Ben murata 1 senedir ara ara baktiryorum dedigi seylere bende cikiyor. Soyleki erkek arkdasimla bidaha kesinlikle barismicaz dedigim zamanlarda hayir barisicaksiniz dedi baristik, aramiz iyiyken gittim yakinda bi ayrilik gozukuyor dedi ayrildik ama sonra tekrar abristik. Simdi yine cok kotu ayrildik ve gecen gittim tarih verdi barisicaksiniz dedi bekliyorum..ama giden arkdaslaimdan bazilarda cok olumlu konusyor salliyor diyenlerde var..kisacasi bana iyi bakti ama onu begenmeyende var ...bi dene istersenArkadaslar merhaba, bakirkoy mandal cafede murat sahin nasil? Bugun bir arkadasim ovdu de onu.sizlere de sorayim dedim? 38 tl ye bakiyormus. Deger mi?? Iyi mi?
slm cnmArkadaslar merhaba, bakirkoy mandal cafede murat sahin nasil? Bugun bir arkadasim ovdu de onu.sizlere de sorayim dedim? 38 tl ye bakiyormus. Deger mi?? Iyi mi?
Tesekkur ederim cnm deneyeyim.zaten diger falcilara o kadar paralar doktum.Ben murata 1 senedir ara ara baktiryorum dedigi seylere bende cikiyor. Soyleki erkek arkdasimla bidaha kesinlikle barismicaz dedigim zamanlarda hayir barisicaksiniz dedi baristik, aramiz iyiyken gittim yakinda bi ayrilik gozukuyor dedi ayrildik ama sonra tekrar abristik. Simdi yine cok kotu ayrildik ve gecen gittim tarih verdi barisicaksiniz dedi bekliyorum..ama giden arkdaslaimdan bazilarda cok olumlu konusyor salliyor diyenlerde var..kisacasi bana iyi bakti ama onu begenmeyende var ...bi dene istersen
Tesekkur ederim canim cevap yazdigin icinslm cnm
murat tatlı bir fay çocuk bi kaç yıldır tanırım. ..anı bazen bilir ama. geçen sene baktiedim 3 defa hiç dediği çıkmadı. ..40 TL verilmez. .Bakırköyde yok öyle iyi falcı. ...
canim sana dedigi hic birsey cimadi mi??slm cnm
murat tatlı bir fay çocuk bi kaç yıldır tanırım. ..anı bazen bilir ama. geçen sene baktiedim 3 defa hiç dediği çıkmadı. ..40 TL verilmez. .Bakırköyde yok öyle iyi falcı. ...
yok cnm..o başka Cafelerde çalışti Bakırköy de daha önce. .ama ne bana ne arkadaşlara hiç çıkmadı. 40 TL çok para verilmez yaniTesekkur ederim canim cevap yazdigin icin
canim sana dedigi hic birsey cimadi mi??
Kızlar ben yine çıkan fal haberiyle geldim. ZEHRA bana söylediği 3 şeyi yaşadım buraya da yazdım hatırlarsanız. Bana başka şeyler de söylemişti ve çok şükür onları da yaşadım birkaç gündür. Buraya artık girmiycektim aslında çünkü çok şükür artık fallara ihtiyacım kalmadı ama sırf ihtiyacı olan kişiler falcı arayışına girmesin doğru kişiye gitsinler umutları boşa gitmesin diye yazayım dedim. Ayrıntı veremiycem çünkü özel hayat. Ama ne sorduysam ve zehra da ne dediyse çıktı şuana kadar birtane aaa bu dediği çıkmadı dediğim birşey olmadı kızlar. Vaatler ümitlerdense bence gerçeklere hazır olmak lazım. Ben de öyle yaptım. Bu kaçıncı bilmiyorum ama tekrardan tavsiye ediyoeum hiç sorun yaşamadıgım ve saatlerce fal harici abla gibi anne gibi tavsiye veren bir kadın ZEHRA. Lütfen artık paralarınızı umutlarınızı ortalığa saçmayın. Umarım gönlü iyi olan içinde kötülük olmayan herkes istediği saadeti elde eder..
Burada daha reklamin boylesi olmadi
canimKızlar merhaba bayadır giremedim çıkan fal hberim var nihalin dediği bir şeyi yaşadım daha yeni baktırdım zaten tarih ve olayı tutturuyor beşiktaş sembol cafede zuhal gelmiş oda fincabı açmadan baya güzel baktı ayrıca kadıkoy istanbul cafe ahmette arkadaşımla gittim onunda sölediği bir kaç şeyi yaşadım arkadaşımada dediği fal cıktı bir deneyin derim
Nihal en son evdeydi bebeği olduğu için cafeye dönmeyecekti. Biz haziranda gittiğimizde Beşiktaş'ta bir yerde baktı bizecanim
Nihal nerde calisiyor??
Giderek senaryo konusunda uzmanlaşıyor yalnız dikkat etmek lazımİsminizde hergün değişiyor, birgün Funda Erarslan birgün Hande Korkmazlar, nasipse bir daha geldiğinizde isim ne olacak acaba?
Aslında bilet alsalar denemeye giderdik diniuçak bileti de fal ücretine dahil mi? zira bizler İstanbuldayız
Telefonunu rica edebilirmiyim acaba?Arkadaslar bende bakirkoyde cogu falciya baktirmis biri olarak(neslihan,edi, enfal, andac, murat) gecen hafta zehra hanima telden baktirdim. Gercekten cok iyiydi...bu kadar iyi bi fal baktirmamistim uzun zamandir.
Telefon numarasini ve fiyatini rica edebilirmiyim:)geçirdiğimiz şu zor günlerde fal konuşmak zor ama aklıma gelmişken yazayım dedim..
en son yine zehra hanıma tao falı baktırdığımda birkaç olumsuz şey söylemişti cenaze gibi, işte sıkıntılar gibi, kayınvalide adayı ile aradaki sorunlar gibi..
ve yine hepsi çıktı geçen hafta amcamı kaybettim.
nişanlım iş yerinde çok fazla sorunlar yaşamaya başladı her an işi bırakabilir..
bu gece yine baktıracağım umarım bu sefer iyi şeyler çıkar.
müthiş fal baktı geçen yine
bana dedikleri çıkmadı, yüz yüze bakanlara gidin benceTelefon numarasini ve fiyatini rica edebilirmiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?