İstanbul'da Fal - Falcılar

Valla simdi aklıma düştü ben daha önce iskambil baktrmıstım şimdide sumu baktrsam zenginde deilim ama fal olunca akan sular duruyor malum

Evet su falına 100'e bakıyor. Bende aynı şekilde merak ettim. Baktırıcam. Baktırdıktan sonra yorumumu yazarım.

damlalar cafe tuğba mı?bana da olaylar söyledi ama cıkmadı hala

Beybiler,
tiryaki cafe semra nasıl dedikleri çıkar mı?

kizlar yarin arkadasla handeye gidecegiz de ,sizce kahve mu baktiralim??oraya gelenler genelde kahve baktiriyor hepsi,bir de benim nihalin soyledigi 2 tarihi yasadigim fal da yani nihalin tarihiyle cikan fallari da kahve baktigi faldi,kahve daha mi etkili sizce?tarot hep soru cevap seklinde gidiyor diye pek inanmiyorum ben,ama falcilar kendileri tarot daha etkili diyorlar handeye baktiranlar sizin cikan fallariniz kahve mi yoksa tarot mu??? bilgi vere bilirmisiniz?

Ben kahveyi tercih ediyorum. Hem daha genel oluyo hem de yönlendirmemiş oluyorsun, biliyorsa biliyo bilmiyosa bilemiyo tahmine yönlenme ihtimali düşüyo

benim orada önerebileceğim burcu (bildiğim kadarıyla artık yalnızca cmtsileri oradaymış) ya da cengiz ama öyle süperler diyemem.burcu anda iyiydi bence (analizleri özellikle baya güzel)
Kadıköy Angels cafe Burcu'ya bir kere gitmek gerekiyor,ikinci yada üçüncü gittiğinde seni tanıyor ve mevcut durumu bildiği için bildiği olaylar üzerinden yorum yapıyor fal laçkalaşıyor bence.Anı ve geçmişi ,kişi analizlerini iyi yapıyor ama gelecek için verdiği tarihler patladı bende ben artık gitmiyorum

cift fal baktirdinmi peki hic?yada tarot?yoksa sadece kahve mi?
çift baktırmadım. ilk tarot baktırmıştım.... sonra da kahve
Benim düşüncem kahve daha iyi, sadece hande için değil herkes için
ben yönlendirip soru sormak istemiyorum
bilebilen biliyo zaten, yardıma gerek yok

Merhaba pelin tlf bakıyor acaba

Bugün bende baktırdım angels kafe Dilara hanıma çıkırsa şayet haber veririm ama ben gelecekle ilgili çıkan birini istiyorum bildiğiniz varsa yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…