İstanbul'da Fal - Falcılar

Taksimde fal baktırdığınız biri var mı? gözü kapalı güvenirim

Nesil taksimde çalışıyor artık ama o da günündeyse çok iyi bakıyor. Caddedeki hali yok artık sanki.

Handeye baktırdım geçen gün çok da güzel fal bakardı ama noldu bilmiyorum evliyim ama gelecek sene bir daha evlendirdi beni sanırım parmağımdaki yüzüğü de görmedi. ben de bozmadım. bu arada eşimin özelliklerini falan bildi genel olarak iyi bir faldı. Ama eşimle aramızın kötü olduğunu söyledi bir şey yoktu ama ertesi gün kavga ettik cidden. tabii eş değil sevgili olarak yorumluyordu o. bir daha gitmeyi düşünüyorum şimdi barışma var mı yok mu diye. sevgiliyken ayrıl küs ilişkiniz vardı evlenince de aynısı oldu.

Heheee , aynen bana da böyle söyledi , hatta ben de şimdi sende görmesem diyecektim ki, kızlarrrrr ayhan herkese mi ex dönmeyecek, sen umurunda değilsin, bencil bir adam, bunla olmaz, yeni birisi olacak eylül ekim gibi, onla olacak evleneceksin dedi bana ... :)))) sanırım herkes pozitif falcıları kötülüyor , bu da böyle dikiş tutturmuş! Var mı aranızda ex dönecek diyen Ayhan'dan !!!

slm kızlar. ..
valla Ayhan herkese aynı şeyi söyler mi bilmem..kimseyi savunacak halim yok..ama mantıklı düşünürsek. .yani o da öyle bir yol çizmiş dersek aslında kendi işini baltalamaz mi? yani bi kere giden bir daha gitmez mutsuz oldu diye..?
onlarca falcı arasında beni gerçeklerle yüzleştiren tek kişi o oldu...evet çok morelim bozuldu o dönem. ..ama gel gör ki mantıklı düşünmemi ve önüme bakmamı sağladı iyi de oldu sonunda..çünkü ex ne döndü ne haber yolladı. ..ki bütün falcılar aksini iddia etmişti istisnasız! !

asmin Café taksime medyum deniz gelmiş. ..bi denedik. .biraz garip bi konuşması var..kendinden çok emin. .karşıda ünlüyüm dedi...aranızda tanıtan var mı Anadolu yakasından?
bazı anlık söyledigi şeyler doğru. .ama anı bilen çok zaten o açıkan supriz değil beni etkilemez yani..
dediğim gibi kendinden çok emin..ben negatif konuşurum kadınlar inanmaz sonra özür dilerler dedi..bak bak bak :)
ama uyanık bu da ..hemen 25 TL ilk faldan 50 TL ye aşk falı ısrarında bulunuyor. .o çok net çıkarmış vs vs saçmalıkları. .hepsi Paraci bunların .
aynı Cafe de bir de başka bi medyum arkadaşı bayan gelmiş ona yönlendiriyor çakal.

bende Anadolu yakası, Avrupa yakası birçokfalcıyı denemiş biri olarak, en iyi niko diyorum, ve artık 3 ayda bir falan sadece ona gidiyorum, bana tutan şeyleri çok oldu, çok olumsuz yorum yazanda var , enerji meselesi belkide..

la porte ayhanı cok severim, evet geçmişle ilgili olumsuz dedı bana da olumsuzdu gerçekten, ama yeni çıkan kısılerden olumluu olacak, çok mutlu olacaksınz dedıği 2 kişi olumsuz oldu...

Kizlar selam, anliyorum umut baglayip beklemek hayal kirikligi kotu cok kotu ama ben anlamsizca olcusuz olumsuzlari da onaylamiyorum. Iyi giden seyi berbat edebilirler. Aman bunlara da dikkat. Kocasinan Selda bana bu sekildeydi. Girme amacim cok farkli olmasina ragmen baska konuda hem mevcut durumu bilemedi hem de cok olumsuz konustu moralimi bozdu. Enerjim dustu resmen acaba mi demekten. Ozellikle dua vs ye yonlendirmek icin de yapabiyolar. Esas konuyu da acik acik sormama ragmen anlamadi ve uygun olamayacak yorum yapti. Yani hem esas konuyu -merak ettigim konu isle ilgiliydi- mevcut durumu ve beklentimi bilemedi, hem de durduk yerde moralimi bozdu.
Yani bence olumsuzu soylemek ancak durum acik netse olur, ama iyi giden bir konuda denmesi de en az pembeciler kadar, bekleyip hayal kirikligina ugramak kadar kotu. Hatta bence daha kotu. Farkli bir bakis acisi ama paylasmak istedim. Bu arada surekli pembe olanlari ben de hic begenmiyorum lutfen yanlis anlasilmasin.

Bi de acaba su Ayhan ya da diger olumsuzlarin dedigi yeniler cikinca da herkes fala devam ediyor, bu sefer de sonraki yeni mi kismetimiz olacak. Sacma. Su an odagim ask olmasa da bu tiplerin bu sekilde para kazanmalarina toleransim yok

bende de aynısı oldu..kişi analizi olağanüstü. ..ex ile dedikleri çıktı. ..tarif ettiği yeni kişi de birebir çıktı. .ama vaad ettiği aşk olmadı tam tersi oldu. mama o hala iddialı bu konu ile ilgili ama ben istemiyorum artık. :) keşke yeni aşk dediği gibi ciksaydı. .çok iyi olurdu

Yine döndüm dolaştım buraya geldim. En son fal baktırmamdan bu yana çok geçmedi ama sanırım yine kaşınıyorum ben. Son mesajları da okuduğum kadarıyla niko'yu merak etmeye başladım. Bi denesem mi diye düşünüyorum.
Benim gibi fal çılgını olan bir arkadaşım beşiktaş symboldeki nihal i önermişti, uzun vadede tırt ama kısa dönem geleceği biliyor demişti. Hangisini ilk denesem bilemedim cidden?
Siz ne dersiniz kızlar? Var mı bi öneriniz?

merhaba, çok uzun bir aradan sonra ben de yeniden bir fal baktırma sevdasi başladı. artık telefonda ve online bakanlardan ağzımın payını aldım, cafe falcılarına pek sıcak bakmıyordum ama şimdi yüzyüze baktırmayı tercih eder oldum. son yazılanlara bir baktım da niko ve nil hanım'dan sıklıkla bahsedilmiş. bu ikisinin telefon numarasını bilen var mı? niko'dan randevu almak için çok beklemek gerekiyor mu? doğrudan cafeyi mi aramalıyım yoksa? nil hanım'a nasıl ulaşabilirim? ve ikisine de giden var mı?

Ayhan = Ex dönmeyeck, eylülde yenisi gelecek .. Thats all!!! Bi de 50 l ver moralin bozulsun hepten ...
valla aynen ha ben geçen gün gittim ayhana evet çok ii analizleri vardı geçmişe yönelik gidiceğim yeride bildi karşıma a r n harflerinde çok konuşkan yeni tanışıcağım birininde olucağını söyledi ama ex asla gelmicek dedi herkese aynıyımı sölüo bilmiorum .. evt soyadında a r n harfi olan biriyle dün tanıştım tuttu gibi ok ta konuşkaneğlenceli hayatımda olucağını söyledi 2017ye onla giriomuşum ama ben ondan öyle bi elektrik almadım engelemyi düşünüorum hatta şuan .. ama karşıma böle birinin çıkıcağını bildi..

birde ben eyleme baktırdım sizce o nasıl baktıran varmı tutuyomu ? bazıları kötü yorumlar yapmış bazıları iyi ama bilemiyorum tabi..

evet 2017 ye beraber giriyorsunuz yani hayatında olacak diyor...ama o kişileri birebir tarif etmeşi entresan geldi bana yine de..aşk olaydı iyi Di ama ..olmadı.
bazı cümleler tüm falcilarda olduğu gibi aynı demek ..ama analizleri başkalarindan iyi yine de.
niko ..yeter..Tuğba çiğdem vs hepsinin çok fazla müşterisi var yillardan beri bu piyasadalar. .ama fosssss para kaybı hepsi

canım symbol cafede toprak var o nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…