Basima tam tersi geldi. Keşke baktirip Bos bi umuda kapilmasaydim.gerçektenmi :) en azından çok para değil can sıkıntısından baktırıyorum arada
Kime baktirdiniz. Bir de internet sayfasinda latince sözler var ne olduğunu anlamadım hosuma da gitmediben 1 aydır takıldım bir kaç kişiye baktırdım bende memnun kalmadım ama birisi var orda isim verebilrimiyim bilmiyorum o yüzden yazmak istemiyorum arkadaşlarım da baktırdı çok güzel açıklayıcı bakıyor yani böyle sistem falı değil gibi o elektriği alıyosun
Yasemin sönmez miben play store dan indirdim telefonuma yasemin var ona baktır
Mailden baktığını biliyirum . Bos bir kadın değil hatta kendisi de söyledi bazen çıkar bazen çıkmaz diye.evet o selena önceden başka yerde bakmıyomuydu
Hiç çıkan falci yok mu peki sizdeyok ben bir siteden baktırmıştım hatırlıyorum ama hangi site olduğunu unuttum o kadar çok sitede baktırıyorumki binnaz tellwe falevi derya abla :) derya abla zaten sistem mesajı belli
Böyle birine denk gelemedimvalla ben seneler önce baktırdım bir çocuğa edirne tarafından gelmişti hayatımı okudu dediklerini tek tek yaşadım ama bir daha ne ulaşabildim ne haber alabildim o zaman hiç bir söylediğine inanmamıştım
selam sanırım bayağı memnun kalmışsın bende bugün veya bu hafta gitmeyi planlıorum galiba ne kadara bakıyo bu arada ? ve nasıl olumsuz konuşan birimi ?Eveett hanımlar la porte cafe ayhan'a gittim.Taze taze yazayım izlenimlerimi:)
Ayhan çok sıcak biri değil.Genelde falcılar canım cicimli olur ya ayhan mesafeli biri.Benden de çok hoşlaşmadı sanırım:))belki de herkese öyledir,bilemiyorum.
Kahve+tarot baktırdım.5 kart çektiriyor onları yorumluyor fincanla beraber.
Beni olduğum gibi anlattı.Diyecek bir şey yok.Bunlar dedi karekterin değil davranışın.Böyle bir davranış geliştirmişsin.Çok başarılıydı bu konuda.
Evlenen ex'i bildi onun da huyunu suyunu anlattı.Birden çekip gitmiş kısa zaman içinde de evlenmiş dedi.Farkedebildin mi bilmiyorum ama varmış zaten bu kişi dedi.
Yaşı benden küçük olanı bildi üstelik adının bütün harflerini söyledi.Senden etkilenmiş özellikle fiziksel olarak çok beğenmiş takmış kafasına dedi.Hatta gizemli olduğunu bana hiç bir şey anlatmadığını özellikle kendisi hakkında işi ailesi filan.Ketum bu dedi.I-ıh bi cacık olmaz:))Ben de aynen böyle düşünüyorum:))
Diğer kişiyi de bildi istanbuldan uzakta yaşıyor dedi.Doğru:))onun da isminin harflerini söyledi o da doğru:)Bu adam senden çok etkilenmiş hislerinde daha samimi gördüm dedi.Kalabalık bir ortamda çalışıyor çok gürültülü bir yerde dedi.Doğru:))ı-ıh bi cacık olmaz:))
Senin hayatına yeni biri girecek evlenmiş ayrılmış çok neşeli komik sempatik bi adam dedi.Seni yükseltecek aşık edecek kendine bekle dedi.En geç ekim ayında tanışacakmışım.Aniden hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak dedi.
İşle ilgili olumlu konuştu.Ona çok sevindim.
Soru sorabiliyorsun ben bir şey sormadım.Falı kısa sürüyor ama detaylı anlatıyor.Ne sorsam bilemedim.Şu üçünü toplasan bir adam etmez dedi:)))))))inanın haklı:))))
Şimdi ayhan biriz hanımla hemen hemen aynı şeyleri söyledi.Aslında ikisi de aynı şeyi söyledi.Bunlardan bi cacık olmaz:)))İşte böyle hanımlar.Neyse halimiz o çıksın falimiz:)))öptüm hepinizi:)
Teşekkür ederim . Gitmedigime pişman olmuştum. Nerede o eski falcilar ya /(ben Ayhana baktirmiştim. .burda da yazdın. .eski sevgili ile söykedikleri ..yani karakter tespiti doğru. .ama bana yeni tanişacagim kişiyle ilgili söylediği hiç bişey çıkmadı. .yani şöyle ki. .tarif ettiği adam modeli çıktı karşıma bende umutlandım. .zira büyük aşk yaşayacaktım Ayhan göre ama gel gir ki tam tersi çıktı(..iş ile dedikleri de olmadı ne yazık ki..sadece eski sevgili tespiti iyisi. 50 TL nakit fiyati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?