İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar merhaba,
Her aklı başında kadın! gibi ben de bu ara çılgınlar gibi iyi bir falcı arayışına başladım. Son bir senedir gittiklerimin hiçbirinden memnun kalmadım, hiçbiri bir şeyi bilemedi.
Var mıdır sevdiğiniz bildiğiniz iyi falcılar? Paylaşırsanız çok sevinirim. Deneme yanılma yöntemi pek işe yaramadı çünkü bende.

Ayrıca çok sevdiğim ve beni şoktan şoka sokan iki falcım vardı. Birinin adı Emre diğeri de Tunç idi.
Emre 5-6 sene kadar önce taksim majestik kafede çalışıyordu. Adamın bana söylediği ve olması imkansız dediğim her şey bir bir çıktı. Seneler sonra bile! Ama daha sonrasında onun için gittiğimde artık orada çalışmadığını söylediler ve onu kaybettim ne yazık ki.
Bir diğeri de nişantaşı sembol cafe de çalışan Tunç'tu. O da gayet iyiydi ama ne yazık ki onu da kaybettim.

Olur da şans eseri bunlardan birinin şu an nerede olduğunu biliyorsanız benimle paylaşın lütfen!

günaydın kızlar. .
biraz mantık ýürütüp akıllı olalım lütfen artık. ..süper falcı olan..ve her zaman ona baktıran biti neden foruma üye olup bu konuda araştırma yapip yorum yazsin?
çok memnun olan foruma girmez ki...baktırır falini hayatına devam eder...aynı zamanda da egoist davranıp falcisını paylaşmaz çünkü o falcıya talep artarsa kalitesi düşebilir. .onlarca kadın sıraya girer Cafe ev ya da telefonda...sonuç : tavsiye eden kişiye geç sıra gelir ve bu çok sinir bozucu bir durum olur...o yüzden bi geçelim bunları.
çok fazla üye olup sadece takip edenler var Cafelerde çok denk geldim..onlarda okuduklarına koşuyor. ..yapmayın arkadaşlar. .biz çok yaptık. .para be zaman kaybı! !!!!

Merhaba Emre nin kendi yeri var odakulede bu numaradan ula

Merhaba aradığnız iki kişiyede tanıyorum Tunç symbollerde çalıştı şu an nerde bilmiyorum bi ara falı bıraktığnı duymuştum nımarasını bulup size yazarım Emre ise odakulede kendi yeri var bu numaradan ulaşabilirsiniz 05368813188 majestic ve Uçurtma kafeden sonra kendi yerini açtı

Çook teşekkür ederim. Çok sevinirim gerçekten :)

şu an beni tarif ettin sonuçta süper falcıları bulana kadar bir deneme yanılma dönemi oluyor. o dönemi burada geçirdim ve bana yardımcı olan arkadaşlar oldu, bende onlara şimdi yardımcı olmak istiyorum, egoist olmadığım için de beğendiklerimi paylaştım. biraz karakter meselesi :)

Numarasını yazdım en son fiyatları bilmiyorum arayıp öğrenebilirsin ama makul kafe fiyatlarındaydı hep

herkes kendi bilir tabii ama bu bahsedilen emre yillarca majestic cafedeydi. ..taksim piyasasinin eskilerinden...o cafeye de az gitmedik zamanında. ...ama fosssss tabii o da.
dediğim gibi siz bilirsiniz ama gidilip para harcanmaz emre ye bence...

Ben seneler once sadece bi kez baktırdım. Belki de benim o anki sansımaydı bilmiyorum ama dedigi her sey istisnasiz cıkmıstı. Ama sonuç olarak fal işte yani, özünde hiçbirine para harcamaya değmez :)

ben burada onlarca kişiye sevim hanımın sare hanımın telefon numaralarını dağıttım.
ve benden zehra hanımın numarasını talep eden her arkadaşa da özellikle belirttim arkadaşlar bana şu şu dedikleri çıktı.
çok iyi araştırın çünkü iyi yorum yapanda var kötü yorum yapanda var dedim.
ve Allah'a şükürler olsun ki memnun kalmayan bir kişi bile olmadı.
reklam yapsam benim bundan çıkarım ne olacak?
burada herkes birbirine yardımcı olmak için falcı öneriyor.
sonuçta hepimiz para veriyoruz ve bunun karşılığını almak istiyoruz.
bana göre de bunun karşılığını bir tek zehra hanım veriyor.
bu benim kendi şahsi görüşüm.
belkide çok fazla falcı gezmediğim için bilemiyorum çünkü falcılara ayıracak ne boş vaktim ne de verecek kıymetsiz param var.
burada fazlaca geçmişim var kimsede beni reklam ile suçlayamaz arkadaşım.
herkese iyi geceler..

Fazla gecmisinzden bu gune kadar Zehra hanimin kendisi gibi gozukuyorsunuz. Moderatorlar arastirir umarim. Hak yerini bulur.

Emre'ye bende yillaar once cafe majesticteyken baktirmistim. Bencede iyi degil.

Kızlar merhaba bayadır giremedim çıkan fal hberim var nihalin dediği bir şeyi yaşadım daha yeni baktırdım zaten tarih ve olayı tutturuyor beşiktaş sembol cafede zuhal gelmiş oda fincabı açmadan baya güzel baktı ayrıca kadıkoy istanbul cafe ahmette arkadaşımla gittim onunda sölediği bir kaç şeyi yaşadım arkadaşımada dediği fal cıktı bir deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…