30 tarot, 50 de kahve+tarot ama her falcısı o kadar iyi değil. daha doğrusu eski falcıları gibisini bulamadım hala son zamanlarda. zaten ben anlamıyorum kim hangi kafede ün saldıysa bir anda buharlaşıyor sanki. caddedeki symbol kafede de nesil vardı mesela o da yok heralde şu an.
Heheee , aynen bana da böyle söyledi , hatta ben de şimdi sende görmesem diyecektim ki, kızlarrrrr ayhan herkese mi ex dönmeyecek, sen umurunda değilsin, bencil bir adam, bunla olmaz, yeni birisi olacak eylül ekim gibi, onla olacak evleneceksin dedi bana ... :)))) sanırım herkes pozitif falcıları kötülüyor , bu da böyle dikiş tutturmuş! Var mı aranızda ex dönecek diyen Ayhan'dan !!!Gızlar bir konuda ikileme düştüm sizi de bilgilendireyim:)
La porte cafe ayhan'ın herkese aynı falı baktığına dair yorumlar okudum eski sayfalarda.Ex'ler için asla dönmez senin hayatında yeni biri olacak diyip zaman veriyormuş.Verdiği zamanda herkese aynıymış.
Benim ex'le ilgili beklentim olmadığından önemsemedim.Evet yeni biri olacak dedi ekime kadar zaman verdi.Size bu konuda neler dedi?Millet çok kızmış hatta biri cafeye tel açıp şikayet edecem diye yazmış.
Iyi ki gitmemisim . Hos gitsem ne faydaAyhan = Ex dönmeyeck, eylülde yenisi gelecek .. Thats all!!! Bi de 50 l ver moralin bozulsun hepten ...
Senin adına gerçekten çok üzüldüm ne kadar zor bir durum biliyorum. İnşallah bir üçüncüsü olmaz..Bu yazdıklarınızın aynısını bi kez yasadım ve şimdi ikinci kez yasıyorum..kendimi aptal gibi hissediyorum
Bende bu konuda devamlı meraklı biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizinle.
Yazdıklarımın Hepsi Kadıköy'de olan Cafelerdir.
Sığınak Cafe Niko: En etkilendiğim falcı olduğu için ilk onu yazayım. 3 defa baktırmışlığım var. İlk baktırdığımda beni çok fazla etkiledi. Tarot bakar güzel bakar iyi bi enerjisi var. İnternette çok kötü yorumlara rastladım onunla ilgili. Ama benim baktırdıklarımdan en iyisiydi. Tutan tahminleri oldukça fazla. Bence gitmeye değer.
Sığınak Cafe Levent: Baktırıp etkilenen arkadaşlarım oldu üstüne para versen ben bi daha baktırmam. Çok konuşuyo hızlı konuşuyo ve boş konuşuyo. Geçmiş tahmini bile yok tutan.
Sığınak Cafe Alp: Önceden oradaydı şimdi yok sanırsam. Acayip tatlı biriydi. Tarot bakıyodu Niko kadar iyi olmasada tatmin olup, sorularına cevap bulup kalkıyosun oradan. Ve çok pozitif.
Tiryaki Cafe Semra: Güzel iskambil bakıyo. Gerçekten iyi bakıyo. Ancak çok fazla soru soramıyosun 15 dk gibi bi sürede bakıyo. Kişilik analizi iyi yapıyo kim için baktırıyosan. Atmasyon yapmıyo. Kötü yorumlarda okudum onunla ilgili ama yazıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Birden fazla baktırdım.
Cafe in Teras : Sarışın bi bayan vardı. adını unuttum. Hafızımda kalan hiç bişey yok. Çünkü hiç etkilenmemiştim.
Dimo Cafe Fatoş: O zaman çıktığım çocuğun adını soyadını kağıda yazdı bildiğiniz adını ve soyadını yazdı. Evet bende o an çok etkilendim o kadından. Helede adını yazıp evleneceğin kişi bu deyince inanmamak elde değil. Ve falından beş altı ay sonra ayrıldık. Bi kaç arkadaşım daha baktırdı. Üç harflileri olduğunu söylemiş. Ki olmasa isim soyisim yazamazdı heralde. O an sen ne istiyosan onu söylüyolar belliki. Şuan çalışmıyo heralde orada.
Angel's Cafe Burcu: Çok iyi yorumlar olduğu halde. Hiç bişey bilemedi bende. Tarot baktı. Fiyaskoydu bence.
Zodiac Cafe: Sarışın orta yaşlı bi bayan baktı. İyi bi enerjisi var. Tarot kartını güzel yorumluyo çok kötü diyemem bildikleri oldu ama çokta etkilemedi. Başlı başına o kartlar olmadan fincana bakıp konuşamaz.
Aura Fal Cafe Evren: Yeni baktırdım iki hafta önce Evrendi bakan. Genç bi çocuk. Tarot baktı. Bence bayan bakanlara göre gayet gerçekçi ve iyiydi. Uzun baktı başından sallama gibi bi durum hiç sezmiyosunuz. Bolca soru sormaya vaktiniz oluyo. Baktırılabilir.
Aura Cafe Behiye: Bugün bi arkadaşım baktırdı. Bende yanında durdum. Bu yazdıklarımdan hepsine gidin bi tek behiyeden uzak durun. Önceden Sıla Cafede çalışıyomuş İzmitte. Yorumlara baktım tamamiyle reklam kadınla ilgili muhteşem yorumlar var. Ya tam bi facia. Bişey soruyosunuz onu alamadım bunu alamadım elektirik alamadım hissedemedim. E sen niye ordasın o zaman ? Parayı çöpe atıp çıkmış olduk. Tabiki üstünde nazar var deyip kurşun olayına giriyo hemen. Saçma sapan bi kadın. Uzak durun derim.
bende Anadolu yakası, Avrupa yakası birçokfalcıyı denemiş biri olarak, en iyi niko diyorum, ve artık 3 ayda bir falan sadece ona gidiyorum, bana tutan şeyleri çok oldu, çok olumsuz yorum yazanda var , enerji meselesi belkide..
la porte ayhanı cok severim, evet geçmişle ilgili olumsuz dedı bana da olumsuzdu gerçekten, ama yeni çıkan kısılerden olumluu olacak, çok mutlu olacaksınz dedıği 2 kişi olumsuz oldu...
bende Anadolu yakası, Avrupa yakası birçokfalcıyı denemiş biri olarak, en iyi niko diyorum, ve artık 3 ayda bir falan sadece ona gidiyorum, bana tutan şeyleri çok oldu, çok olumsuz yorum yazanda var , enerji meselesi belkide..
la porte ayhanı cok severim, evet geçmişle ilgili olumsuz dedı bana da olumsuzdu gerçekten, ama yeni çıkan kısılerden olumluu olacak, çok mutlu olacaksınz dedıği 2 kişi olumsuz oldu...
valla aynen ha ben geçen gün gittim ayhana evet çok ii analizleri vardı geçmişe yönelik gidiceğim yeride bildi karşıma a r n harflerinde çok konuşkan yeni tanışıcağım birininde olucağını söyledi ama ex asla gelmicek dedi herkese aynıyımı sölüo bilmiorum .. evt soyadında a r n harfi olan biriyle dün tanıştım tuttu gibi ok ta konuşkaneğlenceli hayatımda olucağını söyledi 2017ye onla giriomuşum ama ben ondan öyle bi elektrik almadım engelemyi düşünüorum hatta şuan .. ama karşıma böle birinin çıkıcağını bildi..Ayhan = Ex dönmeyeck, eylülde yenisi gelecek .. Thats all!!! Bi de 50 l ver moralin bozulsun hepten ...
valla aynen ha ben geçen gün gittim ayhana evet çok ii analizleri vardı geçmişe yönelik gidiceğim yeride bildi karşıma a r n harflerinde çok konuşkan yeni tanışıcağım birininde olucağını söyledi ama ex asla gelmicek dedi herkese aynıyımı sölüo bilmiorum .. evt soyadında a r n harfi olan biriyle dün tanıştım tuttu gibi ok ta konuşkaneğlenceli hayatımda olucağını söyledi 2017ye onla giriomuşum ama ben ondan öyle bi elektrik almadım engelemyi düşünüorum hatta şuan .. ama karşıma böle birinin çıkıcağını bildi..
canım symbol cafede toprak var o nasılSYMBOL CADDE SERKAN;2 kere gittim.ilkinde ilişkim filan yoktu öylesine meraktan baktırdım çok hatırlamıyorum.2.sinde ayrılmıştık serkan bu adamla olmaz egosu tavanda demişti.Ama evlendiğini bilemedi.Kim alır bunu gibi bişiler dedi.o da hayatıma yeni birini soktu:)tavsiye etmem gerek yok çok kısa sürer falı evet isim bilir ilginç.Değmez.
OLGU HANIM;İskambil falı bakar çok güzel hoş bir hanımdır.O da adamı huyunu suyunu bildi.Bana dedi ki bu adamın kumaşı bu böyle kabul edeceksin egosu yüksek bencil biri.Sen istersen olur yani beraber olursunuz.Fakat bir kız çocuğu var onun tarafında uzun zaman sonra hemen değil.Kızı olacak ama senden değil:)Şimdi düşününce en gerçek olgu demiş bana.Adam evlendi uzun zaman sonra belki hamiledir bile karısı:)olguyu seven beğenen de var hiçbir dediği çıkmadı diyende.bilemiyorum
ANGELS CAFE BİRİZ;Yeni baktırdım 1 ay önce.İlk kez gittim biriz hanıma.Çok sık amerikaya kızına gidiyor bulması zordur.
Biriz hanım şu anı anlattı bu iki adamı söyledi.bunlardan bi cacık olmaz dedi.Yeni birini öngördü bana:)doğru dediği yerler var.Şöyle ki;biri için bu adam sadece cinsellik peşinde dikkatli ol demişti evet yüzde yüz doğru.diğeri içinse bu adam seni yorar yorucu bir ilişki olur hiç başlama bile demişti.Ben bu adamla geçen hafta yemeğe çıktım ısrarı üzerine.biriz hanım haklıymış çok yorar beni bık bık bi tip:)neyse sonra biriz hanım evlenen ex'i gördü..ona açtı falı ve aynen şunu dedi;aaaa bak buymuş işte sen bununla bütünleşmişsin o da sana çok aşık olmuş ama değişmiş..evlenmiş çok mutlu değil seni ara sıra düşünüyor fakat aramaz asla geri dönmez.
Biriz hanıma da 1 kere baktırabilirsiniz..beğenmeyen de çok var bişi diyemem ben bana söylediklerini anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?