İstanbul'da Fal - Falcılar

Neval Hanımın telefonunu bilen var ise lütfen bana iletebilirmi? Kendisine 10 sene once baktırmıstım halen soylediklerinden gerceklesenler var, yazdırdıgı hiçbirşey bosa cıkmadı..

la Porte cade Ayhan kadıköy. ...sana öyle bi anlatır ki sevgilini ne olduğunu çözersin m.....yeter 3 dakika 30 TL ye bakar ve bana bi dediği çıkmadı

Saol canım peki üslubu nasıl dı hoşmuydu bana olumsuz denilsin onemli değil ama bazı falcıların uslubu çok s
Sende sağol canım ne demek,Yeter bende olumsuz konuşmuştu hatta kendi bile demişti o kadar fal baktım ilk defa bu kadar olumsuzunu gördüm dedi ama dediği gibide oldu o zaman.

3 sene oldu gideli, ben de öyle demiştim, sinir olmuştum dediklerine. Falları hep kaydederdim, hala oluyo dedikleri. Neyse şimdi reklam yapıyor diyen arkadaşlar beni taşlamasın. Ben de adresini biliyorum, hatta nette arama yapınca biri check-in yapmış, bulunuyor da adres ama tel.i olsa gitmeden arasam, boşa gitmeyeyim.
El atın yaw bacılarım :)

Nerde bu bahsettiğin ben gop a yakınım bir gideyim

Evet GOP da. Eskilerden bilen biliyor.
Gop Şafak hastanesinin oradan gidilen yoldan Bağlık sokakta
Nette arat, check-in yapmış biri, bulursun. En üst katta evi dubleks. Gidersen tel.i lazım bana yaw. Seneler önce de aradım bulamadım, aldığım arkadaşımda arattı bulamadı. Ara ara takıyorum bu kadına ben.

la Porte cade Ayhan kadıköy. ...sana öyle bi anlatır ki sevgilini ne olduğunu çözersin m.....yeter 3 dakika 30 TL ye bakar ve bana bi dediği çıkmadı
Hadi ya merak ettim..peki cnm hep olumsuz ozelligemi odaklaniyor iyileride soyluyomu...benim sevgilim cok babacan herkesin iyi dedigi adam ama toprak murat onu tecavuzcu coskun yapti resmen....boyle degil dimi oda...

toprak iyi dogrucu belki ama cok abartarak konusuyor sert yani..ben aglayacaktm fal esnasinda..israrla konusursan buadamla sen uzulursun dedi ve ufacikkk bile iyi huyunu demedi psikolojisi bozuk onun dedi..her adam belli bizamandan sora cinsellik konusmak ister bence zaten...

Birsen'i bilen giden bi sen varsın şu an galiba ya. Ben arıyorum 2 gündür. Herkeste bana soruyor şimdi. Adresini ben de biliyorum, 3 sene oldu gideli. Ara ara bırakıyor falı, Sen de tel'i var mı?

Hadi ya merak ettim..peki cnm hep olumsuz ozelligemi odaklaniyor iyileride soyluyomu...benim sevgilim cok babacan herkesin iyi dedigi adam ama toprak murat onu tecavuzcu coskun yapti resmen....boyle degil dimi oda...
yasin kaç senin?? bu kadar etkileniyorum falcilardan..biraz kendi iç sesine guven ohep doğru yürüyüşe bilir ama bizim işimize gelkez o ayrı bi konu :)

yasin kaç senin?? bu kadar etkileniyorum falcilardan..biraz kendi iç sesine guven ohep doğru yürüyüşe bilir ama bizim işimize gelkez o ayrı bi konu :)
30iç sesim guzel seyler soyluyor...zaten hep bende oyuzden saskinim ya kotu kotu konusanlara..

Evlenmeyeceksiniz ya da olmayacak bununla denilipte tam tersi çikan oldumu?hep tersi sorulur ya...

Birsen'i bilen giden bi sen varsın şu an galiba ya. Ben arıyorum 2 gündür. Herkeste bana soruyor şimdi. Adresini ben de biliyorum, 3 sene oldu gideli. Ara ara bırakıyor falı, Sen de tel'i var mı?
Yok canım tel nosu o zaman bişey bilmedi deyip silmiştim, demekki falı çıkan arkadaşlar var canım.Ben bile o gün oradayken bi bayan vardı taaaa beylikdüzünden haftada 1 geliyorum falı hiç şaşmadı demişti bana.

Herkese merhaba! Göztepede bulunan bioenerji ile ugraşan ve baktığı fallar uzun vade de doğru sizi hayrete düşüren Neval Hanımın ulaşmak istiyorum kendisini tanıyanlar bana yazabilirmi ? Çok teşekkürler

Canım bu hanım bir zamanlar çok konuşuldubu formda.Ben gidememiştim.Nerede bakıyor tam olarak biliyor musun?Arayıp bulurum mekanını bilsem

Kizlar kadikoy uskudar cevresinde guvenilir bilen bir falci veya tarotcu varsa yazabilir misiniz

Kızlar benim durumu bilen bilir 6 ay oldu ayrılalı. Tarihler cıkıyor hala ve hala ama barışmıyoruz. 18 temmuzda damlalar tugbaya baktırmısım ses kaydını dinledim, en geç agustosun 18ine kadar yazacak sana yetwrki gizliliğini on gün sonra aç demiş, kartlar öyle söylüyor dedi aynen öyle yaptım adam bana 11 agustosta bin pişman döndü. Ama hayatımda görüştüğüm biri vardı onh öğrenmiş 3günlük adamlar için bırakma beni bile dedi.. En son dün gittim. Kafamda görüştüğüm adamla ilgili ne düşünüyosam aynen onları söylesi. Ayrıldıgım erkek arkadasımlada görüşme konusu geçmişti aramızda, adam ayvalıga gitti babasıyla 5gun sonra dönücem dedi geldiğimde görüşmek istiyorum istersen dedi, ama adam whatsapa girmiyo yazmama rağmen bile isteye bakmıyor. Tuğbaya bunu demememe rağmen yüz yüze 9 eylülde geleceksiniz geldiğinizde herkesle iletşimi kopardgnı görüşmediğini söyle sana yazmama sebebi bu dedi ki bende öyle düşünüyorum kafası allak bullak olabilir. Ve 6 ay oldu ben bu sürede tuğbaya kaç kez gitrim veher gittiğimde saç rengm farklıydı beni tanıması imkansız ve lens va kullanıyorum hep farklı farklı. Her gittiğimde ayrı oldugumuz süreyi bildi. Cok değişik ayrıntılar bildi ağzınız açık kalır. Bana 5falbaktıysa 4unde tarih bilmiş.. Bilmiyorum kızlar cok yoruldum ama unutamıyorum hayatıma baskası girmesine rağmen 6 ay oldu hala kopamadık hala savruluyoruz barışmıyoruzda. Kime gitsem haka inatla ve inatla sen bu adamla olacaksın diyor. Asmin kafe eray hariç, o ikisinide yerin dibine gömdü herkese öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…