İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki Nihala gitmishmiydin? Chikdi mi sende?
Nihale toplamda 5 kere gittim syüz yüze baktırdım,ilk falı evet söylediği tarihte çıktı cafedeydi o zaman ama diğer 4 tanesinde verdiği tarihler çoktan geçti olmadı ne yazık ki,2 tanesini evine gittim orda baktı. Anı çok iyi yorumluyor kişi analizleri çok iyi bence.Son dönem çoğu falı patladı burdaki çoğu üye ile konuşuyoruz ,doğumu yakındı son ayında bayağ rahatsızdı bence ondanda olabilir

Kim bu hande nerede bakıyor kızlar?
Canim besiktas mi cafede randevu ile (telde randevu alip) bakiyor.
Haftaya ilk kez gidiyorum aksilik olmazsa/nasildir fikrim yok genelde begenilmiş.

Canim besiktas mi cafede randevu ile (telde randevu alip) bakiyor.
Haftaya ilk kez gidiyorum aksilik olmazsa/nasildir fikrim yok genelde begenilmiş.
Çikmayan fallari da varmis ama iste bu işin garantisi olaydi

su falı için ne olursa olsun 100 çok fazla para değil mi...........birde bilemediğini hayal et......gitti zor şartlarda kazanılan paracıklar...........

arkadaşlar hande'ye 12 ya da 13 nisan'da gitmiştim tarot baktırmıştım. 5 hafta içinde seninle iletişime geçecek demişti ama tarih doldu ve dediği çıkmadı. halbuki baktığı falı çok beğenmiştim

bu arada ben nihal'e telefonda baktırmıştım.ve nihale ilk fal baktırışımdı. telefonda fala çok odaklanamadığını söylemişsiniz ona aynen katılıyorum zaten o falı da çıkmadı bana. ama nihal'e cafede de baktırmak istemiyorum. cafede baktırınca oldu bittiye geliyormuş gibi oluyor. ilerde evinde bakmayı kabul ederse bir kez daha baktıracağım.

ozzymii
springl
bambiyu

bu 3 üyelik nedir bana mantıklı bir açıklama yapar mısınız ? gerçi 3 hesabı da kapadım tekrarı olursa hesabınız yanar ve reklam yapmış muamelesi görürsünüz. Bir de bu başlığı takip edenler bu hesapların reklam yaptığını eski mesajlarda görürseniz rapor eder misiniz ? Zira 4 üyelik pek hoşuma gitmedi.

Kizlar ben nihalle konustum cafeye donmeyecem diyor artik evimde musterilerimle gorusmeye basladim diyor,o yuzden gitmek istiyener randevu alip evine gitsinler telefonda da baktira bilirler ama telefonda konsantre olamiyor,ben cafede yuzyuze baktirdigimda verdigi 2 tarih cikti gunu gunune ama sora telde baktirdim o zaman verdigi tarih 2 hafta gecikti o yuzden en iyisi yuzyuze baktirmak

en son ocakta mi hande'ye ve merve'ye baktırmıştım, tarihler sarksa da dediklerinin çoğu oldu ki en önemlisi de annemin sağlık durumuydu, haziranda yine gideceğim sanırım, bu nihal dediğiniz kim? nerede kaça neye bakıyor?

canim hande haziranda calismayacak ramazanda kapali olcaklar bilgn olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…