İstanbul'da Fal - Falcılar

Besiktasta mi cafede. Randevulu bakıyor 2 Gün önce aradığımda 30 ağustosta boş dediler ama ben duramadım tabii moralim bozuktu. O gün içinde gittim bazen randevu alanlar gitmiyor boşu oluyor diye. Öyle de oldu girdim boştu tarota aldı hemen.

Kızlar merhaba beşiktaş symbol Nihal ya da bakırköydeki Toprağı denemek istiyorum fikir verebilecek var mı bu kişiler hakkında nasıllar?

cnm bu beşiktaştaki hande mi??

Ben yine geldim ya gecen gün Beşiktaş dileğe gittim yakın Zaman'da çıkan var mı sanki Taksim'de ki yerinden daha iyi baktı ama gecmiş Zaman dedikleri çıktı mı hatırlamıyorum bu Zaman için güzel şeyler dedi ama bilemedim çıkan var mı hayal kurmayim en azından

Kızlar bu Seba'nın fal evi nerde?? Bakırköy'de değil sanırım...Bakırköy'ün tüm sokaklarına baktım yok

Kızlar merhaba bayadır giremiyorum etiketlemissiniz yorum isteği için yeni gördüm yine fal baktıyorum ama eskiden olduğu gibi günde 3 falcıya gittiğim günler olduğu için o kadar abartmıyorum çıkan fal için tlf vaktırdığım akın var tarot 40 tl katina yani aşk falınıda 60 bakıyor ona 3 kez baktırdım her istemiyorum dediğimde boşuna söleme yine görüşceksiniz dedi sölediği bir çok şeyi yaşadım onu onerebilirim tlf bakıyor. Ayrıca beşiktaşta bias cafe gökçe olumsuz konuşuyor bir kaç arkadaşım begendı ama daha çıkan falı yol yeni baktırdım onun için tam oneremiyleum çıkarsa yazcam bilginize yarında birine gitcwm iyiyse yazarım size akın içinde özelden numarasını veririm bilginize

Merhaba Angelsnil,
ben telefonunu istesem? bir de bekletiyor mu?

Mrb.ben Arzuhal Cafe de sahibi olan Arzu ya 3kez fal baktırdım cok iddialı konuştu ,dediklerinin hiç biri olmadı..yanında çalışan büyük Arzu hnm'a hiç baktırmadım..o nasıldır?tavsiye ediyor musunuz??

Mrb.ben Arzuhal Cafe de sahibi olan Arzu ya 3kez fal baktırdım cok iddialı konuştu ,dediklerinin hiç biri olmadı..yanında çalışan büyük Arzu hnm'a hiç baktırmadım..o nasıldır?tavsiye ediyor musunuz??
Canım banada hiç bir dediği çıkmadı arzunun birde o kadar iddaalıydıki kesin diyip duruyodu su falı baktırmıştım meğer boşa baktırmışım

Çikan fal haberi

Üstte gittigim falcilari yazmistim gerci kimse cevap yazmadi ama ben cikan bir fali anlatayim istedim. symbol taksim topragin hoslandigim kisi hakkindaki karakter yorumu...okadar iyi dedigim insan onun dedigigibi bencil cikarci cinsellik dusunen bir herifmis oyle dusunmeye basladim...demem oki eger hassas biri deyilseniz sadece gercegi soyleyen falcilara gidin...mesela toprak mesela murat..hatta imam..olumsuz diyor diye baska falci gezme hatasi yapmayin diye insanlik gorevi bilip yazdim kizlar....yoksa diger falcilari kotulemiyorum...topraga cok kizmistim insan hicmi iyi sey gormez demistim simdu anladim fala inanmiyorum ama ongoru karaktet bilinebiliyormys demekki....

Toprak Mandal cafede bakmıyor mu? bakırköyde..hafta sonu orda baktırdım da..Seba için gitmiştim ...Sebanın yerini bulamayınca ona gittim

hayir benim toprak baris akarsuya benzeyen yokmu sybmbl cafe taksimde uzun sacli surmeli gozlu iste oydu ocakta gittim orayami gecti bilemiyorum haberm yok

hayir benim toprak baris akarsuya benzeyen yokmu sybmbl cafe taksimde uzun sacli surmeli gozlu iste oydu ocakta gittim orayami gecti bilemiyorum haberm yok
Ne zaman baktırmıştım..benim dediğim kısa saçlı, bebek yüzlü, çocuk gibi biri

kizlar merhabalar son dakika haberi veriyorummmmmmm :) halkalida efsane bir abla buldum ismi sevgin bilen biliyordur hatta bir suru unlu de gidiyormus kendisine imkansiz dedigim olaylari bildi ve imkansiz dedigim olaylari da yasadim dediklerinden mutlaka gidin telefonu 0545 4930910

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…