İstanbul'da Fal - Falcılar

Katiliyorum galiba yuzde elli cunku biz mesaj bile atmaz denmemize ragmen gorustuk..tam olarak evlilik diyen falcida beni inandirmak icin bin dereden su getirmisti ikna icin o denli inancimi yitirmistim adamla..ben onu istiyorum falcilar hayir dedigine gore cikmayacak ya ondan ümitliyim

Tatlım sana olmaz diyenler kimler ??

Eski sevgilimle mesajlastık iletişim yok demişti bilemedi yeni biri var demişti bu kişiyle de biraz tartıştık.

Eski sevgilimle mesajlastık iletişim yok demişti bilemedi yeni biri var demişti bu kişiyle de biraz tartıştık.
cnm sen cts yeni birinden bahsettmisin onunla mi tartıştın?
bana da eskiyle iletişim yok dedi ama ben bi konu yüzünden yazmak zorunda kalmıştım. .ki biz küs vs değiliz zaten...ama ben yazmasam o yine de yazmazdi o ayrı konu..

Evet canım bir anda çok samimi başladık fazla samimiyet yaramadı az mesafa lazım sanırım şu an limoniyiz maalesef ama konuşuyoruz hala bu arada forumada döktüm tüm özelimi.

Son yazılanları okudum da bana tam tersi oldu.Hiçbir kuvvet sizi ayıramaz,davetiyeleriniz hazır eşyalarını topluyorsun diyen baktırdığım bütün falcılar patladı.Evet,adam evlendi ama başkasıyla.:)Şimdiyse çok mutsuz lafını doladılar dillerine.Hiç inanmıyorum gayet mutlu çok aşık adımı bile hatırladığını sanmam:)
Neyse geçmiş geçmişte kalsın.Biz önümüze bakalım:)Bu hafta istanbul cafe ahmet'e gidip fal olayını kapatacağım.Yani inşallah:)Çok merak ediyorum bakalım o ne diyecek bana.

Evet canım bir anda çok samimi başladık fazla samimiyet yaramadı az mesafa lazım sanırım şu an limoniyiz maalesef ama konuşuyoruz hala bu arada forumada döktüm tüm özelimi.
aynı şeyi bende yaşadım işte .tarif ettiği kişi ile tanıştım tabii ben şok oldum baya umutlandım ..falın daetkisiyle çünkü büyük aşk vaad etti..ama sonuç 2 hafta ilgi alaka sonra aşk başlamadan olay bitti. .Ayhan hala gelecek diyor ama ben hem inanmıyorum hem istemiyorum :)

Aynısı bana oldu herkes donucek dedı adam gitti baskasıyla evlendı ( sadece enfal donmeyecek dedı) sonra herkes mutsuz bosanacaklar dedı( enfale gecen hafta sordum o hayatını kurmus devam edıyor mutlu sıkıntıyok dedı) gecen karısıyla fotografını gordum.. Bu arada bosnamasını falan ıstedıgımden degıl. Sadece benle nısan asamasındayken benı terk ettıgı ıcın beddua etmıstım ama kımseden ahımının cıktıgı yok malesef... Ayrıca enfalın bana soyledıklerını gene olarak cıkar gecen iki arkdasımı goturdum hıcbısey bılemedı..

arkadaşlar , ben çok uzun süredir fal baktırıyorum....çok ta iyi falcılara gitmişliğim vardır...inanın 1 hafta sonrasını bile bilebildiklerini düşünmüyorum artık...beni kaç kişi ile evlendirdiler...söylediklerinin büyük bir kısmı olmadı...o anki durumu görüp yorum yapıyorlar ve bizim enerjimizden ,yani tamamiyle bizden enerji alarak yorum yapıyorlar...geleceği gerçekten bildiklerini düşünmüyorum...

Ben de bugun enfale gittim. aslında güzel bakıyor şimdiki durumu ama çok kısa. bir de sordugum iki soruya cevap vermedi geçiştirdi gibi biraz. yıldızın düşük bol bol dua oku dedi bir de.

Ben o evlendikten sonra baktırdığım hiçbir falcıya sormadım ama hepsi senin hayatını alt üst eden biri olmuş diyip anlattılar.Bu da normal çünkü falcıya gitme sebepleri 3-5 konuyu geçmez.O yüzden aaa nasıl bildiler demiyorum.Yok hayatım ne mutsuzluğu adam evlenmiş çok mutlu çok aşık beni mi düşünecek?Sana yine enfal olacağı söylemiş bana o da olmadı.Biz ayrıldıktan 3 ay sonra evlendi.Muhtemelen hazırdı o kişi:)bunu dahi bilemediler.Sadece ayhan dedi ki varmış zaten birisi bilmem farkedebildiniz mi?Neyse biz geleceğe bakalım boşver:)Hangi acı unutulmuyor ki?Ben de çok ah ettim çok,yerde kaldı derler ua aynen öyle oldu

Hep diyorum ya iyiye kotu diyenler daha kotu insanin moralini enerjisini dusuruyor. Ozellikle yaptiklarini dusunuyorum hatta ben.

Evet canım bende.HAtta bana düpedüz başka bir adamı öneren bile oldu..Her gittiğimde başkasını önerdi..ADamı o kadar kötüledi ki anlatamam..bir insanda mı toplanır tüm kötü huylar..Bana 'bir daha ona yazma bak murat var onla ilgilen' dedi ama isim vermek istemiyorum ben faldan epey canım yandı daha da yanmak istemiyorum..ama dediğin dogru bence bazıları ya b ilerek moral bozuyor ,ya kıskanıyor,ya da enerjimiz uymuyınca yorumda yanlış oluyor..

Belli olmuyor bence takma ne olur ne olmaz düzelir.Bana asla yazmayacak dediler bak 'asla' dediler birde sen umrunda değilsin dediler,sen bunu unut artık dediler kırdılar hatta adamı yerden yere vurdular..bence enerjiyle alakalı birşey..
Bu istanbul kafe beyoglundaki değilmi canım,ben gittiğim zaman ocakta orada özgür vardı enerjisini begenmiştim bazı dedikleri çıktı şimdi ahmet mi var onun yerine özgür nerde peki

Tatlım sana olmaz diyenler kimler ??

Nerdeyse hepsi ama en nötr cevabı beyoglu symbol toprak vermişti.önyargı katmadan direkt söyledi olmaz demekten ziyade kişiliğini söyledi zaten o karakterini sayınca ben okendim olmaz dedim..hiç iyi huylar söylemedi..bütün kötü sıfatları saydı..gerçek diyorum sevdiğimin hiç iyi sıfatını saymadı,konuşsanız bile dedi bu döngü sürer sonu yok dedi..imam da artık yazma demişti..taksimdeki muratta yalan söyleyemem olmayacak bununlan dedi bana..

Günaydın kızlar, biliyorum bu fal saplantı takıntı gibi oldu sizde de, ama bi şekilde uzaklaşmamız lazım, biz hayatımızı mahvederken bizi terk edenler hayatına bakıyor, belki akıllarının ucuna bile gelmiyoruz,

Yok hayatım benim dediğim istanbul cafe ahmet kadıköyde.Hiç karşı kıyıda fal baktırmadım ben.
Adam evlenmiş artıkçok mutlu çok aşık beni öi düşünecek?İşte bu olacakları filan hiç bilemediler.Yani ayrıldıktan 3 ay sonra düğün dernek yapan birisinin mutlaka hazırlığı vardır.Sırtımdan vurulmuş hissettim kendimi en fenası buydubir tek falcı olumsuz konuşmamıştı,yıllarca baktırdım aralıklı.
Şunu söyleyim eğer bir ilişki fallara kaldıysa ondan hayır gelmiyor.Bizzat deneyimledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…