınkini okuyunca dahada emin oldumki bir kez daha baktrmalıyım. Bu pelinle alakalı bırseyi farkettımki söyledikleri verdiği tarıhten once cıkıyor.bıraz bahsedersin özel deilse pelinin falından
Su falına baktıgını ben bilmiyordum. Ne kadara bakıyormus su falına bılgın varmı. Bende iskambil baktrmıstım çünküÖnce geçmiş durumunu sonra Anlık durumunu ve olacakları söylüyor. Geçmiş ve anlıkta söyledikleri birebir tuttuğu için güvenimi kazanmıştı. Verdiği zamana dikkat ettim. Benim de söylediği zamandan önce çıktı. Ben iskambil baktırdım. Arkadaşıma tavsiye ettim. O su falı baktırdı. O baya baya etkilenmişti. Su falına baktırmadım. Ama yakın bir zamanda baktırmayı düşünüyorum.
Su falına baktıgını ben bilmiyordum. Ne kadara bakıyormus su falına bılgın varmı. Bende iskambil baktrmıstım çünkü
Su falı 100 lira yani ölemiİskambile 50'ye baktırdım ben. Arkadaşım 100'e baktırdı. O benden zengin
Valla simdi aklıma düştü ben daha önce iskambil baktrmıstım şimdide sumu baktrsam zenginde deilim ama fal olunca akan sular duruyor malumSu falı 100 lira yani ölemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?