Ben de en son 4 sene kadar önce gittim. Bir iki kere gidip bıraktım. Uzun zaman baktırmadım taa ki bir arkadaş bir hanım çağırana dek. İsmini unuttum. Baktırmaz olaydım. Ne dedi ise tersi oldu ve hayatımda olacak şeylere nazar değdi. Tam bir uğursuzluk çöktü. O gün baktırmaz olaydım keşke. En son 6 ay evvel şansına şubatta Beşiktaşta Dilek diye birine baktırdım.O da tamamı ile fossss. Bakalım henüz o melekler kahvesinde övülen falcıya gitmeyeceğim. 3 ay daha bekleyeceğim. Arkadaşa dedikleri çıkar ise yazarım buraya.melekler kahvesi(eğer geçen şu 10 yıl içinde tutumlarını bozmadıysa) hep iyi falcılar barındırdığını düşündüğüm bi yer. 10 sene önce abime de bana da nokta atışları yaparak geleceği bilen biri vardı orda adını hatırlamıyorum ama ne yazık ki. umarım bozmamışlardır.
Ben de en son 4 sene kadar önce gittim. Bir iki kere gidip bıraktım. Uzun zaman baktırmadım taa ki bir arkadaş bir hanım çağırana dek. İsmini unuttum. Baktırmaz olaydım. Ne dedi ise tersi oldu ve hayatımda olacak şeylere nazar değdi. Tam bir uğursuzluk çöktü. O gün baktırmaz olaydım keşke. En son 6 ay evvel şansına şubatta Beşiktaşta Dilek diye birine baktırdım.O da tamamı ile fossss. Bakalım henüz o melekler kahvesinde övülen falcıya gitmeyeceğim. 3 ay daha bekleyeceğim. Arkadaşa dedikleri çıkar ise yazarım buraya.
evet o benim de basıma gelmisti iki sene önce. zaten cok falcıya giden biri degilim gittigim denedigim uc bes kisi oldu, o gun de hasbelkader gittim ve adam ne dediyse tam tersi oldu hatta olacagı olan seyler bile tam tersi oldu mahvoldu her sey. inanılmaz kötüydü yani. bir daha gitmedim bir sene kadar, sonra en son kasımda gittim bir de bir kere daha gittim ama unuttum ne zamandı.:S şok oldum şu an nasıl bu kadar kötü olabiliyor insanlar ya tanımadığı bi insanın hayatına nazar değdirecek kadar. geçmiş olsun
Heniz yok canım burada geçen falcıların hepsine gittik hiç biride çıkmadı şimdi yeni falcıları değerlendireceğiz :)) fırtına öncesi sessizlik yani :)Wallace buralar iyice sessizleşmiş...yok mu öneri filan kızlar ses verin
Kimlere gitmiştiniz kısaca bahsetmeniz mümkünmüTüm tarihler patladı((
Yeni üye ve yine reklam:)) off offf:)))Bakırköy Tiamo cafe de güley hanım kesinlikle pişman olmazsın
arkadaşım benim ne cafem var nede bu tarz bir tanıdığım kendi adıma kul hakkına girmekten korkarım ama su bir gerçekki vusal adında cafe tek 'in falcısı gerçekten cok basarılıydı yani benim frekansım cok tuttu.Bu tarz senaryolarla burada insanları kandıramazsınız,burum buram reklam kokuyor yazdıklarınız!!!
Demet kim?
üzgünüm düşünceniz bu olabilir ama reklam yapmıyorum falcının kazandığı parayı ben yemiyorum sadece öneri istenmiş bende önerdim olay buYeni üye ve yine reklam:)) off offf:)))
bana her dediği çıktı canım ama bilemiyorum tabi çünkü olumlu ve olumsuz çok yorum var.Canım, Zehra nın bana da dedikleri çıktı, yalnız ilk falıydı ve açıkçası merak içindeyim.
Sen dediği herşeyi yaşadığını Şubat ayında yazmışsın,
şuan durum nedir? Bildi mi senide?
Nihal, serpil, hande, tuğba, edi, yeter, meryem, didemKimlere gitmiştiniz kısaca bahsetmeniz mümkünmü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?