İstanbul'da Fal - Falcılar

Tekrar bir forumu takip edeyim yeni biri var mı diye baktım da sanırım İstanbuldaki falcıları tüketmişiz. Şu Melekler Kahvesi Cengiz hakkında fikri olan var mı? Bir de Dilara var sanırım. Onlar nası?

Ben canım çok fal istediğinde Burak ve Symbol Serkan arasında takılıyorum. Bu aralar uzun bir aradan sonra La porte Ayhan'a gidesim var, gitmeyeli 2 yıl olacak. Yeni şeyler duymak istiyor insanın canı..

Ayhan'la ilgili yorumlara baktım da bende hem nokta atışı yapıp geleceğin teker teker çıktığı hem de fena çuvalladığı zamanlar oldu.

Enerjisi yerinde ve günündeyse çok iyi falcı. Hep olumsuz olmasından bahsedilmiş ama diğer taraftan zaten kalkıp biri için kapı kapı falcı geziyorsak - ki vakti zamanında çok yaptım- zaten o adamdan bir hayır gelmez di mi? Doğru insan insanın aklında soru işareti bırakmayandır ama bunu öğrenmek için bayağı burnumuzun sürtmesi ve doğru adamın karşımıza çıkması gerekiyor sanırım. Neyse la porte Ayhan bana olumsuz da konuşmuştur olumlu da- diğer yandan olumsuz konuştuğu kişilerden sonradan olumluya dönen olmadı. Yani aramayacak der de adam arar, fal patladı diye düşünmeyin- adam işe yaramazsa sonucu söylüyor- inanılmaz bir karakteri hissetme yeteneği var- ama bu yeteneği kendi kafası yerindeyken kullanıyor o ayrı- modu kötüyse performans beklemeyin..Bana baktığı 30 küsür faldan- 12 yıl içinde 2 si tamamen patlayıp geri kalanı çıkmıştır. Zamanları şaşar ama ısrarla aynı konu üzerinde duruyorsa- çıkmadığı olmadı bende..

evet katılıyorum bi kişi hakkında negatif konuşuyorsa o kesin bi işe yaramıyor bu doğru. ..keşke dediği buuk aşkı yaşasaydım haziranda öngördüğü kişi ile. ..en son falında bi para durumu ve bahsettiği yeni bir kişi öldü ama henüz tık yok...gerçi en son tarif ettiği iki kişi ile karşılaştım ama vaad ettiği şeyleri yaşamadım.
Ayhan da çöm garip oluyor. .yani birebir dediği kişi çıkıyor ama yaşananlar dediği gibi olmuyor. bende baya ısrar etti en din dedim adam yok başka şeylere bak lütfen diye :)
ama sen ey uzun zamandan beri tanıyorsun ilginç ve güzel tabii istatistik olarak dediklerinin çıkmış olması.

Kızlar GOP Birsen'e seneler önce gitmiştim, hiç takmamıştım kadını, seneler içinde her dediği çıktı. Uzun seneler fala ara verdim, foruma da pek bakmadım ama şimdilerde de sıkışığım. Bi daha gitmek istiyorum. Son durumu nedir, birileri beni aydınlatabilir mi?

Bana Taksimdekiler :ASmin cafe Utku,İstanbul cafe Özgür,sybol Toprak ,Chili Murat hakkında bilgi verirmisiniz lütfen günlerdir yazıyorum

kızlar şimdi son durum nedir? Hoş bende fal bakıyprum az çok ne yaptıklarını biliyorum falcıların ama yinede insanoğlu güzel şeyler duyar diye gitmek istiyor.Bana bir falcı isim verin lütfen

kızlar şimdi son durum nedir? Hoş bende fal bakıyprum az çok ne yaptıklarını biliyorum falcıların ama yinede insanoğlu güzel şeyler duyar diye gitmek istiyor.Bana bir falcı isim verin lütfen
Güzel şeyler duymak için gittiğinde duyarsın, kötü şey duymak için gittiğinde de zaten güzel konuşuyorlar…ama akabinde ne oluyor, o güzel söylenenler gerçekleşmeyip gerçeklerle yüzleştiğimizde tepetaklak oluyoruz…hiç gitmemek daha iyi

Arkadaşlar edirneli falcı melahat diye birini duyan var mı?

haklısın işte ama bazen takdir edersiniz ki insan çıkmaza giriyor çok saçma ama çıkmazda olunca bir umut istiyor insan

Nerde bu bahsettiğin ben gop a yakınım bir gideyim

Nerde bu bahsettiğin ben gop a yakınım bir gideyim
Canım bu Birsen dediğin bayan Gop Şafak hastanesinin oradan gidilen yoldan Bağlık sokakta oturan Birsenmi kilolu birisi hasta ve yaşlı annesi var evde ve en üst katda oturan kişi bu omu bahsettiğin tarot bakıyor ve taş atıyor bi kenardanda acaba aynı kişidenmi bahsediyoruz. 60 tl me yazık olmuştu geçen sene

Sadece Karakter analizinde çok iyi bir falcı arıyorum önerir misiniz?
Erkek arkadaşım karakteri hakkında ikilemde kaldım karar veremiyorum..Falcıya gitmiyeceğim dedim ama anda ve karakterde uydurma yorum yapmayan sert tavır almayan falcılar önerirmisinz?

Pen cafe Yeter bu konuda iyi en azından bende bayaa bilmişti hatta onun dediği çıkmıştı diyebilirim ama yinede sen bilirsin canım,başka arkadaşlar da mutlaka yardımcı olurlar.

Pen cafe Yeter bu konuda iyi en azından bende bayaa bilmişti hatta onun dediği çıkmıştı diyebilirim ama yinede sen bilirsin canım,başka arkadaşlar da mutlaka yardımcı olurlar.
Saol canım peki üslubu nasıl dı hoşmuydu bana olumsuz denilsin onemli değil ama bazı falcıların uslubu çok s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…