İstanbul'da Fal - Falcılar

ben 1 aydır takıldım bir kaç kişiye baktırdım bende memnun kalmadım ama birisi var orda isim verebilrimiyim bilmiyorum o yüzden yazmak istemiyorum arkadaşlarım da baktırdı çok güzel açıklayıcı bakıyor yani böyle sistem falı değil gibi o elektriği alıyosun

Kime baktirdiniz. Bir de internet sayfasinda latince sözler var ne olduğunu anlamadım hosuma da gitmedi

ben play store dan indirdim telefonuma yasemin var ona baktır

4 yıl önce biri tutturmustu. Aynı performansı gösterebilir mi blmiyorum. Tutturan olursa yazicam ama tellwe selena nazaann gelecekhabercisi falaniyet başarısız.

selenaya baktırmıştım ama çıkmadı bana dedikleri bir kısmınıda unuttum gerçi çok zaman oldu ama nerde baktırdım hatırlamıyorum

yok ben bir siteden baktırmıştım hatırlıyorum ama hangi site olduğunu unuttum o kadar çok sitede baktırıyorumki binnaz tellwe falevi derya abla :) derya abla zaten sistem mesajı belli

valla ben seneler önce baktırdım bir çocuğa edirne tarafından gelmişti hayatımı okudu dediklerini tek tek yaşadım ama bir daha ne ulaşabildim ne haber alabildim o zaman hiç bir söylediğine inanmamıştım

Böyle birine denk gelemedim

bende bir kere denk geldim ama dedim ya hiç bir söylediğine inanmamıştım yaşadıkça hala o çocuk gelir aklıma

selam sanırım bayağı memnun kalmışsın bende bugün veya bu hafta gitmeyi planlıorum galiba ne kadara bakıyo bu arada ? ve nasıl olumsuz konuşan birimi ?

ay kafayı yicem ayrıldığım sevgilime yanlışlıkla mesaj attım resmen rezalettt ben beklemden ayhana gidiorum hatta ..

ben Ayhana baktirmiştim. .burda da yazdın. .eski sevgili ile söykedikleri ..yani karakter tespiti doğru. .ama bana yeni tanişacagim kişiyle ilgili söylediği hiç bişey çıkmadı. .yani şöyle ki. .tarif ettiği adam modeli çıktı karşıma bende umutlandım. .zira büyük aşk yaşayacaktım Ayhan göre ama gel gir ki tam tersi çıktı (..iş ile dedikleri de olmadı ne yazık ki..sadece eski sevgili tespiti iyisi. 50 TL nakit fiyati

Teşekkür ederim . Gitmedigime pişman olmuştum. Nerede o eski falcilar ya /(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…