İstanbul'da Fal - Falcılar

Ah bu sosyal medya yok mu..
Adamı tanımıyoruz ama belli ki sana inat bir şeyler yapıyor çünkü seven adam ancak umutsuz çaresiz Üzgün olduğu zaman karşı tarafın canını yakmak ister Benim de öyle bir erkek arkadaşım olmuştu. Amaçları dikkat çekmek ve kendi üzüntülerini örtbas etmek bana göre ..bu tarz çoğu zaman ters teper..öfke eşittir Sevgi Çok sevdigimize çok öfkeleniriz.
zaten senin takip ettiğini biliyor..

Belkide güzelim haklısın.zaten ya yolunu çiziyor zaman geçtikce dönecek dediler ama belkide zaman geçtikce iyice koptu va alıştı duruma ve artık kendi yolunu çiziyor belkide sırf dikkat çekmek istiyor böyle şeylere parladığımı dayanamayıp yazmadıgım olmaz bu tarz seylerde bu yüzden yapıyor belki bilmiyorum. Olayı gördükten sonra yapmaz dedikten 4 saat sonra gerçekleşmeside gariptir. Görüşmediği bi arkadaşı istek yolluyor oda kabul ettikten saatler sonra geri takip ediyor. Neyseki elim kolum uzun cevremizde kızın kötü bir niyeti amacı yok, zaten yanlıs anlasıldım gayesiyle olacak ki geri çekmiş takibini bizimkinin haberi yok. Birbirimize dikkat edicez diye sadakat sözü verip bunu yapması çok şaşırttı ne huyudur ne de benden görse aramızdaki ilişkinin olgularondan dolayı tasvip etmiceği bi hareket olurdu. Ama kendisi belliki o yüreği yemiş. Dediğin gibi ters tepti. Yazmadımda etmedimde. Kendimi bana aptal gibi hissettirdi sadece öfke doldum herşey aksine giderek daha kopucu bir hal alıyor

Az takip etmedik eski sevgililerinin fotoğraflarını beğenen kadınları ama inan bana hepsi boş.. bir şey yapacak olan adam aleni açık yapmıyor zaten arkadan su yürütüyorlar yani o yüzden bence Senin İçin rahat olsun öyle bir takip yüzündende öfkelenme bu kadar tatlım :)
Seviyorsan da ayrılığı Bu kadar uzatma falcıların tarihlerini beklersek daha çok bekleriz.. bekleme suresinde olan bizim Psikolojimize oluyor..

Canım evet seviyorum ama bulustugumuzda cok güzel yaklaştım o barışalım diye yaklaşır diye ama yaklaşmadı.. Ben istiyorumki o istesin kafası buna otursun daha saglıklı olacaktır. Benim istememle değilde kendi isteğiyle gelsin o yüzden onu kendi haline bıraktım. Seviyosa zaten ne olursa olsun gelir bi insan bana göre. Bekleme sebebim bu aslında. Son konusmamızda hatalarımı dillendirdim affetmesini istedim onu sevdiğini söyledim. Sadece barışalım dmeedim o lafıda ona bıraktım. Seviyosa özler benimle olmak istiyorsa her şekilde dener şansını yapmamış adam değil. O yüzden bu ayrıntıyı atlıyoruz aslında hep.. Cok istedim ama tek taraflı olmuyor. O yüzden susmak ve kendi iradesiyle gelmesi demek daha saglamaaglıklı ve bi daha ayrılık yasanması güç bir temel atmak demek. Cübkü şu zaman sonucunda geliyosa biliyodur ki yeni bi ayrılık olsa kaçınılmaz son yine dönüş getircektir benim hatrımla yada aklını çelmemle değil onun kendi özgür iradesiyle bana gelmesini istiyorum bu yüzden.madem kimseyi sevmemiş benim gibi eger doğruysa söylediği gelir yada gelmezsede demekki duygular tek taraflıymış

Aslında ben bu konuyla bayağı yakından ilgiliyim ve neredeyse istanbuldaki çoğu yere gitmişimdir. Şimdi şöyle bir durum var ki ben burçlara çok inanan biriyim. Yani iki kişi arasındaki uyum falan benim için aşırı önemli. Flört ettiğim kişilere de ilk bunu sorardım. Gelelim falcılara;

Taksimdeki imam, neriman falan hepsi hilaye. sakın paranızı yedirmeyin. hatta imam büyü işine kadar ilerleyebiliyor, benim bir arkadaşıma anneni çağır baban anneni aldatıyor büyü yapalım demişti. o derece yani. ki ben büyüde korkarım yani olmaz o iş.

melekler kahvesindeki çoğu falcıda aynı. şahcihan vardı bir ara şimdi de muzo var. ortalama bunlar.

ataköydeki o meşhur kadına asla ve asla gitmeyin. adını şimdi unuttum sentinius cafedeki işte. 3 arkadaş farklı zamanlarda gittik 3ümüze de aynı şeyleri söylemiş. (senin siyahın beyazın var grin yok, bol bol dua oku, 3 sene önce bir şey yaşamıssın vs. tabi biz bu 3 seneyi hepimiz başka bişeye yorduk)

son olarak nişantaşı symbolde mirza var. mirzaya ilk baktırdığım zaman ağzım açık kaldığımı hatırlıyorum. ama 2-3 kere gidince yüzünüzü tanıyor ve sallıyor. İlk gittiğim ve götürdüğüm arkadaşlarıma isimli konuşmuştu düşünün yani.

Son söz olarak, falcı size sadece duymak istediğinizi söyler, siz kendi kendinizin yaşam koçu olup moralinizi yüksek tutabilirsiniz.

aranıda fal bakan var mı??

hmm sen elinden geleni yapmışsın Tamam o zaman Doğru söylüyorsun seven adam geliyor er yada geç... o zaman ya beklemek lazım ya da enerjiyi başka yere harcamak lazım ama o zor birini severken insan başkasını odaklanamıyorum ancak zaman geçmesi lazım. Iyi haberlerini okumaktan memnun olacağım:)

Canim hemen moralini bozma yani evet sosyal medya malesef bazen boyle seyler olabiliyo yani hangimiz %100 gercegiz ki Allah askina orasi biraz eglence kismi. Seninle yasadiklari ve sana hissettirdikleri dogru olanlar tabi kii hayatının merkezine koymaya çalışma. Biz hep karsi cins icin fala gidiyorsak eger cidden bu durumda kendimizi geri plana koyuyoruz. Eminim ki iliski terapistlerine gitsek daha iyi . Arada fal Olablr. Neyse bence sen biraz bekle cnm. Hani soyle hissetme beklersem unutur beni veya beni istemiyor artik diye. Bence pozitif düşün ve sen de aktif ol sosyal medya da o zaman farki anlarsin yani zamanla daha az falciya git. Gez eglen azcik icinden gelmiyosa bile. Biraz bekle oturup da oyle ne zmn gelicek diye degil ben hep oyle insanların kazandığını goruyorm cnm

Günaydın kızlar
Birkaç yıl önce Bakırköy incirli Caddesi'nde evinde / ofisinde bakan bir Zeynep'ten bahsediliyordu ondan haberi ya da bilgisi olan var mı??

Bu ara Geçen gün yetere giden arkadaşlarim..Dün başka arkadaşlarını götürmüşler ..iki saat sıra beklenilen 6 dakikalık fal için. Erkek arkadaşlarını bak sormuşlar Onlarda ve çok pozitif çıkmış.. taktım O yüzden bu ara ben bu yetere.. bu kadar müşterisi var ama forumda çok fazla çıktığını söyleyen göremedim ben..ne dersiniz?

bana ve arkadasima tam tersi cikti Bana cok olumsuz konustu ama olumlu oldu durum,arladasima da cok olumlu konustu onunki de tam aksi olumsuz oldu ;D

Kizlar, bakirkoyde evinde bakan bulgaristanli bir kadin var-ismi -blanş. Aranizda ona baktiraniniz oldu mu??

ismi bana bir şeyler çağrıştırıyor ama çok net hatırlayamadım mutlaka gitmişizdir Demek ki hiç iyi değil yoksa mutlaka hatırlarsın :)[/QUOTE]

Geçen gün gittiğimiz bir kafede bir bayanla konuştuk o da uzun yıllardan beri bu 40 yıldan beri falcilik yapan kadına gidiyormuş Şişli de miydi nerdeydi unuttum... bi kaç yıl önce kuzenimle gitmiştik ve hayatında bu kadar şaşırdığımı hatırlamıyorum.. çünkü ufacik evinde oda kadın dolu.. şişman Falcı kadın da aynı odada bakıyor herkese Yani herkes herkesin özelini dinliyor ve kadın cinli zaten ..geçmişinden başlıyor bu zamana geldiği zaman falı bırakıyor tekrar gel diye, yanı sıra çok fazla küfür ediyor Aslında falını yarısı küfür diyebiliriz.. onun bile o kadar çok müdavimi var ki şaşar insan.. yıllardan beri o kadar Fal baktırdım bari tarot bakmayı öğrenseydim ben bile köşeyi dönerdim ..yanar yanar Ona Yanarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…