Sizin de mi bakan Mihrace?bana hıcbır dedıgı cıkmadı
teşekkür ederim arkadasım dün sizin yorumunuz üzerine internetten cafe tek besiktaşın numarasını alıp gittim gerçekten şoka girdim ve orada iki falcı vardı taneri denedim adam resmen beni şok etti ve kahve fincanını bile açmadı en son açtı tekrar doğru yönlendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar cafenin numarasını ben buldum ...
slm arkadaşlar bende o cafeye gittim fakat vusal adında mısırlı birine baktırdım diğer kişi yoktuteşekkür ederim arkadasım dün sizin yorumunuz üzerine internetten cafe tek besiktaşın numarasını alıp gittim gerçekten şoka girdim ve orada iki falcı vardı taneri denedim adam resmen beni şok etti ve kahve fincanını bile açmadı en son açtı tekrar doğru yönlendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar cafenin numarasını ben buldum ...
Bu tarz senaryolarla burada insanları kandıramazsınız,burum buram reklam kokuyor yazdıklarınız!!!slm arkadaşlar bende o cafeye gittim fakat vusal adında mısırlı birine baktırdım diğer kişi yoktu
Mihrace idi , kelimesi kelimesine arkadaşımla aynı şeyleri söyledi. Bi de içeri kimseyi almıyor anlaşılmasın diye, duyulmasın diye de müzik son ses !Bakan kisi de Mihrace miydi baskasi miydi? Ona gore hevesleniyim ya da heveslenmiyim:)
Mihrace idi , kelimesi kelimesine arkadaşımla aynı şeyleri söyledi. Bi de içeri kimseyi almıyor anlaşılmasın diye, duyulmasın diye de müzik son ses !
Bilmiyorum cidden, dediğim gibi bir kez gittik ve birbirimize söylediklerini anlatımca amma da keriz mişiz dedik, seninki çıktıysa süper ... Bi de kurşun dökeyim diye tutturmuştu baya... 1 seneyi geçti gideliAllah Allah biz de 3 arkadas bildik katina bakti, muzik de yoktu ama hepimizin ay ay durumunu farkli sekillerde soyledi hatta hic imkansiz dedigim birseyi de bildi olcak dedi ve ciddi oldu. Ondan sasirdim ben de.. arksdasimin da karman corman bir iliskisi var harfi harfine anlatti.
Bilmiyorum cidden, dediğim gibi bir kez gittik ve birbirimize söylediklerinin aynı olduğunu öğrenince, amma da keriz mişiz dedik, seninki çıktıysa süper ... Bi de kurşun dökeyim diye tutturmuştu baya... 1 seneyi geçti gideli
Demet kim?Kızlar hiç demete baktırdığınız oldumu ne kahve ne tarot yüzünüze bakıyor. Ve baktıranları gerçekten çok büyük mevkii sahipleri
Sanıyorum çok önceden kadınlar kahvesindeydi demet keleş uzun süredir kendi evinde bakıyor yeri şişhanedeDemet kim?
bende eçen ün baktırdım ona iyiydi tespitleri teliBana acil falcı zehranın tlf nosu lazım
Arkadaşlar burdan telefon numarası vermemiz yasak reklama giriyorbende eçen ün baktırdım ona iyiydi tespitleri teli 05466419901
Kızlarrr hazırmısınız. Tutarsa yazıcam dedim o tarihler gelmeye başladı. Bakırköy Laf Cafe Ümay bana 19 20 ve 21 haziranda görüşmelerimizin ilk adımını atacağımızı söyledi barışma adına. Ve tam olarak 19 hazirandan dolaylı yoldan önce 3 saat telefonda görüştük daha sonra bir vesileylede yanına gittim yüz yüze konuştuk. Genel itibariyle umut vadeden bir konuşmaydı. Yeniden konuşalım dedi erkek arkadasım öptü sarıldı nereye gittiğini haber ver dedi bana güvenmeyi öğreniceksin bile dedi! Sürekli barışmaya yönelik konuştu. Genel itibariyle kızlar çok garp gelebilir ama fal kutusu fallarımda tuttu pişman olacak seni özleyecek dediler. Adam bana pişmanlık yaşadıgını tavırlarından dolayı ve beni özlediğini söyledi. Ay cok sükür Allahıma inşallah diger tarihlerde tutar bilginiz olsun. Bu sayede Ümay ve Damlalar Kafe Tuğbanın dedikleri oldu diyebilirm. 2 hafta ölümsessizliğine gir demişti Tuğba ben bu gelişmelerden 1 hafta önce her yerden hiç bişey paylasmadım haber almasını benden engelledim ve bu gelismeler oldu arkadaslarımı takip etmiş ne yapıyorm diye bakmak için engelimi kaldırmış birde. Telefonlarımı açmayan adam 3 saat uykudan kalkıp benle konuştu ve cokta güzel seyler söyledi ben ağlayınca ağlama içim parçalanıyo ağlama canımın içi bile dedi. Allahıma şükürler olsun devamı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?