İstanbul'da Fal - Falcılar

Günaydın güzelim
Benim anlamadığım şey şu... Tamam kadın karşı tarafın ağzından fal bakıyor, benim anladığım kadarıyla çoğu zaman kadınların hoşuna gidebilecek şeyler söylüyor En azından benim arkadaşlara... seni seviyorum ,seni düşünüyorum aramasam bile aklım sende vs gibi şeyler söylemiş .Bizimkilerin de hoşuna gitmiş Ama bunun doğru olup olmadığını nerdenbileceğliz ?
Millet sevgilisinden duymak istediklerini duyamıyor gidiyor yetere soruyor.. yeter de pozitif konuşuyor .. ee sonuç sadece piskokojik tatmin ve kendini kandirmaca degil mi bi nebze?? kimseye olumsuz bişey demiyor mu aşk konusunda ?

Ben yeter e gitmedim ama bana boyle seyler soylese ümitlenirim ve mesaj falan atarim herhalde yani bu çok saglikli fal teknigi degil bence yuzde yuz garantisi var mi bu soyledigi seyin sacma geldi bana. Dogruyu soylese bile bu bir risktir biraz arada konusmali bu nedir ya:)))[/QUOTE]

Bana hic bi zaman pembe pablo cizmedi. Aksine ne varsa pat pat soyledi. Kendisine de chok minnetdarim, ben resmen gozlerimi her seye kapamisdim sag olsun

Bana hic bi zaman pembe pablo cizmedi. Aksine ne varsa pat pat soyledi. Kendisine de chok minnetdarim, ben resmen gozlerimi her seye kapamisdim sag olsun
iyi bari sevindim.demin arkadaş gitmiş ikinciye çok kalabalikmiş ..faldan çıkan herkesin yüzü gülüyormuş pozitif şeyler söylendiği için.keşke herkese iyi şeyler çıksa ve gercekleşse.ne güzel olurdu..

Kızlar,kadınlar kahvesi duyguyla ilgili bilgisi olanlar bilgi vrre bilirmi?yarın yada öbürgün gidecem oraya

Kızlar bi arkadasımda gitti yetere ona mesela bu cocuk cok dengesiz bunu bırakıcaksın sen dedi kızın morali bozulmustu o zamanlar ama gerçekten dediği gibi oldu kız bıraktıcocugu şimdi o derece soguk ve nefret ediyo cocuk hala prsinde yani olumsuzlarıda söylüyo aslında banada karsı tarafa baktırdıgımda söyledi olumsuz olan yanlarını.bana ilk baktırdıgımda gelecekle ilgilissylerdede bilmişti mesela ilk baktırdıgımda sevgilimle birlikteydik genel sorunumuz benim güven problemimdi ilk baktırdıgımda bu konu üstnden erkek arkadasımın kafasındakileti söylemişti bi ay önce gittiğimdede ayrıydık hala ayrıyız o zamanda direk ayrılıkla alakalı yorumlr getirmişti yani o yüzden yeteri begeniyorum ben

şu an hala ayrisin demek.hmm
peki yeter sana bununla tekrar olacaksın dedi mi? daha çok anlık fal gibi yani o an adamın aklından ya da gönlünden geçenler..ama bu işler ruh hali yani her gün değişebilir.hepimiz yaşıyoruz sonuçta bir gün seviyoruz bir gün nefret ediyoruz :)

Bana haziran sonu ve temmuz başı dedi arih olarak canım, ama bilmiyorum çıkarmı. Yeteri tekrar denememin sebebi hem arkadasıma çıkan falı oldu hemde biz birlikteyken yaptığı yorum ve o zaman alacagım bir özür hediyesi ve tatilden bahsetmişti bunlar çıkmıştı mesela. Son gittiğimdede yorumları tutarlıydı hatta sanırsam ses laydı aldım dinleyip daha taze yorumlar yapıcam şimdi bakalım tutan varmı şimdiye dek

hadi inşallah çıkar cnm :)
arkadaşıma da bi süpriz ve 3 ay içinde yol görmüş umarım ona da çıkar zira çok istiyor

Kızlar bende yetere gittim benimkine soguk davranıyordum sinirlendiği için ve bitirmwye doğru gidiyordum ypruldugumdan benden konusmak için süre istedi yeterde direk seninle konusmam gerel biliyorum ama seni kaybetmek istemiyorum sana değer veriyorum ve konuscam diyerek soledı bir şeyde bilmiyordu benlw ilgili ve dediğini pazar yaşadım adam bana yeterın soledıklerını dedi o yüzden ben yeteri beğeniyprum eski arkadaşımıda bilmişti. Bir de ben kadıkoy istanbul cafe ahmete gittim 10 gün önce eski erkek arkadasımı soledıngelcek diye 3 gün once en yakın arkadası aradı açmadım tlf istwmiyorım çünkü bu erkek arkadaşımla işgilide olumlu konustı aslında beğendim ama bakalım yeni baktırdığım in süre lazım çıkıp çıkmadıgını görmem için

kızlar, eyleme baktırdım şimdi yeni, işle ilgili tarif ettiği olaylar kişilerin tiplerine dek çıktı. maddi konularımla ilgili dedikleri ve işyerinde yine dediği burada yazamacağım şeyler çıkmıştı.

çok sık girmiyorum topiklere ama okumaya çalışıyorum. çıkan falım olunca, reklam yapmaksızın yazıyorum. isteyene özelden tlf nosunu paylaşırım.

eylem tarot mu bakiyor yoksa kahve mi hangisinde iyi ve ne kadara bakiyor cnm

Kızlar hayırlı sahurlar öncelikle.bir süredir burada sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir umut sürekli online ve yüz yüze falcıları deniyorum. İnsan sıkıntıya düşmeye görsün ne yapacağını şaşırıyor. Bir nevi terapi oluyor ve içten içe beklenti oluşuyor. Şu ana dek mevcut durumumla alakalı detayına kadar bilen bir kaç falcı oldu. 50 falcı denediysem olumsuzu bile erkek arkadaşım için dönecek dedi. Dönmesini istiyordum içten içe çünkü sahip oldugum ilişkinin değerini anladım ve özledim. Daha iyisi cıkabilirdi karşıma ama alıskanlıklarımı seven ve bu sekilde yasamayı kabul eden bi insanım. Birbirmize kattıklarımız ve saf olduguna inandıgım bir ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım kalben çok ama çok iyi bir insan oldu hep, şu an bile yüz yüze gelsek üzülür. Ama ne yazıkki ayrıldıgımızda kustuğu irade takındıgı bencil tavır kendine göre en acısız sekilde atlatma çabasının bana verdiği hasar ve beni psikolojik olarak soktuğu durumu değiştirmiyor. Birçok fal uygulaması indirip silip falcıları deneyip evet çıkanlarda oldu belki tesadüf belkide değil. Ama ikilem içinde kalınca insan verilen tarihler amansızca bekliyormuş işte. Hergün fal baktırır oldum bir iki önünü alamadım. Sizlerede bu süreöte yardımcı olmak istedim. Sanırım bu süreçten sonra buna son vericem. Bunu yazma sebebimde biçok şey paylaştık içimi dökmek istedim. Bugun erkek arkadaşımdan beklemiceğim bişey yaptı, kimine göre doğru bana göre yanlış. Ama fal baktırdıkca suyunu çıkartmaktanmıdır bilmem. Öyle üzüldüm ve öfkelendimki bu gelismeye bunu bir allahın kulu bilemedi mesela. Beklentilerim bekleyişim güzel şeylere olan inancımı umudumu ve falcıların verdiği tarihlere olan umursamamı dahi kaybettim. Allahın işi işte bu kadar para emek psikoloji belki dahada içine içine çöküyor insna zor durumda kalınca. Allaha dua ediyor ve ona sığınıyorum. Artık bi dur demek istiyorum. Çünkü ben ne beklerken neyle karşılaştım. Bütün fallarım fos oldu çoktan

Canım günaydın
ne yaşadın bilmiyoruz Tabii ki ama gerçekten üzüldüm senin adına .belki yeni yaşadığın için Çok öfkelisin biraz zamana bırak düşüncelerin daha sağlıklı olur belki ..bunun tabii ki Fala bir ilgisi yok ama demek istediğin şeyi anlıyorum ..Bende yıllar önce adamın dönmesini Beklerken başkasıyla aşk yaşayıp evlendiğini duymuştum bunu da kimse bilmemişti fallarda. herkes geri dönecek bekle demişti ..ama net bişey olunca bu benim yaşadığım gibi anında soğuk o defteri kapatmistim ve tabii fallara da ara verdim o dönem. Aradan Epey zaman geçti ne yazık ki fal bir bağımlılık Türk kadınının kanında var bence:) inanmasak bile baktırmaya devam ediyoruz Belki bu durumda Sen de yetere gitsen sana Adamın bakış açısını Açıklar bilemiyorum.. Allah sabır versin tatlım Ne diyeyim...

Çok teşekkür ederim canım benim. İnsna böyle bi durumda ister istemez verdiği zamanaveparaya acıyor acıkcası bunun içinmi tüm mücadelem oluyor. Beklemediğim bişey yaptı evetmevcut durumum adamın kafa yapısı tıpkı anlattıkları gibiydi üzüntülü düşünceli dengesiz vs seviyor evet bunları gözlermle gördüm yüz yüze gelme fırsatımız oldu ardından tam 13 gün geçti o buluşmadan sonra dogumgününü kısa bi mesajla kutlamak dısında yazmadım sormadımda. Hiç beklemediğim bişey gördüm. Aramızda müthiş sorun olacagını bildiği halde bitavır sergilemiş sosyal medyada. Bunu yapabilen adam bi cok seyi göz ardı etmiş demekki oldum. Umut doluyken öfke aldı yerini. Her ne olursa olsun fal sürecinde allaha sıgınıp dua etmeyi esirgemeyelim kızlar yine herseyin doğrusunu o bilir duanın gücü bambaşka bişey. Al sana fal işte dedi evren bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…