- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Şöyle falları çıkan bir falcı bulsam bırakmıycam peşini ama yok malesef ,yada bana mı denk gelmiyor anlamadımNihal, serpil, hande, tuğba, edi, yeter, meryem, didem((( ahhh ah!
Normalde asla fala inanmayan biriydim ama geçen yıl bakırkoyde güley hanımı keşfettim dediği her şey kelimesi kelimesine cıktı düzenli olarak her ay gidiyorum cok kafa dengi bi kadın katina falındada emel cafede mina hanımı öneririm paraya kıyıp baktırmalısınız katına biraz pahalı ama hem ucuz olsun hemde her şeyi bilsin istiyorsanız şiddetle güley hanımı öneriyorum
Bakırköy Tiamo cafe de güley hanım kesinlikle pişman olmazsın
Valla bakirkoyde tiamo cafede Guley hanım süper bugün arkadasimla tasaduf girdim hem ortam sıcak ayrıca falı süper :)
Şöyle yapalım herkes favorisini tek isim yazsın, bakalım en çok rağbet görenler kimler? Ama tek isim ? Benim favorim diye başlayalım; yazalımŞöyle falları çıkan bir falcı bulsam bırakmıycam peşini ama yok malesef ,yada bana mı denk gelmiyor anlamadım(
Ya favori olacak birini henüz bulmadıysak offf yaaa valla favorim bu diyemiyorum ama dediklerinin tersi olmayan ama verdiği tarihler tutmayan toprak var bende en azından dediği yönde ilerliyorŞöyle yapalım herkes favorisini tek isim yazsın, bakalım en çok rağbet görenler kimler? Ama tek isim ? Benim favorim diye başlayalım; yazalım
Alla alla iyimiymiş hiç duymadımbeşiktaşta sofinindünyası diye bi yer varmış..baktıran var mı?
Hangi DidemDidem anda gayet iyi
Şu ana kadar gittiklerim içinde gelecek tutmayan ama anı geçmişi çok iyi yorumlayan İstanbul cafe Ahmet var,1 hafta önce randevu alıyosunuz amaŞöyle yapalım herkes favorisini tek isim yazsın, bakalım en çok rağbet görenler kimler? Ama tek isim ? Benim favorim diye başlayalım; yazalım
Şöyle yapalım herkes favorisini tek isim yazsın, bakalım en çok rağbet görenler kimler? Ama tek isim ? Benim favorim diye başlayalım; yazalım
3 vakit didem :)Hangi Didem
Mehmet ve gönül kim acaba ? :)Tek isim yazamam; bi kaç isim veririm ama ;
1 numaraya zehrayı koyarım
2 ye mehmet i
3 ve 4 e zerrin ile gönülü
Tek bir isim vermek güç, çünkü hepsini çok seviyorum :)
Bana hiç bir söylediği çıkmadı canım Didemin hatta pişman oldum gittiğime3 vakit didem :)
parayla bakmayan biriMehmet- İstanbulda yaşayan bi adam ama sadece telefonla bakıyor. Numarasını verebilirim.
Gönül - Ankarada yaşıyor ama parayla bakmadığı için numarasını paylaşmamı istemedi. Ablacığım vereyim numaranı dedim, yok dedi. İçinden gelince bakarmış..
Mehmet- İstanbulda yaşayan bi adam ama sadece telefonla bakıyor. Numarasını verebilirim.
Gönül - Ankarada yaşıyor ama parayla bakmadığı için numarasını paylaşmamı istemedi. Ablacığım vereyim numaranı dedim, yok dedi. İçinden gelince bakarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?