İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim, anlamadim... Bunu bana mi yazdin tatlim??
Tatlim bi kadina gittim gecen cuna.

evet şekerim :)[/QUOTE]
tatlim dedigin o kadin kimdir?[/QUOTE]
Vallaha tatlım forumda da adı çok geçmişti..hatirlayinca yazarım.nNeriman miydi neydi bilemedim şimdi ama gerçekten çok gereksiz bir ortam evi ve bakma şekli.

Kızlar eylemin Esas konuda dediklerinden çıkan oldu mu bende esas konu Hariç çıkanlar oldu esas konuda sürekli arayacak diyor eylem abla ama hiç ümidim kalmadı

kizlar ben ttelwwede fal baktirmak istiyorum selenaya ama falci gunluk fal sinirina ulasmis yaziyor,bu ne demek?nezaman gondermleiyi fali?

kizlar ben ttelwwede fal baktirmak istiyorum selenaya ama falci gunluk fal sinirina ulasmis yaziyor,bu ne demek?nezaman gondermleiyi fali?
Fal limiti dolu demek ki , selenaya baktiracaksan sira uzun oluyor 30lu siralarda olursun ve gunde bi tane filan bakiyormus 1 aya yakin beklersin

tamam uzun sure sora baksin da nasil gonderecem ben fali?sadece inline oldugu zaman mi?sen baktirdin mi bu arada?cikti mi?
Ben beklemeyi goze alamadigim icin baktirmadim , baktiranlardan fali cikan da var cikmayan da . Online olmasi gerekmiyo fal atman icin ama ne zaman acar fal alimini bilmiyorim tekrar tekrar kontrol etmen gerek

Ben beklemeyi goze alamadigim icin baktirmadim , baktiranlardan fali cikan da var cikmayan da . Online olmasi gerekmiyo fal atman icin ama ne zaman acar fal alimini bilmiyorim tekrar tekrar kontrol etmen gerek
bilgisayarda deminden beri gitmiyor fal sinirina ulasti yaziyor ama telden gondedim gitti nasil oldu anlamadim

Kızlar rezzan a baktırdımda ben hiç begenmedim açıkcası cok geneldi yani vaov olmadım işte ayrılmışsınız üzülmüşsün eylüle kadar bekle seviyo hala demek dısında bisey demedi neyini begeniyosunuz anlamadım valla

Kızlar yani binnaz ablada herkes ayrı telden çaldı bana. Fahriye Pınar ve Eylül dönecek barışacaksınız evliliğe kadar yolu açık dedi. Bilge siz 10 kere evlensenizde on kere boşanırsınız dedi. Döner ama ilerisi yok dedi. Yağız Er dönecek seni seviyor dedi. Mert Göktürk çok kötü hatalar yapacak yıkacak herşeyi ve geri dönülmeyecek bir yola girecek ama sen çok kısa sürede yeni biriyle baska aska yelken acmıs olcaksın o pişman olacak sen mutlu dedi en cok enerjimi düşüren oydu. Cok tarot baktırdım bu ara belkide ondan bilemiyorum.

Yani binnazda hiç vaov olmadım. Eylül acar ve yağız er fena değildi anakiz konusunda ama binnazda gerçek falcı varmı bilemiyorum

Fal kutusunda ve yüz yüze fallarımda genel olarak olumluydu olumsuzu bile geleceği olumlu söyledi. Ayhanı Tuğbası Yeteri aklınıza gelebilecek pek çoğu.

Yani kızlar Allahtan isteyeceğim sadece ve Allaha bırakacagım. Fallar terapi olsun derken suyunu cıkartmanın sonucu böyle oluyor işte. Aksine iyice kafa karışmıyormu kafa karıştıkca iyice bunalıma girmiyormuyuz. Belki 1 ayda atlatacagımızı sırf şu fallarda verdikleri ışık yüzünden aylarca belki 1 sene boyunca çekiyoruz. Bana verilen tarih Hazirna sonu ve Temmuzun en geç 8 i oldu. Bu süreye kadar artık bir nefes alacagım. Aslında hiç atmayacaktın söylemiştim, o kadar çok fal baktırmışım ki son 2 ayda biriken kredilerimi orda burda siz düşünün. Onlarıda sıfırladığıma göre bitiriyorum bu işi. Bizim acizliğimizden yararlanmak değilde ne bu bilemiyorum. Ben altında yapılan yorumlarında doğru olduguna inanmıyorum burda bile gercek şnsanlar sahte sahte yorumlar yapıyor yüz yüze falcılar için. Fal kutusu fallarımda çıkanlar oldu tarih olarak bu arada. Oda belki rastlantıdan ibarettir bilemiyorum. Bir tek Rezzan bana Eylüle kadar bekle aradaki sevgi bitmemiş dedi. Şahsen benim erkek arkadaşım 6 ay ne kendi nede benibekleticek biri değil. 6 ay sonra dönecekse dönmesin zaten. Adam beni görse yine ağlayacak yine seniseviyorum diyecek ama ben artık dönmeze alıştırıyorum kendimi ne yazık ki. Bu fallar psikolojimi iyice bozdu kızlar ben daha fazla maddi manevi yatırmayacagım bu işe. Gelecekse allahtan gelsin. Çıkan falım olursada mutlaka bilgilendireceğim sizi.

Canim destekliyorum seni biz herhalde isin suyunu cikartanlardaniz fal madurlari olarak:)))) benim de cikan olursa soylerim en son bi ay once baktirdim su ara hayatim cok daha yolunda baktirirsam ramazan dan cok sonra baktiririm size de yazarm ben de

şahcihan'a mayıs ayında fal baktırmıştım. bir dediği daha çıktı. sevdiğim kişinin haziran ayında şehir dışına gideceğini söylemişti. ben yine ihtimal vermemiştim ama biraz önce gördüm. bakalım diğer dedikleri ne olacak...

slm kızlar
Benim kuzen bugün gökere baktırmak için Taksim'e gitmiş Ama artık Nazar Cafe de değilmiş ..nerede baktığımı bilen var mı aranızda?? Şahcihan'a baktıran olmadı henüz bizimkilerden.. Yorumları iyi mi? ismi biraz garip :)

ben hiç yorum okumadan gitmiştim şahcihan'a ama memnun kaldım :) hani enerji meselesi diyorlar ya ona çok katılıyorum

"5:90 - Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz."

BİR MÜSLÜMAN KURANDAKİ BU AYETİ GÖRDÜKTEN SONRA ASLA FAL BAKTIRMAMALI.. CESARET EDEMEMELİ..

Unutmayın ki geleceği sadece ALLAH BİLİR.
Geleceği bildiğini iddia eden falcılar şirk koşuyor. Ve siz de buna ortak oluyorsunuz! Arkadaşlar vallahi billahi en kötü şeylerden birisi faldır. Allah rızası için vazgeçin. Bu dünyada duyacağınız 3-5 kelime için ahiretinizi yakıyorsunuz?! Allah için vazgeçin. Kanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…