Gittim dün ordaydı :) demekki yanlış bi yere gittin senYaa gerçekten gittin mi nasıl olur ben gittim kapı falan kapalıydı yani yanlış bi yere mi gittim acaba
Bu başka tlf bakıyor bende baktırdım bayağı iyiydibu Pelin kim acaba kadınlar kahvesindeki mi?? başka bi pelin mi
Yasemin diye bi kadın var orda...kendi evinde bakıyomuş...ben hiç baktırmadım ama bakıp övenler var...denemek istersen numarasını atarım...ama ben deneyemedim Bilgin olsunbeylikdüzü ve civarında yönlendirebileceğiniz bir yer var mı kızlar ?
Yasemin diye bi kadın var orda...kendi evinde bakıyomuş...ben hiç baktırmadım ama bakıp övenler var...denemek istersen numarasını atarım...ama ben deneyemedim Bilgin olsun
Hadii yaa inanamıyorum tam olarak adresini söyler misin peki banaGittim dün ordaydı :) demekki yanlış bi yere gittin sen
Canım üsküdardaki merve'ye nasıl ulaşabiliriz,numarasını özelden yazabilirmisinikisi de yakın şeyler dedi, paralel şeylerdi yani dedikleri, zamanlaması de öyle oldu. merve üsküdar'da evinde bakıyor.
Canım istiklalden aşağı inerken sağ tarafında koton kalacak şekilde karşı sokağa gir...yanılmıyorsam bambi var zaten gireceğin sokağın başında...sokağa girince hemen ilk sağ yap zaten hemen orda...altinda kitapçı filan var kime sorsan söyler :)Hadii yaa inanamıyorum tam olarak adresini söyler misin peki bana
Bende o şekilde sordum evet dediler ama acaba bunu kendi lehine kullanıyor olabilirlermi,çünkü burda biraz geçmişi okuyayım dedim bir kaç üye Şengül için zayıf esmer 40 yaşlarında demiş bu bayan tam tersi 55-60 yaşlarında açık renk tenli biraz kilolu bir bayan yazıyor,baktığı yerde damlalar cafenin karşısındaki sinemaın içinde ikinci katta bir yerde tenha bir yer gibi geldi bana,ben öğle gittim 1 kişi vardı bekleyen
Yasemin diye bi kadın var orda...kendi evinde bakıyomuş...ben hiç baktırmadım ama bakıp övenler var...denemek istersen numarasını atarım...ama ben deneyemedim Bilgin olsun
Hadi ya1 tane bişey bilemedi bilemedikçe gerildi gerildikçe saçmaladı 50 tl me acıdım.
Canım çok saol bilgi için ,bu Majestikteki bayan o deil kesinlikle kadın açık kumral açık renk tenli bir kere,böyle insanları Melekler kahvesi şengül diye kandırıyorlar ,neyse iyi oldu daha fazla kişi gitmeden tamamen emin olduk bu kişinin Melekler kahvesi şengül olmadığına,bir dahada kimse gitme burdanŞengüle 2011 de melekler de baktırdım. 1 yıl sonra olacakları bile söylediği gibi çıktı. Meleklerin sahibi arkadaşımdır Levent. Bana ayrıldı. Fal bakmayı bıraktı. Neler teklif ettim gelmedi dedi. Şengül Esmer o zamanlar 37 -38 yaşlarında bir kadındı doğulu tip vardı. Ama kesinlikle artık bakmıyor net bilgi.
Kızlar hangi falcı bu gerilen:)1 tane bişey bilemedi bilemedikçe gerildi gerildikçe saçmaladı 50 tl me acıdım.
Hicran hn dediğiniz falcı nerde bakıyor yada şöyle sorayım hala fal bakıyormu nasıl ulaşabiliriz,anladığım kadarıyla baya iyimiş:)Bir de Hicran abla var favorim evinde bakıyodu.
Baktı insanlar çok yığıldı Cafe açtı kendine komşularını rahatsız etmemek için.
kimi götürdüysem müdavimi oldu
Son aylarda coştu artık eve gidiyorum söylediğini gece yaşıyorum.
Arkadaşa TEM de başına birşey gelecek dedi.. Mardin dönüşü TEM de arabalarının motoru alev almış.. Çocuk yuhhhh abla bu ne dedi
Canım peki kaçta gittin ya yemin ederim saat 2 gibi falan oradaydım altında kitapçı vardı yukarı çıktık kapıda demir vardı ve asma kilit kilitliydiCanım istiklalden aşağı inerken sağ tarafında koton kalacak şekilde karşı sokağa gir...yanılmıyorsam bambi var zaten gireceğin sokağın başında...sokağa girince hemen ilk sağ yap zaten hemen orda...altinda kitapçı filan var kime sorsan söyler :)
4 gibiydi sanırım tatlım...acaba o gün geç mi gittiler ya..olabilir bişey diyemicemCanım peki kaçta gittin ya yemin ederim saat 2 gibi falan oradaydım altında kitapçı vardı yukarı çıktık kapıda demir vardı ve asma kilit kilitliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?