İstanbul'da Fal - Falcılar

nurcan'a baktırdım ben ama sen böyle diyince dilara'yı da merak ettim
valla dilarayı baya merak ettim ben çok olumlu yorum var bikaç da olumsuz okudum ama onlar bana karalama gibi geldi çünkü kopyala yapıştır yorumu başka sitede de gördüm, cafe lafta andaçla umay çok ünlü oraya gidicem önceliğim andaç ama bakalım ayaklarım hangisine götürürse ona gidicem sonraki durağım da dilara olucak baya merak ettim

orası nerde onu da listeye ekleyeyim yemin ederim batacaksam bu fal işi yüzünden batacağım ya of

evet laf cAfe dwki cocuk...andan anı iyi bilir ama hiç çıkmadı dalları. ..Umay çıkar mı onu da bilmiyorum..Fal fiyatı laf cafe de 40 tl...bu ara Fiyatlar bi kaç dak için baya yüksek her yerde...cidden para dayanmıyor.

30 diyolardı ona 40 olmuş demek bi şansımı denerim bakalım pazartesi gidebilirsem merak ettim çok ama öyle 10 dakika falan bakıp yollamıyodur inşallah

Kızlar bu Kuruçeşme'deki can ayrılmış sanırım....şuanda nerde olduğunu yada cep numarasını bilen var mı

kızlar bahsettiğiniz hande kim nerde bakıyor ? bide burcu angels'dan ayrılmış geçenlerde gittiğimde ayrıldı dediler şimdi nerde olduğunu bilen var mı ?

kızlar laf cafe umay'dan memnun olan var mı?
Canım boşa paranı zamanını harcama ben 3-4 kere gittim ona bir tane söylediği çıkmadı,ama yinede tercih senin tabiki,fal ücreti yanlış hatırlamıyorsam 40 tl idi,sabah erken gidiip sıra almaya gerek yoktu en son çok sıra yoktu çünkü,sabah 11 de bakmaya başlıyordu diğerleri saat 1 de başlıyor:))

Başka kimlere gittin acaba...Var mı çıkan bişeyler

Canım, Zehra nın bana da dedikleri çıktı, yalnız ilk falıydı ve açıkçası merak içindeyim.
Sen dediği herşeyi yaşadığını Şubat ayında yazmışsın,
şuan durum nedir? Bildi mi senide?

peki laf cafe'de önerebileceğiniz biri var mı? bakırköye gidiyorum da bakırköyden beğendiğiniz falcı var mı cafelerden

peki laf cafe'de önerebileceğiniz biri var mı? bakırköye gidiyorum da bakırköyden beğendiğiniz falcı var mı cafelerden

herkes anlık bişeyler biliyor ama gelecekle ilgili bişey çıkmıyor. ..Umay tatlı çocuk ama 4 fal baktiran bişey çıkmadı diyorsa. ..gerek yok 40 tl vermeye tabii..bakırköydeyim ben ama kimse geleceği bilmiyor burda. .zehra kim bu arş. .ben neden tanımıyorum

Başka kimlere gittin acaba...Var mı çıkan bişeyler
Canım gittiğim falcıları yazdım burada hepsi patladı bende tarihleri çıkmadı.Mi cafe hande,sembol Nihal Murat Elif Kuzey Levent,Laf cafe Umay Andaç Canan Çiğdem Zeynep Halil,Mandal cafe Toprak,Göker,Pen cafe Yeter,Kadınlar kahvesi duygu,Asiye,Halkalı Nermin,Ermeni falcı adını unuttum burda çok meşhurdu ,Angels cafe Burcu,İstanbul cafe Ahmet,Melekler kahvesi Emre Eren Kadir Muzaffer,Damlalar Cafe Tuğba,Tasula Türkan ve kızı,Avcılar Nesibe,Edi,Sevgi cafe Sevgi kadıköy,Taksim Yeşim ve eşi,Bakırköy Üç vakit Didem,Taksim Şenay.Aklıma gelenler şimdilik bunlar belki daha da vardır , içlerinde en kötüsü Ermeni falcı idi hiç bir şeyi bilemedi o an yaşadıklarımı bile saçmaladı fal boyunca.Diğer falcıların da söylediği tarihler çıkmadı.Boşa zaman kaybı bence ,iyi bir falcı bulursam ona gideceğim yoksa bu kişilerin falları hem çıkmıyor hemde boşa o kadar para harcıyoruz umutlanıyoruz ( Ben telefonda hiç baktırmadım baktırmayı da düşünmüyorum yüz yüze daha sağlıklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…