- 9 Mayıs 2016
- 5
- 3
- 1
- 35
Valla simdi aklıma düştü ben daha önce iskambil baktrmıstım şimdide sumu baktrsam zenginde deilim ama fal olunca akan sular duruyor malum
Cok sevinirim valla çünkü sanırım bende su baktrcam bu kezEvet su falına 100'e bakıyor. Bende aynı şekilde merak ettim. Baktırıcam. Baktırdıktan sonra yorumumu yazarım.
damlalar cafe tuğba mı?bana da olaylar söyledi ama cıkmadı halaKizlar eski kayiti dinledim oyle bi bakayim dedim en son subat ayinda gitdim ben Damlalar cafe Tubgaya, ilk kez gitdigimde daha cok sevmisdim ama sonra bir az ozensiz gelmisdi bana. Simdi dinledim de soylediklerinim cogu cikmis, gerci verdiyi tarihlerden birine daha var ama. Tubganin verdigi tarihler bence sarkmiyo. Gerci zamaninda dedigi bi sheyin tarihi gecdi ama.. Bilmiyorum, dinledim ama Tugba bence iyi, deger yani. Bi de ben eskiden burda okudum galiba Tugbanin enerjisi daha cok toprak urunlu burcalarla tutuyormush. Bencede oyle)
cnm slm, bana da şahcihan ın telefonunu ve yerini özelden msj atabilir misin?:)
Ben 3 ayda 6 kere gitmişim şimdi baktım kayıtlarıma tekrar dinledim tek tek ,banada söylediği tarihler olaylar çıkmadıdamlalar cafe tuğba mı?bana da olaylar söyledi ama cıkmadı hala
Ben kahveyi tercih ediyorum. Hem daha genel oluyo hem de yönlendirmemiş oluyorsun, biliyorsa biliyo bilmiyosa bilemiyo tahmine yönlenme ihtimali düşüyokizlar yarin arkadasla handeye gidecegiz de ,sizce kahve mu baktiralim??oraya gelenler genelde kahve baktiriyor hepsi,bir de benim nihalin soyledigi 2 tarihi yasadigim fal da yani nihalin tarihiyle cikan fallari da kahve baktigi faldi,kahve daha mi etkili sizce?tarot hep soru cevap seklinde gidiyor diye pek inanmiyorum ben,ama falcilar kendileri tarot daha etkili diyorlarhandeye baktiranlar sizin cikan fallariniz kahve mi yoksa tarot mu??? bilgi vere bilirmisiniz?
peki kahvede de soruyor mu basta hangi konuya yoneleyim diye?Ben kahveyi tercih ediyorum. Hem daha genel oluyo hem de yönlendirmemiş oluyorsun, biliyorsa biliyo bilmiyosa bilemiyo tahmine yönlenme ihtimali düşüyo
Kadıköy Angels cafe Burcu'ya bir kere gitmek gerekiyor,ikinci yada üçüncü gittiğinde seni tanıyor ve mevcut durumu bildiği için bildiği olaylar üzerinden yorum yapıyor fal laçkalaşıyor bence.Anı ve geçmişi ,kişi analizlerini iyi yapıyor ama gelecek için verdiği tarihler patladı bende ben artık gitmiyorumbenim orada önerebileceğim burcu (bildiğim kadarıyla artık yalnızca cmtsileri oradaymış) ya da cengiz ama öyle süperler diyemem.burcu anda iyiydi bence (analizleri özellikle baya güzel)
kaparken dilek diledin mi diye soruyor? ben ona da genel diyorumpeki kahvede de soruyor mu basta hangi konuya yoneleyim diye?
ya ama kahvedeki isaretlere gore yorumlamiyor degilmi?yani hislerle alakali??kaparken dilek diledin mi diye soruyor? ben ona da genel diyorum
neyse halim çıksın falim :)
bilemiycem :)ya ama kahvedeki isaretlere gore yorumlamiyor degilmi?yani hislerle alakali??
sana ciktimi handenin dedigi yani?bilemiycem :)
bi kuş ağzından haberin var demedi hiç
xxxxx kim dediği oldu, ve tam isabet, fincanda yazıyorsa bilemem :)
herşey değil ama baktırdıklarım içinde en çok şey bilen osana ciktimi handenin dedigi yani?
cift fal baktirdinmi peki hic?yada tarot?yoksa sadece kahve mi?herşey değil ama baktırdıklarım içinde en çok şey bilen o
çift baktırmadım. ilk tarot baktırmıştım.... sonra da kahvecift fal baktirdinmi peki hic?yada tarot?yoksa sadece kahve mi?
Merhaba pelin tlf bakıyor acabaSelam arkadaşlar. Ben daha önce İstanbul'da Füsun'a ve Filiz'e baktırdım. İkisi de geçmişle alakalı hemen hemen net şeyler söylediler. Fakat benim için kritik iki hadise için sorduğum sorularda maalesef tutmadı. Fatih diye bir çocuk var ona telefonda baktırdım.ücreti yüksek 120 Üstelik söyledikleri de çıkmadı. Antalya'dan Pelin diye bi kıza baktırdım. Açıkcası kısa süre de söyledikleri oldu. Yani 10 ay sonrasından değil 2 hafta içinde olacaklardan başladı. Ve tuttu da. Fiyat olarak da makul. 50 ye bakıyor. Birini daha söylediler. Tarık ona baktırdıktan sonra Onu da yazarım. Sizin tavsiye edebileceğiniz biri var mı?
Evet canım pelin telden bakıyor.Merhaba pelin tlf bakıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?