İstanbul'da Fal - Falcılar

bu gün yaşadığım ve sinirlerimi ciddi manada bozan bir olayı paylaşmak istiyorum dikkatli olmanız manasında genel itibarı ile istiklaldeki hemen hemen tüm falcıları ve mekanları bilirim ne hikmetse kaprisss cafe hakkında iyi şeyler duymadığım için oraya hiç gitmedim genelde favorim sembol nesil vede melekler cafe ye giderim bu gün bir arkadaşımla birlikte aklımda pen cafe yeter vardı ve o niyetle çıktık ara sokakta pen cafe'nin yerini şaşırdık sağa sola bakınırken üzerinde mavi hırkalı türkçesi bozuk birisi nereyi aradığımızı sordu ve pen cafe dedik bize kapriss cafe imamı tavsiye etti vede dakikalarca övdü onun üstüne yok dedi vede benimde burada cafem var orada garsonum ama kendi cafemi tavsiye etmiyorum siz imama gidin diye adeta bizi zorladı vede gittik sıra aldık bir saat beklemenin sonunda sıra bana geldi ve İMAM denen şarlatan bizi ısrarla yönlendiren kişi çıktı şok oldum ve pişkin bir şekilde gelip beni buldunuz dedi bende sen bizi zorla yönlendirdin dedim zaten o kadar gerilmiştim ki ne falını dinledim zaten bildiği tek kelime yoktu o arada telefonum çaldı zehra yazıyordu gördü bir dk sonra bana zehra kim diye sordu kalabalıkta rezllik çıkarmak istemedim çıkıp cafe yi aradım bu yaptıklarının büyük bir terbiyesizlik üçkağıtçılktır dedim ve teldeki bayan bana daha çok hakaret etti 25 yıldır fal baktıran birisi olarak ilk kez bu kadar İĞRENÇ,ALÇAK VE BASİT bir oyuna geldim ödediğimiz 60 tl haram zıkkım olsun sadece bilgilendirmek istedim vede tek bir kelime bilemedi (Ayrıca yolda konuşurken bize rize liyim dedi fal bakarkende iran lı oldu ) bu kadar basit üç kuruşa tenezül edecek kadar ahlak yoksunu insanlar bunlar

Canım benim çooook geçmiş olsun,ben burada defalarca belirtdim orası bir aile şirketi ve imam,tasula,roza için harcanan para ve zamana yazık üzülme sakın emi Allah zaten onlardan çıkarır canım,sevgiyle kalın.

Canımmm ya geçmiş olsun,kapris cafede imam,roza,tasula türkan,gabriel var,birbirlerine bile saygıları yok onların ,hitap şekilleri bile değişik basit,kendi aralarında konuşmalarıda aynı şekilde.O kadar acizler ki böyle basit oyunlara başvuruyorlar,bunlar resmen şarlatan olmuş sokaklarda soytarılık yapıp yalanlar söyleyip müşteriyi cafe'ye getiriyorlar,her gidene de üzerinizde büyü var nazar var diyip birde ekstra bunları düzeltmek için para istiyorlar,sıkma canını lüten

Son düzenleme:
Sen bana özelden yazarsan sana numarasını göndereyım canm burdan yazamıyoruz snırım

sağolun canım evet aynen dediğin gibi büyü nazar var dedi kurşun dökülmesi lazım vs ya ben artık öyle bir noktaya gelmişimki falcılığın kitabını yazacak kadar türkiyenin her yerinden falcı tanırım sanaldan telefondan bizzat yüzyüze bakıma kadar ama bu kadar HAYSİYETSİZ ilkez gördüm

Bu arada doğrumu yalanmı bilmiyorum ben kendisine yeter'e gidiyordum siz beni yönlendirdiniz dedim bana ben yeteri aradım YETER BURSAYA YERLEŞİYORMUŞ ARTIK PEN CAFEDE DEĞİLMİŞ DEDİ BELKİ BUDA YALANDIR SIRF MÜŞTERİLERİ KENDİSİNE ÇAKMAK ADINA

Ne yazıkki fal uğruna tanımadığımız kişi girmediğimiz cafe kalmadı,Allah hepimizin yardımcısı olsun.Pen cafe Yetere gittinizmi bu kadar stresten sonra peki:)) İstiklal Beyoğlu çikolatacısı ile bambi mağazasının arasından girince ilk sağdaki sokakta ,sokağa girince solda ikinci katta bir yer

Böyle bir durum olsa forumdan biri duyardı mutlaka bence o da yalan onu yarın arar öğreniriz:))Bu imam falı bıraksın tiyatroya başlasın faldan daha başarılı sanırım oyunculukta :))

HAYIR CANIM ARTIK GİTMEDİM YETERE AMA DAHA ÖNCE BAKTIRMIŞTIM İYİ FAL BAKAR KENDİSİ BU ARADA BEN BURSADA YAŞIYORUM DENİZ OTOBÜSÜNE YETİŞMEM GEREKİYORDU VE GALİBA O YÜZDEN BANA ÖYLE BİR YALAN SÖYLEDİ BURSAYA YERLEŞMİŞ DİYE VE BİZZAT KENDİSİ İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜM DEDİ BU ARADA BURAYI TAKİP EDEN VEDE YETER HANIMA BAKIMA GİDEN KİŞİLER O KONUDA UYARSIN KENDİSİNİ ÇÜNKİ İMAM O ŞEKİLDE REKLAM YAPIYOR Kİ BEN NESİLİ ÇOK BEĞENİRİM DEDİM ORADAKİ GÖREVLİ BURADAN GEÇEN NESİLE BEDDUA EDİYOR DEDİ YA İĞRENÇ BİR CAFE VE İĞRENÇ ÇALIŞANLARI VAR KAPRİSS CAFE NİN

SAHİ ŞİMDİ AKLIMA GELDİ 3 YIL ÖNCE ÜMRANİYELİ DİDEM DE ÖYLE OYUNLAR YAPMIŞTIKİ BANA AKLIM HAYALİM ALMADI NEREDE İSE SES KAYITLARINI SAVCILIĞA VERECEKTİM FORMU TAKİP EDENLER BU KONUDA YAZDIKLARIMI MUTLAKA GÖRMÜŞLERDİR UZUN BİR SÜRE BURADA TARTIŞMASI OLDU KENDİSİNİN

Besiktasta nihal varmis ona telefonda baktirdim ilkkez.10 dk kadar bakti.net bildigi durumlar oldu.onemsedigim bi konuyla ilgilide olumlu konusup 15 20 gun icinde gelismeler anlatti olursa soylerim sonra.ama tavsiyem cafede baktrmak daha mantikli.tlfda acele oluyor gbi geldi.

Sozu gecmisken yeter deneyimimi anlatayim.4 ay once gittim ve cok ozensiz geldi hic begenmedim ama suan bakiyorumda,hayatima yeni girecek kisiyi tarif etmis gundemde yokken ve soyledikleri olmus.ben ozmn eskiye odaklandgim icin yeteri begenmemistim ama cogu kisiye oranla daha iyi bence.

Buara toprak ve ediye cok baktirdim.ayni seyler oldugu icin ve sacmalamamak icin daha fazla 1 ay baktirmayi dusunmyorum.

Cigdem,goker,zaza,eylem,hande,feza ve internet falcilari...tecrubelerime gore önermem.

selam canım, öncelikle geçmiş olsun. kapris cafenin düzenbazlarla dolu olduğunu artık hepimiz biliyoruz aman uzak durun çok şükür bir kere tasula mıdır nedir ona gitmiştim suya gel olmadı şu bu vs deyince midem bulanmıştı kabul etmedim ve gitmedim.
Yeter'e gelince sana falı çıkar çıkmaz bilemem ama bence güzel bi yorumcu Yeter, ayrıca daha yeni gittim istanbul beyoğlunda oturuyormuş ve öyle bir mevzudan bahsetmedi yani sıkmış imam

sonra yorumlarını bizimle de paylaşırsan çok sevinirm ya,bu arada Kadıköy Yelkovan Cafe Handan var gelecekten çok çıktı bana dedikleri
Kizlar cok onceden boyle bir sey paylasilmis.(olumlu yorumlar okudum formda bakin sizde): 5/6 yil oncesinde gittigimi hatirliyorum handan miydi emin degilim yaşca olgun bi bayan bakmisti bana o an icin cok istedigim birseyin olmayacagini soylemisti ve uzulmustum bi daha da gitmemistim simdi eski sayfalari gezerken dikkatimi cekti acaba hala oyle bi cafe var mi ve orada midir handan hanim? Bilgisi olan yeni gidip baktiran var mi?

Arkadaşlar az önce Pen Cafeyi aradım Yeter hn Bursa'ya taşındı yada taşanacak mı diye,öyle bir durum yokmuş,yani bu tamamen Kapris Cafe İmam beyin uydurması:))

SAĞOL CANIM BANA BİZZAT İMAM SÖYLEDİ HATTA ŞİMDİ YETER ABLAYI TELEFONDA ARADIM BANA BURSAYA YERLEŞECEĞİNİ SÖYLEDİ DEDİ 30LİRA İÇİN ŞAKLABANLIK YAPIYORLAR ADİLER
Bizde o kafeye gitmiştik arkadaşlarla bence gidilecek en son yer imam tamamen ticaret yapmak için sırf para tuzağı insanları kandırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…