Merhaba numara sizde varsa bana da iletmeniz mumkun mudur?Merhaba ozelden numaralarını yazar mısın
Arkadaslar bende bakirkoyde cogu falciya baktirmis biri olarak(neslihan,edi, enfal, andac, murat) gecen hafta zehra hanima telden baktirdim. Gercekten cok iyiydi...bu kadar iyi bi fal baktirmamistim uzun zamandir.
geçirdiğimiz şu zor günlerde fal konuşmak zor ama aklıma gelmişken yazayım dedim..
en son yine zehra hanıma tao falı baktırdığımda birkaç olumsuz şey söylemişti cenaze gibi, işte sıkıntılar gibi, kayınvalide adayı ile aradaki sorunlar gibi..
ve yine hepsi çıktı geçen hafta amcamı kaybettim.
nişanlım iş yerinde çok fazla sorunlar yaşamaya başladı her an işi bırakabilir..
bu gece yine baktıracağım umarım bu sefer iyi şeyler çıkar.
müthiş fal baktı geçen yine[/QUO
Başınız sağolsun umarım herşey yoluna girer bana da numarasını özelden yazabilirmisin
canım bende görmüştüm ama hiçbir fikrim yokInternette medyim.monalisa diye biri.var.bilgisi.olan.var mi
Senin begendigin.biri var.micanım bende görmüştüm ama hiçbir fikrim yok
ben yaklaşık 1 yıldır bir tek zehra hanıma fal baktırıyorum. verdiğim paranın emeğini bir tek o veriyor çünkü dedikleri de çıkıyor memnunum yani ben, şahsi fikrim tabi buSenin begendigin.biri var.mi
ben yaklaşık 1 yıldır bir tek zehra hanıma fal baktırıyorum. verdiğim paranın emeğini bir tek o veriyor çünkü dedikleri de çıkıyor memnunum yani ben, şahsi fikrim tabi bu
Tuğba ve Yetere giden kızlar yardımcı olabilir misinizmerhaba formu uzun süredir okuyan biri olarak tuğba ve yetere pek çok kez baktırdım ve dediklerinden çıkanlar oldu. son gittiğimde tuğbanın olumlu dediğine yeter tam olumsuz demese de uzun bir süre askıda kalacağını söyledi. en tutarlı hangisi? daha önce yeter de tuğba gibi demişti 2 ay sonra gittiğimde farklı konuştu. sizce hangisinin dedikleri daha çok çıkıyor?
Bana ikisininde söyledikleri çıkmadı canım defalarca baktırdım gelecek fosTuğba ve Yetere giden kızlar yardımcı olabilir misiniz
önceden baktırmıştım her ikisinin de dediği şeyler olmuştu tuğba bana daha nokta atışlı geldi yeter kısa bakıyordu. bu sefer ilk kez yeter bi konuda askıda dedi hatta şuan için olumsuz tuğba ise olumlu. aklım karıştı zaten ya olumlu ya olumsuz olacak:) başka fikri olan var mı tuğba mı yeter mi daha tutarlı?Bana ikisininde söyledikleri çıkmadı canım defalarca baktırdım gelecek fos(
Ya tam 2015 bu gune kadar hep Zehra hanim Zehra hanim deyip tutturdunuz. VALLAHi bravo pes etmeden ayda bi kere olsa bile AnKarada en iyi falcilar ve bu konuya zehra hanimi baya ovup dokturmusunuz. Siz insanlari bu kadar mi cahil saniyor sunuz? Tum mesajlarinizi okudum ara sira baska falci soyleyim onlari da beyenmediyinizle ilgili konusmusnuz ve yine zehra hanim zehra hanim deyip tutturmusunuz. Arkadashlar bu uyeninin tum mesajlarina siz de okusaniz eminimki benimle ayni seyleri dusunursunuz. Arkadash kendince 1 yildir burda reklam yapmisZehra ile ilgili çok fazla yorum yapılmış canım ya okudum çoğunu.
iyi de var kötü de var.
çok kararsız kaldım.
zamanımı boşa harcamak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?