Kimler var mesela :)) burada hepsinin tek tek ipliğini ortaya çıkaralım,kötüleri gitsin iyiler kalsın:)bende trollyim kıl olduğum falcıları diyorum sonra apışıp kalsınlar ama paraya yazık yoksa var yapmak istediğim kişiler var
maşallah enerjiler tutmuş yani :)burda beni bilen bilir gezmediğim falcı kalmadı hem netten hem istanbul ankara falcı kalmadı valla
geçen gün kartal turuncu kafeyi bir arkadaşım söyledi kendi baktırmış memnun kalmış 1 saate yakın bakıyormus serpil hanıma git dedi gittik arkadaşımla
ben çok beğendim yahayatımda birçok şeyi bildi kafamda ki planlara kadar ve yıldızname şeklinde bakıyor ebced hesaplıyor beni çok etkiledi arapça olarak kağıttan işlem yapıyor özellikle iş anlamında sordum hepsini bildi aşk hayatımda da aynı dediği şekilde yaşıyorum bakalım verdiği tarihleri göreceğiz ama yakın zaman için söylediği birşey tuttu diğrlri için beklemdeyim anadolu yakasındakiler deneyebilir kızlar
70 tl yıldızname tarot kahve üçüne aynı anda bakıyor uzun bir süre falcıya gitmicem sanırımmaşallah enerjiler tutmuş yani :)
kaça bakıyor merak ettim
R ribaegem Dilek hnm'a baktırdınız mı? Benimki fecaat idi. Bir de çok negative energy aldım. Gittiğimde aşırı yağmurlu bir gündü.Bir nevi içeri sığındım. Bir müzik vardı ki anlatamam bangır bangır, at koşturuyor gibi. Zaten sinirler gergindi bende.Rica ettim ordakilere lütfen biraz değiştirir misiniz ( bu arada TEK müşteri bendim). Kadın demez mi "ben hızlı müzik "severim, hızlandırır olayları. Yahu, kadın ben zaten bitmişim, içime kadar su içindeyim, gerginlikten ölüyorum, telefon konuşmamı da duydu ( anlamadı yabancı dilde görüştüm), önemli olan benim enerjim. Benim chakralar yerine oturacak ki, grounding denir buna, seninle aynı frekansa geçeceğiz bana fal bakabileceksin. Velhasıl, bol bol yabancı isim attı ( duydu ya konuştuğum ülkenin dilini) , gerisi sıfır. Sizlerden çıkan var mı merak ediyorum. Hehh aradan bu arada tam 4,5 ay geçti. Bir tanesi çıkmadı.Kizlar eskiden kadinlar kahvesinde calismis , shimdi ise besiktas papyon kafede calusan Dilek hanim nasil ?? Yarin gitmek istiyorum da yanina.gitmeden once sizlere sorayim dedim
Ben muzafferi ilk geldiği sıralarda denedim hatta 3 -4 kere de gittim tarihleri beklemeden ,anı ,o anki durum biliyor hatta karşı tarafın ismini mesleğimi falan bildi ama gerisi fos gelecekle alakalı söylediği hiç birşey çıkmadı ne işle alakalı ne de özel hayat ile alakalı,bence bir kere gidilip daha sonra ikinciye gidilmeye değmeyecek bir falcıkızlar melekler kahvesindeki muzo'yu denedim size de tavsiye ederim melekler kahvesinin telefonu (0212) 251 3101 bu arada oradaki gül ile erene de baktırdım fena değillerdi ama ben muzo'cuyum :))
3 fal türü için normal bi fiyat70 tl yıldızname tarot kahve üçüne aynı anda bakıyor uzun bir süre falcıya gitmicem sanırım
Ben muzafferi ilk geldiği sıralarda denedim hatta 3 -4 kere de gittim tarihleri beklemeden ,anı ,o anki durum biliyor hatta karşı tarafın ismini mesleğimi falan bildi ama gerisi fos gelecekle alakalı söylediği hiç birşey çıkmadı ne işle alakalı ne de özel hayat ile alakalı,bence bir kere gidilip daha sonra ikinciye gidilmeye değmeyecek bir falcı
ben de kartalı çok bilmiyorum canım arkadaşım arabayla götürdü ama cadde üzerinde büyük bir yer göze çarpıyor internetten adresine bir bak istersen :)3 fal türü için normal bi fiyat
kimisi sadece 1 ne 50-100tl arasında bakıyor :)
bu yer tam nerde tarif eder misin rica etsem
çok soru sordum ksra bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?