İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynen canim bi de 1 yil falan bekletenlere gicigim ben. Hadi bikac ay neyse.. Salaklik iste (

hayatını bildi diye mi elin ayağın titriyo
vah vah ne büyük bi marifet :)
reklamında böylesi
Mune

Bende baktırdım ebru melisa hanıma kocamla olan problemleri tek tek söyledi ne önlemler alacağımıda söyledi aramız çok iyi şuan I ipektanrisoy yüzyüzede seans almak istiyorum siz yüzyüzemi görüştünüz ??

Yüz yüze görüşmekiçin biraz sıra bekliyomuşsun ben o yüzden telefondan baktırdım arıyorsun baya uzun sürüyor bakımı öyle 5-10 dakika bakmıyor B banuersoylu

Tavsiye vermenin neresi komik onu anlamadım ben daha önce bu sayfayı okuyup çok falcıya gittim üye olup tavsiye yazayım dedim bu ne tepki anlamadım pofu M miramar

Tavsiye vermenin neresi komik onu anlamadım ben daha önce bu sayfayı okuyup çok falcıya gittim üye olup tavsiye yazayım dedim bu ne tepki anlamadım pofu M miramar
Canim buraya genelde ilk uye olunan gun tavsiye verilmez pek.. Kaldi ki bizler tavsiye verirken cekiniyoruz genelde. Sen kalkmis uye oldugun gun soyle iyi boyle iyi yazarsan akla gelen ilk sey reklam olur. Ha bir de danisiklilik kurarsan baska bir uyeyle iyice anlasilir. Tamam falci falci geziyoruz bazen salak hareketler yapiyoruz ama bu kadar da degil kusura bakmayin her ikinizde Mune

Ya bi de hanımlar unutmadan ben ilk üniversite mi Edirne de okudum orda kemikcilerde Melahat diye bi romana baktirmistim bn çok memnun kalmıştım ailevi durumlarimiza bakmisti valla babamın is ortağının adını dahi vermişti ogrenciyim diye bakmak ıstemedi ilk önce baktiran sonra bi daha da gelme demişti ahır gibi bi yerde bakıyo bnm gözüm pektir yani korkmadan girdim baktirdim yıl 2010 du 50 liraya bakmisti ...Bilginize sizin vana çok Yardımınız oldu bu da bnden olsun sayenizde eylem ve zehra yi tanıdım..kadın çok meşhur Bulgaristanda geliyolar di ama şimdi durum ne bilemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…