İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar melekler kahvesindeki muzo'yu denedim size de tavsiye ederim melekler kahvesinin telefonu (0212) 251 3101 bu arada oradaki gül ile erene de baktırdım fena değillerdi ama ben muzo'cuyum :))
Niye muzo söylermisin

selam kızlar. ..
Laf cafe umaya bir kere baktırdım.. işimle gücümle ile ilgili çok pozitif şeyler gördü.. sene sonuna kadar.. yani benim hiç beklemediğim şeyler hatta kendi yerini açacaksın demişti nasıl olacak bilmiyorum.. hayatımdaki adamla ilgili ne uzar Ne kısalır demeye getirdi..henüz adam yok piyasada..

Geçmişte Florya'daki bir kadından bahsediliyordu evinde 250 TL'ye bakan ona baktırıp memnun kalan varmı aranızda ismi cismi nedir??

Maşallah iyi bir takipcisisiniz Ada'm Antalya'dayken antalyadasınız istanbuldayken istanbuldasınız. Sahi siz nerede yaşıyorsunuz.i? Üyelinizden ilk gününden beri sadece muzo yu öven yorumunuzdan başka birşey göremedim. Mune

Yabl

Maşallah çok yakın takipcisisiniz Ada'm Antalya'da siz antalyadasınız Ada'm İstanbul'da siz istanbuldasınız. Sahi siz nerede yaşıyorsunuz. Üyeliğiniz ilk gününden beri atmış olduğunuz 13 yorumda sadece muzoyu övüyor Mune

Can tarot Hakkı'nda yazdıklarım yalandır artı ben bir erkeğim

slm kızlar
Göker o kadar çok övüldü ama ben hiç beğenmedim, sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor daha çok gay olduğundan dolayı Ama öyle tarif edildiği gibi karşı tarafı ve anı çok iyi bilmek gibi hiçbir şeyi bilemedi .. 30 TL için çok kısa ve yüzeysel baktı ,asla tatmin olmadım ve benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu.
Geleceği kimse bilemiyor ama varolan durumla ilgili merak ettiklerim vardı saçma sapan iki cümle kurdu alakasız o kadar.

Kizlar benim bi arkadasim 10 yil once bi cocuktan cok hoslaniyordu evlrinin yaninda calisan bi cocuktu.cocuk da bundan cok hoslaniyordu,ama birbirleriyle konusmamislar bile sadece uzaktan bakismislar ve sora cocuk cikip gitmis,sora kiz cok aradi onu kac yil boyunca ama bulamadi,simdi fal baktirmak istiyor 10 yil gecmis ustunden cocuk kizi gorse tanimaz bile ama kiz aklina gelmis yine son gunler fal baktircam diyor nerde naapyor diye,falcilar boyle biseyi gore bilir mi sizce??yni cocugun su an nerde oldugunu veya durumunun nasil oldugunu fln bile bilir mi?Mesela Nihal bana demisti ki birine fa baktigim zaman eger karsi taraf da seninle ilgili dusunuyorsa sana karsi duygulari varsa o zaman falda cikar o kisi demisti,ama bu cocuk kizi bugun gorse bile tanimaz aklina bile gelmez yani buna ragmen fal baktirirsa cikar mi acaba falda gore bilirler mi birsey falcilar?ben selenaya su fali attim eger iyi yorumlarsa arkadasim da gonderecek ne dersiniz??

Kızlar merhaba uzun zamandır bu siteye üyeyim ama hep uzaktan izleyiciydim ben yıllardır dilek ablaya fal baktırıyorum bilen bilir kendisini taksim kadınlar kahvesinden..şu an kendisi beşiktaşta ah türkan cafeye ortak oldu ve burda fal bakmaya devam ediyor.dilek ablanın numarası 05358932990 .reklam amaçlı değilim yanlış anlaşılmasın haberi olmayan kişilere söylüyorum.ben kendisini çok aradım benım gibi olanlar varsa ulaşabilir.

Arkadaslar kimse Bagdat Caddesindeki Istanbul Cafeye gitmedi mi? Eski adi Nostradamus. Ben ve 2 arkadasim orada Mihraceye baktirdik gercekten inanamadik ama gelecegi bilir mi bilemiyoruz tabi

Arkadaslar kimse Bagdat Caddesindeki Istanbul Cafeye gitmedi mi? Eski adi Nostradamus. Ben ve 2 arkadasim orada Mihraceye baktirdik gercekten inanamadik ama gelecegi bilir mi bilemiyoruz tabi
2 arkadaş gitmiştik ikimize de aynı şeykeri söylemiş, ayrıntılarına kadar ... Çıkmadı tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…