İstanbul'da Fal - Falcılar

la Porte Ayhan ne dedi?
Tuğba biz de anı ve olayları iyi bildi her zaman. .ama gelecek ne yazık ki hiç birimizde çıkmadı. ..sana çıkmış iyi hoş ama belli ki mutlu değilsin. ..ha oldu olacak derken zaman geçiyor ve bekliyorsun. .ah ne çok yaşadık bu halleri..Ayhanin bi fikrini al bence

Bu fal işi böyle ya, ben kimseye kefil olmam, çok iyi demem. Falları kaydetmesem farkında bile olmazdım heralde, sinir olmuştum kadına, moralim bozulmuştu. Yaw bileni biliyo musun bari

Bu fal işi böyle ya, ben kimseye kefil olmam, çok iyi demem. Falları kaydetmesem farkında bile olmazdım heralde, sinir olmuştum kadına, moralim bozulmuştu. Yaw bileni biliyo musun bari
Canım benimde gitmediğim falcı kalmamıştır,dediğin gibi insan kimse için kefil olamıyor banada yeter iyi gelmişti pen cafedeki.

Canım benimde gitmediğim falcı kalmamıştır,dediğin gibi insan kimse için kefil olamıyor banada yeter iyi gelmişti pen cafedeki.

Cafelerden ben bişey anlamadım, aynı kalıplar ezberlenmiş sözler vs samimiyetsiz geliyor. Hoş adamları da anlamak lazım, günde yüzlerce insan, çok seviyesiz insan var felan. Evdekilerde de çok meşhur olunca tadı kalmıyor. Nerde çokluk orda bereket Ben bu Birsen'i nerden bulcam yaaa, koca forumda eneemmm

Kızlar, bana falcı Nalan ve Bakırköy Kahvesi'ndeki Tutku'nun söylediklerinin bir kısmı çıktı.Geçen cuma günü gitmiştim ben bu falcılara.Nalan bana eski erkek arkadaşımın 1 hafta içerisinde engelimi kaldıracağını ve haberler alacağımı söylemişti ben de çok imkansız bakmıştım açıkçası üzerinde de durmamıştım, ancak dün akşam bir şekilde bana ulaştı ve bu sabah beni aradı bir şey sormak için, aramada engelliydim engelimi kaldırmış.Tutku da 2 eylülden sonra haberler almaya başlayacaksın, bekle demişti.Diğer verdikleri tarihler tutar mı bilmiyorum, aslında bunu ona da bağlamak istemiyorum ama elimde değil, paylaşayım dedim

Kızlaaarrr merhaba,ben anadolu yakasında oturuyorum.Fal için hiç karşıya gitmedim ama bu nalanı çok merak ediyorum.Ne dersiniz gitmeye değer mi onca yolu:)baktıranlar yorum yazsa ne iyi olur.
Falının çıkmasına sevindim hayatım:)iyi şeyler olur inşallah

Mrb Göztepede Neval diye bir bayan vardı kendisine ulaşmaya çalışıyorum belki bilginiz vardır diye düşündüm

Arkadaşlar bende gecen hafta nalana baktırdım.. Erkek arkdasımın ısmını soyısmını pat diye soyledı.. Gecmısı anı bıldı ve gelecekle dedıgı seyler cıkarsa hemen yazıcam...

Hanimlar selam, bugun bir kiz arkadasimla Pen Cafe Yeter' e gittik. Yani cok etkilendim diyemiycem ortalama bir faldi. Ne olumlu ne olumsuz konustu. Sitede hem olumlu hem olumsuz yorumlar var.son zamanlarda giden arkadaslar siz de durumlar nasil ciktimi herhangi bir dedigi :)

Gercekten soyadina kadar bilebilen varmi..nerde bu Nalan gorususu felan nasil..ben hic bir kadina fal baktirmadim

Bende bir kez gittigim falciya gitmeyi dusunuyorum sirf tatli dilli diye..gitmelimiyim kizlar...ikinci kez bi falciya gidip verim alan varmu?

Bende bir kez gittigim falciya gitmeyi dusunuyorum sirf tatli dilli diye..gitmelimiyim kizlar...ikinci kez bi falciya gidip verim alan varmu?
Naşan bakırkoyde cetınkayanın ordaki garanti bankasının sokagında gırıosun orda.. Evet ısım ve soyısım soyledı bende sok oldum ve ılk kez baktırdım uzunda baktı.. Ama bana verdıgı sureye daha var oyuzden beklıorum

Mrb Göztepede Neval diye bir bayan vardı kendisine ulaşmaya çalışıyorum belki bilginiz vardır diye düşündüm
Evet hayatım neval hanımı duydum çok uzun zaman öncede formda konuşulmuştu.Nerde olduğunu bilmiyorumeğer öğrenirsem yazarım.Eski sayfalara bak mutlaka telefonu olan biri vardır özelden isteyebilirsin.Çünkü zamanında verildi telefonu,biliyorum

Ne kadara fal bakıyor peki randevu almak gerekli mi?

Herkese msj attım neredeyse ama kimse bilmiyor Neval hn ne dediyse hep cıktı kendisini bulmama yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim

kızlar kizlar...atlamayın hemen her duyduğunuza...hepsini tanıyoruz. .Nalan bu forumda bir iki kez kendi profil açıp reklam yaptı. .eskiden cafe46 da bakardı. .o dönem çok gittik çünkü çokkkk iddialı ..Cafe sahibi öve öve bitiremedi. .ilk falı uzun bakar ozgüveni de tavan sorarsanız. ..sonra ordan ayrıldı tutunamadı bi yerde..burda reklam yaptırdı. .dediği hiç bişey de çıkmadı. .cınli o da...bazı ufak şeyler bilir ama esas konuyu hep uzatır. .fos yani para harcamayın derimmm

Paşahanla yeşimin cafesinde bir Murat var...murat die arattim onu bulamadim..ben ocak ayinda gittigimde onlarin ek cafesindeydi taksimde...bu falciya giden varmu bana 1 dedigi cikti...cok merak ediyorum ozellikle kahveye bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…