İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar, kac gundur uye olmaya calisiyorum ki ben de birseyler yaza bileyim buraya.ama hata veriyordu.nihayet bugun oldu:) cok sevindim.eski yorumlari okudum roman Neriman falci varmis majestic kafede su falinda iyiymis.bir de kadinlar kahvesinde Dilek varmis herkes onu ovuyormus.ikisine de fal baktirmak istiyorum, ama dilek kadinlar kahvesinde artik calismiyor.bugun de majestic kafeyi aradim falci Nerimana fal baktirmak icin ama o da kafeden ayrilmis.bu iki falcinin su an nerede calistigini bilen var mi??? nerimano da cok ovmusler

arkaads majestic cafe dedi de simdi hatirladim eskiden melekler kahvesinde bakan sengul hanim varmis butun dedikleri cikiyormus cok memnundu arkaadslar,onun majestic cafeye gectigini duymustum bi ara aradim 15 gune fln gelecek dediler,zaten melekler kahvesinde o zamanlar bi gulsen bi de sengul en cok bunlara olurdu sira,firsat bulursam eger sengule de gidicem

Arkadaslar eskiden majestic cafede calisan Neriman hanim ve eskiden kadinlar kahvesinde calisan Dilek hanimin su an nerede calistigini bilen var mi? neriman hanima fal baktirmak istiyorum

Canım merve dediğiniz kişi nerde bakıyor,handenin mi mervenin mi söyledikleri en çok çıktı

Arkadaslar eskiden majestic cafede calisan Neriman hanim ve eskiden kadinlar kahvesinde calisan Dilek hanimin su an nerede calistigini bilen var mi? neriman hanima fal baktirmak istiyorum
Sanırım Dilek hanım Beşiktaş'ta papyon cafede çalışıyor...

Canım nerde bu majestic cafe

Sen baktırdın mı peki
Majestik kafede elenaya ve adini hatirlamiyorum tam olarak galiba duyguydu.bu iki bayana baktirdim.ikisini de hic beyenmedim.elena zaten bozuk turkceyle anlatiyordu sacma sapan genel seyler ay kotusun yoruluyorsun.o kadar dinirlendim ki falin bitmesini bekledim cunki bos bos konusuyordu.duygu da ayni sekilde.net birsey demedi , tarih filan vermedi.genel seyler.ama ben kadinlar kahvesinde pelinw baktirdim iki kere.cok begendim spyledigi iki sey cikmis.diger verdigi tarihleri de bekliyorum.pelini cok begendim.tekrar gidecem yanina.ama bir de dilek'e ve nerimana baktirmak istiyorum.aradim papyon kafeyi simdi dilek orda calisiyormus.ama sali gunleri izinlidir.neriman hanimin da nerede calistigini ogrenirsem iyi olur

ben baktiracaktim ama kac kez aradim 15 gune gelecek izinde dediler simdi gelmismi bilmem,arama motorundan melekler şengul diye aratdir bak gemiste hep cikan falla muhtesemmis o kadn
Persembe gunu fal baktirmak istiyorum.ama kime baktirayim bilmiyorum.yine eski yorumlari okudum.cafe zade de armagan hanim varmis onu da cok ovmusler.ama o gun aradim orda calismiyormus artik.nerde calisiyor bir bilgin var mi??? Persembe kime fal baltirayim bilmiyorum

Aradim simdi.sengul hanim donmus izinden.ama ben Neriman hanimin yeni calistigi yeri ogrenirsem cok iyi olur

canim handeye tarot mu kahve mi baktirmistin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…