- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Acaba hiç önceden baktırmış biri yokmuş memnun olan o gitse kim olduğunu anlardı. Benim tanıdığım bir kişi var onu tanıyan ama o gidip maalesef bakamaz. Bir fotosu olsa elimizde ben çözerim o mu değil mi diye.
Can'ım tarifi aldım şu an 51 yaşlarında olması lazım minyon ve kısa boylu. Esmer koyu renkte gözleri var. Basenli. Bu arada yaşını göstermiyormuş. Gelen tarif bu arkadaşlar. Giden olursa çaktırmadan foto çeksin( bilseydim çaktırmadan çekerdim aslında biraz tarif etse bize bilen biri en azından kimse boşu boşuna gitmez
Eee şimdi kararsız kaldım ben :) sen memnun kaldın mı peki falından( bilseydim çaktırmadan çekerdim aslında biraz tarif etse bize bilen biri en azından kimse boşu boşuna gitmez
Deger mi acaba ya? Yani gitmeme deger mi,? Cunki son zmnlarda fallara cok para harcadim.bari tuttursa ya
Canim, bana pelin hanimin numarasini ozelden yaza bilirmisin?Yok cnm tlf bakıyor
yani işte kefil olamam, bende tutar başkasına tutmaz.Bu elektrik tutma işini birebir ben tuba da yaşadım herkeze şakıyan kız bende geçmiş ve gelecekte saçmaladı. O yüzden kimse kimseye kefil olamaz ki
Yaşı tahmin etmemiz zor ama esmer kesinlikle deil ,kumral açık renk tenli asla esmer deil ,gözleride kahve rengiydi,bence o deil söylendiği gibide bence iyi bir fal bakmıyorCan'ım tarifi aldım şu an 51 yaşlarında olması lazım minyon ve kısa boylu. Esmer koyu renkte gözleri var. Basenli. Bu arada yaşını göstermiyormuş. Gelen tarif bu arkadaşlar. Giden olursa çaktırmadan foto çeksin
kızlar selam, ben cok önceden majestıkte Şengül dye bırne fal baktırmıştım, melekler kahvesindeki değildi.Eee şimdi kararsız kaldım ben :) sen memnun kaldın mı peki falından
Normalde salı kapalıydı keşke arayıp gitseydinKızlar pen cafe Çarşamba günleri kapalı mı oluyo ben dün aradım yeter orda mı demek için evet dediler bugün geldim cafe kapalı
Evt 55-60 yaşlarında hafif kilolu açık tenli kumral bir bayankızlar selam, ben cok önceden majestıkte Şengül dye bırne fal baktırmıştım, melekler kahvesindeki değildi.
yaşlıydı..kısa boylu..su falı falanda bakıyodu.. dedıklerıde çıkmadı..
ama şuanki o mu değil mi bilemiyorum...
bilgilerinize...
Ya dün arayıp sordum Çarşamba yeter orda mı diye evet 12 den 9 a burda dedi adam anlamadımki yaniNormalde salı kapalıydı keşke arayıp gitseydin
Bence o Şengül bu Şengül değil. Ahhhh bir foto olda çözecem olayı tamamen amaArkadaşlar aman aman diyim sakin Şengüle gideyim demeyin... Böyle berbat bi fal baktırmadım...her şeyi bana soruyo..dayanamadım dedim ki bana niye soruyorsunuz ki sizin bilmeniz lazım..sormadan Nasıl bakıcam ki dedi bide tam bi rezaletti
Ben gittim bi esyamin rengini falan bildi sasirdim ama cok asiriii pembe tabloydu ve dedigi hic bir sey gerceklesmedi.kIZLAR LAF CAFE CIGDEME gidenler yorum yaza bilirmi acaba???dedikleri cikti mi?tarihleri tuttu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?