- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Vay vay vayyyyy demek öyle cicim madem o kadar takip ediyorsun bu forumu reklamında yasak olduğunu da bilmem lazım,biz çok boş bıraktık bu forumu anlaşıldı:)))kızlar gelmeyin böyle oyunlara,eminim @Munecim seninle özel olarak ilgilenecektir:))kizlar merhabalar son dakika haberi veriyorummmmmmm :) halkalida efsane bir abla buldum ismi sevgin bilen biliyordur hatta bir suru unlu de gidiyormus kendisine imkansiz dedigim olaylari bildi ve imkansiz dedigim olaylari da yasadim dediklerinden mutlaka gidin telefonu 0545 4930910
kizlar kusura bakmayin ne amacim reklam nede baska birseydi liseden beri fali cok seven ve izmirli butun falcilarin hepsine gitmis gide gide sahsen tanimis istanbula tasindiktan sonrada bakirkoy ve tum sembol kafeleri gezmis biri olarak heycanlandigim icin paylasmistim tek tek tum sayfalari okuyamiyorum ama birsey buldukca sizle paylasiyorum severek icten samimi yaptigim bir yoruma fal sever biri olarak gosterdiginiz tepkiye uzuldum sorun degil bundan sonra ne okurum ne de girer bisey paylasirim forumda ozgurluk kisitlamasi oldugunu bilmiyordum ben herkesi gayet fal sever her buldugunu yazan saniyordum ve tekrar soyluyorum bakirkoyde neslihan haric herkes fosss sembol kafedekiler tamamen ticari tuzak birde en son halkali sevgin abla efsane der susarim izmirede yolu dusen olursa kizlaragasinda birtek. sibel iyi ama fali birakmis galiba kibris sehitleri alsancaktakilerin hepsi de yalan kizlaragasinda sevdadan falanda uzak durun para tuzagi reklam oldugunu sanmiyorum yazdiklarimin iyi aksamlar herkeseVay vay vayyyyy demek öyle cicim madem o kadar takip ediyorsun bu forumu reklamında yasak olduğunu da bilmem lazım,biz çok boş bıraktık bu forumu anlaşıldı:)))kızlar gelmeyin böyle oyunlara,eminim @Munecim seninle özel olarak ilgilenecektir:))
Ne kadara bakıyor canım, ve gelecek ile ilgili ne kadar iyikizlar merhabalar son dakika haberi veriyorummmmmmm :) halkalida efsane bir abla buldum ismi sevgin bilen biliyordur hatta bir suru unlu de gidiyormus kendisine imkansiz dedigim olaylari bildi ve imkansiz dedigim olaylari da yasadim dediklerinden mutlaka gidin telefonu 0545 4930910
Pardonda ben neden utanayım utanacak biri varsa o da sizsiniz ,siz reklam yapıyosunuz,ortada ön yargı yok herşey apaçık ortada belkide numarasını verdiğin falcının ta kendisisiniz ,ben fal falan istemiyorum zaten çok iyi bir falcı olsan burada kendi reklamını yapmazsınız,yolunuz açık olsunha bu arada ozelden yazarsaniz ucretsiz size ama sadece size fal bakarim smallbutterfly cunku hobi olarak baktira baktira ogrendik artik hepsindende iyi oldugumu iddaa ediyorum sadece yakin arkadaslarima hobi olarak ucretsiz bakiorm ama sirf yaptigin haksizliktan utanman icin hem beni tani reklamla falan isim olmaz hemde fal a astrolojiye nekadar tutkun oldugumu gormen icin yazarsan numarani ararimsmallbutterfly bundan sonra onyargili yorumlar yapmamaya ozen gostermen dilegiyle
Bak bak bakkk tesadüfe bak ,hemen üye olur olmaz reklamı yapılan falcıyı sormalar bunlar bayat numaralar:)) madem bu kadara merak ediyorsunuz numarası var arayıp sorunNe kadara bakıyor canım, ve gelecek ile ilgili ne kadar iyi
Canım kusura bakma gerçekten, ben aramak istemedim öğrenmek istedim senden sonuçta gitmişsin falan diye boyle olacağını düşünmemiştimya siz yemin ediyorum saka gibisiniz ya gecmis yorumlarimi okuyun falci olsam neden birsuru baska falcinin yorumunu yapayim muhendisim ben canim falci falan degilim siteyi cok biliyosunuz ya uyeoldugum tarihe bakin yorumlarima bakin alakam var mi yok mu gorun cok sinirlendim cunku haksizligi hic sevmem S Sara91 i de hic tanimiyorum kizagizi da katmissiniz isin icine dogru numarasi yaziyor arayabilirdi ama bana sormus bnm simdi sucum ne gercekten sok oldum tavriniza benim icin rahat disardada bulusup falcilara gidebiliriz taniyinca zaten utanicak kisi sizsiniz :) haksizlik yapmayin her sakalliyi dede sanmayin sonuc olarak satastiniz siz banasmallbutterfly
OnBak bak bakkk tesadüfe bak ,hemen üye olur olmaz reklamı yapılan falcıyı sormalar bunlar bayat numaralar:)) madem bu kadara merak ediyorsunuz numarası var arayıp sorun
toprak herkese ayn şeyi diyo yıllardır ara ara baktırdım başka erkek içinde gitsem hep cinselliğe düşkün diyor başka arkdaşlarımada öyle demek sanada öyle demiş hep cinsellik üzerine konuşuyor dedğide çıkmıyorÇikan fal haberi
Üstte gittigim falcilari yazmistim gerci kimse cevap yazmadi ama ben cikan bir fali anlatayim istedim. symbol taksim topragin hoslandigim kisi hakkindaki karakter yorumu...okadar iyi dedigim insan onun dedigigibi bencil cikarci cinsellik dusunen bir herifmis oyle dusunmeye basladim...demem oki eger hassas biri deyilseniz sadece gercegi soyleyen falcilara gidin...mesela toprak mesela murat..hatta imam..olumsuz diyor diye baska falci gezme hatasi yapmayin diye insanlik gorevi bilip yazdim kizlar....yoksa diger falcilari kotulemiyorum...topraga cok kizmistim insan hicmi iyi sey gormez demistim simdu anladim fala inanmiyorum ama ongoru karaktet bilinebiliyormys demekki....
imam da anı iyi yorumluyor ama tarihleri çıkmıyortoprak herkese ayn şeyi diyo yıllardır ara ara baktırdım başka erkek içinde gitsem hep cinselliğe düşkün diyor başka arkdaşlarımada öyle demek sanada öyle demiş hep cinsellik üzerine konuşuyor dedğide çıkmıyor
asmin cafe eray ve bakırköy dejavu ediGüzel fal bakan biri lazım bildiğiniz var mı, cafe de bakacak fiyatı uygun biri
Ben Bakırköy'de toprağa gidiyorum bende falı çıkıyor ben memnunun pembe tablocuda değil ama bazıları arkadaşlarda memnun değil sonuçta herkezin memnun olduğu bir falcı yokMerhaba kızlar, çok uzun zamandır burdaki yorumları okuyorum ama henüz yeni üye oldum.Her zaman fala çok meraklı oldum ancak yaklaşık 2 ay önce sevgilimden ayrılınca 1 sene sonra çıldırmış gibi falcı falcı gezmeye başladım.
Öncelikle cafe 46 da seval diye birine baktırdım, bioenerji uzmanı olduğunu söyledi ve 12 gün içerisinde erkek arkadaşın sana yazacak o senin kaderin falan dedi sonra bakırköy kahvesi tutkuya gittim çok tatlı bi insan o da eylülün ikisinden sonra tekrar yazacak sana barışacaksınız ama o süreç içinde kaybol sakın sen bişey yapma dedi, sonrasında symbol cafe toprağa gittim belkide en beğenmediğim ve verdiğim paraya acıdığım o oldu, kişisel birkaç özellik biliyor tamam ama diğer dedikleri tamamen uydurma geldi bana kendisinden hiç hoşlanmadım ondan da böyle düşünmüş olabilirim ama cidden aralarında en kötüsüydü.Daha sonra taksimde imama gittim 2 cafe yanında symbol ün tam hatırlayamıyorum şu an cafenin adını, en uzun bakan o oldu, genelde hep olumsuz şeyler söyledi hatta beni ağlatıyordu neredeyse ve birçok şeyi bildi ancak sonrasında kurşun dökelim su falı bakalım ancak öyle döner falan diyip fiyat verince bi düşündüm ve sonrasında gitmemeye karar verdim.En son olarak nalan a gittim bakırköydeki, çok fazla iyi yorum almıştı internette okuduğım yerlerde sanırım hakan altun falan da ona gidiyormuş müşterisiymiş ve dediği tarihler mutlaka çıkıyormuş, biraz pahalı bakıyor 70'e kahve falan da içmiyorsun oturtuyor karşısına adın yaşın diyor birden anlatmaya başlıyor seni sana, söylediği şeyler çok doğruydu her şeyi bildi hatta imama gittiğimi bile bildi, hoca görünümlü birine gitmişsin gel kurşun dökelim tarzı bişey demiş dedi başta hayır falan dedim o da gayet emin bi şekilde hadi hadi yalan söyleme öyle söylüyolar dedi, erkek arkadaşın 31-41 gün içerisinde sana geri dönecek tekrar yazacak ve pişman bi şekilde yazacak dedi ama o zamana kadar ölü taklidi yap kesinlikle hiçbir şey yazma kafası karışık yazarsan kaybedersin dedi, imkansız gerçekten çok imkansız bak bu dedim yine çok emin bi tavırla, kimler kimler nelere olmaz diyordu açıp gösteriyim istersen telefonuma gelen mesajları 41 gün sonra görüşücez dedi.Açıkçası hiç ümidim yok, çünkü bana söylenen şeyler erkek arkadaşım tarafından çok net, istenmiyorum düpedüz.Ama kadın da çok emin konuştu bilemiyorum, bakırköyde birine daha gitmek istiyorum önerebileceğiniz biri var mıdır acaba, yardımlarınızı bekliyorum
Ben Bakırköy'de toprağa gidiyorum bende falı çıkıyor ben memnunun pembe tablocuda değil ama bazıları arkadaşlarda memnun değil sonuçta herkezin memnun olduğu bir falcı yok
Nalani bende çok merak ediyorum telefonu da var vatsapla yazıştım kahveye bakmiyorum yüzüne söylüyorum 70 tlye bakıyorum falan dedi, ama kısmet olmadı daha gitmedimMerhaba kızlar, çok uzun zamandır burdaki yorumları okuyorum ama henüz yeni üye oldum.Her zaman fala çok meraklı oldum ancak yaklaşık 2 ay önce sevgilimden ayrılınca 1 sene sonra çıldırmış gibi falcı falcı gezmeye başladım.
Öncelikle cafe 46 da seval diye birine baktırdım, bioenerji uzmanı olduğunu söyledi ve 12 gün içerisinde erkek arkadaşın sana yazacak o senin kaderin falan dedi sonra bakırköy kahvesi tutkuya gittim çok tatlı bi insan o da eylülün ikisinden sonra tekrar yazacak sana barışacaksınız ama o süreç içinde kaybol sakın sen bişey yapma dedi, sonrasında symbol cafe toprağa gittim belkide en beğenmediğim ve verdiğim paraya acıdığım o oldu, kişisel birkaç özellik biliyor tamam ama diğer dedikleri tamamen uydurma geldi bana kendisinden hiç hoşlanmadım ondan da böyle düşünmüş olabilirim ama cidden aralarında en kötüsüydü.Daha sonra taksimde imama gittim 2 cafe yanında symbol ün tam hatırlayamıyorum şu an cafenin adını, en uzun bakan o oldu, genelde hep olumsuz şeyler söyledi hatta beni ağlatıyordu neredeyse ve birçok şeyi bildi ancak sonrasında kurşun dökelim su falı bakalım ancak öyle döner falan diyip fiyat verince bi düşündüm ve sonrasında gitmemeye karar verdim.En son olarak nalan a gittim bakırköydeki, çok fazla iyi yorum almıştı internette okuduğım yerlerde sanırım hakan altun falan da ona gidiyormuş müşterisiymiş ve dediği tarihler mutlaka çıkıyormuş, biraz pahalı bakıyor 70'e kahve falan da içmiyorsun oturtuyor karşısına adın yaşın diyor birden anlatmaya başlıyor seni sana, söylediği şeyler çok doğruydu her şeyi bildi hatta imama gittiğimi bile bildi, hoca görünümlü birine gitmişsin gel kurşun dökelim tarzı bişey demiş dedi başta hayır falan dedim o da gayet emin bi şekilde hadi hadi yalan söyleme öyle söylüyolar dedi, erkek arkadaşın 31-41 gün içerisinde sana geri dönecek tekrar yazacak ve pişman bi şekilde yazacak dedi ama o zamana kadar ölü taklidi yap kesinlikle hiçbir şey yazma kafası karışık yazarsan kaybedersin dedi, imkansız gerçekten çok imkansız bak bu dedim yine çok emin bi tavırla, kimler kimler nelere olmaz diyordu açıp gösteriyim istersen telefonuma gelen mesajları 41 gün sonra görüşücez dedi.Açıkçası hiç ümidim yok, çünkü bana söylenen şeyler erkek arkadaşım tarafından çok net, istenmiyorum düpedüz.Ama kadın da çok emin konuştu bilemiyorum, bakırköyde birine daha gitmek istiyorum önerebileceğiniz biri var mıdır acaba, yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?