Rica ederim canım ne demek:)ben de terazi burcuyum.biz çok çektik son 3-4 yıldır.o yüzden bu jüpiter bizim hakkımız:)yedirmeyiz:)İnşallah canım çok sağol bir terazi burcu olarak teşekkür ediyorum :)
Bir an aslan yerine terazi olsaymışım dedim vallaRica ederim canım ne demek:)ben de terazi burcuyum.biz çok çektik son 3-4 yıldır.o yüzden bu jüpiter bizim hakkımız:)yedirmeyiz:)
Şaka bir yana terazi ve koç zodyakın en şanssız 2 burcudur.Yani herkese kolay olan işler bize zor olur.Uzun bir aradan sonra(12 yıl) jüpiter terazi burcunda.Tabi napıcaz farkındalığımızı arttıracaz.Sosyal ortamlara girecez gözümüz kulağımız açık olacak.Sadece özel hayat için değil bu dediklerim.Her konuda.İş özel yaşam aile vs.Seyahat edicez bol bol:)aaa yok ya gidemem deme gideceksin:)
Jüpiter şans gezegenidir.Ayrıca terazi burcunu çok sever:)ve bütün burçlara olumlu etkisi olacak.
Şansın bol,yıldızın parlak olsun:))
Hayatım aslanlar zaten iyi:)ama maddi problemin varsa çözeceksin bu dönem:)üstelik jüpiter bütün burçlara olumlu etki edecek:)bir kere erosun okundan kaçış yok:)göreceksiniz kızlar:)Bir an aslan yerine terazi olsaymışım dedim valla
Can'ım valla akşam akşam ağzından bal damlıyor vallaHayatım aslanlar zaten iyi:)ama maddi problemin varsa çözeceksin bu dönem:)üstelik jüpiter bütün burçlara olumlu etki edecek:)bir kere erosun okundan kaçış yok:)göreceksiniz kızlar:)
Sağol hayatım:)Bizim bu dönem yapmamız gereken farkındalığımızı ortaya çıkarmak.Yani her olayda.Bazen karşına fırsatlar çıkar ve sen gör(e)mezsin.Yanından geçip gider.Özel hayatında işinde vs,farketmez.Jüpiter bu şansı veren bir gezegen.İyi değerlendireceğiz yapmamız gereken bu.En önemlisi de eskiyi geride bırakacağız ki yeniye yer açılsın.Bunun 1.şartı affetmektir.Affetmek kolay bişi değildir.Ama yapmazsan kötücül enerji hep seni takip eder.Affetmek kişilerin sana yaptığını onayladığın anlamına gelmez.Sen aslan burcusun güçlü kararlı iyi niyetli ama tek sorunun yufka yüreklisin mesela kolay borç para verirsin çok cömertsin.Bu da aslan burçlarının sebepsiz maddi sıkıntı çektirir.Bunun farkında olup ona göre adım atmalısın.Can'ım valla akşam akşam ağzından bal damlıyor valla
Mandal cafedeki adadan bahsediyorsan vadeden ayrılıp yurt dışına gitmişBakırköyde Ada vardı duruyormu hala ?
Can'ım valla akşam akşam ağzından bal damlıyor valla
Sağol hayatım:)Bizim bu dönem yapmamız gereken farkındalığımızı ortaya çıkarmak.Yani her olayda.Bazen karşına fırsatlar çıkar ve sen gör(e)mezsin.Yanından geçip gider.Özel hayatında işinde vs,farketmez.Jüpiter bu şansı veren bir gezegen.İyi değerlendireceğiz yapmamız gereken bu.En önemlisi de eskiyi geride bırakacağız ki yeniye yer açılsın.Bunun 1.şartı affetmektir.Affetmek kolay bişi değildir.Ama yapmazsan kötücül enerji hep seni takip eder.Affetmek kişilerin sana yaptığını onayladığın anlamına gelmez.Sen aslan burcusun güçlü kararlı iyi niyetli ama tek sorunun yufka yüreklisin mesela kolay borç para verirsin çok cömertsin.Bu da aslan burçlarının sebepsiz maddi sıkıntı çektirir.Bunun farkında olup ona göre adım atmalısın.
Neyse:))güzel günler bekliyor bizi:)güneş her sabah doğuyorsa hala umut var demektir sevgili aslan:)senin yöneticin güneş unutma:))
Can'ım o para vermekti fedakarlık yapmaktı gibi bütün hareketler aslan burcunun genel enayilik özelliği valla sana has değil bu durum. Sonunda da çoğunlukla hepimiz seninle aynı pozisyona düşüyoruz. M mimar34 bahsettiği affetme için karşı tarafın af dilemesi falı gerekmiyor bunu bende yapmaya çalışıyorum hatta sanırım nispetende son dönemlerde başarmaya başladım buradaki amaç eğer affetmezsen içinden devamlı olarak haksızlığa uğradığını düşünüp kendini üzmene engel olmak için ben nispetten önceye göre çok rahattım dene zor ama işe yarıyorYemin ediyorum şu anki halim için sanki böyle biri beni bu sayfaya ittti de ,sizin mesajı gördüm sayesinde .çok kötü günler geçiriyorum , aslan burcuyum ve inanın çok doğru gözlemlemişsiniz cebimde 10 lira olsa 9Tlsini düşünmeden veririm her isteyene . özel yaşamda da sanırım artık dibe vurdum. Affedilmesi güç şeyler , hem zaten af dileyen de yok.. sanırım o bahsettiğiniz şanslı dönemin kıyısından dahi geçmiyorum ben
Anadolu yakasında Neval Hn vardı Göztepede bioenerji ile de ilgileniyordu. Kendisinin yorumlarını tek geçerim ama numarasını kaybettim bilen varsa özelden yazabilirse cok sevinirim.Anadolu yakasi nda en iyi kimlerdir falda biraz degisiklik olsun hep taksim olmazki
Asmin Eray i biraz anlatir misin..nasl uslubu enerjisi vb..asmin cafe hosuma gidiyor cok uyumlu bir enerji var oradaArkadaslar son bir buçuk ayda 8 tane falcıya gittim kadıkoy ve taksimde ve fala bir son verme kararı aldım.
Gittiğim falcılardan en cok Tuğba'yı ve asmin cafe Erayı begendim.
Cok soru soran falcıdan hiç hoşlanmıyorum, hoşlanan oldugunu da sanmıyorum, belki de o yuzden sevdim Tuğba'yı. Takır takır soyluyorve soyledikleri de isabetliydi.
Asmin cafe eray da iyi diyebilirim, ben begendim.
Şimdilik bu kadar)
Dedikleri cikti mi nasl bir kadin?Anadolu yakasında Neval Hn vardı Göztepede bioenerji ile de ilgileniyordu. Kendisinin yorumlarını tek geçerim ama numarasını kaybettim bilen varsa özelden yazabilirse cok sevinirim.
Yaklaşık 8 sene çnce bakmıştı hala dediklerini yaşıyorum ama kendisini bulamadım. Neval hanımıntanıyan var ise yazarsa çok sevinirimDedikleri cikti mi nasl bir kadin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?