- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Haberler sende) gitdin mi Handeye?[/Q
iyiydi hande herzamanki gibi,arkadas da memnun kaldi :)
SAĞOL CANIM BANA BİZZAT İMAM SÖYLEDİ HATTA ŞİMDİ YETER ABLAYI TELEFONDA ARADIM BANA BURSAYA YERLEŞECEĞİNİ SÖYLEDİ DEDİ 30LİRA İÇİN ŞAKLABANLIK YAPIYORLAR ADİLER
Kizlar yarin Cigdeme gitmeyi dusunuyorum,sabahtan gidip sira alacam varmi gelmek isteyen?
Umduğun gibi geçmedimi canım yarın çiğdeme gittiğine göre :))çünkü handenin falının 2-3 etkisi sürüyor normalde:)
Kimle gidecegini bilmiyorum ama vencede cigdeme degil en azindan nihale git.cigdeme 5 ay once baktirdik.nokta atislari oldgu icin cok sasirdik ve sevdik ilk etapta ama hic bir dedigi olmadi.abarti degil yani hicbir ayrintisi dedigi gbi olmadi.2 arkadasimada oyle..kizlar ben Nihalle konustum yarin evine gitmek istiyorum kahve baktirmak icin,bilmiyorum ya cigdeme gidecem yada nihale nihalin bana yuzyuze baktigi kahve fali tarihiyle cikmisti cunki,Nihale gitmek isteyen varmi benimle?varsa Cigdeme gitmeyeyim Nihale gidelim birlikte
ani iyi biliyor evet onun icin gelecek de cikacak diye dusunuyor insan,nihale gittinmi peki sen?Kimle gidecegini bilmiyorum ama vencede cigdeme degil en azindan nihale git.cigdeme 5 ay once baktirdik.nokta atislari oldgu icin cok sasirdik ve sevdik ilk etapta ama hic bir dedigi olmadi.abarti degil yani hicbir ayrintisi dedigi gbi olmadi.2 arkadasimada oyle..
Ben gelmek isterim nihale. Neredeydi evi ??kizlar ben Nihalle konustum yarin evine gitmek istiyorum kahve baktirmak icin,bilmiyorum ya cigdeme gidecem yada nihale nihalin bana yuzyuze baktigi kahve fali tarihiyle cikmisti cunki,Nihale gitmek isteyen varmi benimle?varsa Cigdeme gitmeyeyim Nihale gidelim birlikte
besiktasta barbaros bulvari tarafdaBen gelmek isterim nihale. Neredeydi evi ??
evde de cafedeki kadar mı bakıyo yoksa daha uzun ve detaylı mı bakıyo?besiktasta barbaros bulvari tarafda
30 tlÜcreti ne kadardı
valla bilmiyorum ki ama bende cafede yuzyuze baktirdigim kahve fali birebir cikti tarihiyle,o yuzden yuz yuze baktirmak istioyrum,hemde ani en iyi yorumlayan falci Nihal oldu bende,cigdem gibi aileden sagliktan girmiyor direk lgilendigin konudan basliyor sen soylemedenevde de cafedeki kadar mı bakıyo yoksa daha uzun ve detaylı mı bakıyo?
Bana cıktı handenin dedikleri, söyledikleri içinde hiç ummadığım bir şeyi yaşadım. Verdiği tarihlere de daha var.sana ciktimi handenin dedigi yani?
Nihale gitmedim tlfda baktirdim yeni.10 dk bakti ama tlf da odaklanamiyor da ani bildi sevdim aslinda.ani iyi biliyor evet onun icin gelecek de cikacak diye dusunuyor insan,nihale gittinmi peki sen?
Nihal hanım Hakkı'nda pek bir bilgim yok. Çıkan varsa niye olmasın
Çiğdemin gelecek ile alakalı söyledikleri bana da çıkmadı,verdiği tarihler patladı ben 1 aydır gitmiyorum onaKimle gidecegini bilmiyorum ama vencede cigdeme degil en azindan nihale git.cigdeme 5 ay once baktirdik.nokta atislari oldgu icin cok sasirdik ve sevdik ilk etapta ama hic bir dedigi olmadi.abarti degil yani hicbir ayrintisi dedigi gbi olmadi.2 arkadasimada oyle..
Peki Nihala gitmishmiydin? Chikdi mi sende?Çiğdemin gelecek ile alakalı söyledikleri bana da çıkmadı,verdiği tarihler patladı ben 1 aydır gitmiyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?