İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar selam binnaz abladan firuzeye veya umuta veya bi başkasına baktırıpta beğendiğiniz varmı acaba ?

İsminin başında Medyum yazanlardan hayır geldiği görülmemiştir...Sahtekar ''..''gibi bir şey bu medyumlar ya
Zaten cogu buyu islem vs oneriyor. Aynen sahtekar hepsi. Hoca nin modern karsiligi olarak kullaniyorlar bu unvani. Arkadaslarimdan biri epey para kaptirdi 6-7 tanesine. Hayalkirikligi ve enayilik

Bakırköyde'ki enfal diye biri var ona fal baktıran var mı ?
Canım iki gün önce gittim ben. çok hızlı fal bakıyor. kısa da sürüyor. gelecekle ilgili öyle pek bir şey söylemedi. bir de hadi bitir de kalk modunda gibi geldi bana biraz. ama yanlış söyledi dediğim bir şey var mı hayır. olanı bildi.

Binnaz ablada Umut Işık'a ve Selma Aydın'a baktırdım. ikisi de ortalama gibi. tarih verdiler onu bekliyorum.
Umut ışığa bende baktırdım hep tarih veriolar zaten.. Herkese bi tarih dağıtıolar hiç inandırıcı gelmio ya hepsimi belli bi tarihte döncek yani off

Umut ışığa bende baktırdım hep tarih veriolar zaten.. Herkese bi tarih dağıtıolar hiç inandırıcı gelmio ya hepsimi belli bi tarihte döncek yani off

Profilinde de tarih veririm hep falan demis tarihi kalın puntolarla yazmış. Bakalım hayırlısı olsun da. Ben asıl Handeye fal baktırdım bugün sonunda.
Dönmeyecek dedikleri yok mu acaba bilmem ki. Hep mi olumlu konuşuyorlarmış bilmiyorum.

Taxim symbol deki nesile gidecektim bugün aradim cafeyi, falı bırakmış bir şirkette çalışıyormuş öyle dediler. O pembe tablo çizmezdi o huyunu seviyordum.

Bide 7 dk demet var oda pembe çizmio işte .. Valla bu onlinedakilerbmüşterinşn ayağını kesmemek için yapılan taktik gibi of bilmiom ama çok fal baktırdıkça ocağıda varsa olmaz sanırım

Bide 7 dk demet var oda pembe çizmio işte .. Valla bu onlinedakilerbmüşterinşn ayağını kesmemek için yapılan taktik gibi of bilmiom ama çok fal baktırdıkça ocağıda varsa olmaz sanırım
falımpirdeki bazı falcılar da özellikle olumsuz konuşup gel işlem yapalım diyor. yok aşık etme yok vefk. saçma sapan. büyü yaptırcam bir de daha neler.

falsepetinde izmirli katinaya fal baktırdım o başarılıydı oldukça. demeti bilmiyorum, baktırmadım hiç

evet haklısın ben çoook abarttım yani o kesin. umarım bugün kapanışı yaptım. zaten gitmediğim falcı da kalmadı sanırım etrafta

kızlar ya burdaki çoğu falcının ismini bilmiyorum sohbet etmek istiyorum ama geri kalıyorumpeki ben baktırdıklarımdan sorayım yorumlarınızı bekliyorum lütfen
- symbol Toprak'a baktıran oldu mu hep mi böyle pembe tablo çizmiyor dürüst.Ama ama hiç iyi bir şey demedi sevgilimle konusurken aklıma geliyor dedikleri..
-beyoglundaki istanbul cafedeki eskiden Ersin vardı çok güzel giyimli efendi tipli yakısıklı biriydi direkt gözlerinin içine bakıyordu ona giden oldu mu,birde son gittiğimde o yoktu yerine Özgür gelmişti yıldızname suya bakıyor ona gideniniz oldumu
-Son olarak paşahanla yeşimin cafesindeydi adı murattı esmeruzun boylu..onunda bazı dedikleri çıktı ama çok olumsız konustu hatta en kesin olmayacak diyenlerdendi..giden oldu mu
valla benle aynı kişilere gidenler varsa yakın zamanda duymaktan memnun olucam kızlar..sevgilimle iyiyiz ama ben korkuyorum bozulcak diye işte bu gittiğim fallardan dolayı...

merhaba katinaya tarot mu katına mı baktırdınız

Memnun kaldığın bir falcı var mı
Ben handeye gidiyorum 2-3 gün önceydi gittim yine ne biliyim negatif enerjiyle gitmiştim pozitife çevirdi rahatladığımı hissettim çıkarken. normalde falları da genel olarak çıkıyor bende zaten. her dediği %100 olmuyor tabii her falcı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…