- 15 Kasım 2015
- 81
- 39
- 88
- 37
sedat fossssTaksimde eskiden majestic cafedeydi. Gecmiştede bana dediği seyleri yasadım ama su an dedıgı seyı beklıorumm sizden de baktıran varsa merak ettim
Çok tsk cnm çok naziksin emeğine yüreğine sağlıkNİL HANIM;kendisiyle ilk kez angels cafede tanıştım.burcu için gitmiştim,yoktu bana nil hanımı önerdiler.Şoke olmuştum.Mesleğimden tutun ailemi ilişkimi her şeyi bilmişti.O zaman bana bu ilişkinin sonunu sen belirleyeceksin kararı sen vereceksin demişti.Sonra izini kaybettim.Bu formda tesadüfen giden birini gördüm telefonunu aldım ve nil hanımın ofisine gittim.O dönem ayrılmıştık çok bunalımdaydım aman ağlamalar zırlamalar:)neyse nil hanım kahve tarot baktı bana.Güneş aslan burcuna geçmeden seni arayacak çok pişman seni takipte sen sessiz kal dedi.Tam dediği zamanda mesaj attı ve nil hanımın dediği gibi ölüm korkusu yaşamış ciddi bir ameliyat geçirdi sonra.Bana hep karar ver uzatma sana bağlı derdi.Ama o da ayrılık ya da ex'in başkasıyla evleneceğini söylemedi.Sonra ayrılınca kesin olarak yeniden gittim.Seni arayacak dedi hatta zaman verdi bu adam çok mutsuz uykusuz geceleri var kederden dedi.Sen ister misin onu bilemem sana bağlı dedi.Aramadı dediği tarihin üzerinden çok geçti.Mutsuz olduğuna hiç inanmıyorum bence gayet güzel bir hayatı var ben kendime bakıyorum .Bu diğer iki adam içinde yorum yaptı;biri evet sadece cinsellik peşinde ama diğeri senden çok hoşlanıyor hatta hoşlanmanın ötesinde dedi.Sen de çok etkileneceksin beğeneceksin dedi.Hayır etkilenmedim biraz da sinir oldum:)Nil hanım bir falcıdan daha fazlasıdır her şeye rağmen.Çok iyi tarot okur.Mesela bu adamın sağlık sorunu var diğerlerinin hiçbiri bilemedi ne ayhan ne biriz nil hanım tak diye söyledi.Ben ara ara giderim baktırırım.Bilemediği şeyler olmasına rağmen.
Daha varda aklıma geldikçe eklerim.Unuttum bile bazılarını:))
Tekrarlıyorum şekerler:)gelecek bilen tuttruran falcı yok olamaz.Varsa bile tesadüftür inanın.Çok kısa vadeyi bilebilir mesela 2-3 ay içinde olabilecekleri.Bir de fal baktırınca hele zamanda verilirse beklenti içine giriyorsun.İlişki yolunda gitmiyorsa ters giden sizin içinize sinmeyen şeyler oluyorsa vazgeçin.Falcının buna yapabileceği bir şey yok.Ben yapmadım çok pişmanım.Ayrıca büyü müyü bilmem ne diyenlere asla insnmayın.Burdan çok para kaptıran arkadaşlarımız oldu,sakın.
Hepinizi öptümm:)))sizden bir tane daha yok,unutmayın..
moralini bozmak istiosan git gerçeklerle yüzleş :) ben dün baktırdım aslında ii oldu kararımı vermeme yardımcı oldu tüm falcılar pembe tablo çizio çünkü ..dünde akşam eylem bakıcaktı göya parayı yatırdım ettim akşam bakıcam dedi telefonu kapalı hay allam ya madem senin işin bu layıkıyla yap sonrada msj atıo bi ara mutlaka bakıcam diye nedemek mutlakabakıcan tabi bakıcan parayı önceden almayı biliosun ... ay sinir oldumKızlar ayhan için önceden aramak gerekiyor mu acaba?
moralini bozmak istiosan git gerçeklerle yüzleş :) ben dün baktırdım aslında ii oldu kararımı vermeme yardımcı oldu tüm falcılar pembe tablo çizio çünkü ..dünde akşam eylem bakıcaktı göya parayı yatırdım ettim akşam bakıcam dedi telefonu kapalı hay allam ya madem senin işin bu layıkıyla yap sonrada msj atıo bi ara mutlaka bakıcam diye nedemek mutlakabakıcan tabi bakıcan parayı önceden almayı biliosun ... ay sinir oldum
Seni çok iyi anlıyorum canım.Ben de aynısını yaşadımMerhaba kızlar. Elimden geldiğince buraya girmemeye çalışıyorum. Fal tam anlamıyla bir bağımlılık oldu ve kendimi ezik bir kızmış gibi hissediyorum. Dünyada yaşanan o kadar kötü şey varken afedersiniz gerçekten bir salak için habire para harcamayı yediremiyorum kendime. Ama işte insan yaşadığı kadarını biliyor. Allah daha kötülerini yaşatmasın . Saçma sapan bir umut besliyorsunuz ya da moralınız duygularınız mahvolup çıkıyorsunuz. Zamanında uğruna ölümlere gidip geldiğim eğlence mekanlarında bayılıp kaldıgım adamı bile unuttum kızlar. Evet izi var artık ondan sonra kimse olamadı hayatımda ama kimse için değmiyor inanın bana. O şimdi evli ve mükemmel bir evliliği ve deli gibi aşk yaşıyorlar. Bende öyle arada bakıp sosyal medyadan kendime üzülüyorum. Zaman herşeyin ilacı unutuluyor gercekten. O zamanlarda günde 3 falcıya falan gider gidemiyorsam telefonda baktırır, burada okudugum kim varsa aradım gittim. Sende büyü var diyenlere bile ne paralar harcadım. Hepsini haram ediyorum. Kusura bakmasınlar acımdan bir o kadar da içinde bulunduğum durumdan yaralanıp beni kandırdılar. Uzun lafın kısası öyle bir hastalık kaldı ki bilmediğim bir isim yazarsanız hemen denemek istiyorum.. Şuana kadar baktırdıklarımın hiç ama hiçbiri çıkmadı kızlar..Zamana bırakın asla evlenemez dedğim o uğruna öldüğüm cocuk ayrıldıktan 1 ay sonra evlendi :) olacaksa oluyorr...kendinize iyi bakın. öyle size yazmak istedim... çünkü şimdide gerçekten aşık olabilmeyi umut ediyorum... maalesef artık oda olmuyor...
Teşekkür ederim güzel dileklerin için sen umudunu kaybetme. Olurda bir gün aşık olursan unutma haber ver lütfennnn her şey gönlünce olsun..Seni çok iyi anlıyorum canım.Ben de aynısını yaşadımŞu telefonu açtığımda alo demeyeceğin bir gün olur mu diye deli oluyorum diyen adam ayrıldıktan 3 ay sonra evlendi.Aynen çok mutlu çok aşık yakında çocuğu da olur.Gururum o kadar incindi ki o kadar güvenimi kaybettim ki beni beğenen isteyen erkeklere hiç inanmıyorum.Gittiğim tüm falcılar evlilik dedi:)evlendi de başkasıyla:)Buraya da yazdım ben ettim siz etmeyin diye.O ilk büyük kavga ve ayrılık oluyor ya.Hah işte o zaman bitiyor ilişki sonra ki günler uzatmaları oynuyorsun.İnşallah karşına iyi biri çıkar ki ben inanıyorum çok mutlu olursun.Kalbini bozma içini ferah tut zamana bırak..evrene inan:)
Bu yazdıklarınızın aynısını bi kez yasadım ve şimdi ikinci kez yasıyorum..kendimi aptal gibi hissediyorumMerhaba kızlar. Elimden geldiğince buraya girmemeye çalışıyorum. Fal tam anlamıyla bir bağımlılık oldu ve kendimi ezik bir kızmış gibi hissediyorum. Dünyada yaşanan o kadar kötü şey varken afedersiniz gerçekten bir salak için habire para harcamayı yediremiyorum kendime. Ama işte insan yaşadığı kadarını biliyor. Allah daha kötülerini yaşatmasın . Saçma sapan bir umut besliyorsunuz ya da moralınız duygularınız mahvolup çıkıyorsunuz. Zamanında uğruna ölümlere gidip geldiğim eğlence mekanlarında bayılıp kaldıgım adamı bile unuttum kızlar. Evet izi var artık ondan sonra kimse olamadı hayatımda ama kimse için değmiyor inanın bana. O şimdi evli ve mükemmel bir evliliği ve deli gibi aşk yaşıyorlar. Bende öyle arada bakıp sosyal medyadan kendime üzülüyorum. Zaman herşeyin ilacı unutuluyor gercekten. O zamanlarda günde 3 falcıya falan gider gidemiyorsam telefonda baktırır, burada okudugum kim varsa aradım gittim. Sende büyü var diyenlere bile ne paralar harcadım. Hepsini haram ediyorum. Kusura bakmasınlar acımdan bir o kadar da içinde bulunduğum durumdan yaralanıp beni kandırdılar. Uzun lafın kısası öyle bir hastalık kaldı ki bilmediğim bir isim yazarsanız hemen denemek istiyorum.. Şuana kadar baktırdıklarımın hiç ama hiçbiri çıkmadı kızlar..Zamana bırakın asla evlenemez dedğim o uğruna öldüğüm cocuk ayrıldıktan 1 ay sonra evlendi :) olacaksa oluyorr...kendinize iyi bakın. öyle size yazmak istedim... çünkü şimdide gerçekten aşık olabilmeyi umut ediyorum... maalesef artık oda olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?