- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Nihale toplamda 5 kere gittim syüz yüze baktırdım,ilk falı evet söylediği tarihte çıktı cafedeydi o zaman ama diğer 4 tanesinde verdiği tarihler çoktan geçti olmadı ne yazık ki,2 tanesini evine gittim orda baktı. Anı çok iyi yorumluyor kişi analizleri çok iyi bence.Son dönem çoğu falı patladı burdaki çoğu üye ile konuşuyoruz ,doğumu yakındı son ayında bayağ rahatsızdı bence ondanda olabilirPeki Nihala gitmishmiydin? Chikdi mi sende?
kahveTarot mu kahve mi daha iyi Handede?
Canim besiktas mi cafede randevu ile (telde randevu alip) bakiyor.Kim bu hande nerede bakıyor kızlar?
Çikmayan fallari da varmis ama iste bu işin garantisi olaydiCanim besiktas mi cafede randevu ile (telde randevu alip) bakiyor.
Haftaya ilk kez gidiyorum aksilik olmazsa/nasildir fikrim yok genelde begenilmiş.
Iki arkadasim 4 5 ay once gittiler handeye.onlarada dedigi cikmadi.bende gitmedim o yuzden.Çikmayan fallari da varmis ama iste bu işin garantisi olaydi
Gititktem sonra yorumlarını bekliyoruz cnm,telefonu özelden yazdım sana:))Arkadaşlar Nihalin telini gönderebilecek olan var mı?
Cnm bana da gönderebilir misin numarasını rica etsem? Bir de evinde mi bakıyordu Nihal, eski yorumları tam okuyamadım.Gititktem sonra yorumlarını bekliyoruz cnm,telefonu özelden yazdım sana:))
selam canım, öncelikle geçmiş olsun. kapris cafenin düzenbazlarla dolu olduğunu artık hepimiz biliyoruz aman uzak durun çok şükür bir kere tasula mıdır nedir ona gitmiştim suya gel olmadı şu bu vs deyince midem bulanmıştı kabul etmedim ve gitmedim.
Yeter'e gelince sana falı çıkar çıkmaz bilemem ama bence güzel bi yorumcu Yeter, ayrıca daha yeni gittim istanbul beyoğlunda oturuyormuş ve öyle bir mevzudan bahsetmedi yani sıkmış imam
Gönderdim canım:))Cnm bana da gönderebilir misin numarasını rica etsem? Bir de evinde mi bakıyordu Nihal, eski yorumları tam okuyamadım.
bana da numarasını verir misin?besiktasta barbaros bulvari tarafda
canim hande haziranda calismayacak ramazanda kapali olcaklar bilgn olsunen son ocakta mi hande'ye ve merve'ye baktırmıştım, tarihler sarksa da dediklerinin çoğu oldu ki en önemlisi de annemin sağlık durumuydu, haziranda yine gideceğim sanırım, bu nihal dediğiniz kim? nerede kaça neye bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?