İsminin başında Medyum yazanlardan hayır geldiği görülmemiştir...Sahtekar ''..''gibi bir şey bu medyumlar yakızlar merhaba. medyum aslan'a baktıranınız oldu mu hiç?
İnstagram hesabında ünlülerin falcısı falan yazıyordu meraktan baktırdım 100 tl içime oturdu resmenİsminin başında Medyum yazanlardan hayır geldiği görülmemiştir...Sahtekar ''..''gibi bir şey bu medyumlar ya
Zaten cogu buyu islem vs oneriyor. Aynen sahtekar hepsi. Hoca nin modern karsiligi olarak kullaniyorlar bu unvani. Arkadaslarimdan biri epey para kaptirdi 6-7 tanesine. Hayalkirikligi ve enayilikİsminin başında Medyum yazanlardan hayır geldiği görülmemiştir...Sahtekar ''..''gibi bir şey bu medyumlar ya
Canım iki gün önce gittim ben. çok hızlı fal bakıyor. kısa da sürüyor. gelecekle ilgili öyle pek bir şey söylemedi. bir de hadi bitir de kalk modunda gibi geldi bana biraz. ama yanlış söyledi dediğim bir şey var mı hayır. olanı bildi.Bakırköyde'ki enfal diye biri var ona fal baktıran var mı ?
kızlar selam binnaz abladan firuzeye veya umuta veya bi başkasına baktırıpta beğendiğiniz varmı acaba ?
Umut ışığa bende baktırdım hep tarih veriolar zaten.. Herkese bi tarih dağıtıolar hiç inandırıcı gelmio ya hepsimi belli bi tarihte döncek yani offBinnaz ablada Umut Işık'a ve Selma Aydın'a baktırdım. ikisi de ortalama gibi. tarih verdiler onu bekliyorum.
Umut ışığa bende baktırdım hep tarih veriolar zaten.. Herkese bi tarih dağıtıolar hiç inandırıcı gelmio ya hepsimi belli bi tarihte döncek yani off
Bide 7 dk demet var oda pembe çizmio işte .. Valla bu onlinedakilerbmüşterinşn ayağını kesmemek için yapılan taktik gibi of bilmiom ama çok fal baktırdıkça ocağıda varsa olmaz sanırımProfilinde de tarih veririm hep falan demis tarihi kalın puntolarla yazmış. Bakalım hayırlısı olsun da. Ben asıl Handeye fal baktırdım bugün sonunda.
Dönmeyecek dedikleri yok mu acaba bilmem ki. Hep mi olumlu konuşuyorlarmış bilmiyorum.
Taxim symbol deki nesile gidecektim bugün aradim cafeyi, falı bırakmış bir şirkette çalışıyormuş öyle dediler. O pembe tablo çizmezdi o huyunu seviyordum.
falımpirdeki bazı falcılar da özellikle olumsuz konuşup gel işlem yapalım diyor. yok aşık etme yok vefk. saçma sapan. büyü yaptırcam bir de daha neler.Bide 7 dk demet var oda pembe çizmio işte .. Valla bu onlinedakilerbmüşterinşn ayağını kesmemek için yapılan taktik gibi of bilmiom ama çok fal baktırdıkça ocağıda varsa olmaz sanırım
merhaba katinaya tarot mu katına mı baktırdınızfalımpirdeki bazı falcılar da özellikle olumsuz konuşup gel işlem yapalım diyor. yok aşık etme yok vefk. saçma sapan. büyü yaptırcam bir de daha neler.
falsepetinde izmirli katinaya fal baktırdım o başarılıydı oldukça. demeti bilmiyorum, baktırmadım hiç
evet haklısın ben çoook abarttım yani o kesin. umarım bugün kapanışı yaptım. zaten gitmediğim falcı da kalmadı sanırım etrafta
Çok teşekkür ederim canım.Canım iki gün önce gittim ben. çok hızlı fal bakıyor. kısa da sürüyor. gelecekle ilgili öyle pek bir şey söylemedi. bir de hadi bitir de kalk modunda gibi geldi bana biraz. ama yanlış söyledi dediğim bir şey var mı hayır. olanı bildi.
Memnun kaldığın bir falcı var mıCanım iki gün önce gittim ben. çok hızlı fal bakıyor. kısa da sürüyor. gelecekle ilgili öyle pek bir şey söylemedi. bir de hadi bitir de kalk modunda gibi geldi bana biraz. ama yanlış söyledi dediğim bir şey var mı hayır. olanı bildi.
merhaba katinaya tarot mu katına mı baktırdınız
Ben handeye gidiyorum 2-3 gün önceydi gittim yine ne biliyim negatif enerjiyle gitmiştim pozitife çevirdi rahatladığımı hissettim çıkarken. normalde falları da genel olarak çıkıyor bende zaten. her dediği %100 olmuyor tabii her falcı gibi.Memnun kaldığın bir falcı var mı
Memnun kaldığın bir falcı var mı
Hande hangi cafe de fal bakıyor yer neresi canımBakalım gelecekle ilgili dedikleri bu sefer de çıkacak mı bekliyorum daha var verdiği zamana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?