İstanbul'da Fal - Falcılar

Yetere bi kere baktırdım ama hoşlanmadım ondan yani negatif geldi çok ama burdaki bi çok kişi o kdr övdüki sanırım problem bnde dedim.falcılar yolunu bulmuş zaten onlaea gidenşerin olumlu şryler duymaya ihtiyaçları olduğunu biliyorlar ona göre bişeyler sallıyolar bnce bizde beklenti içine giriyoruz.malesef
 
bende trollyim kıl olduğum falcıları diyorum sonra apışıp kalsınlar ama paraya yazık yoksa var yapmak istediğim kişiler var
 
bende trollyim kıl olduğum falcıları diyorum sonra apışıp kalsınlar ama paraya yazık yoksa var yapmak istediğim kişiler var
Kimler var mesela :)) burada hepsinin tek tek ipliğini ortaya çıkaralım,kötüleri gitsin iyiler kalsın:)
Zaten öyle veya böyle o kadar para harcıyoruz ki bu falcılara böylelikle temizlik yapmış oluruz
 
bayadır yokum buralarda..neler var neler yok mrk ettim :) var mıdır yeni keşifleriniz hatunlar :)
 
maşallah enerjiler tutmuş yani :)
kaça bakıyor merak ettim
 
selam kızlar gerçekten olaya ticari bakmayan samimi kalbi temiz hissiyatı kuvvetli birini arıyorum kahve falına bizim komşuda bakıyor veya kartları yorumlamak bence herkesin harcı değil istediğin kadar açılım bil ezberle vs.. Hissiyat yoksa hepsi fos gecen hafta sonu bütün kafeler boştu falcıların kafaları rahattı en iyi falları bu Zaman'da baktırdım kafaları boş olunca daha iyiler kafe falcılarını baZılarının neden küçümsendiğini anlamış değilim birkaç eve gittim ama çok da muhteşem değildi sadece algı oyunu marketing gibi eve gidince daha iyi olduğu sanıyorsun cafede 30 verirken evde 50 veriyorsun son can tapyigite gittim Adam symbol deyken çok iyiydi özellikle kahve falında tao da bakıyordu evine gittim berbattı sadece kartları yorumladı hissiyat yoktu son falında eski 6 falıyla çelişkiye düştü
 
Merhaba arkadaşlar bu forum u uzun süredir takip ediyordum bende size deneyimlerimi aktarmak istedim. İstanbulda gittiğim fallar arasında en çok beğendiklerim pen cafe yeter. O anki ruh halini ve geçmişi kişiyi iyi analiz ediyor gelecek ile ilgili birkaç söyledikleri çıkmıştır. Gökerde çok iyi biliyor geçmişi anı iyi biliyor.damlalar cafe tuğba anı ve geçmişi iyi bildi ama gelecekle ilgili bir iki söylediği şeyler çıkmadı.istanbul cafe ahmet bir kez baktırdım oda geçmişi durumu iyi bildi söylediği tarihler için beklemedeyim. Melekler kahvesi eren herkes çok beğeniyor arkadaşlarımada nokta vurusu yapmıştır ama benim falım tutmadı bilemedi. Symbol cafe taksim nesil hiç bilemedi. Kadınlar kahvesi duygu ya iki yıl önce gitmiştim şuanda hayatımda olan kişiyi anlatmıştı. Kadınlar kahvesi remziye hiç birşey bilmiyor kadınlar kahvesı pelin oda iyi bakamadı. tasula imam hepsi çok kötü. kurtuluş nimet iyi baktı sevgılmın gamzeli olduğunu bile bildi.Sarmaşık cafe hasan erkek arkdasım yoktu o zmanlar bırı olcak hayatında ve ıkı uc ısı bırden olucak ve babasının aıle sırketı olucak dedı bıldı bır cok seyı ama sureklı gıdınce olmuyor.Symbol cafe fulyada ilk baktıgızaman cok ıyı baktı sonraları tutmadı.cafe bi melek sevgi oda nokta vurusları yaptı güzel tahminlerde bulundu.laf cafe andaç baştan sona beni anlatmadı.
Ne kadar cok sıklıkla gıdersenız falların büyüsü bozuluyor verdiği tarihler ilerlior.Bana herkes eylül ayında güzel şeyler olucak dedıler en güzeli beklemek olucak.
 
Merhaba Arkadaşlar;
Eski adıyla Nostradamus şimdi İstanbul Cafe vr caddede hiç orada baktıran oldu mu? Ben orada Mihrace hanıma baktırdım bir arkadaşımla ikimiz de şok ola ola çıktık , enerji uzmanı kendisi aynı zamanda, çok güzel şeyler söyledi de çıkan var mı diye sormak istedim :)
 
Kizlar eskiden kadinlar kahvesinde calismis , shimdi ise besiktas papyon kafede calusan Dilek hanim nasil ?? Yarin gitmek istiyorum da yanina.gitmeden once sizlere sorayim dedim
R ribaegem Dilek hnm'a baktırdınız mı? Benimki fecaat idi. Bir de çok negative energy aldım. Gittiğimde aşırı yağmurlu bir gündü.Bir nevi içeri sığındım. Bir müzik vardı ki anlatamam bangır bangır, at koşturuyor gibi. Zaten sinirler gergindi bende.Rica ettim ordakilere lütfen biraz değiştirir misiniz ( bu arada TEK müşteri bendim). Kadın demez mi "ben hızlı müzik "severim, hızlandırır olayları. Yahu, kadın ben zaten bitmişim, içime kadar su içindeyim, gerginlikten ölüyorum, telefon konuşmamı da duydu ( anlamadı yabancı dilde görüştüm), önemli olan benim enerjim. Benim chakralar yerine oturacak ki, grounding denir buna, seninle aynı frekansa geçeceğiz bana fal bakabileceksin. Velhasıl, bol bol yabancı isim attı ( duydu ya konuştuğum ülkenin dilini) , gerisi sıfır. Sizlerden çıkan var mı merak ediyorum. Hehh aradan bu arada tam 4,5 ay geçti. Bir tanesi çıkmadı.
 
kızlar melekler kahvesindeki muzo'yu denedim size de tavsiye ederim melekler kahvesinin telefonu bu arada oradaki gül ile erene de baktırdım fena değillerdi ama ben muzo'cuyum :))
 
Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar melekler kahvesindeki muzo'yu denedim size de tavsiye ederim melekler kahvesinin telefonu (0212) 251 3101 bu arada oradaki gül ile erene de baktırdım fena değillerdi ama ben muzo'cuyum :))
Ben muzafferi ilk geldiği sıralarda denedim hatta 3 -4 kere de gittim tarihleri beklemeden ,anı ,o anki durum biliyor hatta karşı tarafın ismini mesleğimi falan bildi ama gerisi fos gelecekle alakalı söylediği hiç birşey çıkmadı ne işle alakalı ne de özel hayat ile alakalı,bence bir kere gidilip daha sonra ikinciye gidilmeye değmeyecek bir falcı
 
70 tl yıldızname tarot kahve üçüne aynı anda bakıyor uzun bir süre falcıya gitmicem sanırım
3 fal türü için normal bi fiyat
kimisi sadece 1 ne 50-100tl arasında bakıyor :)
bu yer tam nerde tarif eder misin rica etsem
çok soru sordum ksra bakma :)
 

merhaba benim fallarım çıktı; tarihleri bırak yurtdışına gideceğim ülkeye kadar bildi. Ne bilim belki enerjiniz tutmamıştır. Orada emre var onu deneyin isterseniz. Elektrik meselesi bana göre fal. Muzo yahut Muzaffer vazgeçebileceğim birisi değil. Allah var yukarıda ben severim. Neyse hayırlı ramazanlar.
 
Kızlarrr hazırmısınız. Tutarsa yazıcam dedim o tarihler gelmeye başladı. Bakırköy Laf Cafe Ümay bana 19 20 ve 21 haziranda görüşmelerimizin ilk adımını atacağımızı söyledi barışma adına. Ve tam olarak 19 hazirandan dolaylı yoldan önce 3 saat telefonda görüştük daha sonra bir vesileylede yanına gittim yüz yüze konuştuk. Genel itibariyle umut vadeden bir konuşmaydı. Yeniden konuşalım dedi erkek arkadasım öptü sarıldı nereye gittiğini haber ver dedi bana güvenmeyi öğreniceksin bile dedi! Sürekli barışmaya yönelik konuştu. Genel itibariyle kızlar çok garp gelebilir ama fal kutusu fallarımda tuttu pişman olacak seni özleyecek dediler. Adam bana pişmanlık yaşadıgını tavırlarından dolayı ve beni özlediğini söyledi. Ay cok sükür Allahıma inşallah diger tarihlerde tutar bilginiz olsun. Bu sayede Ümay ve Damlalar Kafe Tuğbanın dedikleri oldu diyebilirm. 2 hafta ölümsessizliğine gir demişti Tuğba ben bu gelişmelerden 1 hafta önce her yerden hiç bişey paylasmadım haber almasını benden engelledim ve bu gelismeler oldu arkadaslarımı takip etmiş ne yapıyorm diye bakmak için engelimi kaldırmış birde. Telefonlarımı açmayan adam 3 saat uykudan kalkıp benle konuştu ve cokta güzel seyler söyledi ben ağlayınca ağlama içim parçalanıyo ağlama canımın içi bile dedi. Allahıma şükürler olsun devamı gelir inşallah
 
Kızlar bakırköy mandal kafede murat diye genç bir çocuk var ona baktırdım.be kahve ne kart ismini alıyo sadece. Takır takır saydı ıskaladığı tek cümle yok hayatımda kaç ciddi ilişkim olmus onu bildi, direk erkek arkadasımın fiziğini tarif etti.kişiliğini döktürdü.aklımdaki tatil planını bile bildi. Cok begendim gelecek için verdiği tarih 22 gün içinde dedi ona yorum yapamicam.

Birde symbol levent.. Martta baktıgı falla acayip tutarlı bifal baktı.tarih verdi ve harika uzun bi fal oldu. İstedigim herseyi sordum. Bak bisey hissediyorum yarında bi gelisme olabilir verdiğim tarihler dısında dedi.. İki gün sonra gerçekten dediği gibi gelişme oldu bi anda. Ayrılacagımızı martta ilk söyeyende leventti.


Son olarak kadınalr kahvesi pelinide denemiş bulunmaktayım. Cok gelecege yönelik bir faldı. Yine herkesin söylediği analizler olmasıyl beraber.eger verdiği tarihler tutarsa gelecekle ilgili söyledikleri ciddi anlamda çıkarsa pelin istisnasız herkesi siler süpürür.

Son ve son olarak gerçekten Tuğba bana hormonal yada orayla alakalı sıkıntı yasamıssın yeniden yasicaksın dedi sistit oldum yine yeni yeni basladı.


Gelecek tutturanlar Symbol kafe levent laf cafe ümay damlalar tuğba kızlar. Diğer begendiklerimde bunlar
 
3 fal türü için normal bi fiyat
kimisi sadece 1 ne 50-100tl arasında bakıyor :)
bu yer tam nerde tarif eder misin rica etsem
çok soru sordum ksra bakma :)
ben de kartalı çok bilmiyorum canım arkadaşım arabayla götürdü ama cadde üzerinde büyük bir yer göze çarpıyor internetten adresine bir bak istersen :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…