İstanbul'da Fal - Falcılar

beylikdüzü ve civarında yönlendirebileceğiniz bir yer var mı kızlar ?

beylikdüzü ve civarında yönlendirebileceğiniz bir yer var mı kızlar ?
Yasemin diye bi kadın var orda...kendi evinde bakıyomuş...ben hiç baktırmadım ama bakıp övenler var...denemek istersen numarasını atarım...ama ben deneyemedim Bilgin olsun

Çok fal baktırınca acaba olcak olanda olmuyor mu ki ?? Bu ara çok fal baktırdım hepsi üç aşağı beş yukarı aynısı söyledi gel gelim bir sene önceki eski kişi çıktı piyasaya .:/
Neden çıktı onuda anlamadım Slm vermek için galiba of ya bir düzgün falcı bulamadım .galiba biraz ara vermek lazım

Hadii yaa inanamıyorum tam olarak adresini söyler misin peki bana
Canım istiklalden aşağı inerken sağ tarafında koton kalacak şekilde karşı sokağa gir...yanılmıyorsam bambi var zaten gireceğin sokağın başında...sokağa girince hemen ilk sağ yap zaten hemen orda...altinda kitapçı filan var kime sorsan söyler :)

Şengüle 2011 de melekler de baktırdım. 1 yıl sonra olacakları bile söylediği gibi çıktı. Meleklerin sahibi arkadaşımdır Levent. Bana ayrıldı. Fal bakmayı bıraktı. Neler teklif ettim gelmedi dedi. Şengül Esmer o zamanlar 37 -38 yaşlarında bir kadındı doğulu tip vardı. Ama kesinlikle artık bakmıyor net bilgi.

arkadaslar bana is konusunda cok iyi bi falci lazim,burda bazilari Laf cafe Cigdem en iyisi demis is konusunda hatta bi tanesi cigdem benim ise baslayacagim gunu 1 gun farkla bilen tek falci diye yazmis,baska deneyimi olan varmi?is konusunda ise basayacagi veya isten ayrilacagi tarihi veya sebebi bilen falci?

Canım çok saol bilgi için ,bu Majestikteki bayan o deil kesinlikle kadın açık kumral açık renk tenli bir kere,böyle insanları Melekler kahvesi şengül diye kandırıyorlar ,neyse iyi oldu daha fazla kişi gitmeden tamamen emin olduk bu kişinin Melekler kahvesi şengül olmadığına,bir dahada kimse gitme burdan

Hicran hn dediğiniz falcı nerde bakıyor yada şöyle sorayım hala fal bakıyormu nasıl ulaşabiliriz,anladığım kadarıyla baya iyimiş:)

Canım peki kaçta gittin ya yemin ederim saat 2 gibi falan oradaydım altında kitapçı vardı yukarı çıktık kapıda demir vardı ve asma kilit kilitliydi

Canım peki kaçta gittin ya yemin ederim saat 2 gibi falan oradaydım altında kitapçı vardı yukarı çıktık kapıda demir vardı ve asma kilit kilitliydi
4 gibiydi sanırım tatlım...acaba o gün geç mi gittiler ya..olabilir bişey diyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…