İstanbul'da Fal - Falcılar

slm arkadaşlar bende o cafeye gittim fakat vusal adında mısırlı birine baktırdım diğer kişi yoktu

Mihrace idi , kelimesi kelimesine arkadaşımla aynı şeyleri söyledi. Bi de içeri kimseyi almıyor anlaşılmasın diye, duyulmasın diye de müzik son ses !

Allah Allah biz de 3 arkadas bildik katina bakti, muzik de yoktu ama hepimizin ay ay durumunu farkli sekillerde soyledi hatta hic imkansiz dedigim birseyi de bildi olcak dedi ve ciddi oldu. Ondan sasirdim ben de.. arksdasimin da karman corman bir iliskisi var harfi harfine anlatti.

Bilmiyorum cidden, dediğim gibi bir kez gittik ve birbirimize söylediklerini anlatımca amma da keriz mişiz dedik, seninki çıktıysa süper ... Bi de kurşun dökeyim diye tutturmuştu baya... 1 seneyi geçti gideli

Kızlar hiç demete baktırdığınız oldumu ne kahve ne tarot yüzünüze bakıyor. Ve baktıranları gerçekten çok büyük mevkii sahipleri

Evet sanırım istanbul cafede tüm falcılar kurşun dökelim diyorlar çünkü pahalı bir uygulama :) o durum benim de çok hoşuma gitmedi açıkcası. Dediği birşey tuttu da asıllarını bekliyorum olursa haber veririm:)

Bişey soracağım, bir genelleme yaparsak herkesin sorunu ayrıldığı erkek arkadaşı mı? Eğer öyle ise ki çoğunluk aynı, falcılar umut kapısı olarak gördüğümüzü bilip ha bire ümit veriyorlar? Dönneyecek , aramayacak diyen kaç falcı var???

vay be ne güzel çıkmış fal :) aklımda olsun

Arkadaslar soganlik eminenin telefonunu bilen varsa verebilir mi. Çok acil ihtiyacım var terapiye.

Arkadaşlar soganlik eminenin telefonunu bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…