Mandal cafede galiba 38 lira ama tam emin değilim ama fiyattanyeri nerede peki tam olarak ve kaça bakıyor acaba
ne güzel memnun olman...ama bizde çok gittik ona bi kaç arkadaş çünkü tarzı şeker. .ama.fosss..o da ex dönecek dedi dedi..ama sonuç 0000000Ben bakırköy topraktan gayet memnunum...
Ya hemen öyle üstüne gitmeyin kimsenin mesela banada toprağın dedikleri okuyor yakın Zaman'da mesela Damlalar Tuğba'nın dediği bazı arkadaşlara çıkıyor devamlı bende durumu bile bilememişti bugün endam için biri bana çıkıyor dedi bende hiçbir dediği olmadı sanırım enerji işi bu bencene güzel memnun olman...ama bizde çok gittik ona bi kaç arkadaş çünkü tarzı şeker. .ama.fosss..o da ex dönecek dedi dedi..ama sonuç 0000000
sana çıkıyorsa harika başka arayışın olmaz artik belki..biz o aşamaya hiç bi falcida gelemedik henüz...umarım bir gün olur biz de de bu his. .
toprak herkese ayn şeyi diyo yıllardır ara ara baktırdım başka erkek içinde gitsem hep cinselliğe düşkün diyor başka arkdaşlarımada öyle demek sanada öyle demiş hep cinsellik üzerine konuşuyor dedğide çıkmıyor
imam da anı iyi yorumluyor ama tarihleri çıkmıyor
Arkadaşım ben sadece akıl sormuşsun diye fikrimi söylemek istedim seni seven adam seni zorlamaz asla bekler sabreder kendini hazır hissetmiyorsan ilişkinin geleceğinden şüphen varsa asla taviz verme sonrasında pişman olabilirsinAyy iyi yazdin arkadasim..gunlerdir cok kotuyum 2yilldir konusmayan adam benle gecenlerde sapitmus gibi cinsellik konusmaya baslayinca birde ben redediyorum die kavga edince aklima direkt onun fali geldi...adam resmen konusmuyorm cinsellik diye bana rest cekti şok oldum bu iki oldu ....topragin fali ciktimi sizce yoksa benim sevgilim mi sapitti ayyyy keske gitmeseydim yardim edin bana ayrilma karari aliyorm cunku...
2yildir bana yanlusi olmamisti ikinci kez bana diyor ondan sonra zaten topragin fali aklima geldi yazdim acaba gercek yuzunu bir toprak mi bildu diyorum..cunku bana sonu yok bu iliskinin döngu diyor..bir adam bukac kez sevdigiyle boyle seyler konusmk istemesi normal desemde aklim onun baktigi falda...diger falcilar cok iyi bi adam dedilerdi.Arkadaşım ben sadece akıl sormuşsun diye fikrimi söylemek istedim seni seven adam seni zorlamaz asla bekler sabreder kendini hazır hissetmiyorsan ilişkinin geleceğinden şüphen varsa asla taviz verme sonrasında pişman olabilirsin
İmam çok fena ve dolandırıcı bir herif ! Sakın kanmayın, herkeste büyü var diye kurşun döküp en az 250 alıyorevet tarih cikmiyo bazi dedikleri cikti ama bazan yanlis yonlendiriyo bana bi kere bunla olcak dedi bi kez daha sevmeyecek yazma dedi bikez baska erkek seni sevecek dedi..sevgilimle ilgili gittigim diger falcilar cok iyi bir adam erdemli derlerken toprak cok bencil yapti onu ve imamda bizim birlikte olmamizi istemedi netim..
canım yıllardır o kadar cokkkkkkk baktırdım ki cidden kitap yazicam yakında o derece yani ve gerçekten öyle harika falcı yok ...kimsenin burada üstüne de gitmiyorum. ..gittiğiniz falcinin dedikleri size çıkıyorsa ne mutlu herkese. .ama tekrar ediyorum. .sadece ufacık bir kavga ya da telefon görüşmesini bildi diye o falcı iyi olmuyor. ..o kadar şey söylüyorlar fal esnasında. .hani nerde gerisi??? ufak bişey çıkınca unutuyoruz. ..ama dediğim. gibi biraz da yaş ve olgunlukla ilgili. ..genç arkadaşların yaşında biz de farklı değildik. ..Ayhanın bana dedi bişey var keşke çıksa. .özel hayatla ilgili değil ama mantıklıydı. .haber ederim :)Ya bizim senle enerjimiz tutuyo galiba bana da tutan olmadı anlamadım gitti o geçen günkü foss çıktı dileğin falı da patladı yok yanı çıkmıyor bana da bir iyi de biz bulsak keşke B benbenben111
kızlar Bakırköy de iyi falci yokkkkk.... Nalan kendinden hep emin iyi analiz eder...hiç dediği çıkmadı. ..ha oldu ha olacak derken götürdü zamanında paralarımı. ...toprak sempatik durum analizi iyi ama dediği çıkmaz. .gidin görunn.
Çok haklısın valla inşallah çıkar canım bu Ayhan sakat olan mıydı kafama takıldı da :)canım yıllardır o kadar cokkkkkkk baktırdım ki cidden kitap yazicam yakında o derece yani ve gerçekten öyle harika falcı yok ...kimsenin burada üstüne de gitmiyorum. ..gittiğiniz falcinin dedikleri size çıkıyorsa ne mutlu herkese. .ama tekrar ediyorum. .sadece ufacık bir kavga ya da telefon görüşmesini bildi diye o falcı iyi olmuyor. ..o kadar şey söylüyorlar fal esnasında. .hani nerde gerisi??? ufak bişey çıkınca unutuyoruz. ..ama dediğim. gibi biraz da yaş ve olgunlukla ilgili. ..genç arkadaşların yaşında biz de farklı değildik. ..Ayhanın bana dedi bişey var keşke çıksa. .özel hayatla ilgili değil ama mantıklıydı. .haber ederim :)
imam da anı iyi yorumluyor ama tarihleri çıkmıyor[/QUOTE
Kızlar imam denen kişiden uzak durun o insan tam bir paragöz,yazık giden paralarımıza
Bakırköyde Laf cafe'de Andaç,Canan,Umay,Fatma,Çiğdem bunların hepsi hikaye boşa zaman kaybı,Mandal Toprak anı iyi biliyor ama söylediklerinin hiç biri çıkmadı,Üç vakit Didem gitmeye değmez,Dejavu Edi anı iyi yorumluyor ama geleceği sallıyor bence.Ben 1 seneye yakın sırf kafamı dağıtayım diye Bakırköyde falcılara çok takıldım hepsi fosss,hem vakit hem para kaybıkızlar Bakırköy de iyi falci yokkkkk.... Nalan kendinden hep emin iyi analiz eder...hiç dediği çıkmadı. ..ha oldu ha olacak derken götürdü zamanında paralarımı. ...toprak sempatik durum analizi iyi ama dediği çıkmaz. .gidin görunn.
Kızlar iyi bir falcı bulursanız bende size takılırım :)Ya bizim senle enerjimiz tutuyo galiba bana da tutan olmadı anlamadım gitti o geçen günkü foss çıktı dileğin falı da patladı yok yanı çıkmıyor bana da bir iyi de biz bulsak keşke B benbenben111
valla kizlar son haftalarda iyice kafama dank etti ya dalların çıkmadığı. .misali çıktığımda mutlaka baktırdım yani alışkanlık haline gelmişti adeta...fala verdiğim paraya bakmiyordum ne alakaysa 30 40 50 TL kim ne alırsa. ...ama başka şeyler almiyordum onun yerine. .dün bi bluz beğendim. .49tl ama düşünmeye başladım alsam mı almasam mi diye...sonra kendime kızdım 15 dakikalık bir fala düşünmeden veriyorsun ama diye...o yüzden her çıktığımda artık kalıcı ve uzun süre kullanabilecigim şeyler almaya karar verdim..en azından bi kaç yıl kullanirim ve mutlu olurum. .anlık fal terapisi yerini kalıcı mutluluk. .fal artık ay da bir o da çıkan bişey olursa başka yok..size de tavsiye ederim insan daha mutlu oluyor :) birde spora başlayım. diyorum mutluluk hormonu salgılarim ve sağlığım için de faydalı :))Kızlar iyi bir falcı bulursanız bende size takılırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?