Ben memnun kaldım.Çünkü söylediği her şey doğruydu.En çokta ailemle ilgili dediklerine şaşırdım.Çok karmaşık bir durumdu bildiği.Yalnız gelecekte dedikleri çıkar mı bilmiyorum,beklemedeyim.Pembe tablo çizen bir falcı değil.Bir de mesafeli snob bir tip.Ben rahatsız olmadım.Aslında gelecek çoğu falcıda tutmuyor ne yazık ki.Nil hanımın dediği dahi çıkmadı.Benim kafam çok karışıktı o yüzden gittim biraz da.Biriz hanımla aynı şeyi söyledi ayhan.Hatta aynı kişilere aynı yorumu yaptılar.selam sanırım bayağı memnun kalmışsın bende bugün veya bu hafta gitmeyi planlıorum galiba ne kadara bakıyo bu arada ? ve nasıl olumsuz konuşan birimi ?
Seni evlendiren falcılar, yani yanılanlar kimler ??...hani onlara gitmeyelim diye soruyorum...en azından bu forumda ismi geçenlerin kim olduğunu söylersen boşa zaman ve para kaybetmeyizKızlar merhaba,
Falcılarla ilgili deneyimli biri olarak şunu diyebilirim.Hiçbirinin dediği çıkmadı.Bana ex'le evleneceksin dedi istisnasız hepsi.Evet evlilik oldu adam başkasıyla evlendi:))O yüzden benim çok bi beklentim yok falcılardan.Kafanız karışıksa kararsızlık yaşıyorsanız cevap oluyor cidden.Bıgünlerde yaşadığım durum aynen böyle.Ayhanın söylediklerine de gelecekle ilgili temkinli yaklaşıyorum doğrusu.Biri olur olabilir elbette.Bu ayhan demesede yaşanma olasılığı yüksek bir şey.Bir de şöyle ki eğer ayrıysanız ve durum ümitsizse falcılar mutlaka hayatınıza birini sokuyor:))Hele ki ayrıldığınız kişiyi tekrar istemiyorsanız kesin yeni biri diyorlar.E bu zaten olasılık dahilinde olan bir şey:)Kısaca geleceği bilen yok.Kesin bilgi yayalım:)))O anı bir de karşı tarafın düşüncelerini söylesin düzgünce bana yeter.Gittiğim onca falcıdan çıkardığım sonuç bu
Evet serkan tipine durumuna gore yorum yapiyor. Yeni biri desem kimi onerirsin peki?Cadde symbol de serkan var ben ona da baktırmıştım.Hatta teyzemle gittim.Teyzemi eşi aldattı kaç yıllık evlilikten sonra boşandı.Serkan ona senin kızın var işte şu yaşta evlenecek sende böyle yalnız hayatına devam edeceksin.Evet kızı tam o yaşlarda evlendi ama teyzemin hayatına birisi girdi ve şu an çok mutlu:))))Biraz da yaşa konuma özellikle burca göre yorum yapıyorlar.Serkan teyzemi görüp değerlendirip ona göre yorum yaptı ama tam tersi oldu:)))
HanımlarHanımlar birden fazla falcı Ayni zaman dilimini söylüyorsa ne düşünmek lazım.
bende ilk gittiğimde bir tek o bana exi neden bekliyorsun demişti. .ve haklı çıktı. .eç konusunda dediği sanırım herkese çıkıyor cnm..zamanla kabule geçip başkalarına yöneliyor insan ve bu kesinlikle daha iyi oliyor..La porte ayhana baktırdım evet analizleri çok güzel ama kesinlikle dönmicek dedi umarım gelecek çıkmıodur psikolojimyerle bir.. Belkide gerçeği duymak daha ii bilmiorum
Üzülme hayatım.İnan çok zor günler geçirdim.Hala çok kırgınım,kızgınım.Keşke o zaman gittiğim falcılar bana da açık davransaydı.Boşa ümitlenmezdim.Zaman her şeyin ilacı oluyor.Vazgeçilmeyecek kimse yok.Aşk acısı önemsenmez ama çok zordur.Biraz da kendim ettim kendim buldum durumu olduğundan herkeslere de anlatamazsın.Hayatına devam et.En doğrusu bu inan banaLa porte ayhana baktırdım evet analizleri çok güzel ama kesinlikle dönmicek dedi umarım gelecek çıkmıodur psikolojimyerle bir.. Belkide gerçeği duymak daha ii bilmiorum
ayhanın zaten neyse onu söylediğini olumsuzza ifade ettiğini duyduğum için gittim birazda çünkü birinin bana gerçekleri söylemesi gerekiyodu yoksa sürekli umut beslicem tüm falcılarda hep ayhanın tersini söylemişti çünkü en azından böylesi daha ii .. takip etmeyi bırakıp ondanda mümkün olduğunca az bahsedip konuşursam unutucağımı ümit ediyorum..Üzülme hayatım.İnan çok zor günler geçirdim.Hala çok kırgınım,kızgınım.Keşke o zaman gittiğim falcılar bana da açık davransaydı.Boşa ümitlenmezdim.Zaman her şeyin ilacı oluyor.Vazgeçilmeyecek kimse yok.Aşk acısı önemsenmez ama çok zordur.Biraz da kendim ettim kendim buldum durumu olduğundan herkeslere de anlatamazsın.Hayatına devam et.En doğrusu bu inan bana
Ayni durumdayız. Benim de olmayacağı ortaya çıktı. Falcilar umutla bekleyip daha çok acı cekmeme neden oldu. Ilk koptugunda biraksaydim acim dinmistiayhanın zaten neyse onu söylediğini olumsuzza ifade ettiğini duyduğum için gittim birazda çünkü birinin bana gerçekleri söylemesi gerekiyodu yoksa sürekli umut beslicem tüm falcılarda hep ayhanın tersini söylemişti çünkü en azından böylesi daha ii .. takip etmeyi bırakıp ondanda mümkün olduğunca az bahsedip konuşursam unutucağımı ümit ediyorum..
Peki Ayhan iyi gidene de olumsuz diyor mudur ki? Bu da kotu. Durduk yerde negatif yaratir insanda.ayhanın zaten neyse onu söylediğini olumsuzza ifade ettiğini duyduğum için gittim birazda çünkü birinin bana gerçekleri söylemesi gerekiyodu yoksa sürekli umut beslicem tüm falcılarda hep ayhanın tersini söylemişti çünkü en azından böylesi daha ii .. takip etmeyi bırakıp ondanda mümkün olduğunca az bahsedip konuşursam unutucağımı ümit ediyorum..
aynen bende öyle ilk koptuğunda bıraksaydım böyle olmicaktı çok tan unutup belki hayatıma başkasını bile alıcaktımm. bugün zaten ismi lazım değili sildim engelledim bi daha bakarsam burayada yazıcam ben adiyim yemin ediorumda bakmicam akşamda son kez eyleme baktırıcam sadece merak ettiğimden ama bu fal da son olucak artık benim için ..Ayni durumdayız. Benim de olmayacağı ortaya çıktı. Falcilar umutla bekleyip daha çok acı cekmeme neden oldu. Ilk koptugunda biraksaydim acim dinmisti
onu denemek lazım aslında.. varmı ilişkisi iyi gidene öyle diyen hoş ilişkisi iyi gidenin orda ne işi varPeki Ayhan iyi gidene de olumsuz diyor mudur ki? Bu da kotu. Durduk yerde negatif yaratir insanda.
Bi suru isi olabilir canim :) denersem yazcam kesinonu denemek lazım aslında.. varmı ilişkisi iyi gidene öyle diyen hoş ilişkisi iyi gidenin orda ne işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?