İstanbul'da Fal - Falcılar

Sizin ne işiniz var bu sitede peki )

Bu site her konuyu barındırıyor.
Falcılık için açılmadı ya?
Yorum yaptığım yerlere bakın yargılamadan önce. Çok mesaj yazılan konularda denk gelip HAKİKATİ YAZMAK İSTEDİM.
Yargılamıyorum sordum sadece,bence boş boşuna yazmayın cünki sizin yazdıklarınızla burda kimse ne fallardan ne de falcılardan vazgeçecek değil)) herkesin günahı sevabı kendi boynuna

Yargılamıyorum sordum sadece,bence boş boşuna yazmayın cünki sizin yazdıklarınızla burda kimse ne fallardan ne de falcılardan vazgeçecek değil)) herkesin günahı sevabı kendi boynuna

Müslüman müslümanı 3 kez uyarmalıdır.
Herkesin kendi boynuna demek, uyarmayanların da hatasıdır. Hadisi şeriflerden de örnek gösterebilirim. Tabi ki herkes yine bildiğini yapacak ama ben hakikati belirtmek istedim.

Ben müslüman değilim. Lütfen kendi dininizi empoze etmeyiniz. Bu ifadeden ömrüm boyunca nefret ettim. Bu müslüman ülkede basbaya farklı bir inanç sahibi olmak çok büyük bir suçmuş gibi ifade ediyorsunuz hep. Yeter artık ayrımcılığınıza!

Ayrımcılık mı?
Bence siz doğru düzgün okumamışsınız bile.
Ayrımcılık içeren bir cümlemi bulun bakalım, bekliyorum.

AYRICA "müslümanlar" diye belirttim. Niye üstüne alınıyorsun müslüman değilsen? Çok değişiksin. Kinini içinden at, at ki cümlelerin böyle kırıcı olmasın.

Müslüman bir insan asla ayrımcılık yapmaz.
Her dinden ırktan insan, insandır.
Kinle bakmaz bir müslüman.
Sözlerinize dikkat edin. İftira atmayın!
Kendime saygım dolayısıyla bu tartışmayı burada kapatıyorum. Hayırlı günler.

Kinim müslüman olanlara değil. Din reklamı yapabilen herkesedir. Siz bana gelip şimdi Orlondo'da olanlarında doğru olduğunu savunursunuz. Sonuçta Müslümanlığa göre doğru ya öldürülmeleri. Hani müslümanlar ayrımcılık yapmıyor ya, hani müslümanlar kinle bakmıyordu ya...

Müslüman olsam da olmasam da benim dinim veya arkadaşların müslüman olup olmadığı sizi ilgilendirmez. Herkes kendi dininden ve yaptıklarından sorumludur. Bu başlığa huzursuzluk vermek için gelmişsiniz belli ki. Lütfen Dini propagandalarınızı başka yerde yapınız ve geri gelmeyin!

Sizi iftiralarınızdan ve uydurmalarınızdan dolayı Allaha havale ediyorum.

Sen kendinden ne kadar eminsin ki gelmiş burada insanların "günahları" ile uğraşıyorsun ? Bıktık bu çok bilmişliklerden. Sen kendini kurtar önce. Komşusuyla kavgalıdır selam vermez, sıraya girmez aradan kaynak yapar, gayrimüslimlerden, alkol tüketenlerden alınan vergilerle verilen belediye/kamu iftarlarına laf etmez, gelmiş burada ahkam kesiyor. Burada herkes günahın da sevabın da ne olduğunu biliyor, yetti bu ukalalıklar.

Allah insana son nefesine kadar süre vermiş, karışmayın. Herkes kendi doğrusuna göre karşısındakini uydurmaya kalksa vay haline. Sakın, sadece uyardım deme, cahil cühela hoca geçinen müsveddelerin gazıyla kahramanlık ararken, insanları rahatsız edip daha fazla kul hakkına girmeyin.

(En fazla yakın çevrene, tanıdıklarına tavsiyede bulunabilirsin, onun da vebali çok büyüktür, neye sebep olacağını bilemezsin...)

"Sen kendini kurtar önce. Komşusuyla kavgalıdır selam vermez, sıraya girmez aradan kaynak yapar, gayrimüslimlerden, alkol tüketenlerden alınan vergilerle verilen belediye/kamu iftarlarına laf etmez, gelmiş burada ahkam kesiyor."

BENİ TANIMADAN BİLMEDEN NE YAPTIĞIMI BİLMEDEN BİR DE KAYNAK YAPAR,KOMŞUSUYLA KAVGALIDIR DİYORSUN.İNANAMADIM. BÖYLE BİR "İFTİRA" ATTIĞIN İÇİN SANA GERÇEKTEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
İFTİRA ATMAKTA VEBALLERİN EN FENASIDIR. ALLAH AFFETSİN.
YAZMAYACAKTIM AMA BU İFTİRANIZ ÜZERİNE GERÇEKTEN ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM.
HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM.
KALBİNİZİ KIRMAK ASLA İSTEMİYORUM.
ALLAH İÇİMİ GERÇEKTEN BİLİYOR YA,BU KAFİ..
ALLAH YOLUNUZU BAHTINIZI AÇIK ETSİN..

Senin Tanrın o. Benim değil. Ayrıca özel bir iftiram ve uydurmam olmadı. Yazdıklarınıza istinaden yazdım bende. Lütfen kendi dininizin reklamınızı yapmaya devam etmeyiniz.

Önceki yazdığınızı tekrar okumanızı rica ediyorum.
Ben müslüman olduğum için, ve burada fal baktıran "müslüman" kardeşlerim
olduğu için sadece uyarmak istedim. Lafım tabi ki müslümanlara,kimsenin
inancı beni ilgilendirmez. Belki fal baktırmanın günah olduğunu bilmiyorlardır diye
anlatmak istedim. Ne bir ayrım yaptım ne bir şey. Hala söylüyorum, bir ayrım içeren cümlemi
lütfen bana buraya yazınız. Sizden özür dileyeceğim. İnanmazsınız,özgür iradeniz.
Kim karışabilir? kime ne? inançsız ve inançlı.. ikiside insan. ikisininde duyguları var.
Gerçek hayatımda ne düşündüğümü bilmeden "kesin bunu düşünüyorsunuzdur demen şaşırtıcı. bana iftira atmanız "insan" olarak herkes için çok kötü bir şey. beni tanımıyorsunuz. nasıl düşündüğümü bilmiyorsunuz bile..Diğer arkadaş "sıraya girmediğimi,kaynak yaptığımı,komşularla kavgalı olduğumu" söylemiş okur musunuz.. cidden inanamıyorum. cidden iftiradır bu. size ithafen asla ama asla kırıcı bir şey yazmadım. inancınızı sorgulamadım,ki ne işim olur? Gerçekten kimsenin kalbini kırmak istemem. uyuyamam. amacım sadece ama sadece müslüman kardeşlerimin imanına zarar uğramasın diye iyi niyetle uyarmaktı. çünkü bilmeyebilirler. bu kadar. gerçekten yazdıklarınıza acayip üzüldüm.

Ayrım;

1-) Müslüman kardeşlerinize hitap etmeniz beni kapsamıyor. Müslüman kardeşleriniz. Ben burda kardeşiniz değilim. veya herhangi bir toplum bireyi değilim yani. benim dışımdaki bütün müslüman kardeşler... Bir şey uyaracaksanız saygı duymadığımız bir davranışımız için herkesi uyarabilirsiniz. Bu yaptığınız en büyük ayrımcılık hanımefendi.

ilk önce insanız ilk önce müslüman değiliz. Sizde önce insansınız. Sonra kadınsınız. Sonra müslümansınız. Neden insan ve kadın sınıfını geçip direk müslümanlık? bu işte sınıflandırarak ayrımcılık basbaya.

Yazınızın içeriği şu şekilde yazılsaydı. Arkadaşlar, siz bunlara neden kanıyorsunuz? kimse bilemez geleceği? neden vazgeçmiyorsun kendinizi kandırmayın gibisinden yazı olsaydı. Ben o zaman bu yazıları yazıyor olmazdım. Konuyu direk müslümanlık açısından ele almışsınız. Direk bir REKLAM var burda.

2-) Müslüman, Deist, Yahudi, Ateist, Hristiyan,vb olabilirim ki beni veya arkadaşları Dini ön plana sokarak, uyarmak neden size düşüyor bu bölümü de anlamadım?

3-) Müslüman kardeş diyorsunuz. Müslümanların hepsinde bir kan bağı olduğunu bilmiyordum. Babam Müslüman belki ondan kaynaklı bana da kan bağı geçmiştir. Bu şekilde bakarsanız hepimiz kardeşiz. Müslüman kardeş değil. KArdeşlerim daha mantıklı.

4-)Ben kendi konuştuklarımdan sorumluyum. Sizin gibi.

Arkadaşlar rica etsem artık bu din muabbetini kapatabilir miyiz,burası dini tartışacağımız bir forum deil,herkesin günahını da sevabını da insanlığını da yargılamak kimseye düşmez,lütfen saygılı olalım birbirimize sonuç olarak hepimiz insanız önemli olanda bu bence

Önce haddini bil. Büyük harfle yazamazsın. Çok bilmişliğini, beddualarını al ve bir daha buraya uğrama. Bu kibirli halleriniz gerçekten can sıkıcı. Bu kibirli haller tespitlerimi haklı çıkartıyor. Sizi KİBliyorum

Beddua mı? Hakkımı helal etmiyorum demek beddua mı? Komiksiniz. Karşılıklı kibledik. Kinli hanımefendi. Allah affetsin sizi. Vallahi Allah görüyor billahi Allah görüyor. Hesap günü Allah sana sorsun bu iftiralarını.. Gerçi sen şimdi buna da beddua dersin. Saygıyı haketmediğini şimdi anladım, kibar konuşmamak lazımmış. Haydi işinize hanımefendi.

uyarı çabalarınız 3ü geçmiş, demişler hani ya 3 kere uyarması gerekirmiş vs... mersi:) ve kafi :)
konumuzla ilgili yazacaksanıs başımızın üzerinde yeriniz var, yoksa uzatmayın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…