kızlar bende fal baktırmak için iyi bi falcı arıyorum kafası rahatken böyle baya konuşabilecek. bu başlık altında her yorumu okumadım ama bilmiyorum biliyor musunuz bende bi öneride bulunayım :) bakırköyde medyum filiz var dehhşet bişey. evde bakıyor ama böyle kapısında medyum falan yazıyor. 2 sene önce baktırdım ne dediyse teek tek çıktı hayatımda uçağa binmemiştim uçakla tatile gidiyosun dedi planımda yokken 2 hafta sonra antalyaya uçtumşimdi yine ona gitmeyi düşünüyorum 30 lira vermiştim o zaman kahve falına bide kağıttan bişeyler bakıyo istediğin kadar soru soruyosun cevaplıyor 30 liraya tam 35 dakika konuştu öyle çok parada değil acayip hissiyatlı filiz abla tatildeydi bana diğer kadın baktı adı Gülşen miydi neydi tam hatırlayamıyorum şimdi filize baktırıcam fiyatta değişim olmuştur illa ama emin değilim tabi evde baktığı için insan tedirgin olabiliyor o yüzden kafede bakan bi alternatif istiyorum birde önerdiğiniz kişilerin ücretini yazabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden ümayı merak ettim kaça bakıyor
aa bilmiyodum hiç valla o zaman hiç önermeyim bile. zaten bana gülşen miydi gülcan mıydı neydi o bakmıştı gayet güzeldi ama hiç öyle bişey sezmedim ne derse de çıktı. tekrar gitmeyi düşünüyordum gitmeyim o zamanfiliz dediğin kadın onlarca insanı büyü ayaģina dolandirmiş..Bakırköy'de ismi çıkan biridir. ..binlerce lira kaptıranı gördüm tanıdım. .asla gitmeyin arkadaşlar. ..dükkanı var bizim mahalleye taşınmış. .zira öbür dükkanindan kovuldu. .bilginize sunarım!
bende eçen ün baktırdım ona iyiydi tespitleri teli
@MuneArkadaşlar burdan telefon numarası vermemiz yasak reklama giriyor
Hey nbr ya :) ne zamandır fal maceralarını paylaşmıyorsun...
Hey nbr ya :) ne zamandır fal maceralarını paylaşmıyorsun...
Angelsnil de öyle Bikaç kişiyi sordu ama ne durumda...hadi tatlım varsa bişeyler yazıver...merak içerisindeyim
Kendime gelirsek asla yetere gitmem bu saatten sonra.. O kadar pembe tablocu ki adamla hala barışacaksın filan diyo imkan yok...bence insanlara umut verip duruyo...şimdi terapi diyeceksiniz ama Bi gibi falcılara insan inandığı için normalde bitirmem gereken ilişkiyi 1 yıl boyunca uzattım boşuna...
En son Tuğba'ya gittim...tutarlıydı falı...olayların akışını tam bilemesede analizler filan iyiydi...
Bir arkadaşım enfal diye birini önerdi..giden memnun kalan var mı???
Bide can benim durumu aylar öncesinde bilmişti acaba tekrar ona mı gitsem...kafamda deli sorular
Sanıyorum çok önceden kadınlar kahvesindeydi demet keleş uzun süredir kendi evinde bakıyor yeri şişhanede
can dediğin o gri saçlı melekler cafesinde çalışan can mi...sonra symbol cafedeydi galiba. .yillar önce baktırmistik.Hey nbr ya :) ne zamandır fal maceralarını paylaşmıyorsun...
Angelsnil de öyle Bikaç kişiyi sordu ama ne durumda...hadi tatlım varsa bişeyler yazıver...merak içerisindeyim
Kendime gelirsek asla yetere gitmem bu saatten sonra.. O kadar pembe tablocu ki adamla hala barışacaksın filan diyo imkan yok...bence insanlara umut verip duruyo...şimdi terapi diyeceksiniz ama Bi gibi falcılara insan inandığı için normalde bitirmem gereken ilişkiyi 1 yıl boyunca uzattım boşuna...
En son Tuğba'ya gittim...tutarlıydı falı...olayların akışını tam bilemesede analizler filan iyiydi...
Bir arkadaşım enfal diye birini önerdi..giden memnun kalan var mı???
Bide can benim durumu aylar öncesinde bilmişti acaba tekrar ona mı gitsem...kafamda deli sorular
Odur sanırım şuanda Kuruçeşme tarafında Bi yerde bakıyor...hafif kırık Bi tipcan dediğin o gri saçlı melekler cafesinde çalışan can mi...sonra symbol cafedeydi galiba. .yillar önce baktırmistik.
Evet canım bu tarz Umut tacirlerine para ve prim vermeyelim.. zaten hacı hoca altında Türkiye'de binlerce insan başka insanların parasını alıyor Bu tarz işlerle Bir de falcilar aracılık yaptığı zaman işler çıkmaz hal alıyor.aa bilmiyodum hiç valla o zaman hiç önermeyim bile. zaten bana gülşen miydi gülcan mıydı neydi o bakmıştı gayet güzeldi ama hiç öyle bişey sezmedim ne derse de çıktı. tekrar gitmeyi düşünüyordum gitmeyim o zaman
senin durumunu bildiyse gitmekte yarar var tabii..bize bişey çıkmadı yıllar önce yoksa giderdik mutlaka.Odur sanırım şuanda Kuruçeşme tarafında Bi yerde bakıyor...hafif kırık Bi tip
Walla artık para yetişmiyor en iyisi baktırmamaksenin durumunu bildiyse gitmekte yarar var tabii..bize bişey çıkmadı yıllar önce yoksa giderdik mutlaka.
umay şu cafe laftaki umay mı? bende orada andaça ya da umaya baktırmak istiyorum deneyiminiz var mı bu konuda birde kaça bakıyolar iyi bakıyolar mı çıkıyor mu merak ediyorum pazartesi gitmeyi düşünüyorumEvet canım bu tarz Umut tacirlerine para ve prim vermeyelim.. zaten hacı hoca altında Türkiye'de binlerce insan başka insanların parasını alıyor Bu tarz işlerle Bir de falcilar aracılık yaptığı zaman işler çıkmaz hal alıyor.
Umaya git daha iyi tabii..pozitif gay bir çocuk. .falı çıkar çıkmaz bilemem ama enerjisi iyi en azından.
oranın da ünü baya var ama ücreti ne kadar bilmiyorum benim için bu da önemli çünkü çıkmadığı zaman çöpe atmış hissediyorum :/adını sanını unuttuğum ama baktığı falı hiç unutamadığım biri vardı yaklaşık 10 sene önce kadıköy angels kafede. bir daha da onun gibisini görmedim :/ gireceğim üniversiteye kadar her şeyi bilmişti ve o zamanlar o üniversitenin adını bile duymamış olduğum için anlam verememiştim.
1 ay önce başka birine baktırdım aynı kafede, aşk hayatı dışındaki en spesifik şeyleri bile öyle bildi ki ağzım açık dinledim. amcamın adına kadar. ama aşk hayatı konusunda o da yanıldı sanırım :/
oranın da ünü baya var ama ücreti ne kadar bilmiyorum benim için bu da önemli çünkü çıkmadığı zaman çöpe atmış hissediyorum :/
angelste biris bide Dilara varmış çok methediyolar dilarayı özellikle ama sevmeyenleri de var sen hangisine baktırdın hatırlıyor musun biris baya eskiymiş orada30 tarot, 50 de kahve+tarot ama her falcısı o kadar iyi değil. daha doğrusu eski falcıları gibisini bulamadım hala son zamanlarda. zaten ben anlamıyorum kim hangi kafede ün saldıysa bir anda buharlaşıyor sanki. caddedeki symbol kafede de nesil vardı mesela o da yok heralde şu an.
angelste biris bide Dilara varmış çok methediyolar dilarayı özellikle ama sevmeyenleri de var sen hangisine baktırdın hatırlıyor musun biris baya eskiymiş orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?