Neval Hanımın telefonunu bilen var ise lütfen bana iletebilirmi? Kendisine 10 sene once baktırmıstım halen soylediklerinden gerceklesenler var, yazdırdıgı hiçbirşey bosa cıkmadı..Son zamanlarda Göztepede yaşayan biyoenerji uzmanı olup fal bakan Neval hanıma fal baktıran oldu mu arkadaşlar ??..yıllar önce gitmiştim, uzun vadede söylediği bazı şeyleri yaşadım ..ama fiyatı biraz tuzluydu şimdi nekadara bakıyor bilen var mı ??
la Porte cade Ayhan kadıköy. ...sana öyle bi anlatır ki sevgilini ne olduğunu çözersin m.....yeter 3 dakika 30 TL ye bakar ve bana bi dediği çıkmadıSadece Karakter analizinde çok iyi bir falcı arıyorum önerir misiniz?
Erkek arkadaşım karakteri hakkında ikilemde kaldım karar veremiyorum..Falcıya gitmiyeceğim dedim ama anda ve karakterde uydurma yorum yapmayan sert tavır almayan falcılar önerirmisinz?
Sende sağol canım ne demek,Yeter bende olumsuz konuşmuştu hatta kendi bile demişti o kadar fal baktım ilk defa bu kadar olumsuzunu gördüm dedi ama dediği gibide oldu o zaman.Saol canım peki üslubu nasıl dı hoşmuydu bana olumsuz denilsin onemli değil ama bazı falcıların uslubu çok s
2yildir bana yanlusi olmamisti ikinci kez bana diyor ondan sonra zaten topragin fali aklima geldi yazdim acaba gercek yuzunu bir toprak mi bildu diyorum..cunku bana sonu yok bu iliskinin döngu diyor..bir adam bukac kez sevdigiyle boyle seyler konusmk istemesi normal desemde aklim onun baktigi falda...diger falcilar cok iyi bi adam dedilerdi.[/QUOT
Ben de Toprak'a baktırıp memnun kalanlardanım. Ben de niye bilmiyorum ama bingo! Bu hafta gitmeyi planlamıştım ancak 38-40 TL fala vereceğime kendime bi kaç şey alırım dedim iyi de ettim jgkjfjhAncaqk hepimiz biliyoruz ki bu fal illeti insanın kanına girince temizlenmesi çok güç oluyor bu sebeple yıllar bazında bakınca Toprak ve Gülcan benim için fix olanlar. Gülcan evde bakıyor çok çok uzun zaman oldu baktıramadım gerçi el etek çektim yavaştan yalnızca işin içinden çıkamadığımda terapi gibi iyi geliyor.. Benlik bu kadar.
Canım bu Birsen dediğin bayan Gop Şafak hastanesinin oradan gidilen yoldan Bağlık sokakta oturan Birsenmi kilolu birisi hasta ve yaşlı annesi var evde ve en üst katda oturan kişi bu omu bahsettiğin tarot bakıyor ve taş atıyor bi kenardanda acaba aynı kişidenmi bahsediyoruz. 60 tl me yazık olmuştu geçen sene
Nerde bu bahsettiğin ben gop a yakınım bir gideyim
Nette arat, check-in yapmış biri, bulursun. En üst katta evi dubleks. Gidersen tel.i lazım bana yaw. Seneler önce de aradım bulamadım, aldığım arkadaşımda arattı bulamadı. Ara ara takıyorum bu kadına ben.Gop Şafak hastanesinin oradan gidilen yoldan Bağlık sokakta
Hadi ya merak ettim..peki cnm hep olumsuz ozelligemi odaklaniyor iyileride soyluyomu...benim sevgilim cok babacan herkesin iyi dedigi adam ama toprak murat onu tecavuzcu coskun yapti resmen....boyle degil dimi oda...la Porte cade Ayhan kadıköy. ...sana öyle bi anlatır ki sevgilini ne olduğunu çözersin m.....yeter 3 dakika 30 TL ye bakar ve bana bi dediği çıkmadı
Canım bu Birsen dediğin bayan Gop Şafak hastanesinin oradan gidilen yoldan Bağlık sokakta oturan Birsenmi kilolu birisi hasta ve yaşlı annesi var evde ve en üst katda oturan kişi bu omu bahsettiğin tarot bakıyor ve taş atıyor bi kenardanda acaba aynı kişidenmi bahsediyoruz. 60 tl me yazık olmuştu geçen sene
yasin kaç senin?? bu kadar etkileniyorum falcilardan..biraz kendi iç sesine guven ohep doğru yürüyüşe bilir ama bizim işimize gelkez o ayrı bi konu :)Hadi ya merak ettim..peki cnm hep olumsuz ozelligemi odaklaniyor iyileride soyluyomu...benim sevgilim cok babacan herkesin iyi dedigi adam ama toprak murat onu tecavuzcu coskun yapti resmen....boyle degil dimi oda...
30yasin kaç senin?? bu kadar etkileniyorum falcilardan..biraz kendi iç sesine guven ohep doğru yürüyüşe bilir ama bizim işimize gelkez o ayrı bi konu :)
Yok canım tel nosu o zaman bişey bilmedi deyip silmiştim, demekki falı çıkan arkadaşlar var canım.Ben bile o gün oradayken bi bayan vardı taaaa beylikdüzünden haftada 1 geliyorum falı hiç şaşmadı demişti bana.Birsen'i bilen giden bi sen varsın şu an galiba ya. Ben arıyorum 2 gündür. Herkeste bana soruyor şimdi. Adresini ben de biliyorum, 3 sene oldu gideli. Ara ara bırakıyor falı, Sen de tel'i var mı?
Canım bu hanım bir zamanlar çok konuşuldubu formda.Ben gidememiştim.Nerede bakıyor tam olarak biliyor musun?Arayıp bulurum mekanını bilsemHerkese merhaba! Göztepede bulunan bioenerji ile ugraşan ve baktığı fallar uzun vade de doğru sizi hayrete düşüren Neval Hanımın ulaşmak istiyorum kendisini tanıyanlar bana yazabilirmi ? Çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?