İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar kurtuluşta evde bakan neriman hanıma baktıran oldu mu? Bana söylediği bir iki şeyi yaşadım ama gelecekle ilgili söylediği şeyler için zaman var. Eğer baktıran varsa yazabilirmisiniz

melekler kahvesi(eğer geçen şu 10 yıl içinde tutumlarını bozmadıysa) hep iyi falcılar barındırdığını düşündüğüm bi yer. 10 sene önce abime de bana da nokta atışları yaparak geleceği bilen biri vardı orda adını hatırlamıyorum ama ne yazık ki. umarım bozmamışlardır.

Ben de en son 4 sene kadar önce gittim. Bir iki kere gidip bıraktım. Uzun zaman baktırmadım taa ki bir arkadaş bir hanım çağırana dek. İsmini unuttum. Baktırmaz olaydım. Ne dedi ise tersi oldu ve hayatımda olacak şeylere nazar değdi. Tam bir uğursuzluk çöktü. O gün baktırmaz olaydım keşke. En son 6 ay evvel şansına şubatta Beşiktaşta Dilek diye birine baktırdım.O da tamamı ile fossss. Bakalım henüz o melekler kahvesinde övülen falcıya gitmeyeceğim. 3 ay daha bekleyeceğim. Arkadaşa dedikleri çıkar ise yazarım buraya.

:S şok oldum şu an nasıl bu kadar kötü olabiliyor insanlar ya tanımadığı bi insanın hayatına nazar değdirecek kadar. geçmiş olsun

:S şok oldum şu an nasıl bu kadar kötü olabiliyor insanlar ya tanımadığı bi insanın hayatına nazar değdirecek kadar. geçmiş olsun
evet o benim de basıma gelmisti iki sene önce. zaten cok falcıya giden biri degilim gittigim denedigim uc bes kisi oldu, o gun de hasbelkader gittim ve adam ne dediyse tam tersi oldu hatta olacagı olan seyler bile tam tersi oldu mahvoldu her sey. inanılmaz kötüydü yani. bir daha gitmedim bir sene kadar, sonra en son kasımda gittim bir de bir kere daha gittim ama unuttum ne zamandı.

slm kizlar..
Bir arkadaşın Dün la porte Ayhan'dan bahsetti gidip fal baktırmış o da ve ona da ilişkisi ile negatif şeyler söylediği için morali bozulmuş ..Malum ben de Geçen ayın başında gitmiştim ve tavirlarindan hiç hoşlanmamıştım..aradan 5 hafta falan geçti şimdiye kadar çıkan şey Haziran ayında işlerimin kötü gitmesi ve ilişkim hakkında Aslında işime gelmeyen ama mantıklı olan şeyler söylemişti ..ama henüz o açıdan bir ilerleme veya yenilik yok ..Temmuz veya Ağustos'ta yeni biri ile tanışacağımı söylemişti..aranızda Ayhan'a baktırıp hoşlanmayıp ama Zaman geçtikçe çıktığını gören arkadaşlar var mı diye merak ettim ???

Wallace buralar iyice sessizleşmiş...yok mu öneri filan kızlar ses verin

Bu tarz senaryolarla burada insanları kandıramazsınız,burum buram reklam kokuyor yazdıklarınız!!!
arkadaşım benim ne cafem var nede bu tarz bir tanıdığım kendi adıma kul hakkına girmekten korkarım ama su bir gerçekki vusal adında cafe tek 'in falcısı gerçekten cok basarılıydı yani benim frekansım cok tuttu.

bana her dediği çıktı canım ama bilemiyorum tabi çünkü olumlu ve olumsuz çok yorum var.
ben beğendim ve düzenli olarak baktırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…