İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim Hande iyi bakiyor mu?? Gecmis onemli degil gecmisimi ve animi kendim de biliyorum gelecegi biliyor mu?:)

canim bana 5 hafta vermisti. sure tam olarak doldu. dedigi sey bundan sonra olursa cikmis olacak ama tarih sarkmis olacak. handeden memnun olan var tarihi sarkan da var ama cikmayan da var. ben genelde olumlu yorumlar gordum. yine de sen bilirsin :)

Arkadaşlar bakın ne buldum geçmiş yorumlarda ,Seyhan hn kimdir nasıl ulaşabiliriz
canısıı seyhanı ben yazmıştımmm alıntılamışsın yeni görme fırsatım oldu valla o kadın beni verem ediyor hep olumsuz konuşuoo ama dediği tarih çıktıı barıştıkk çok şükür şuan iyiyiz amaa inşallah seyhanın dedikleri olmaz . arkadaşımada bu çocuk seni çok sevio gelecek felan dedi evlenceksiniz mutlu olcaksınız dedi evett çocuk geldii barıştılar ama kedi köpek gibi gene ayrıldılar anlamıom bu kadını ben benle arkimin fallarımı karışıo nedir bilemedim

kuzuuu valla ben pek tarih tutmadım şu gün bu gün die ama ortalama hemen hemen hepsi aynı tarihi vermişti tuttu şuan çok şükür barıştık iyiyiz. amaa aklıma bişi geldii mandal cafe toprağa baktırmıştım sanırım o bana demiştikii senden tek şey rica ediyorum nolur sosyal medyada bi erkekle fotonu paylaşşş. bende erkekle değilde ondan sonra görüştüğüm çocuğun fotosunu attım tavla oynarken 2 gün sonra benimki benden af diledii ve bana dedikii sen instagramına çocuğun resmini koymuşsunnn onu gördümm onunla bişilermi yaşadın felan yanii anladımki adam onu görünce kıskançlığa girmiş olabilir :) çünkü her fırsatta onu sölüo

ben kahve baktırıyorum.
Hande hanimin gelecekle ilgili soyledikleri tutuyor mu cnm.tatlim aslinda ben Pelin hanimi
Cok begendim dogrusu.bana gecmis ve anla ilgili birsey demedi.hep gelecekle ilgili.gelecekle ilgili soylediklerinden 3 tanesi shimdilik tutmus.digerlerini de bekliyorum.oyle soyledim kafam karishti

ben peline her hafta giderdim, yakın gelecektekilerden bazıları olurdu ama esas olmasını beklediğim hiç olmadı, son gittiğimde de inatla aynı şeyi dedi ki hayatımda olan bitenle ilgisi yoktu, şimdi nasıl bilemem senedir gitmiyorum.

handeye iki kere gittim, çok önemli şeyleri bildi ve söyledikleri oldu. o nedenle bi kere daha gideceğim.

ben öyle çok fal baktırmıyorum artık, 6 - 7 ayda bi.

kızlar bir falcı varmış arkadaşım gidiyor devamlı ama ne dese çıkıyormuş. istanbulda olduğunu biliyorum ama mekan bilmiyorum kendi özel ofisi varmış ev gibiymiş ortaa yaşlarda kilolu bir adammış sanırım. fiyatıda tuzlu en az 150 imiş sanırım. evlenceğin kişiyi bile tarif ediyormuş tarih veriyormuş 5 sene sonraki halini biliyormuş felan. bir çok ünlü de gidiyormuş.

Canim Hande hanim nerede calisiyor.ben bu aralar sık sık gidiyorum fal baktirmaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…