İstanbul'da Fal - Falcılar

( bilseydim çaktırmadan çekerdim aslında biraz tarif etse bize bilen biri en azından kimse boşu boşuna gitmez

( bilseydim çaktırmadan çekerdim aslında biraz tarif etse bize bilen biri en azından kimse boşu boşuna gitmez
Can'ım tarifi aldım şu an 51 yaşlarında olması lazım minyon ve kısa boylu. Esmer koyu renkte gözleri var. Basenli. Bu arada yaşını göstermiyormuş. Gelen tarif bu arkadaşlar. Giden olursa çaktırmadan foto çeksin

Bu elektrik tutma işini birebir ben tuba da yaşadım herkeze şakıyan kız bende geçmiş ve gelecekte saçmaladı. O yüzden kimse kimseye kefil olamaz ki

Kızlar pen cafe Çarşamba günleri kapalı mı oluyo ben dün aradım yeter orda mı demek için evet dediler bugün geldim cafe kapalı

Şengülün o şengül olacağını zannetmiyorum çünkü olsa kuyruk olurdu. Ben baktırmıştım eskiden şengüle saatlerce sıra bekliyodun

Yaşı tahmin etmemiz zor ama esmer kesinlikle deil ,kumral açık renk tenli asla esmer deil ,gözleride kahve rengiydi,bence o deil söylendiği gibide bence iyi bir fal bakmıyor

Eee şimdi kararsız kaldım ben :) sen memnun kaldın mı peki falından
kızlar selam, ben cok önceden majestıkte Şengül dye bırne fal baktırmıştım, melekler kahvesindeki değildi.
yaşlıydı..kısa boylu..su falı falanda bakıyodu.. dedıklerıde çıkmadı..

ama şuanki o mu değil mi bilemiyorum...

bilgilerinize...

Evt 55-60 yaşlarında hafif kilolu açık tenli kumral bir bayan

Arkadaşlar aman aman diyim sakin Şengüle gideyim demeyin... Böyle berbat bi fal baktırmadım...her şeyi bana soruyo..dayanamadım dedim ki bana niye soruyorsunuz ki sizin bilmeniz lazım..sormadan Nasıl bakıcam ki dedi bide tam bi rezaletti

Bence o Şengül bu Şengül değil. Ahhhh bir foto olda çözecem olayı tamamen ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…