İstanbul'da Fal - Falcılar

bana dedikleri çıkmadı, yüz yüze bakanlara gidin bence
en kötü ihtimalle kahve içip hava almış olu sunuz verdiğniz parayla
Canim ben de zehraya 3 ay once baktirmistim onun dedigi gibi ilerliyor ama net cikan olmadi. Sana kesin mi cikmadi? Cunku tam tarih vermiyor ya..

Arkadaslar marhaba.Aranizda bakirkoy laf kafe Andacin yanina guden oldu mu? Dedikleri cikiyor mu? Ben bugun gittim de.acaba gelecege dair soyledigi seyler cikiyor mu?

Merhabalar, uzun zamandır giremiyorum şifremi yeni hatırladım :) yüz falcıya gittim eledim eledim iki kişi De karar kıldım, çoğu şeyi yaşadım diyr bilirim, beni bilen bilir bi çok falcı fena salladı onlar umut dağıttıkları acımı uzatmışım meğer, sonra fark ettim ki herkes para derdinde, anlıcağınız para karşılığı umut aldım hep sahte sahte, velhasıl ben bakırköy de birinci mandal cafe toprak, ikinci edi dejavu cafe diyorum ikisi de bakırköy de uzun zamandır ikisine gidiyorum, hande, canan,çiğdem, andaç, güley, yeter, Göker, Nihal, tuğba, Taksim deki falcıların hepsine baktırdım fos fos fos hepsi onlara inandığım için kendimi tekmelemek istiyorum :) neyse umarım brnim gibi en fazla iki falcınz olur kendinize ii bakın

Kızlar hepinize merhaba,
Geçen gün tesadüfen bir fal deneyimi yaşadım.Sizlere de aktarayım.Uzun zamandır baktırmıyorum inanmıyorum çünkü fakat kadıköy angels cafe de kahve içtim hadi dedim biri baksın.Kim var diye sordum aaa baktım biriz hanım var.Tamam dedim çok istiyordum ona baktırmayı.
Şimdi biriz hanım çok tatlı enerjisi çok iyi biri.Bu önemli.İlk defa bir falcı değişik bir şey söyledi.Peşimde dolanan adamlar için ki 3 tane bunlardan hiçbir şey olmaz,boşuna kendini yorma dedi.Hiçbiriyle sevgili değilim bu arada tanışıyoruz sadece.Çok ilginç ikisinin ismini direkt söyledi hatta mesleklerini de.Hiç vakit kaybetme bunlar seni üzer dedi.Sana 2,5 ay veriyorum en fazla bu masada yine konuşacağız ama bambaşka birisi için dedi.Öyle biri girecek ki hayatına seni çok sevecek çok isteyecek dedi.
Bunun yanı sıra daha bir sürü şeyler söyledi.Sıkıntılı bir dönem geçirmiştim yıl yıl anlattı.Hayatına girecek kişiyi de gelip bana böyle anlatıp resmini göstereceksin dedi.
Neden değişik diyorum çünkü bu peşimde ki adamların hepsi için gittiğim bütün falcılar ay çok süper ay çok şahane dedi.İlk defa biriz hanım bunlardan bi cacık olmaz dedi.

Devam ediyorum:))telden yazınca bi acayip oldu.
Ben biriz hanımı çok duymuştum hiç baktırmamıştım.Amerikaya gidiyor sık sık kızı orada yaşıyor çünkü.
Çok iddialı konuştu ve bana dedi ki sana rica ediyorum bu peşinde ki adamlarla sakın olma.Başka şeyin peşinde bunlar.Ne olduğunu tahmin edersiniz:)Seni üzerler çok yıpranırsın hiçbiriyle sonun yok bırak bunları dedi.Eğer dediği gibi hayatıma biri girerde gerçekten aşık olursam aha buraya yazıcam:)Bir de doğum tarihimi bildi:)o güne kadar kesin karşına çıkacak bu adam dedi.(ekim doğumluyum)eski biri vardı hatta evlenmişti onun içinde çok mutsuz evliliği sorunlu ama seni aramayacak dedi.Gerçi arasa nolur geçti gitti bitti çoktan.Bunu niye yazdım çünkü bütün falcılar seni çok düşünüyor kesin arayacak diyordu.Ben istemiyorum aramasın dedikçe yoook bak görürsün iki aya üç aya arayacak diyorlardı.Biriz hanım hayır dedi aramayacak seni özlüyor mutsuz ama geri de dönmeyi düşünmüyor.
İşte böyle hanımlar en son fal deneyimim böyle.Kahve+ tarot baktırdım oldukça uzun sürdü.Merakla bekliyorum:)hepinizi öptüm çok mıtlu olun:)

Selam
Cafe laf canan sizde tutmadı mı yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…