İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar ben Nihalle konustum yarin evine gitmek istiyorum kahve baktirmak icin,bilmiyorum ya cigdeme gidecem yada nihale nihalin bana yuzyuze baktigi kahve fali tarihiyle cikmisti cunki,Nihale gitmek isteyen varmi benimle?varsa Cigdeme gitmeyeyim Nihale gidelim birlikte

Kimle gidecegini bilmiyorum ama vencede cigdeme degil en azindan nihale git.cigdeme 5 ay once baktirdik.nokta atislari oldgu icin cok sasirdik ve sevdik ilk etapta ama hic bir dedigi olmadi.abarti degil yani hicbir ayrintisi dedigi gbi olmadi.2 arkadasimada oyle..

ani iyi biliyor evet onun icin gelecek de cikacak diye dusunuyor insan,nihale gittinmi peki sen?

Ben gelmek isterim nihale. Neredeydi evi ??

evde de cafedeki kadar mı bakıyo yoksa daha uzun ve detaylı mı bakıyo?
valla bilmiyorum ki ama bende cafede yuzyuze baktirdigim kahve fali birebir cikti tarihiyle,o yuzden yuz yuze baktirmak istioyrum,hemde ani en iyi yorumlayan falci Nihal oldu bende,cigdem gibi aileden sagliktan girmiyor direk lgilendigin konudan basliyor sen soylemeden

Ben daha önce baktırmadığım kişilerden bahsedeceğimi.
papyon cafe dilek hanıma baktırdım. Bir saate yakın sürdü garson gelip uyardı hatta. Ama güzeldi. Tarot bastırdığım için sorularımla belki verdiği cevapları yönlendirmiş olabilirim bilmiyorum.
Beşiktaş'ta symbol cafede Murat beye baktırdım onun ki de yorum gibiydi.
Nişantaşı symbol cafede mirza bey var ona baktırdım açıkçası şok oldum. Bir tavsiye üzerine gitmiştim.
Bakırköy edi ve neşe hanıma gittim. Ediye kahve neşe hanıma tarot baktırdım.
Ve niko önceden de gidiyordum ona
Hepsinin verdiği tarih hemen hemen aynıydı. Ve dedikleri de benzerdi. Hangisini önerirsin diye sorarsanız Dilek hanım ve mirza. Enerjileri güzel geldi bana. Ama iki sene önce nikoya baktırmıştım mesela dediklerini yaşadım..
Yeni baktırdığım kişilerin dediklerini yaşamadım henüz verdikleri tarihlerde bu sıralar. O yüzden beklemedeyim paylaşmak istedim uzun oldu sanırım kusura bakmayın

ani iyi biliyor evet onun icin gelecek de cikacak diye dusunuyor insan,nihale gittinmi peki sen?
Nihale gitmedim tlfda baktirdim yeni.10 dk bakti ama tlf da odaklanamiyor da ani bildi sevdim aslinda.
burda bi arkadas nihal icin ani biliyor ama gelecekle ilgili dedikleri cikmadi dedi

Çiğdemin gelecek ile alakalı söyledikleri bana da çıkmadı,verdiği tarihler patladı ben 1 aydır gitmiyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…