- 19 Aralık 2009
- 186
- 143
- 103
Evet tatlım bu gittiklerimden Ermeni falcı ve Sembol Levent dışındakiler anı ve geçmişi bildi ama bunu artık hepsi biliyor ama bunu artık hemen hemen hepsi biliyor,Tuğba Nihal ve Hande anı bilmede en iyileri bence ama üçünede o stresli dönemde en az 4 kere gittim önemli olan geleceğin çıkması ama yok malesef.Ayhana gitmedim ama deneyebilirim siz gittinizmi nasıldı:)sende bizim gibi herkese gitmişın. ..tarihler asla çıkmaz zaten bana göre çok büyük tesadüf dışında. ..
sende de aralarında esas konuyla ilgili de bilen kimse olmadı mı? tuğba genel durumu iyi analiz eder bazen ama hiç birinden bişey çıkmasıysa. ..olan bizim paralara oldu? Kadıköy'de lâ porte ayhana gittin mi?
Evet tatlım bu gittiklerimden Ermeni falcı ve Sembol Levent dışındakiler anı ve geçmişi bildi ama bunu artık hepsi biliyor ama bunu artık hemen hemen hepsi biliyor,Tuğba Nihal ve Hande anı bilmede en iyileri bence ama üçünede o stresli dönemde en az 4 kere gittim önemli olan geleceğin çıkması ama yok malesef.Ayhana gitmedim ama deneyebilirim siz gittinizmi nasıldı:)
bağdat semboldekiler iyi değil cnm, ben hepsini denedim. ha şuan ve geçmişteki olaylarda başarılılar ama gelecekle ilgili tahminleri tutmadı hiçbirinin..bağdat caddesi symbol kafe mi nostradamus(gerçi ismi değişmiş diyorlar ama) kafe mi kızlar?
2 isim gördüm bu iki kafeden de ama reklam mı değil mi ayırt edemediğimden size sormak istedim :)
o da hepsi gibi anı biliyor ..ben zamanında cok gittim yakın diye ama fos yani..Deja vu de hepsi dandik gitmeye ve para harcamaya gerek yok..bakırköy de dallar zaten 40 tl çok pahalı. .taksim nispeten daha ucuz...Göker telefonda bakinca 150 -200 tl alıyormuş. .neremle güleceğimi bilemedim...hepsinin poposunu biz kaldırdık. .kızlar dejavu cafe edi'yi önerir misiniz?
bağdat semboldekiler iyi değil cnm, ben hepsini denedim. ha şuan ve geçmişteki olaylarda başarılılar ama gelecekle ilgili tahminleri tutmadı hiçbirinin..
yuhh 150-200 mü? asla değmez bence göker içino da hepsi gibi anı biliyor ..ben zamanında cok gittim yakın diye ama fos yani..Deja vu de hepsi dandik gitmeye ve para harcamaya gerek yok..bakırköy de dallar zaten 40 tl çok pahalı. .taksim nispeten daha ucuz...Göker telefonda bakinca 150 -200 tl alıyormuş. .neremle güleceğimi bilemedim...hepsinin poposunu biz kaldırdık. .
o da hepsi gibi anı biliyor ..ben zamanında cok gittim yakın diye ama fos yani..Deja vu de hepsi dandik gitmeye ve para harcamaya gerek yok..bakırköy de dallar zaten 40 tl çok pahalı. .taksim nispeten daha ucuz...Göker telefonda bakinca 150 -200 tl alıyormuş. .neremle güleceğimi bilemedim...hepsinin poposunu biz kaldırdık. .
tabii değmez ama çocukta özgüven tavan...bütün karılar aynisiniz deyip gülüyor. ...yuhh 150-200 mü? asla değmez bence göker için
karılar??? nası bi terbiyesizmiş o yatabii değmez ama çocukta özgüven tavan...bütün karılar aynisiniz deyip gülüyor. ...
bende eçen ün baktırdım ona iyiydi tespitleri teli 0546 641 99 01
Göker 30 tl bile etmez benceo da hepsi gibi anı biliyor ..ben zamanında cok gittim yakın diye ama fos yani..Deja vu de hepsi dandik gitmeye ve para harcamaya gerek yok..bakırköy de dallar zaten 40 tl çok pahalı. .taksim nispeten daha ucuz...Göker telefonda bakinca 150 -200 tl alıyormuş. .neremle güleceğimi bilemedim...hepsinin poposunu biz kaldırdık. .
Melekler Kahvesi Gül için mi yaptınız bu yorumu? Orda bu hanıma baktıran var mı?? Ben o kahveye gitmeyeli 4 sene kadar oldu sanırım. Hiç birinin söylediği tutmadı idi. Dün biri gidince heyecan yaptım. Kimse gitmiyor mu ya Melekler Kahvesi'ndeki bu Gül Hanım'a. Boşuna gidip umut yapmak isgtemiyorumEdi sadece zihin okuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?