İstanbul'da Fal - Falcılar

ben baktiracaktim ama kac kez aradim 15 gune gelecek izinde dediler simdi gelmismi bilmem,arama motorundan melekler şengul diye aratdir bak gemiste hep cikan falla muhtesemmis o kadn
Canim ?? Sengul hanim nerde calisiyor?? 5-6 sene olmus melekler kahvesinden ayrilmis.nasil ulasa bilirim ona??

merhaba size mesaj atamadım. özelden bana pelin'in numarasını rica etsem yazar mısınız

merhaba bana özelden pelin'in numarasını atar mısınız lütfen

Bence Dilek hiç başarılı değildi..ben memnun kalmadım yanı...Şengülü merak ettim..handede çok pembe tablocu sanmıyorum ki bi daha baktırayım...yine bana güzel detaylı bakan bence Murat ti...yarın ya ona yada Şengüle giderim :)

Canim, sengul nerede calisiyor?? Ben eski yorumlardan melekler kahvesinde calistigini biliyordum.bugun aradim 5-6 sene olmus oradan ayrilali.nerede calisiyor ki su an

Tatlim, dilek-i neden basarili bulmadin.?? Cunki ben de onun yanina gitmek istiyorum da

Tatlim, dilek-i neden basarili bulmadin.?? Cunki ben de onun yanina gitmek istiyorum da
Bilmiyorum ki enerjisini sevmedim...bide çok fazla iş odaklı konuştu tatmin olmadım diyelim :)
Şengül taksim majestic te çalışıyomuş..bende denemedim onu ama Zaman'ında herkes memnunmuş

Kızlar bu Majestikteki şengül ün eskiden Melekler kahvesinde bakan Şengül olduğuna emin misiniz.Ben bugün Majestik Şengüle gittim.Bana sürekli A harfinde kim var C harfinden haber aldın mı M harfinde birini tanıyo musun,koç burcunda kim var,aslan burcu kim şeklinde sürekli sorular üzerinden ilerledi fal.Benim fal esnasında en takıntılı olduğum nokta .Ben kahve 25 tl ve tarot 30 tl,kampanyalı 50 tlye bakıyor ikisine.Olumsuz bişey söylemedi ,anı ve geçmişi detaylı bilemedi ,gelecek ile alakalı tarih verdi,çıkarsa yazarım burdan ,ama bence vasat bir faldı bir daha gidermiyim hiç zannetmiyorum.

İyi akşamlar kızlar bence pelin hanımı bir deneyin derim bence güzel bakıyor daha bugün baktı ama ben beğendim

valla bilmiyorum ben majestic cafeye sordum bu sizdeki sengul onceleri meleklerde calisan sengul mu diye evet dedi bana ama emin olamadim yonede
Bende o şekilde sordum evet dediler ama acaba bunu kendi lehine kullanıyor olabilirlermi,çünkü burda biraz geçmişi okuyayım dedim bir kaç üye Şengül için zayıf esmer 40 yaşlarında demiş bu bayan tam tersi 55-60 yaşlarında açık renk tenli biraz kilolu bir bayan yazıyor,baktığı yerde damlalar cafenin karşısındaki sinemaın içinde ikinci katta bir yerde tenha bir yer gibi geldi bana,ben öğle gittim 1 kişi vardı bekleyen

Acaba hiç önceden baktırmış biri yokmuş memnun olan o gitse kim olduğunu anlardı. Benim tanıdığım bir kişi var onu tanıyan ama o gidip maalesef bakamaz. Bir fotosu olsa elimizde ben çözerim o mu değil mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…