Canim Hande iyi bakiyor mu?? Gecmis onemli degil gecmisimi ve animi kendim de biliyorum gelecegi biliyor mu?:)arkadaşlar hande tarotta mı kahvede mi daha iyi sizce?
Canim Hande iyi bakiyor mu?? Gecmis onemli degil gecmisimi ve animi kendim de biliyorum gelecegi biliyor mu?:)
canim merhaba,baska baktirdigin falcilar var mi?ikisi de yakın şeyler dedi, paralel şeylerdi yani dedikleri, zamanlaması de öyle oldu. merve üsküdar'da evinde bakıyor.
Kadinlar kahvesindeki Pelin hanim da cok iyidir.ben cok begendimcanim merhaba,baska baktirdigin falcilar var mi?
canısıı seyhanı ben yazmıştımmm alıntılamışsın yeni görme fırsatım oldu valla o kadın beni verem ediyor hep olumsuz konuşuoo ama dediği tarih çıktıı barıştıkk çok şükür şuan iyiyiz amaa inşallah seyhanın dedikleri olmaz . arkadaşımada bu çocuk seni çok sevio gelecek felan dedi evlenceksiniz mutlu olcaksınız dedi evett çocuk geldii barıştılar ama kedi köpek gibi gene ayrıldılar anlamıom bu kadını ben benle arkimin fallarımı karışıo nedir bilemedimArkadaşlar bakın ne buldum geçmiş yorumlarda ,Seyhan hn kimdir nasıl ulaşabiliriz
kuzuuu valla ben pek tarih tutmadım şu gün bu gün die ama ortalama hemen hemen hepsi aynı tarihi vermişti tuttu şuan çok şükür barıştık iyiyiz. amaa aklıma bişi geldii mandal cafe toprağa baktırmıştım sanırım o bana demiştikii senden tek şey rica ediyorum nolur sosyal medyada bi erkekle fotonu paylaşşş. bende erkekle değilde ondan sonra görüştüğüm çocuğun fotosunu attım tavla oynarken 2 gün sonra benimki benden af diledii ve bana dedikii sen instagramına çocuğun resmini koymuşsunnn onu gördümm onunla bişilermi yaşadın felan yanii anladımki adam onu görünce kıskançlığa girmiş olabilir :) çünkü her fırsatta onu sölüoCanım şimdi yazdıklarını okuyordum Göker sana 31 martda 15-20 gün demiş tesadüfmüdür yoksa gerçektenmi tuturdu bilmiyorum seninki gerçekten 20.gun af dilemiş senden tarihlere baktığımızda çok şaşırdım
Bu
arada dilek hanimin calistigi yeri syledigin icin tesekkurler.sen dilege baktirdon mi? Eski yorumlarda ovmusler kadinlar kahvesindeki dilek-i ve pelini
canim merhaba,baska baktirdigin falcilar var mi?
canim handeye tarot mu kahve mi baktirmistin?
Hande hanimin gelecekle ilgili soyledikleri tutuyor mu cnm.tatlim aslinda ben Pelin hanimiben kahve baktırıyorum.
Hande hanimin gelecekle ilgili soyledikleri tutuyor mu cnm.tatlim aslinda ben Pelin hanimi
Cok begendim dogrusu.bana gecmis ve anla ilgili birsey demedi.hep gelecekle ilgili.gelecekle ilgili soylediklerinden 3 tanesi shimdilik tutmus.digerlerini de bekliyorum.oyle soyledim kafam karishti
Canim Hande hanim nerede calisiyor.ben bu aralar sık sık gidiyorum fal baktirmagaben peline her hafta giderdim, yakın gelecektekilerden bazıları olurdu ama esas olmasını beklediğim hiç olmadı, son gittiğimde de inatla aynı şeyi dedi ki hayatımda olan bitenle ilgisi yoktu, şimdi nasıl bilemem senedir gitmiyorum.
handeye iki kere gittim, çok önemli şeyleri bildi ve söyledikleri oldu. o nedenle bi kere daha gideceğim.
ben öyle çok fal baktırmıyorum artık, 6 - 7 ayda bi.
beşiktaş mi kafeCanim Hande hanim nerede calisiyor.ben bu aralar sık sık gidiyorum fal baktirmaga
Randevuyla mi calisiyor???beşiktaş mi kafe
Bir de ne kadara bakiyor???beşiktaş mi kafe
beşiktaş mi kafe
Deger mi acaba ya? Yani gitmeme deger mi,? Cunki son zmnlarda fallara cok para harcadim.bari tuttursa yaevet, en son 30'du.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?