cnm bu beşiktaştaki hande mi??Ben handeye gidiyorum 2-3 gün önceydi gittim yine ne biliyim negatif enerjiyle gitmiştim pozitife çevirdi rahatladığımı hissettim çıkarken. normalde falları da genel olarak çıkıyor bende zaten. her dediği %100 olmuyor tabii her falcı gibi.
evet canım o.cnm bu beşiktaştaki hande mi??
Merhaba Angelsnil,Kızlar merhaba bayadır giremiyorum etiketlemissiniz yorum isteği için yeni gördüm yine fal baktıyorum ama eskiden olduğu gibi günde 3 falcıya gittiğim günler olduğu için o kadar abartmıyorum çıkan fal için tlf vaktırdığım akın var tarot 40 tl katina yani aşk falınıda 60 bakıyor ona 3 kez baktırdım her istemiyorum dediğimde boşuna söleme yine görüşceksiniz dedi sölediği bir çok şeyi yaşadım onu onerebilirim tlf bakıyor. Ayrıca beşiktaşta bias cafe gökçe olumsuz konuşuyor bir kaç arkadaşım begendı ama daha çıkan falı yol yeni baktırdım onun için tam oneremiyleum çıkarsa yazcam bilginize yarında birine gitcwm iyiyse yazarım size akın içinde özelden numarasını veririm bilginize
kızlar bune ya arzuhal arzuhal arzuhal bı bakıyım dedım ne bbu boyle aaaa reklam olduğu cok bellı bende gıttım oraya sahıbı degıl ama dıger bayanın soyledıklerı oldu tam cıkmasada o daha tutarlı hatta dusundum yarında gıdıyım mı dıye ama barız reklam bundan sonra gıtmem
Hicbir dedigi cikmadi bana malesefMrb.ben Arzuhal Cafe de sahibi olan Arzu ya 3kez fal baktırdım cok iddialı konuştu ,dediklerinin hiç biri olmadı..yanında çalışan büyük Arzu hnm'a hiç baktırmadım..o nasıldır?tavsiye ediyor musunuz??
Teşekkür ederim hiç boşuna gitmiyim.Hicbir dedigi cikmadi bana malesef
Aynen iki arzunun da bana dedikleri cikmamistiTeşekkür ederim hiç boşuna gitmiyim.
Var mı önerebileceğiniz birisi??Aynen iki arzunun da bana dedikleri cikmamisti
Canım banada hiç bir dediği çıkmadı arzunun birde o kadar iddaalıydıki kesin diyip duruyodu su falı baktırmıştım meğer boşa baktırmışımMrb.ben Arzuhal Cafe de sahibi olan Arzu ya 3kez fal baktırdım cok iddialı konuştu ,dediklerinin hiç biri olmadı..yanında çalışan büyük Arzu hnm'a hiç baktırmadım..o nasıldır?tavsiye ediyor musunuz??
Toprak Mandal cafede bakmıyor mu? bakırköyde..hafta sonu orda baktırdım da..Seba için gitmiştim ...Sebanın yerini bulamayınca ona gittimÇikan fal haberi
Üstte gittigim falcilari yazmistim gerci kimse cevap yazmadi ama ben cikan bir fali anlatayim istedim. symbol taksim topragin hoslandigim kisi hakkindaki karakter yorumu...okadar iyi dedigim insan onun dedigigibi bencil cikarci cinsellik dusunen bir herifmis oyle dusunmeye basladim...demem oki eger hassas biri deyilseniz sadece gercegi soyleyen falcilara gidin...mesela toprak mesela murat..hatta imam..olumsuz diyor diye baska falci gezme hatasi yapmayin diye insanlik gorevi bilip yazdim kizlar....yoksa diger falcilari kotulemiyorum...topraga cok kizmistim insan hicmi iyi sey gormez demistim simdu anladim fala inanmiyorum ama ongoru karaktet bilinebiliyormys demekki....
Bana bakirkoy enfalin dedikleri cikiyor..ama burda memnun kalmayan arkdaslar da var tabi... Ama su ana kadar kim dersen fali cikan enfal,sedat ve edi..bide neslihan ve zehra ama son gittigimde ikisnin dedikleri cikmadiVar mı önerebileceğiniz birisi??
Ne zaman baktırmıştım..benim dediğim kısa saçlı, bebek yüzlü, çocuk gibi birihayir benim toprak baris akarsuya benzeyen yokmu sybmbl cafe taksimde uzun sacli surmeli gozlu iste oydu ocakta gittim orayami gecti bilemiyorum haberm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?