İstanbul'da Fal - Falcılar

Gittim canim hic begenmedim.parama yazik oldu.genel seyler.ay bilmem canin sikkin bilmem kirginsin.bilmem bir kizla kavga edeceksin.yol gozukuyor sana.sinirlendim.begenmedim
Yok artık o kadarına bn ücretsiz her kahvaltıda bakiyom :)) bn bu ara inline sardim onları dene bi de bilgine

sağol canım yorumun için o halde dediğin gibi handeye tarot baktırayım ben de

Selam kizlar Besiktas Papyonda dilek abla 2 hafta once dedikleri tarih de tutturdu. Sonra ciddi bir tartisma olcak dedi. O da cikti . Gecen cuma gitmistim. Ne olduysa bugun darmadagin olduk. Dikkat et su kiza dedi. Ya dedim mumkun degil diye dusunurken. bugun hersey dedigi gibi oldu tarihi de tutturuyor.
Yarin yine gitcem dilek ablaya. 1 ayda 3.gidisim. Normalde 2 kere sans veririm ama cikinca dayanamiyirum baktirinca yine yazarim size

2010 2011 de de topic te dilek için çok iyi yorumlar yapılmış tabi o zaman kadinlar kahvesindeymis aranan kan bulunmuş olabilir siz zehra ve Adanalı eylemi denediniz mi kıyaslama yapmak için sordum

2010 2011 de de topic te dilek için çok iyi yorumlar yapılmış tabi o zaman kadinlar kahvesindeymis aranan kan bulunmuş olabilir siz zehra ve Adanalı eylemi denediniz mi kıyaslama yapmak için sordum
bana biri eylemin telefonunu özelden yazabilirmii lütfenn birde ne kadara bakıyor acaba ?

Canim, ben haziran bashina dilek-e gittim.bana salliyor gibi geldi ama:)) dedikleri cikiyormus demek ki :) kagidi duruyor hala bir bakayim

Canim peki senin onerecegin bir falci var mi?
Tatlım ben adını bile hatırlayamayacağım kadar çooook falcıya gitdim,sonuç giden paralar ve kaybedilen zaman inanki.Bana sadece pen cafe Yeter 'in dedikleri çıkmıştı,oda her zaman arkadaşlarında dediği gibi elektrik meselesi diyelim çünkü size elektriği tutan falcının bana,benim beğendiğim falcının elektiğide size tutmayabilir,birde eskiden melekler kahvesinde Gülşen vardı onun dedikleride çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…