Canim ben de zehraya 3 ay once baktirmistim onun dedigi gibi ilerliyor ama net cikan olmadi. Sana kesin mi cikmadi? Cunku tam tarih vermiyor ya..bana dedikleri çıkmadı, yüz yüze bakanlara gidin bence
en kötü ihtimalle kahve içip hava almış olu sunuz verdiğniz parayla
Ben bugün laf cafe canan in yanindaydim . Canan a gittiniz mi hiçArkadaslar marhaba.Aranizda bakirkoy laf kafe Andacin yanina guden oldu mu? Dedikleri cikiyor mu? Ben bugun gittim de.acaba gelecege dair soyledigi seyler cikiyor mu?
zaten çok fazla bişey dememişti, o dedikleri de çıkmadıCanim ben de zehraya 3 ay once baktirmistim onun dedigi gibi ilerliyor ama net cikan olmadi. Sana kesin mi cikmadi? Cunku tam tarih vermiyor ya..
Yok cnmBen bugün laf cafe canan in yanindaydim . Canan a gittiniz mi hiç
Anladim canim umutlu olmayalim o haldezaten çok fazla bişey dememişti, o dedikleri de çıkmadı
SelamMerhabalar, uzun zamandır giremiyorum şifremi yeni hatırladım :) yüz falcıya gittim eledim eledim iki kişi De karar kıldım, çoğu şeyi yaşadım diyr bilirim, beni bilen bilir bi çok falcı fena salladı onlar umut dağıttıkları acımı uzatmışım meğer, sonra fark ettim ki herkes para derdinde, anlıcağınız para karşılığı umut aldım hep sahte sahte, velhasıl ben bakırköy de birinci mandal cafe toprak, ikinci edi dejavu cafe diyorum ikisi de bakırköy de uzun zamandır ikisine gidiyorum, hande, canan,çiğdem, andaç, güley, yeter, Göker, Nihal, tuğba, Taksim deki falcıların hepsine baktırdım fos fos fos hepsi onlara inandığım için kendimi tekmelemek istiyorum :) neyse umarım brnim gibi en fazla iki falcınz olur kendinize ii bakın
Cananın bana iş konusunda dedikleri cıktı ama ilişki anlamında malesef dedikleri cıkmadı.Selam
Cafe laf canan sizde tutmadı mı yani....
Hayır sıfır yaniSelam
Cafe laf canan sizde tutmadı mı yani....
Hayır sıfır yani
Kötüyse çıkmaz inş,Teşekkür ediyorum bende de çıkmaz insallah
Kötü ne kelime...Kötüyse çıkmaz inş,
Bana hiç bir söylediği çıkmadı fos yani cicim:))Hatunlar b.köy cafe laf deneyimi olanlar yazabilir miiiiiii
Var ya çok kötü konuştular. Inşallah çıkmaz . Bu gidişle de fal işlerini bırakacağımBana hiç bir söylediği çıkmadı fos yani cicim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?