Niye muzo söylermisinkızlar melekler kahvesindeki muzo'yu denedim size de tavsiye ederim melekler kahvesinin telefonu (0212) 251 3101 bu arada oradaki gül ile erene de baktırdım fena değillerdi ama ben muzo'cuyum :))
muzaffer bey kaç tlye bakıyor??kızlar melekler kahvesindeki muzo'yu denedim size de tavsiye ederim melekler kahvesinin telefonu (0212) 251 3101 bu arada oradaki gül ile erene de baktırdım fena değillerdi ama ben muzo'cuyum :))
Maşallah iyi bir takipcisisiniz Ada'm Antalya'dayken antalyadasınız istanbuldayken istanbuldasınız. Sahi siz nerede yaşıyorsunuz.i? Üyelinizden ilk gününden beri sadece muzo yu öven yorumunuzdan başka birşey göremedim.Merhaba Arkadaşlar;
Eski adıyla Nostradamus şimdi İstanbul Cafe vr caddede hiç orada baktıran oldu mu? Ben orada Mihrace hanıma baktırdım bir arkadaşımla ikimiz de şok ola ola çıktık , enerji uzmanı kendisi aynı zamanda, çok güzel şeyler söyledi de çıkan var mı diye sormak istedim :)
Maşallah iyi bir takipcisisiniz Ada'm Antalya'dayken antalyadasınız istanbuldayken istanbuldasınız. Sahi siz nerede yaşıyorsunuz.i? Üyelinizden ilk gününden beri sadece muzo yu öven yorumunuzdan başka birşey göremedim.Mune [/QUOTE
Yanlis kisiye alinti yaptiniz sanirim ben Antalyayla ilgili tek yorum yapmadim , hic Antalyaya da gitmedim hayatimda hatta:) ben Istanbul Cafeden bahsettim o da forumdaki ilk yorumumdu ben gittim begendim baska bilen var mi diye?
Maşallah çok yakın takipcisisiniz Ada'm Antalya'da siz antalyadasınız Ada'm İstanbul'da siz istanbuldasınız. Sahi siz nerede yaşıyorsunuz. Üyeliğiniz ilk gününden beri atmış olduğunuz 13 yorumda sadece muzoyu övüyormerhaba benim fallarım çıktı; tarihleri bırak yurtdışına gideceğim ülkeye kadar bildi. Ne bilim belki enerjiniz tutmamıştır. Orada emre var onu deneyin isterseniz. Elektrik meselesi bana göre fal. Muzo yahut Muzaffer vazgeçebileceğim birisi değil. Allah var yukarıda ben severim. Neyse hayırlı ramazanlar.
Çok özür dilerim yanlışlık olmuş. Kusura bakmayın
benim de yazdıklarım çıkmamış Yabl yazıyor :))) yok önemli değil ben de üsttekini okumadım şaşırdım o yüzden yanlış anlaışlmamı oldu diye:)Çok özür dilerim yanlışlık olmuş. Kusura bakmayın
Bazen sistemsel hatalar oluyor. Ama ben sizi Nasıl yanlışlıkla tutturdum onu anlamadımbenim de yazdıklarım çıkmamış Yabl yazıyor :))) yok önemli değil ben de üsttekini okumadım şaşırdım o yüzden yanlış anlaışlmamı oldu diye:)
tmm canım saolasın :)ben de kartalı çok bilmiyorum canım arkadaşım arabayla götürdü ama cadde üzerinde büyük bir yer göze çarpıyor internetten adresine bir bak istersen :)
2 arkadaş gitmiştik ikimize de aynı şeykeri söylemiş, ayrıntılarına kadar ... Çıkmadı tabikiArkadaslar kimse Bagdat Caddesindeki Istanbul Cafeye gitmedi mi? Eski adi Nostradamus. Ben ve 2 arkadasim orada Mihraceye baktirdik gercekten inanamadik ama gelecegi bilir mi bilemiyoruz tabi
bana hıcbır dedıgı cıkmadıArkadaslar kimse Bagdat Caddesindeki Istanbul Cafeye gitmedi mi? Eski adi Nostradamus. Ben ve 2 arkadasim orada Mihraceye baktirdik gercekten inanamadik ama gelecegi bilir mi bilemiyoruz tabi
Bakan kisi de Mihrace miydi baskasi miydi? Ona gore hevesleniyim ya da heveslenmiyim:)2 arkadaş gitmiştik ikimize de aynı şeykeri söylemiş, ayrıntılarına kadar ... Çıkmadı tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?