İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bende hande'nın tarihleri patladı hemde 3 kere verdiği tarihler geçeli çok oldu ama hande'de bildiğim duyduğum kadarıyla tarihten ziyade olaylara bakmamız gerekiyor .Ama yinede Hande'nin falı diğerlerine göre farklı ve tatmin ediyor bence ,nokta atışları karşısında çoğu zaman insanın ağzı açık kalıyor.Kadıköy Ahmet'verdiği tarihler çıkmadığı halde ikinci defa gitmiştim anı ve geçmişi çok güzel yorumluyor ama verdiği tarihler çoktan geçti.Ama bir kere de olsa gidilmeye değer bir falcı ve yorumcu bence ,falı ses tonu yorumları insana iyi geliyor.Burada bir kaç kişi ile tartışma yaşadığım Bakırköy 3 vakit Didem zaten falını çok beğenmemiştim sıradanın altında bir falcı bence ama yinede burada onu öven kişilere eğer çıkarsa kendilerinde burada özür dileyeceğime söz vermiştim ama malesef söyledikleri ve verdiği tarihlerin hiç biri çıkmadı bence ikinci defa gitmeye değecek bir falcı da değil paranıza yazık gitmeyin bence

Bende hamdede üç kez gittim bende de tarihler yalan ama olayları ayrıntılaması bir mantık örgüsündeydi sunması çok iyi isim biliyor z var özlem mi dedi Özlem'den nefret etmiş dedi ama hala Özlem'le olabilir belkide edecektir edi o ilişkisi bitmiş dedi ama ben sosyal medyada birbirlerini takip ettiklerini like lama görüyorum bir sevgi ibaresi yok aralarında bu gerçek karşındaki şımarık kibirli vs dedi senin değeri Ni anlayacak dedi ama pek umutlu değilim son can beye gittim oda olumlu konuştu kendi içinde mücadele veriyor kafası karışık çok falcıya gittim %90 olumlu konuşuyor da sabret diyorlar bekliyceZ tarih bilen 1 kişi bile olmadı ama ben Hande yi çok beğendim ediyi de

Uzak durulması gerektiğini düşündüğüm falcılar sentinus Cansu dios duygu 3 er kere gittim isim bilmek dışında bişey yok hele Cansu dillere destan listeye bakıp benim ismimi bilmeye çalışması bilmediği seyde kıvırmaya çalışması cabası artı melekelerde Kadir ve Eren saçma yorumlar yönlendirmeler istediğimi söylemesini beklemiyorum ama bukadar alakasız atılmaz analiz vs sıfır ikisinde de karşısı tarafı analiz etmeden yargıya varmalar vs...

Burası dini bir site değil kadın paylaşım platformudur, Ateist kadın, Hıristiyan kadın, Müslüman kadın, Budist kadın, Alevi kadın hepsinin ortak paylaşım alanıdır Kadınlar Kulübü, dolayısıyla dini içerikler yasaktır.

Hırsızlık çocuk süistimali Günah değil mi kul Hakkı yemek fal bakmakla kader değişmez fal gitmekte o kaderin bir parçası önce insan ahlaklı olucak kaderimi bilmek benim bilinçaltımı değiştirmez alkol uyustucuyla mücadele et ozaman si siZin gibiler bir misyon üslenmiş olduğunuzu sanıyorsunuz sen ben hiç bir zaman bir afrikalidan bir Budist'ten daha değerli değiliz onunda allahı aynı eğer sen müslümanlar gevurlar ayrımı yapıyorsun. Sen zaten dinin amacını anlamamışsın emine Erdoğan da fal baktırıyor o büyük din tacirleri de medyumların kapısından ayrılmıyor sözüm Ona din taciri müslümanlarla dolu bu ülke yaşadığın ülkeyi ve dünyayı doğru analiz et sen git Hatipoğlu dinle ağla abuk sabuk sorularla daha fazla cennete yaklaş

iyi akşamlar kizlar
Dün Kadıköy'deki Angels cafenin önünden geçiyorduk ..otursak mi oturmasak mı diye düşünürken oturduk falcıları sorduk kadın dört isim saydi 3 kadın 1 erkek.m Ben de dedim ki Tamam Cengiz olsun Nasıl olsa hiç birisini tanımıyoruz ..adama baktirayim dedim ...o kadar Fal baktırdım ama herhalde bu kadar salağına hiç denk gelmedim.. 17 tane kart seçtiriyor sonra başlıyor kendi kendine konuşmaya saçma sapan alakasız.. neredeyse kalkacaksın ama dedim ki ya sabır. .30 tl verdim bazı soru sorayım dedim ,ama adam sorduğum soruya cevap vermiyor yine kendi kendine saçma sapan şeyler konuşuyor zaten konuşması ayrı bir baydı beni nasıl kalktım oradan bilemedim asla gitmeyin asla..artık iyice salak yerine koyuyorlar bizi... bu ara yan masada başka bir bayan bir bayana kahve bakıyordu Ona da ayrı bir güleceğim geldi... kadına diyor ki Seninkinin yanında bir aile var müşteri diyor ki yoo adam Yalnız Kadın tutturdu Hayır o adam yalnız değil hanesi var seninle evlenemez..vsvs..Allah'ım ya nerelere düştük kendime acıdım o anda.
Bütün falcıların verdikleri tarihler Tabiki patladı ama farklı bir şey beklemiyordum zaten.
Bakırköy deki Melis'in Fallarda çıkmadı çok inandırıcı konuşuyor değişik bir tarzı var aynı zamanda mantıklı olduğu için hoşuma gitmişti Ama ona da birkaç arkadaşla birkaç Fal baktırdıkdediği hiçbir şey çıkmadı Ne yazık ki ((

merhaba erenköy

Kızlar kurtuluşta nimete baktıran var mı evinde bakıyormuş
Canım,nimet hanımın soyadı küçükvardar ise geçmiş sayfalarda var ama kurtuluş değil,Kasımpaşa olarak geçiyor ve giden arkadaşların çoğunun memnun kalmadığını okudum acaba aynı kişidenmi bahsediyoruz kuzum.

Kızlar merhaba bende size bir falcı önereceğim fakat şuan burada değil tatile gitti 1.5 senedir ona baktırıyorum ama yaz boyunca gelmeyecekmiş şimdi onun gibi işinin ehli evinde yada cafede bakan birini önerirmisiniz banada beylikdüzünde oturuyorum ben

Merhaba canım ben baktırdım yeni nimete aynı nimet kurtuluşta bende begenmedim falını son zamanlarda beğendiğim fal kadıkoy istanbul cafe ahmet ve damlalar tuba hatta arkadasımı götürdüm 1 gun sonra bi dediğini yaşadı yanı sürekli gittiğim için tubanın hislerine güveniyorum bir çok dediğini yaşadım bilginize

Cengiz gidebileceğin en avanak kendini uyanık sanan bir tip yıldızname satmaya çalışıyor ben bir kez gittim üç soru Hakkı veriyor hepsi negatif cevaplar

Canım benim çooook sağol,senin dediklerinden hiç şaşmadım aynen tuba ve yeter bana göre de gayet başarılılar,tekrar çok sağol canım.

burda beni bilen bilir gezmediğim falcı kalmadı hem netten hem istanbul ankara falcı kalmadı valla

geçen gün kartal turuncu kafeyi bir arkadaşım söyledi kendi baktırmış memnun kalmış 1 saate yakın bakıyormus serpil hanıma git dedi gittik arkadaşımla

ben çok beğendim ya hayatımda birçok şeyi bildi kafamda ki planlara kadar ve yıldızname şeklinde bakıyor ebced hesaplıyor beni çok etkiledi arapça olarak kağıttan işlem yapıyor özellikle iş anlamında sordum hepsini bildi aşk hayatımda da aynı dediği şekilde yaşıyorum bakalım verdiği tarihleri göreceğiz ama yakın zaman için söylediği birşey tuttu diğrlri için beklemdeyim anadolu yakasındakiler deneyebilir kızlar

Can tarot a gittim Ada'ma 7 kez baktırdım 6 tılsımdan farklıydı Ve 6 tısında olumlu konuşan Ada'm şimdi çelişkili konuşuyor garip sadece kartlar baktı h

Senin kaderin diyen Ada'm yok sen istemiyceksin diyor yok sevmiyorsun komik kendiyle tezata düştü gözümden de düştü

Hemen akabinde symbol Murat'a gittim Adam ruhumu okudu karşıda kişiyi de okudu olumlu konuştu sorunları doğru tespit etti Ada'm ağzımdan bir kelime bile almadan takır takır saydı helal olsun artı aynı Zaman'da Melek'ler Emre'ye gittim daha önce kine benzer cümleler kurdu o da bir kelime almadan olumluydu Murat'ı beğendim

İyi akşamlar kızlar
pen cafe yetere gitmeyi abartan arkadaşlarım var Daha önce bahsetmiştim, malum karşı tarafa baktırıp adamın hep pozitif ve iyi duygular içerisinde olduğunu duymak herkesin hoşuna gitti ..sonra aralarından bir tanesi bir test yapmaya karar verdi ve iki yıldan beri görmediği,daha önce Sadece arada bir görüştüğü bir adama baktırdı .o adamla zaten iki üç haftadan beri tekrar mesajlaşiyordu ..Adamın istedigi tamamen cinsellik üzerine ama benim arkadaşım ona 3 yıl önce aşıktı..yani birşey yok arada artık adamin sen isteği dışında. .ki kız zaten sevdiği adamı bekliyor ve bir kaç haftadan beri o genç için baktiyor ama arayan soran yok
.. Sonuçta kız cinsellik isteyen adam adına baktırdı ve tabi yine süslü süslü harika cümleler Geleceğe dair planlar yani her kadının duymaktan hoşlandığı şeyler... sonra kız o adamı arayıp falda Sözüm Ona onun ağzından söylenen Bütün cümleleri aktarıyor ve adam Çok affedersiniz götüyle güldü Yeter'in söylediği cümleler arasında sadece onu birkaç haftadan beri cinsel olarak çok arzuladığın doğruydu gerisi fos..
Demek ki neymiş efendim Evet yeter tatlı bir kadın abartı derecede müşterisi var hergün gelen var ama arkadaşlar kendimize Dürüst olalım gerçekten ruhumuzu okşayan cümleler duyduğumuz zaman görüşmediğimiz İnsanlar tarafından yani yeterin ağzından. .buna tekrar gittik ben de zamanında bu hatayi yaptım.. Ama gel gör ki her şey kendimizi avutmak için.
Bir ay önce Damlalar Cafe Tuğba ya giden arkadaşlarında bütün tarihleri patladı hiçbir şey çıkmadı yani Tuba'nın dediği.
Allah hepimize akıl fikir versin Ne olacak halimiz bilmiyorum:)))

Aynı fikirdeyim. Yeter'e gittim. Takır takır takır anlatmaya başladı. Erkek arkadaşın şöyle böyle, şu bu diye. Anlattı anlattı anlattı. Ben anlamaya çalışıyorum. Epey anlattıktan sonra sustu, "senin sormak istediğin var mı?" dedi. "Benim sorum erkek arkadaşım hakkında değildi" dedim. Öylece bakıştık. "Keşke söyleseydin" - "Siz anında anlatmaya başladınız" Neyse dedik ben kalktım. O da üzüldü, yalan değil. Bu arada anlattığı kişi kim bilmiyorum, ama burnunun dikine giden erkek arkadaşım kesinlikle değil. Adamla anlattıklarının alakası yoktu.

Damlalar Tuğba'nın güncelde hiççç ıskası yoktu ama gelecek patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…