- 19 Aralık 2009
- 186
- 143
- 103
la Porte Ayhan ne dedi?Kızlar benim durumu bilen bilir 6 ay oldu ayrılalı. Tarihler cıkıyor hala ve hala ama barışmıyoruz. 18 temmuzda damlalar tugbaya baktırmısım ses kaydını dinledim, en geç agustosun 18ine kadar yazacak sana yetwrki gizliliğini on gün sonra aç demiş, kartlar öyle söylüyor dedi aynen öyle yaptım adam bana 11 agustosta bin pişman döndü. Ama hayatımda görüştüğüm biri vardı onh öğrenmiş 3günlük adamlar için bırakma beni bile dedi.. En son dün gittim. Kafamda görüştüğüm adamla ilgili ne düşünüyosam aynen onları söylesi. Ayrıldıgım erkek arkadasımlada görüşme konusu geçmişti aramızda, adam ayvalıga gitti babasıyla 5gun sonra dönücem dedi geldiğimde görüşmek istiyorum istersen dedi, ama adam whatsapa girmiyo yazmama rağmen bile isteye bakmıyor. Tuğbaya bunu demememe rağmen yüz yüze 9 eylülde geleceksiniz geldiğinizde herkesle iletşimi kopardgnı görüşmediğini söyle sana yazmama sebebi bu dedi ki bende öyle düşünüyorum kafası allak bullak olabilir. Ve 6 ay oldu ben bu sürede tuğbaya kaç kez gitrim veher gittiğimde saç rengm farklıydı beni tanıması imkansız ve lens va kullanıyorum hep farklı farklı. Her gittiğimde ayrı oldugumuz süreyi bildi. Cok değişik ayrıntılar bildi ağzınız açık kalır. Bana 5falbaktıysa 4unde tarih bilmiş.. Bilmiyorum kızlar cok yoruldum ama unutamıyorum hayatıma baskası girmesine rağmen 6 ay oldu hala kopamadık hala savruluyoruz barışmıyoruzda. Kime gitsem haka inatla ve inatla sen bu adamla olacaksın diyor. Asmin kafe eray hariç, o ikisinide yerin dibine gömdü herkese öylemi?
Yok canım tel nosu o zaman bişey bilmedi deyip silmiştim, demekki falı çıkan arkadaşlar var canım.Ben bile o gün oradayken bi bayan vardı taaaa beylikdüzünden haftada 1 geliyorum falı hiç şaşmadı demişti bana.
Canım benimde gitmediğim falcı kalmamıştır,dediğin gibi insan kimse için kefil olamıyor banada yeter iyi gelmişti pen cafedeki.Bu fal işi böyle ya, ben kimseye kefil olmam, çok iyi demem. Falları kaydetmesem farkında bile olmazdım heralde, sinir olmuştum kadına, moralim bozulmuştu. Yaw bileni biliyo musun bari
Canım benimde gitmediğim falcı kalmamıştır,dediğin gibi insan kimse için kefil olamıyor banada yeter iyi gelmişti pen cafedeki.
Kızlaaarrr merhaba,ben anadolu yakasında oturuyorum.Fal için hiç karşıya gitmedim ama bu nalanı çok merak ediyorum.Ne dersiniz gitmeye değer mi onca yolu:)baktıranlar yorum yazsa ne iyi olur.Kızlar, bana falcı Nalan ve Bakırköy Kahvesi'ndeki Tutku'nun söylediklerinin bir kısmı çıktı.Geçen cuma günü gitmiştim ben bu falcılara.Nalan bana eski erkek arkadaşımın 1 hafta içerisinde engelimi kaldıracağını ve haberler alacağımı söylemişti ben de çok imkansız bakmıştım açıkçası üzerinde de durmamıştım, ancak dün akşam bir şekilde bana ulaştı ve bu sabah beni aradı bir şey sormak için, aramada engelliydim engelimi kaldırmış.Tutku da 2 eylülden sonra haberler almaya başlayacaksın, bekle demişti.Diğer verdikleri tarihler tutar mı bilmiyorum, aslında bunu ona da bağlamak istemiyorum ama elimde değil, paylaşayım dedim
Kızlaaarrr merhaba,ben anadolu yakasında oturuyorum.Fal için hiç karşıya gitmedim ama bu nalanı çok merak ediyorum.Ne dersiniz gitmeye değer mi onca yolu:)baktıranlar yorum yazsa ne iyi olur.
Falının çıkmasına sevindim hayatım:)iyi şeyler olur inşallah
Naşan bakırkoyde cetınkayanın ordaki garanti bankasının sokagında gırıosun orda.. Evet ısım ve soyısım soyledı bende sok oldum ve ılk kez baktırdım uzunda baktı.. Ama bana verdıgı sureye daha var oyuzden beklıorumBende bir kez gittigim falciya gitmeyi dusunuyorum sirf tatli dilli diye..gitmelimiyim kizlar...ikinci kez bi falciya gidip verim alan varmu?
Evet hayatım neval hanımı duydum çok uzun zaman öncede formda konuşulmuştu.Nerde olduğunu bilmiyorumMrb Göztepede Neval diye bir bayan vardı kendisine ulaşmaya çalışıyorum belki bilginiz vardır diye düşündüm
Naşan bakırkoyde cetınkayanın ordaki garanti bankasının sokagında gırıosun orda.. Evet ısım ve soyısım soyledı bende sok oldum ve ılk kez baktırdım uzunda baktı.. Ama bana verdıgı sureye daha var oyuzden beklıorum
Herkese msj attım neredeyse ama kimse bilmiyor Neval hn ne dediyse hep cıktı kendisini bulmama yardımcı olacak biri olursa çok sevinirimEvet hayatım neval hanımı duydum çok uzun zaman öncede formda konuşulmuştu.Nerde olduğunu bilmiyorumeğer öğrenirsem yazarım.Eski sayfalara bak mutlaka telefonu olan biri vardır özelden isteyebilirsin.Çünkü zamanında verildi telefonu,biliyorum
Ne kadara bakıyor peki?Eger cıkarsa ilk işim buraya yazmak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?