Fala göre yaşama bence hayatını. Arayıp soruyor mu ilgileniyor mu tekrar başlama niyeti var mı belli eder zaten. falların %50 şansı var :) ben de arkadaşa katılıyorum terapi görevi görüyor fallar, biraz dertleşmiş gibi oluyorsun falcıyla. Bazen değişik bakış açıları görmüş oluyorsun. Yoksa geleceği Allah'tan başkası bilemez, onlarınki sadece tahmin.
Tatlım sana olmaz diyenler kimler ??Bana o kadar olumsuz konusanlar olmustuki umidi kesmistim.Oysa konustuk ve devam ediyor ama icimi kemiriyor kotu yorumlari aklima geliyor ne zaman gorussek son gorusmemiz mi acaba diye dusunuyorum.cok huzursuzum anlatamam.olumlu konusan biri vardi o bile olur ama zorlanirsin demisti..
cnm sen cts yeni birinden bahsettmisin onunla mi tartıştın?Eski sevgilimle mesajlastık iletişim yok demişti bilemedi yeni biri var demişti bu kişiyle de biraz tartıştık.
cnm sen cts yeni birinden bahsettmisin onunla mi tartıştın?
bana da eskiyle iletişim yok dedi ama ben bi konu yüzünden yazmak zorunda kalmıştım. .ki biz küs vs değiliz zaten...ama ben yazmasam o yine de yazmazdi o ayrı konu..
aynı şeyi bende yaşadım işte .tarif ettiği kişi ile tanıştım tabii ben şok oldum baya umutlandım ..falın daetkisiyle çünkü büyük aşk vaad etti..ama sonuç 2 hafta ilgi alaka sonra aşk başlamadan olay bitti. .Ayhan hala gelecek diyor ama ben hem inanmıyorum hem istemiyorum :)Evet canım bir anda çok samimi başladık fazla samimiyet yaramadı az mesafa lazım sanırım şu an limoniyiz maalesef ama konuşuyoruz hala bu arada forumada döktüm tüm özelimi.
Aynısı bana oldu herkes donucek dedı adam gitti baskasıyla evlendı ( sadece enfal donmeyecek dedı) sonra herkes mutsuz bosanacaklar dedı( enfale gecen hafta sordum o hayatını kurmus devam edıyor mutlu sıkıntıyok dedı) gecen karısıyla fotografını gordum.. Bu arada bosnamasını falan ıstedıgımden degıl. Sadece benle nısan asamasındayken benı terk ettıgı ıcın beddua etmıstım ama kımseden ahımının cıktıgı yok malesef... Ayrıca enfalın bana soyledıklerını gene olarak cıkar gecen iki arkdasımı goturdum hıcbısey bılemedı..Son yazılanları okudum da bana tam tersi oldu.Hiçbir kuvvet sizi ayıramaz,davetiyeleriniz hazır eşyalarını topluyorsun diyen baktırdığım bütün falcılar patladı.Evet,adam evlendi ama başkasıyla.:)Şimdiyse çok mutsuz lafını doladılar dillerine.Hiç inanmıyorum gayet mutlu çok aşık adımı bile hatırladığını sanmam:)
Neyse geçmiş geçmişte kalsın.Biz önümüze bakalım:)Bu hafta istanbul cafe ahmet'e gidip fal olayını kapatacağım.Yani inşallah:)Çok merak ediyorum bakalım o ne diyecek bana.
arkadaşlar , ben çok uzun süredir fal baktırıyorum....çok ta iyi falcılara gitmişliğim vardır...inanın 1 hafta sonrasını bile bilebildiklerini düşünmüyorum artık...beni kaç kişi ile evlendirdiler...söylediklerinin büyük bir kısmı olmadı...o anki durumu görüp yorum yapıyorlar ve bizim enerjimizden ,yani tamamiyle bizden enerji alarak yorum yapıyorlar...geleceği gerçekten bildiklerini düşünmüyorum...Aynısı bana oldu herkes donucek dedı adam gitti baskasıyla evlendı ( sadece enfal donmeyecek dedı) sonra herkes mutsuz bosanacaklar dedı( enfale gecen hafta sordum o hayatını kurmus devam edıyor mutlu sıkıntıyok dedı) gecen karısıyla fotografını gordum.. Bu arada bosnamasını falan ıstedıgımden degıl. Sadece benle nısan asamasındayken benı terk ettıgı ıcın beddua etmıstım ama kımseden ahımının cıktıgı yok malesef... Ayrıca enfalın bana soyledıklerını gene olarak cıkar gecen iki arkdasımı goturdum hıcbısey bılemedı..
Aynısı bana oldu herkes donucek dedı adam gitti baskasıyla evlendı ( sadece enfal donmeyecek dedı) sonra herkes mutsuz bosanacaklar dedı( enfale gecen hafta sordum o hayatını kurmus devam edıyor mutlu sıkıntıyok dedı) gecen karısıyla fotografını gordum.. Bu arada bosnamasını falan ıstedıgımden degıl. Sadece benle nısan asamasındayken benı terk ettıgı ıcın beddua etmıstım ama kımseden ahımının cıktıgı yok malesef... Ayrıca enfalın bana soyledıklerını gene olarak cıkar gecen iki arkdasımı goturdum hıcbısey bılemedı..
Ben o evlendikten sonra baktırdığım hiçbir falcıya sormadım ama hepsi senin hayatını alt üst eden biri olmuş diyip anlattılar.Bu da normal çünkü falcıya gitme sebepleri 3-5 konuyu geçmez.O yüzden aaa nasıl bildiler demiyorum.Yok hayatım ne mutsuzluğu adam evlenmiş çok mutlu çok aşık beni mi düşünecek?Sana yine enfal olacağı söylemiş bana o da olmadı.Biz ayrıldıktan 3 ay sonra evlendi.Muhtemelen hazırdı o kişi:)bunu dahi bilemediler.Sadece ayhan dedi ki varmış zaten birisi bilmem farkedebildiniz mi?Neyse biz geleceğe bakalım boşver:)Hangi acı unutulmuyor ki?Ben de çok ah ettim çok,yerde kaldı derler ua aynen öyle olduAynısı bana oldu herkes donucek dedı adam gitti baskasıyla evlendı ( sadece enfal donmeyecek dedı) sonra herkes mutsuz bosanacaklar dedı( enfale gecen hafta sordum o hayatını kurmus devam edıyor mutlu sıkıntıyok dedı) gecen karısıyla fotografını gordum.. Bu arada bosnamasını falan ıstedıgımden degıl. Sadece benle nısan asamasındayken benı terk ettıgı ıcın beddua etmıstım ama kımseden ahımının cıktıgı yok malesef... Ayrıca enfalın bana soyledıklerını gene olarak cıkar gecen iki arkdasımı goturdum hıcbısey bılemedı..
Hep diyorum ya iyiye kotu diyenler daha kotu insanin moralini enerjisini dusuruyor. Ozellikle yaptiklarini dusunuyorum hatta ben.
Son yazılanları okudum da bana tam tersi oldu.Hiçbir kuvvet sizi ayıramaz,davetiyeleriniz hazır eşyalarını topluyorsun diyen baktırdığım bütün falcılar patladı.Evet,adam evlendi ama başkasıyla.:)Şimdiyse çok mutsuz lafını doladılar dillerine.Hiç inanmıyorum gayet mutlu çok aşık adımı bile hatırladığını sanmam:)
Neyse geçmiş geçmişte kalsın.Biz önümüze bakalım:)Bu hafta istanbul cafe ahmet'e gidip fal olayını kapatacağım.Yani inşallah:)Çok merak ediyorum bakalım o ne diyecek bana.
Tatlım sana olmaz diyenler kimler ??
Yok hayatım benim dediğim istanbul cafe ahmet kadıköyde.Hiç karşı kıyıda fal baktırmadım ben.Belli olmuyor bence takma ne olur ne olmaz düzelir.Bana asla yazmayacak dediler bak 'asla' dediler birde sen umrunda değilsin dediler,sen bunu unut artık dediler kırdılar hatta adamı yerden yere vurdular..bence enerjiyle alakalı birşey..
Bu istanbul kafe beyoglundaki değilmi canım,ben gittiğim zaman ocakta orada özgür vardı enerjisini begenmiştim bazı dedikleri çıktı şimdi ahmet mi var onun yerine özgür nerde peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?