İstanbul'da Fal - Falcılar

Taksimde eskiden majestic cafedeydi. Gecmiştede bana dediği seyleri yasadım ama su an dedıgı seyı beklıorumm sizden de baktıran varsa merak ettim

Arkadaşlar kusura bakmayın çok geç cevap yazabildim. Ben mürefte de tesbihçi kadına gittim. Herkesin söylediği şeyleri söyledi bana. Benim değişmez bir kaderim var. Ama o kadar yolu bir tesbih falı için değer mi bence değmez size diyeyim. Detaylı merak eden varsa özelden yazsın ama çok merak edildiği gibi değil. Tesbihi yere atıyor .ıkan şekilleri yorumluyor

Çok tsk cnm çok naziksin emeğine yüreğine sağlık

Kızlar ayhan için önceden aramak gerekiyor mu acaba?
moralini bozmak istiosan git gerçeklerle yüzleş :) ben dün baktırdım aslında ii oldu kararımı vermeme yardımcı oldu tüm falcılar pembe tablo çizio çünkü ..dünde akşam eylem bakıcaktı göya parayı yatırdım ettim akşam bakıcam dedi telefonu kapalı hay allam ya madem senin işin bu layıkıyla yap sonrada msj atıo bi ara mutlaka bakıcam diye nedemek mutlakabakıcan tabi bakıcan parayı önceden almayı biliosun ... ay sinir oldum

Yaa bir de o bozsun moralimi batmış batacağı kadar belki toparlanmamda yardımcı olur. :) çok kalabalık mıydı gerçi ben haftasonu gidebileceğim de rezervasyon falan gerekir mi diye düşündüm.

Eylem in yaptığı da büyük terbiyesizlikmiş

La porte ayhan için haftasonu rezervasyon alırsan iyi olur. Ben gidecektim aradım hatta ama vazgeçtim.

KİZLAR FALCİ DİDEMİN NUMARASİ OɭAN BİRİ ATABİLİRMİ ACİL

Merhaba kızlar. Elimden geldiğince buraya girmemeye çalışıyorum. Fal tam anlamıyla bir bağımlılık oldu ve kendimi ezik bir kızmış gibi hissediyorum. Dünyada yaşanan o kadar kötü şey varken afedersiniz gerçekten bir salak için habire para harcamayı yediremiyorum kendime. Ama işte insan yaşadığı kadarını biliyor. Allah daha kötülerini yaşatmasın . Saçma sapan bir umut besliyorsunuz ya da moralınız duygularınız mahvolup çıkıyorsunuz. Zamanında uğruna ölümlere gidip geldiğim eğlence mekanlarında bayılıp kaldıgım adamı bile unuttum kızlar. Evet izi var artık ondan sonra kimse olamadı hayatımda ama kimse için değmiyor inanın bana. O şimdi evli ve mükemmel bir evliliği ve deli gibi aşk yaşıyorlar. Bende öyle arada bakıp sosyal medyadan kendime üzülüyorum. Zaman herşeyin ilacı unutuluyor gercekten. O zamanlarda günde 3 falcıya falan gider gidemiyorsam telefonda baktırır, burada okudugum kim varsa aradım gittim. Sende büyü var diyenlere bile ne paralar harcadım. Hepsini haram ediyorum. Kusura bakmasınlar acımdan bir o kadar da içinde bulunduğum durumdan yaralanıp beni kandırdılar. Uzun lafın kısası öyle bir hastalık kaldı ki bilmediğim bir isim yazarsanız hemen denemek istiyorum.. Şuana kadar baktırdıklarımın hiç ama hiçbiri çıkmadı kızlar..Zamana bırakın asla evlenemez dedğim o uğruna öldüğüm cocuk ayrıldıktan 1 ay sonra evlendi :) olacaksa oluyorr... kendinize iyi bakın. öyle size yazmak istedim... çünkü şimdide gerçekten aşık olabilmeyi umut ediyorum... maalesef artık oda olmuyor...

Seni çok iyi anlıyorum canım.Ben de aynısını yaşadımŞu telefonu açtığımda alo demeyeceğin bir gün olur mu diye deli oluyorum diyen adam ayrıldıktan 3 ay sonra evlendi.Aynen çok mutlu çok aşık yakında çocuğu da olur.Gururum o kadar incindi ki o kadar güvenimi kaybettim ki beni beğenen isteyen erkeklere hiç inanmıyorum.Gittiğim tüm falcılar evlilik dedi:)evlendi de başkasıyla:)Buraya da yazdım ben ettim siz etmeyin diye.O ilk büyük kavga ve ayrılık oluyor ya.Hah işte o zaman bitiyor ilişki sonra ki günler uzatmaları oynuyorsun.İnşallah karşına iyi biri çıkar ki ben inanıyorum çok mutlu olursun.Kalbini bozma içini ferah tut zamana bırak..evrene inan:)

Gızlar bir konuda ikileme düştüm sizi de bilgilendireyim:)
La porte cafe ayhan'ın herkese aynı falı baktığına dair yorumlar okudum eski sayfalarda.Ex'ler için asla dönmez senin hayatında yeni biri olacak diyip zaman veriyormuş.Verdiği zamanda herkese aynıymış.
Benim ex'le ilgili beklentim olmadığından önemsemedim.Evet yeni biri olacak dedi ekime kadar zaman verdi.Size bu konuda neler dedi?Millet çok kızmış hatta biri cafeye tel açıp şikayet edecem diye yazmış.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için sen umudunu kaybetme. Olurda bir gün aşık olursan unutma haber ver lütfennnn her şey gönlünce olsun..

Bu yazdıklarınızın aynısını bi kez yasadım ve şimdi ikinci kez yasıyorum..kendimi aptal gibi hissediyorum

Bende bu konuda devamlı meraklı biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizinle.

Yazdıklarımın Hepsi Kadıköy'de olan Cafelerdir.

Sığınak Cafe Niko: En etkilendiğim falcı olduğu için ilk onu yazayım. 3 defa baktırmışlığım var. İlk baktırdığımda beni çok fazla etkiledi. Tarot bakar güzel bakar iyi bi enerjisi var. İnternette çok kötü yorumlara rastladım onunla ilgili. Ama benim baktırdıklarımdan en iyisiydi. Tutan tahminleri oldukça fazla. Bence gitmeye değer.

Sığınak Cafe Levent: Baktırıp etkilenen arkadaşlarım oldu üstüne para versen ben bi daha baktırmam. Çok konuşuyo hızlı konuşuyo ve boş konuşuyo. Geçmiş tahmini bile yok tutan.

Sığınak Cafe Alp: Önceden oradaydı şimdi yok sanırsam. Acayip tatlı biriydi. Tarot bakıyodu Niko kadar iyi olmasada tatmin olup, sorularına cevap bulup kalkıyosun oradan. Ve çok pozitif.

Tiryaki Cafe Semra: Güzel iskambil bakıyo. Gerçekten iyi bakıyo. Ancak çok fazla soru soramıyosun 15 dk gibi bi sürede bakıyo. Kişilik analizi iyi yapıyo kim için baktırıyosan. Atmasyon yapmıyo. Kötü yorumlarda okudum onunla ilgili ama yazıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Birden fazla baktırdım.

Cafe in Teras : Sarışın bi bayan vardı. adını unuttum. Hafızımda kalan hiç bişey yok. Çünkü hiç etkilenmemiştim.

Dimo Cafe Fatoş: O zaman çıktığım çocuğun adını soyadını kağıda yazdı bildiğiniz adını ve soyadını yazdı. Evet bende o an çok etkilendim o kadından. Helede adını yazıp evleneceğin kişi bu deyince inanmamak elde değil. Ve falından beş altı ay sonra ayrıldık. Bi kaç arkadaşım daha baktırdı. Üç harflileri olduğunu söylemiş. Ki olmasa isim soyisim yazamazdı heralde. O an sen ne istiyosan onu söylüyolar belliki. Şuan çalışmıyo heralde orada.

Angel's Cafe Burcu: Çok iyi yorumlar olduğu halde. Hiç bişey bilemedi bende. Tarot baktı. Fiyaskoydu bence.

Zodiac Cafe: Sarışın orta yaşlı bi bayan baktı. İyi bi enerjisi var. Tarot kartını güzel yorumluyo çok kötü diyemem bildikleri oldu ama çokta etkilemedi. Başlı başına o kartlar olmadan fincana bakıp konuşamaz.

Aura Fal Cafe Evren: Yeni baktırdım iki hafta önce Evrendi bakan. Genç bi çocuk. Tarot baktı. Bence bayan bakanlara göre gayet gerçekçi ve iyiydi. Uzun baktı başından sallama gibi bi durum hiç sezmiyosunuz. Bolca soru sormaya vaktiniz oluyo. Baktırılabilir.

Aura Cafe Behiye: Bugün bi arkadaşım baktırdı. Bende yanında durdum. Bu yazdıklarımdan hepsine gidin bi tek behiyeden uzak durun. Önceden Sıla Cafede çalışıyomuş İzmitte. Yorumlara baktım tamamiyle reklam kadınla ilgili muhteşem yorumlar var. Ya tam bi facia. Bişey soruyosunuz onu alamadım bunu alamadım elektirik alamadım hissedemedim. E sen niye ordasın o zaman ? Parayı çöpe atıp çıkmış olduk. Tabiki üstünde nazar var deyip kurşun olayına giriyo hemen. Saçma sapan bi kadın. Uzak durun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…