Merhaba Emre nin kendi yeri var odakulede bu numaradan ulaKızlar merhaba,
Her aklı başında kadın! gibi ben de bu ara çılgınlar gibi iyi bir falcı arayışına başladım. Son bir senedir gittiklerimin hiçbirinden memnun kalmadım, hiçbiri bir şeyi bilemedi.
Var mıdır sevdiğiniz bildiğiniz iyi falcılar? Paylaşırsanız çok sevinirim. Deneme yanılma yöntemi pek işe yaramadı çünkü bende.
Ayrıca çok sevdiğim ve beni şoktan şoka sokan iki falcım vardı. Birinin adı Emre diğeri de Tunç idi.
Emre 5-6 sene kadar önce taksim majestik kafede çalışıyordu. Adamın bana söylediği ve olması imkansız dediğim her şey bir bir çıktı. Seneler sonra bile! Ama daha sonrasında onun için gittiğimde artık orada çalışmadığını söylediler ve onu kaybettim ne yazık ki.
Bir diğeri de nişantaşı sembol cafe de çalışan Tunç'tu. O da gayet iyiydi ama ne yazık ki onu da kaybettim.
Olur da şans eseri bunlardan birinin şu an nerede olduğunu biliyorsanız benimle paylaşın lütfen!
Merhaba aradığnız iki kişiyede tanıyorum Tunç symbollerde çalıştı şu an nerde bilmiyorum bi ara falı bıraktığnı duymuştum nımarasını bulup size yazarım Emre ise odakulede kendi yeri var bu numaradan ulaşabilirsiniz 05368813188 majestic ve Uçurtma kafeden sonra kendi yerini açtı
günaydın kızlar. .
biraz mantık ýürütüp akıllı olalım lütfen artık. ..süper falcı olan..ve her zaman ona baktıran biti neden foruma üye olup bu konuda araştırma yapip yorum yazsin?
çok memnun olan foruma girmez ki...baktırır falini hayatına devam eder...aynı zamanda da egoist davranıp falcisını paylaşmaz çünkü o falcıya talep artarsa kalitesi düşebilir. .onlarca kadın sıraya girer Cafe ev ya da telefonda...sonuç : tavsiye eden kişiye geç sıra gelir ve bu çok sinir bozucu bir durum olur...o yüzden bi geçelim bunları.
çok fazla üye olup sadece takip edenler var Cafelerde çok denk geldim..onlarda okuduklarına koşuyor. ..yapmayın arkadaşlar. .biz çok yaptık. .para be zaman kaybı! !!!!
Tunçu bulmaya çalışcam bi kaç yıl oldu numarası silindi falan iyi katina falı bakıyodu gerçektenÇook teşekkür ederim. Çok sevinirim gerçekten :)
Tunçu bulmaya çalışcam bi kaç yıl oldu numarası silindi falan iyi katina falı bakıyodu gerçekten
Peki emre ne kadara
Tamam elimden geldiğince soruşturcamBiz ona arkadasımla kahve falı baktırmıstık ama tarotta açmıştı, onda da gayet iyiydi.
Haber bekliyorum o halde :)
herkes kendi bilir tabii ama bu bahsedilen emre yillarca majestic cafedeydi. ..taksim piyasasinin eskilerinden...o cafeye de az gitmedik zamanında. ...ama fosssss tabii o da.
dediğim gibi siz bilirsiniz ama gidilip para harcanmaz emre ye bence...
Ya tam 2015 bu gune kadar hep Zehra hanim Zehra hanim deyip tutturdunuz. VALLAHi bravo pes etmeden ayda bi kere olsa bile AnKarada en iyi falcilar ve bu konuya zehra hanimi baya ovup dokturmusunuz. Siz insanlari bu kadar mi cahil saniyor sunuz? Tum mesajlarinizi okudum ara sira baska falci soyleyim onlari da beyenmediyinizle ilgili konusmusnuz ve yine zehra hanim zehra hanim deyip tutturmusunuz. Arkadashlar bu uyeninin tum mesajlarina siz de okusaniz eminimki benimle ayni seyleri dusunursunuz. Arkadash kendince 1 yildir burda reklam yapmis
Fazla gecmisinzden bu gune kadar Zehra hanimin kendisi gibi gozukuyorsunuz. Moderatorlar arastirir umarim. Hak yerini bulur.ben burada onlarca kişiye sevim hanımın sare hanımın telefon numaralarını dağıttım.
ve benden zehra hanımın numarasını talep eden her arkadaşa da özellikle belirttim arkadaşlar bana şu şu dedikleri çıktı.
çok iyi araştırın çünkü iyi yorum yapanda var kötü yorum yapanda var dedim.
ve Allah'a şükürler olsun ki memnun kalmayan bir kişi bile olmadı.
reklam yapsam benim bundan çıkarım ne olacak?
burada herkes birbirine yardımcı olmak için falcı öneriyor.
sonuçta hepimiz para veriyoruz ve bunun karşılığını almak istiyoruz.
bana göre de bunun karşılığını bir tek zehra hanım veriyor.
bu benim kendi şahsi görüşüm.
belkide çok fazla falcı gezmediğim için bilemiyorum çünkü falcılara ayıracak ne boş vaktim ne de verecek kıymetsiz param var.
burada fazlaca geçmişim var kimsede beni reklam ile suçlayamaz arkadaşım.
herkese iyi geceler..
herkes kendi bilir tabii ama bu bahsedilen emre yillarca majestic cafedeydi. ..taksim piyasasinin eskilerinden...o cafeye de az gitmedik zamanında. ...ama fosssss tabii o da.
dediğim gibi siz bilirsiniz ama gidilip para harcanmaz emre ye bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?