İstanbul'da Fal - Falcılar

sende arap melahatin telefon numarasi yada adresi varmi canim.Bide onerebilecegin falci :)
Canım o zaman falı çıkmayınca silmiştim ev telefonu vardı.Ama evini kime sorsan gösterir Kurtuluş otobüsünün son durağının hemen orasında oturuyor solda pastane var ara sokaktan girince hemen orada.Daha fazla detay hatırlarsam yazarım canım :)

Canım 70 KY KURTULUŞ -YENİKAPI MARMARAY OTOBÜSÜNÜN KURTULUŞ SON DURAĞI VE 70 KE KURTULUŞ EMİNÖNÜ OTOBÜSÜNÜN EN SON Kİ KURTULUŞ DURAĞI bu iki otobüste gidiyor,orada inince hemen aşağıda sol tarafta pastane var onun orda ki sol sokak yanlış hatırlamıyorsam zaten herkes evini biliyor Arap melahatin bu arada adresini sorduğun için yazdım kuzum bana hiç bir dediği çıkmamıştı kısmet diyelim artık ya tutarsa :))

ay ben ona gitmiştim bi arkadaşımla çok kötüydü..

çok teşekkür ederim canım.bugün akşam gideceğiz arkadaşla.Bakalım neler diyecek :) Bu arada senin önereceğin biri varmıydı.

ay ben ona gitmiştim bi arkadaşımla çok kötüydü..

hala vazgeçme şansım var :) ama arkadaşım çok ısrarcı.gidelim bi falcı bulalım diye başımın etini yedi.Bende pek anlamam bu fal işinden.Arap melahati önerdiler.Sizin önereceğiniz biri varmıydı?

Demet var şişhanede neyse onu der . Damlalar tuğba var bende şimdi ona geldim tatildeymiş :) saadet hnm die biri vardı ona baktırdım ..:)

Pen cafe
Melekler kahvesi

Deneyimi olan var miiii

çok teşekkür ederim canım.bugün akşam gideceğiz arkadaşla.Bakalım neler diyecek :) Bu arada senin önereceğin biri varmıydı.
Canım bana dediğim gibi pen cafe yeter iyi bakmıştı kısmet artık inşallah hayırlısı olur arap melahat birde bana sanki görüyormuşum gibi demezmi kahve fincanı nın içine bakarak,bak dosya açıyolar diyo aradada irkiliyo :)) heee bu arada Arap değil kadın yaşlı ve beyaz tatlı biri ama :)) mutlaka yaz canım memnun kalıp kalmadığını inşallah kalırsın kuzum.

Canim biz vazgectik arap melahattan taksimdeki sembol cafeye gittik.ben topraga baktirdim.arkadasmda levente.yanliz ben fal sonrasi sok oldum elim ayagim titredi.hatta elimde not defteri vardi tutremesinden bile yazamadim o derece :) adam gittigim yola kadar tek tek soyledi gelecek icn cok kesin seyler soyledi.sanki karsisinda bi kitap var gibi araliksz konustu.ara sira soru sormak istedm ama bolmemek icin sustum istedigm tum cevaplari verdi zaten.bi baskasi belki bu kadr begenmez ama ben cok begendim

Maşallah canım nazar değmesin,hayırlı ise senin için tüm dedikleri çıksın inşallah :)

Arkadaslar medyum nurcan vecigün diye birini duydunuz mu? Bagdat caddesi catalcesme secere kafe diye bi yerde baslamis eskiden kendi ofisi varmis. Kuzenim dun tesadufen gecerken gormus. Nasildir deneyen var mi?

Bilmem çok övdüler ordakiler tuğbadan daha ii diye .. Cemil ipekçinin yanındaymış daha öncede görcez inş . Toprak nasıldı bildimi ?
Toprak beni cok sasirtti acikcasi bu kadar beklemezdim.ama cok kisa surdu :) bi kere de sarmasik cafede ayse var ona gitmistik.oda 1 saat surmustu ama kadin da benle yalandan zaman gecsin diye sohbet etmisti :)) onu farkettim

Kızlar elim ayağım titriyor şuan. Bir kadın var uzman bir astrologmuş fal bakmadı bana doğum haritamı çıkardı. Ama bütün hayatımı tek tek bildi. Nişanlımın burcunu, nasıl tanıştığımızı... Çok falcıya gittim çoğu bilemiyor o yüzden çok umutsuzdum ilk başta. Ama bu kadın her şeyi bildiiii. Pes doğrusuu. Tavsiye ediyorum şiddetle kızlar.. İnstagram hesabı var bir tek benim bildiğim adı " astrohit" .
Kadın telefondan da bakıyoo kızlar mutlaka bir bakın derim ben.

umudunu kırmak istemem..ama gelecekle ilgili dediği hiç bişey çıkmadı bize...çok gittik zamanında. ..hep umut dagitiyor sen bekliyorsun ama tam tersi oldu bizde...zamanında ha geldi ha gelecek eski sevgili için hep erteledi çok emin Di. .sonra bi baktık ex sevgili yapmış hatta evlilik kararı almış. .biz falcı falcı dolaşıp para harcarken. .ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…