İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim sana tamda bahsettiğim gibi deilmi,vasat ya bende şok oldum ,ne hevesle gittim oysaki

Kızlar yeterin bi yere gittiği yok bugün bizzat sordum uydurma haber

Kızlar hiç yıldızname baktıran var mı? ben 8 sene önce baktırmıştım bayada çıktı söylenenler. Şimdi tekrar baktırmak istiyorum tavsiyesi olan varsa yazabilir mi?

Bayadır giremedim buraya kızlar şu bakırköyde fısıltım cafe de okan varmış ama nette sanki belli birileri övmüş bilen giden duyan var mı ilk sorum ve ikinci sorum laf cafe çiğdem cidden iyi mi bugün falım geldi bir yardımcı olur musunuz bana :))

okanı bilmemm ama Çiğdem cidden efsoo bana dediki arkadaşınla kız arkadaşınla bi butik açacaksınız tekstil üzerine çok şükür faldan 2 ay sonra açtık :) nasıl oldu ben de anlamadım ama oldu döncek bu çocuk sana hiç merak etme rahat takıl dedi bende öle takıldım verdiği tarihde de geldi

Kızlar hiç yıldızname baktıran var mı? ben 8 sene önce baktırmıştım bayada çıktı söylenenler. Şimdi tekrar baktırmak istiyorum tavsiyesi olan varsa yazabilir mi?
uzun zamandir bakabilen ama gerçekten yildizname bakabilen ariyorum, bana da haber verin lutfen bulursaniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…