valla dilarayı baya merak ettim ben çok olumlu yorum var bikaç da olumsuz okudum ama onlar bana karalama gibi geldi çünkü kopyala yapıştır yorumu başka sitede de gördüm, cafe lafta andaçla umay çok ünlü oraya gidicem önceliğim andaç ama bakalım ayaklarım hangisine götürürse ona gidicem sonraki durağım da dilara olucak baya merak ettimnurcan'a baktırdım ben ama sen böyle diyince dilara'yı da merak ettim
valla dilarayı baya merak ettim ben çok olumlu yorum var bikaç da olumsuz okudum ama onlar bana karalama gibi geldi çünkü kopyala yapıştır yorumu başka sitede de gördüm, cafe lafta andaçla umay çok ünlü oraya gidicem önceliğim andaç ama bakalım ayaklarım hangisine götürürse ona gidicem sonraki durağım da dilara olucak baya merak ettim
bakırköy meydandaymış bende henüz gitmedim pazartesi ya da salı gidicem haftasonu çok sıra oluyomuş rahat rahat baksınorası nerde onu da listeye ekleyeyimyemin ederim batacaksam bu fal işi yüzünden batacağım ya of
tamam onu da ekledim listeye :) teşekkür ederimbakırköy meydandaymış bende henüz gitmedim pazartesi ya da salı gidicem haftasonu çok sıra oluyomuş rahat rahat baksın
umay şu cafe laftaki umay mı? bende orada andaça ya da umaya baktırmak istiyorum deneyiminiz var mı bu konuda birde kaça bakıyolar iyi bakıyolar mı çıkıyor mu merak ediyorum pazartesi gitmeyi düşünüyorum
30 diyolardı ona 40 olmuş demekevet laf cAfe dwki cocuk...andan anı iyi bilir ama hiç çıkmadı dalları. ..Umay çıkar mı onu da bilmiyorum..Fal fiyatı laf cafe de 40 tl...bu ara Fiyatlar bi kaç dak için baya yüksek her yerde...cidden para dayanmıyor.
15 dakikadan fazla sürüyor...yeter 5 dakikada 30 tl alıyor. .30 diyolardı ona 40 olmuş demekbi şansımı denerim bakalım pazartesi gidebilirsem merak ettim çok ama öyle 10 dakika falan bakıp yollamıyodur inşallah
ohoo o da paracı o zaman demekki. 15 dkkadan fazla sürüyorsa iyi bakalım15 dakikadan fazla sürüyor...yeter 5 dakikada 30 tl alıyor. .
merhabalar,
demetin telefon numarası var mı ?
Canım boşa paranı zamanını harcama ben 3-4 kere gittim ona bir tane söylediği çıkmadı,ama yinede tercih senin tabiki,fal ücreti yanlış hatırlamıyorsam 40 tl idi,sabah erken gidiip sıra almaya gerek yoktu en son çok sıra yoktu çünkü,sabah 11 de bakmaya başlıyordu diğerleri saat 1 de başlıyor:))kızlar laf cafe umay'dan memnun olan var mı?
Başka kimlere gittin acaba...Var mı çıkan bişeylerCanım boşa paranı zamanını harcama ben 3-4 kere gittim ona bir tane söylediği çıkmadı,ama yinede tercih senin tabiki,fal ücreti yanlış hatırlamıyorsam 40 tl idi,sabah erken gidiip sıra almaya gerek yoktu en son çok sıra yoktu çünkü,sabah 11 de bakmaya başlıyordu diğerleri saat 1 de başlıyor:))
kızlaaar uzun bir aradan sonra merhabaa :)
çok özlemişim buraları
yurtdışındaydım daha yeni geldim ve buralara bir süre uğrayamamıştım..
naptınız fal işlerini var mı yeni birileri???
benim sözüm vardı zehra hanımın dediklerinden çıkan olursa yazacağım diye.
dün akşam dediği en önemli şey olduu
evlilik teklifimi aldım :))
14 şubattaa nişanlanıyorum
yurtdışına gideceğimi sevgilimle barışacağımı işte evlilik teklifi alacağımı iş hayatımda değişiklikler olacağını ve yükseliş dönemine gireceğimi söylemişti dediğim gibi hepsi çıktı ve en son evlilik teklifini bekliyordum ve o da sonunda oldu
o kadar mutluyum ki :):)
fal defterini ben maziye gömüyorum böylelikle...
arada bir zehra hanıma baktırırım en azından dedikleri çıkıyor ve vaktimi paramı boşa harcamıyorum
peki laf cafe'de önerebileceğiniz biri var mı? bakırköye gidiyorum da bakırköyden beğendiğiniz falcı var mı cafelerden
Canım gittiğim falcıları yazdım burada hepsi patladı bende tarihleri çıkmadı.Mi cafe hande,sembol Nihal Murat Elif Kuzey Levent,Laf cafe Umay Andaç Canan Çiğdem Zeynep Halil,Mandal cafe Toprak,Göker,Pen cafe Yeter,Kadınlar kahvesi duygu,Asiye,Halkalı Nermin,Ermeni falcı adını unuttum burda çok meşhurdu ,Angels cafe Burcu,İstanbul cafe Ahmet,Melekler kahvesi Emre Eren Kadir Muzaffer,Damlalar Cafe Tuğba,Tasula Türkan ve kızı,Avcılar Nesibe,Edi,Sevgi cafe Sevgi kadıköy,Taksim Yeşim ve eşi,Bakırköy Üç vakit Didem,Taksim Şenay.Aklıma gelenler şimdilik bunlar belki daha da vardır , içlerinde en kötüsü Ermeni falcı idi hiç bir şeyi bilemedi o an yaşadıklarımı bile saçmaladı fal boyunca.Diğer falcıların da söylediği tarihler çıkmadı.Boşa zaman kaybı bence ,iyi bir falcı bulursam ona gideceğim yoksa bu kişilerin falları hem çıkmıyor hemde boşa o kadar para harcıyoruz umutlanıyoruzBaşka kimlere gittin acaba...Var mı çıkan bişeyler
Canım gittiğim falcıları yazdım burada hepsi patladı bende tarihleri çıkmadı.Mi cafe hande,sembol Nihal Murat Elif Kuzey Levent,Laf cafe Umay Andaç Canan Çiğdem Zeynep Halil,Mandal cafe Toprak,Göker,Pen cafe Yeter,Kadınlar kahvesi duygu,Asiye,Halkalı Nermin,Ermeni falcı adını unuttum burda çok meşhurdu ,Angels cafe Burcu,İstanbul cafe Ahmet,Melekler kahvesi Emre Eren Kadir Muzaffer,Damlalar Cafe Tuğba,Tasula Türkan ve kızı,Avcılar Nesibe,Edi,Sevgi cafe Sevgi kadıköy,Taksim Yeşim ve eşi,Bakırköy Üç vakit Didem,Taksim Şenay.Aklıma gelenler şimdilik bunlar belki daha da vardır , içlerinde en kötüsü Ermeni falcı idi hiç bir şeyi bilemedi o an yaşadıklarımı bile saçmaladı fal boyunca.Diğer falcıların da söylediği tarihler çıkmadı.Boşa zaman kaybı bence ,iyi bir falcı bulursam ona gideceğim yoksa bu kişilerin falları hem çıkmıyor hemde boşa o kadar para harcıyoruz umutlanıyoruz( Ben telefonda hiç baktırmadım baktırmayı da düşünmüyorum yüz yüze daha sağlıklı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?