Persembe gunu fal baktirmak istiyorum.ama kime baktirayim bilmiyorum.yine eski yorumlari okudum.cafe zade de armagan hanim varmis onu da cok ovmusler.ama o gun aradim orda calismiyormus artik.nerde calisiyor bir bilgin var mi??? Persembe kime fal baltirayim bi
Canim
Canim? Sengul nerde calisiyor??? Melekler kahvesinde calismiyormus artik .5-6 sene olmus ayrilari.simdi soylediler banaben baktiracaktim ama kac kez aradim 15 gune gelecek izinde dediler simdi gelmismi bilmem,arama motorundan melekler şengul diye aratdir bak gemiste hep cikan falla muhtesemmis o kadn
Canim ?? Sengul hanim nerde calisiyor?? 5-6 sene olmus melekler kahvesinden ayrilmis.nasil ulasa bilirim ona??ben baktiracaktim ama kac kez aradim 15 gune gelecek izinde dediler simdi gelmismi bilmem,arama motorundan melekler şengul diye aratdir bak gemiste hep cikan falla muhtesemmis o kadn
merhaba size mesaj atamadım. özelden bana pelin'in numarasını rica etsem yazar mısınızCanım bu pelin dediğine bende baktrmıstım hatta banada sölediği zamandan daha önce öıkmıştı söledikleri ve fiyatıda uygun evet telden baktrmıstım. Hatta yakın zamanda tekrar baktrmayı düşünüyordum ama onunla alakalı hiç yorum okumamıstım simdi senınkini okuyunca dahada emin oldumki bir kez daha baktrmalıyım. Bu pelinle alakalı bırseyi farkettımki söyledikleri verdiği tarıhten once cıkıyor.bıraz bahsedersin özel deilse pelinin falından
merhaba bana özelden pelin'in numarasını atar mısınız lütfenSelam arkadaşlar. Ben daha önce İstanbul'da Füsun'a ve Filiz'e baktırdım. İkisi de geçmişle alakalı hemen hemen net şeyler söylediler. Fakat benim için kritik iki hadise için sorduğum sorularda maalesef tutmadı. Fatih diye bir çocuk var ona telefonda baktırdım.ücreti yüksek 120 Üstelik söyledikleri de çıkmadı. Antalya'dan Pelin diye bi kıza baktırdım. Açıkcası kısa süre de söyledikleri oldu. Yani 10 ay sonrasından değil 2 hafta içinde olacaklardan başladı. Ve tuttu da. Fiyat olarak da makul. 50 ye bakıyor. Birini daha söylediler. Tarık ona baktırdıktan sonra Onu da yazarım. Sizin tavsiye edebileceğiniz biri var mı?
Canim, bana da atarmisin ozelden Pelinin numarasinimerhaba bana özelden pelin'in numarasını atar mısınız lütfen
Canim Pelinin numarasini bana ozelden yazarmisin?? Su fali baktirmak istiyorum daCok sevinirim valla çünkü sanırım bende su baktrcam bu kez
Canim, sengul nerede calisiyor?? Ben eski yorumlardan melekler kahvesinde calistigini biliyordum.bugun aradim 5-6 sene olmus oradan ayrilali.nerede calisiyor ki su anBence Dilek hiç başarılı değildi..ben memnun kalmadım yanı...Şengülü merak ettim..handede çok pembe tablocu sanmıyorum ki bi daha baktırayım...yine bana güzel detaylı bakan bence Murat ti...yarın ya ona yada Şengüle giderim :)
Tatlim, dilek-i neden basarili bulmadin.?? Cunki ben de onun yanina gitmek istiyorum daBence Dilek hiç başarılı değildi..ben memnun kalmadım yanı...Şengülü merak ettim..handede çok pembe tablocu sanmıyorum ki bi daha baktırayım...yine bana güzel detaylı bakan bence Murat ti...yarın ya ona yada Şengüle giderim :)
Kimlere gitmiştin canım kimler patladı[/
kuzey ve evinde fal bakan bi kadına gitmiştim, ikiside mayısta bişiler olcak o kişiyle alakalı demişti, oldu gerçi ufak bişiler ama esas olay patladı. baktırmıcam artık diyorum ama şu nihale de gitmek istiyorum aslında off valla ne olacak bu halimizKimlere gitmiştin canım kimler patladı
Bilmiyorum ki enerjisini sevmedim...bide çok fazla iş odaklı konuştu tatmin olmadım diyelim :)Tatlim, dilek-i neden basarili bulmadin.?? Cunki ben de onun yanina gitmek istiyorum da
Tatlim, kadinlar kahvesindeki Pelin hanim mi???İyi akşamlar kızlar bence pelin hanımı bir deneyin derim bence güzel bakıyor daha bugün baktı ama ben beğendim
valla bilmiyorum ben majestic cafeye sordum bu sizdeki sengul onceleri meleklerde calisan sengul mu diye evet dedi bana ama emin olamadim yonedeCanim ?? Sengul hanim nerde calisiyor?? 5-6 sene olmus melekler kahvesinden ayrilmis.nasil ulasa bilirim ona??
Bende o şekilde sordum evet dediler ama acaba bunu kendi lehine kullanıyor olabilirlermi,çünkü burda biraz geçmişi okuyayım dedim bir kaç üye Şengül için zayıf esmer 40 yaşlarında demiş bu bayan tam tersi 55-60 yaşlarında açık renk tenli biraz kilolu bir bayan yazıyor,baktığı yerde damlalar cafenin karşısındaki sinemaın içinde ikinci katta bir yerde tenha bir yer gibi geldi bana,ben öğle gittim 1 kişi vardı bekleyenvalla bilmiyorum ben majestic cafeye sordum bu sizdeki sengul onceleri meleklerde calisan sengul mu diye evet dedi bana ama emin olamadim yonede
Acaba hiç önceden baktırmış biri yokmuş memnun olan o gitse kim olduğunu anlardı. Benim tanıdığım bir kişi var onu tanıyan ama o gidip maalesef bakamaz. Bir fotosu olsa elimizde ben çözerim o mu değil mi diye.Bende o şekilde sordum evet dediler ama acaba bunu kendi lehine kullanıyor olabilirlermi,çünkü burda biraz geçmişi okuyayım dedim bir kaç üye Şengül için zayıf esmer 40 yaşlarında demiş bu bayan tam tersi 55-60 yaşlarında açık renk tenli biraz kilolu bir bayan yazıyor,baktığı yerde damlalar cafenin karşısındaki sinemaın içinde ikinci katta bir yerde tenha bir yer gibi geldi bana,ben öğle gittim 1 kişi vardı bekleyen
Yok cnm tlf bakıyorİyi akşamlar kızlar bence pelin hanımı bir deneyin derim bence güzel bakıyor daha bugün baktı ama ben beğendim
numarasını bana özelden atar mısınızYok cnm tlf bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?