Benim sana tamda bahsettiğim gibi deilmi,vasat ya bende şok oldum ,ne hevesle gittim oysakiArkadaşlar aman aman diyim sakin Şengüle gideyim demeyin... Böyle berbat bi fal baktırmadım...her şeyi bana soruyo..dayanamadım dedim ki bana niye soruyorsunuz ki sizin bilmeniz lazım..sormadan Nasıl bakıcam ki dedi bide tam bi rezaletti
Ayyy en bugün şengülden sonra birde Yeteremi gittin:))Kızlar yeterin bi yere gittiği yok bugün bizzat sordum uydurma haber
Gittim valla o moral bozukluğundan sonra iyi geldi :)Ayyy en bugün şengülden sonra birde Yeteremi gittin:))
Ben simdi internetde arattim iranli elmira diye bir haver cikti.bilmiyorum o mu yoksa degil mi? Arabasinda 45 kilo eroin bulunmus.acaba iranli medyum elmira mi bu???medyum elmira nasıl bakan var mı ?
Anlamadim canimtelde bakıyor ben de görmedim
Yaa gerçekten gittin mi nasıl olur ben gittim kapı falan kapalıydı yani yanlış bi yere mi gittim acabaKızlar yeterin bi yere gittiği yok bugün bizzat sordum uydurma haber
bana çıktı canımcımmm. verdiği tarihe kadar iş ile aialaklı herşeyi sölemişti geçmiş yazılarıma bakarsan anlatmştm sanırımkIZLAR LAF CAFE CIGDEME gidenler yorum yaza bilirmi acaba???dedikleri cikti mi?tarihleri tuttu mu??
okanı bilmemm ama Çiğdem cidden efsoo bana dediki arkadaşınla kız arkadaşınla bi butik açacaksınız tekstil üzerine çok şükür faldan 2 ay sonra açtık :) nasıl oldu ben de anlamadım ama oldu döncek bu çocuk sana hiç merak etme rahat takıl dedi bende öle takıldım verdiği tarihde de geldiBayadır giremedim buraya kızlar şu bakırköyde fısıltım cafe de okan varmış ama nette sanki belli birileri övmüş bilen giden duyan var mı ilk sorum ve ikinci sorum laf cafe çiğdem cidden iyi mi bugün falım geldi bir yardımcı olur musunuz bana :))
valla kuyruk oluo ama hafta içi ya sanmam git orda sıra gelir benim favorim ilki andaç sonra kesinlikle çiğdem yaniO zaman ben gideyim randevu gerekli mi :))
uzun zamandir bakabilen ama gerçekten yildizname bakabilen ariyorum, bana da haber verin lutfen bulursaniz :)Kızlar hiç yıldızname baktıran var mı? ben 8 sene önce baktırmıştım bayada çıktı söylenenler. Şimdi tekrar baktırmak istiyorum tavsiyesi olan varsa yazabilir mi?
Kizlar, shimdi antalyadaki Pelin hanima telefonda fal baktirdim.cok begendim.tabsiye ederim.yarim saat surdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?