Aynen canim bi de 1 yil falan bekletenlere gicigim ben. Hadi bikac ay neyse.. Salaklik isteumudunu kırmak istemem..ama gelecekle ilgili dediği hiç bişey çıkmadı bize...çok gittik zamanında. ..hep umut dagitiyor sen bekliyorsun ama tam tersi oldu bizde...zamanında ha geldi ha gelecek eski sevgili için hep erteledi çok emin Di. .sonra bi baktık ex sevgili yapmış hatta evlilik kararı almış. .biz falcı falcı dolaşıp para harcarken. .ah ah
hayatını bildi diye mi elin ayağın titriyoKızlar elim ayağım titriyor şuan. Bir kadın var uzman bir astrologmuş fal bakmadı bana doğum haritamı çıkardı. Ama bütün hayatımı tek tek bildi. Nişanlımın burcunu, nasıl tanıştığımızı... Çok falcıya gittim çoğu bilemiyor o yüzden çok umutsuzdum ilk başta. Ama bu kadın her şeyi bildiiii. Pes doğrusuu. Tavsiye ediyorum şiddetle kızlar.. İnstagram hesabı var bir tek benim bildiğim adı " astrohit" .
Kadın telefondan da bakıyoo kızlar mutlaka bir bakın derim ben.
Peki iliskiyi niye bilemedi ki? Bildikleri gelecek miydi?
Arada benim soruma da yanit geldiI ipektanrisoy ve B banuersoylu çok büyük tesadüf değil mi ama ikiniz de bugün üye olmuşsunuz ve hemen ilk konunuz aynı bakımcı :) vay bee harbiden de ilginççç
gördüm onu da :)Arada benim soruma da yanit geldiortaya renk
Aynen..iliski disinda her seyi bilmis hah bizim zaten tek derdimiz iliski zatengördüm onu da :)
insanları enayi yerine koymalarına fena halde kıl oluyorum
tek akıllı bunlar ya maşallah :)
Canim buraya genelde ilk uye olunan gun tavsiye verilmez pek.. Kaldi ki bizler tavsiye verirken cekiniyoruz genelde. Sen kalkmis uye oldugun gun soyle iyi boyle iyi yazarsan akla gelen ilk sey reklam olur. Ha bir de danisiklilik kurarsan baska bir uyeyle iyice anlasilir. Tamam falci falci geziyoruz bazen salak hareketler yapiyoruz ama bu kadar da degil kusura bakmayin her ikinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?