İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakırköy Tiamo cafe de güley hanım kesinlikle pişman olmazsın

Valla bakirkoyde tiamo cafede Guley hanım süper bugün arkadasimla tasaduf girdim hem ortam sıcak ayrıca falı süper :)

Reklamları izlediniz şimdi haberler

Şöyle yapalım herkes favorisini tek isim yazsın, bakalım en çok rağbet görenler kimler? Ama tek isim ? Benim favorim diye başlayalım; yazalım
Ya favori olacak birini henüz bulmadıysak offf yaaa valla favorim bu diyemiyorum ama dediklerinin tersi olmayan ama verdiği tarihler tutmayan toprak var bende en azından dediği yönde ilerliyor

beşiktaşta sofinindünyası diye bi yer varmış..baktıran var mı?

tiryaki cafe semra mıdır nedir hayatımda baktırdığım en kötü faldı zerre bilemedi ya baya duydum da gittim üstelik aranızda bu bayanı beğenen var mı ?

Şöyle yapalım herkes favorisini tek isim yazsın, bakalım en çok rağbet görenler kimler? Ama tek isim ? Benim favorim diye başlayalım; yazalım
Şu ana kadar gittiklerim içinde gelecek tutmayan ama anı geçmişi çok iyi yorumlayan İstanbul cafe Ahmet var,1 hafta önce randevu alıyosunuz ama

Tek isim yazamam; bi kaç isim veririm ama ;
1 numaraya zehrayı koyarım
2 ye mehmet i
3 ve 4 e zerrin ile gönülü

Tek bir isim vermek güç, çünkü hepsini çok seviyorum :)

bende istanbul cafe ahmeti beğendim benim geçmişimi bildi ve sınavı kazanıcağımı bildi ve tarihleride tutturdu kazanıcağım zamanı bildi. bencede deneyebilirsiniz.

Mehmet- İstanbulda yaşayan bi adam ama sadece telefonla bakıyor. Numarasını verebilirim.

Gönül - Ankarada yaşıyor ama parayla bakmadığı için numarasını paylaşmamı istemedi. Ablacığım vereyim numaranı dedim, yok dedi. İçinden gelince bakarmış..

parayla bakmayan biri
vay beee
şaşırdım doğrusu

mehmetin numarasını atabilir misin?

Kızlar bakırköy fincan cafedeki melis artık nerede bilen var mı en acilinden cevap bekliyorum lütfeeeeeen

Kizlar beni bilen bilir eskilerdenim istanbulda denemedigim falci yok. Favorilerim mandal cafe ada ama o ayrilmis simdi ordan cok uzuldum. Laf cafe umay tarihiyle cikar bende. Bide laf cafe cigdem en son ona baktirdim bayaa bildi hatta hic tatile cikmayi dusunmuodum mesela aniden ciktim ve tarihi bile soylemisti. Sey de iyi enfal cafe mi falcinin adi mi enfaldi ne bakirkoy yine. Bakirkoyde baska kim var begendiginiz. Mesela mandal murat ta salladi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…