İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar merhaba, bakirkoy mandal cafede murat sahin nasil? Bugun bir arkadasim ovdu de onu.sizlere de sorayim dedim? 38 tl ye bakiyormus. Deger mi?? Iyi mi?

Arkadaslar merhaba, bakirkoy mandal cafede murat sahin nasil? Bugun bir arkadasim ovdu de onu.sizlere de sorayim dedim? 38 tl ye bakiyormus. Deger mi?? Iyi mi?
Ben murata 1 senedir ara ara baktiryorum dedigi seylere bende cikiyor. Soyleki erkek arkdasimla bidaha kesinlikle barismicaz dedigim zamanlarda hayir barisicaksiniz dedi baristik, aramiz iyiyken gittim yakinda bi ayrilik gozukuyor dedi ayrildik ama sonra tekrar abristik. Simdi yine cok kotu ayrildik ve gecen gittim tarih verdi barisicaksiniz dedi bekliyorum..ama giden arkdaslaimdan bazilarda cok olumlu konusyor salliyor diyenlerde var..kisacasi bana iyi bakti ama onu begenmeyende var ...bi dene istersen

slm cnm

murat tatlı bir fay çocuk bi kaç yıldır tanırım. ..anı bazen bilir ama. geçen sene baktiedim 3 defa hiç dediği çıkmadı. ..40 TL verilmez. .Bakırköyde yok öyle iyi falcı. ...

Tesekkur ederim cnm deneyeyim.zaten diger falcilara o kadar paralar doktum.

slm cnm

murat tatlı bir fay çocuk bi kaç yıldır tanırım. ..anı bazen bilir ama. geçen sene baktiedim 3 defa hiç dediği çıkmadı. ..40 TL verilmez. .Bakırköyde yok öyle iyi falcı. ...
Tesekkur ederim canim cevap yazdigin icin
slm cnm

canim sana dedigi hic birsey cimadi mi??

numarasını iletir misin?

ne kadar çaresiz insan var yahu...biri Zehra. .yiğit vs yazıyor. hemen ardından onlarca kişi tel numarası istiyor. ..bunlar oldukça bu falcılar daha çok para kazanir
asmın cafe ye medyum deniz diye biti gelmiş galiba daha önce aşk Cafe kadikoy de çalışmış. .ben tanımıyorum. .tanıyan bilen varsa yorum alalım arkadaşlar. .uzun boylu yapılı biriymiş ve gay galiba. .

canim
Nihal nerde calisiyor??

İsminizde hergün değişiyor, birgün Funda Erarslan birgün Hande Korkmazlar, nasipse bir daha geldiğinizde isim ne olacak acaba?
Giderek senaryo konusunda uzmanlaşıyor yalnız dikkat etmek lazım
Biz daha profesyonelini gördük 2 hafta sürdü ama onun bile ipliği pazara çıkmıştı

Telefon numarasini ve fiyatini rica edebilirmiyim:)

Arkdaslar ben bugun bakirkiyde umit beye baktirdim. Gecen sene kasim ayinda bi kez baktirmistim dedikleri cikmisti hemde tam tarihinde ama ben nedense hep ayni falcilara gitmeyi tercih ediorum edi enfal andac beni ezberlediler bugunde farkli olsun diye tekrar bi denemek istedim. Gercekten basarili ve dedikleri zehra hanimin faliyla ortusuyor.. Bana kalirsa umit beyi de deneyebilirsiniz ama iskambil bakiyor ve bana yaklasik 45 dakika bakti. Eger bakirkoy bahcelievler civarindaysaniz bence deneyin. Fiyati 50 lira bu arada bi cafeye bagli degil gecensene incirli caddesinde bi cafede bakiyordu simdi baska bi cafede bakiyor. Cafeye bagli olmadigi icinde uygunluguna gore bana baktigi gibi 45 dakika rahat rahat bakabiliyor. Daha once uzun uzun bakanlar hep ayni seyi tekrarlardi sinir olurdum ama umit bey gercekteb farkliydi. Adami cok ovdum belki ama sakin reklam falan demeyin:)) sadece artik bakirkoyde cok ezberlendim farkli bi falci bulunca hemen yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…