İstanbul'da Fal - Falcılar

ama Ayhan herkese aynı seyleri söylüyor denmemiş miydi ?
dediği gibi ne için gittiğine bağlı. ..eskı sevgiliden haber bekliyorsan ve bütün falcılar ha bugün ha yarın arayacak dönecek diyorsa bence mutlaka Ayhanı dene. ..bana bütün falcılar umut verdi beklEyüp durdum. .aynanın aklımı başıma getirdi ve onca falcılara verdiğim zaman ve para kaybından kurtuldum. ..

Kızlar eski mesajlarda Yiğit diye birinden bahsediliyor, nasıldır?

o zaman eski sevgili ise derdimiz sadece Ayhan yeter.
Ben de sıkıldım falcı dolaşmaktan.

o zaman eski sevgili ise derdimiz sadece Ayhan yeter.
Ben de sıkıldım falcı dolaşmaktan.
bir de bana sor..artık gına gelmişti ha bugün ha yarın diyen bütün falcilardan. ..bi tek Ayhan. .ki tuhaftır çok sevmemedim kendisini. .ama artık o kadar yorulmuştüm ki...falın başında olayı tarif etti ve dedi ki...anlamıyorum neyi veya kimi bekliyorsun dedi hala..hırs mi yaptın nedir dedi..adam gitmiş hatta sehirdisinda.zayıf karakterli vsvs bi sürü doğru şeyi söyledi. ..ben öyle gelen bir adam görmüyorum dedi..o enerjide asla değil dedi..ve aynen öyle oldu...bu Ayhana çok sinir oldum başta ama onu tanımasaydım hala falcı falcı dolaşıp ..bekleyecekTimbi ihtimal gelir diye..çünkü hepsi öyle dedi ya..ah ah Allahtan akıllandım unuttum gitti çok şükür

Muptela Murat ve Asmin Utku hk.da acil bilgi verirmusiniz...ikisinin bildigi tutturdugu seyler var yeniden gitcem...lutfen cevap yazin eskilere baktim tatmin etseydi sormazdim zaten...bana bilgi lazim tavsiye deyil...

Beşiktaş Cafe Benim Kuzey diyorum ve susuyorum. Yaklasık 4 ay önce bu siteye üye oldum. Ve bazı yorumlara güvenerek gittiğim falcılar oldu şu beşiktaştaki dilek tamamen diktatörce fal bakıyor kadın itiraz dahi istemiyor yok dedigim çıkmazsa gel burdayım vs. Verdigim kırk liraya acıdım. Laf cafe umay hiç bir şey bilmedi muhabbetle bir iki gülümsemeyle falı sürdürmeye çalıyor o da hayal kırıklığı. Bakırköydeki Enfal isim verdi amenna ama ileriye dair söylediği hersey fos. İsim dışında hicbirsey bilmiyor. Fincan cafe şenay meşhur diye gaza getirdiler beni kadın o kadar hızlı konusuyor ki not bile tutamadım geçmiş tahminleri fena degildi ama ileriyle alakalı bana temmuz sonu bir tarih verdi çıkmadı. En son beşiktaşta kuzeye gittim. Açıkçasi beni şok eden tek falcı diyebilirim. Gayet net soru sormama izin verdi, 2010da 2 yillik iliskimden tutunda is hayatima kadar çogu sey nokta atışıydı. Hayatımdaki insanin adindaki 4 harfi soyledi, şu tarihten beri kopuksunuz eylülün ilk evresi yazacak dedi ve tuttu. Sohbette ettik daha önce symbolde calismis vs. Enerjisi gercekten iyi. İnsan Falcı geze geze kimin sallayip kimin sallamadigini anlayabiliyor. Tek negatif yorum yapabilirim hizli konusuyor kalem kagitla fala girmek en mantiklisi.

Ayrıca symbol serkan, levent. Hangisi daha iyi? Aslında şöyle denemek istediğim falcılar şunlar: Serkan, Levent, Ayhan, Damlalar Tugba bi de Yigit var telefonda bakan. Bunlardan bi tanesini onerecek olursaniz hangisi?

Son düzenleme:
Ayrıca symbol serkan, levent. Hangisi daha iyi? Aslında şöyle denemek istediğim falcılar şunlar: Serkan, Levent, Ayhan, Damlalar Tugba bi de Yigit var telefonda bakan. Bunlardan bi tanesini onerecek olursaniz hangisi?
Symbol serkan'a 2-3 kere gittim.Tavsiye etmem.Falı kısa sürer ne dediğini tam anlamadan biter.İsim bilir sadece.Çok önemli bir konuda yanılmıştı mesela.Levent için fazla pembe tablo çiziyor diyolar,bilemiyorum gitmedim.

Hayatım cafe adı doğru mu?çünkü netten baktım çıkmadı.Bir de kahve+ tarot mu baktırdın?Kuzey diye yazınca symbol cafe çıkıyor

Hayatım cafe adı doğru mu?çünkü netten baktım çıkmadı.Bir de kahve+ tarot mu baktırdın?Kuzey diye yazınca symbol cafe çıkıyor
Cafe adı doğru beşiktaş cafe benim. Symbolde 3 yıl çalistim 5-6 aydir buradayim demisti. Kahve tarot baktı 35 liraydı sanırım ikisi bi arada

hergün orda mı acaba ben de gidip denemek istiyorum.
Onu soramadim malesef. Cafeyi arayip oldugu gunleri ogrenin bence. Ve randuvuyla gitmek en mantıklisi ben randevu almadan gidip 1 bucuk saat sıra beklemistim.

Son düzenleme:
40 TL ye değmez hiç biri....sevgilini ya da eski sevgiliyi merak ediyorsan Ayhan a git

Yok canım benim olayım öyle sevgili falan değil ben hem kısa bakmayan birini arıyorum hemde çevremdeki insanlar hakkında biraz bilgi istiyorum gecmiş ve anı iyi bilebilen biri olsa olur mesela

Eskiden melekler kahvesi şengül kerim gibi falcılar vardı giderdik. Eğlencesine de olsa hep tuttururlardı.şimdi neden hepsi fos anlayamadım Bende bi kaç falcıdan bahsetmek istiyorum. Melekler kahvesi eren: geçmiş anı iyi biliyor. Şu anki durumu merak edenlere öneriyorum fakat gelecek fos. Damlalar tuğba: neden sevildi anlayamadım hiçbir dediği çıkmadı baya atıp tutuyor. Symbol serkan: 3 dakika bakıyor pek bişey anlamıyosun ama popüler . Bana göre ortalama bir falcı.

Asmin de kimlere gittin..ortam olarak en begendigim orasiydi...

Kızlar gökyüzü çok hareketli:)jüpiter terazi burcuna geçiyor.En sevdiği yerlerden biridir.Terazi yay boğa burçları bilhassa çok olumlu etkilenecek.Aslında tüm burçlar için iyi.
Ve gökyüzü eskiyi bırakmamız gerektiğini söylüyor yeniye yer açmak için.
Özellikle terazi burçları 13 aylık harika bir döneme giriyor:)duyrulur:)

İnşallah canım çok sağol bir terazi burcu olarak teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…