İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar yeni üyelerin söylediklerine hemen atalmayın allah aşkınaşkına ...isim.bilen çok falcı var...cinliler yani o açıdan değişik bi özellik değil. .bu ara tekrar ediyorum. .benim bütün Fallar patladı. ..burda ismi geçen herkese baktırdım. .vakitlere zaten takılmıyorum ama olaylar bile çıkmadı ...hatta ve hatta yeni biriyle tanıştım ...bunu da kimse göremedi. .herkes ortada olmayan adamla ilişki yaşayacağımı söyledi. ..bi la Portekiz Ayhan bu adamın fos olduğunu söyledi. ..ki aynanın tavrını genel olarak begenmemistim...

kızlar selamlar. ben geçen hafta tuğba'ya fal baktırdım. yaklaşık 1 yıl geçti en son fal baktırmamın üzerinden bu 2.gidişimdi. tarihler ve analizleriyle beraber enfesti. ancak inanılmaz hızlı konuşuyor yahu yetişmek mümkün değil bu sebeple ses kaydı alıyorum ben. hayatımdaki insanın kişiliğiyle ilgili sonrasında ne zaman iletişime geçecegimiz tarih, çıkacağımız tatil konusu falan bingoydu. gayet memnun kaldım. bir de toprak var son zamanlarda baktırdığım ve memnun kaldığım. elektriğim çok fena tutuyor o da şöyle olacak dediğinde yaşıyor olmamdan dolayı ve enerjisiyle beni kendime getiriyor pes ettiğim zamanlarda. benden bu kadar. güzel kalın sevgiler.

Merak ettigimden soruyorum.
Ben de lisede fln arkadaslarla geyigine giderdik fal cafelere.
Benim fikrim su o anki sikintilarimi diyelim ki tam olarak bildi bu zaten benim bildigim bisey oluyo yani bana bi katkisi yok.
Ya da oldu da gelecegi soyledi diyelim e o da zaten kaderinde yaziliysa olacak bisey, onun da bi katkisi yok. Hatta olur da gelecege dair kotu bisey soylerse o olay yasanmadan oncesinde de hep onu bekleyip endise yasiyorsunuz.
Yani falin psikolojiniz uzerinde olumlu bi etkisi oluyo mu ve ne kazanc sagladiginizi dusunuyorsunuz?
Dedigim gibi bende onceden baktirirdim bana hicbi faydasi yok ogrensen nolur ogrenmesem nolur dedim.
Cevaplarinizi bekliyorum

geçirdiğimiz şu zor günlerde fal konuşmak zor ama aklıma gelmişken yazayım dedim..
en son yine zehra hanıma tao falı baktırdığımda birkaç olumsuz şey söylemişti cenaze gibi, işte sıkıntılar gibi, kayınvalide adayı ile aradaki sorunlar gibi..
ve yine hepsi çıktı geçen hafta amcamı kaybettim.
nişanlım iş yerinde çok fazla sorunlar yaşamaya başladı her an işi bırakabilir..
bu gece yine baktıracağım umarım bu sefer iyi şeyler çıkar.
müthiş fal baktı geçen yine

Arkadaslar bende bakirkoyde cogu falciya baktirmis biri olarak(neslihan,edi, enfal, andac, murat) gecen hafta zehra hanima telden baktirdim. Gercekten cok iyiydi...bu kadar iyi bi fal baktirmamistim uzun zamandir.

merhaba formu uzun süredir okuyan biri olarak tuğba ve yetere pek çok kez baktırdım ve dediklerinden çıkanlar oldu. son gittiğimde tuğbanın olumlu dediğine yeter tam olumsuz demese de uzun bir süre askıda kalacağını söyledi. en tutarlı hangisi? daha önce yeter de tuğba gibi demişti 2 ay sonra gittiğimde farklı konuştu. sizce hangisinin dedikleri daha çok çıkıyor?

Arkadaslar bende bakirkoyde cogu falciya baktirmis biri olarak(neslihan,edi, enfal, andac, murat) gecen hafta zehra hanima telden baktirdim. Gercekten cok iyiydi...bu kadar iyi bi fal baktirmamistim uzun zamandir.

merhaba zehra hanımın numarasını özelden yazabilir misin teşekkür ederim

Tuğba ve Yetere giden kızlar yardımcı olabilir misiniz

Bana ikisininde söyledikleri çıkmadı canım defalarca baktırdım gelecek fos(
önceden baktırmıştım her ikisinin de dediği şeyler olmuştu tuğba bana daha nokta atışlı geldi yeter kısa bakıyordu. bu sefer ilk kez yeter bi konuda askıda dedi hatta şuan için olumsuz tuğba ise olumlu. aklım karıştı zaten ya olumlu ya olumsuz olacak:) başka fikri olan var mı tuğba mı yeter mi daha tutarlı?

Zehra ile ilgili çok fazla yorum yapılmış canım ya okudum çoğunu.
iyi de var kötü de var.
çok kararsız kaldım.
zamanımı boşa harcamak istemiyorum...
Ya tam 2015 bu gune kadar hep Zehra hanim Zehra hanim deyip tutturdunuz. VALLAHi bravo pes etmeden ayda bi kere olsa bile AnKarada en iyi falcilar ve bu konuya zehra hanimi baya ovup dokturmusunuz. Siz insanlari bu kadar mi cahil saniyor sunuz? Tum mesajlarinizi okudum ara sira baska falci soyleyim onlari da beyenmediyinizle ilgili konusmusnuz ve yine zehra hanim zehra hanim deyip tutturmusunuz. Arkadashlar bu uyeninin tum mesajlarina siz de okusaniz eminimki benimle ayni seyleri dusunursunuz. Arkadash kendince 1 yildir burda reklam yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…