İstanbul'da Fal - Falcılar

Tarot bakmayan falci ariyorum

Tarot bazi seyleri degistiriyo tek kahve bakan birini ariyorum..son acilan tarotum cok guzeldi bozmak istemiyorum..

İnşallah canım çok sağol bir terazi burcu olarak teşekkür ediyorum :)
Rica ederim canım ne demek:)ben de terazi burcuyum.biz çok çektik son 3-4 yıldır.o yüzden bu jüpiter bizim hakkımız:)yedirmeyiz:)
Şaka bir yana terazi ve koç zodyakın en şanssız 2 burcudur.Yani herkese kolay olan işler bize zor olur.Uzun bir aradan sonra(12 yıl) jüpiter terazi burcunda.Tabi napıcaz farkındalığımızı arttıracaz.Sosyal ortamlara girecez gözümüz kulağımız açık olacak.Sadece özel hayat için değil bu dediklerim.Her konuda.İş özel yaşam aile vs.Seyahat edicez bol bol:)aaa yok ya gidemem deme gideceksin:)
Jüpiter şans gezegenidir.Ayrıca terazi burcunu çok sever:)ve bütün burçlara olumlu etkisi olacak.
Şansın bol,yıldızın parlak olsun:))

Bir an aslan yerine terazi olsaymışım dedim valla

Can'ım valla akşam akşam ağzından bal damlıyor valla
Sağol hayatım:)Bizim bu dönem yapmamız gereken farkındalığımızı ortaya çıkarmak.Yani her olayda.Bazen karşına fırsatlar çıkar ve sen gör(e)mezsin.Yanından geçip gider.Özel hayatında işinde vs,farketmez.Jüpiter bu şansı veren bir gezegen.İyi değerlendireceğiz yapmamız gereken bu.En önemlisi de eskiyi geride bırakacağız ki yeniye yer açılsın.Bunun 1.şartı affetmektir.Affetmek kolay bişi değildir.Ama yapmazsan kötücül enerji hep seni takip eder.Affetmek kişilerin sana yaptığını onayladığın anlamına gelmez.Sen aslan burcusun güçlü kararlı iyi niyetli ama tek sorunun yufka yüreklisin mesela kolay borç para verirsin çok cömertsin.Bu da aslan burçlarının sebepsiz maddi sıkıntı çektirir.Bunun farkında olup ona göre adım atmalısın.
Neyse:))güzel günler bekliyor bizi:)güneş her sabah doğuyorsa hala umut var demektir sevgili aslan:)senin yöneticin güneş unutma:))

Merhabalar ben bakırköyde arzuhal cafe de arzu hanıma gidiyorum 1,5 yıldır düzenli olarak çok memnunum sizlerede tavsiye ederim ...

arkadaşlar ben uzun zamandır Bakırköy civarında fal baktırıyorum önerisi olan varmı Bakırköy ve civarı için falcı

Can'ım valla akşam akşam ağzından bal damlıyor valla

Yemin ediyorum şu anki halim için sanki böyle biri beni bu sayfaya ittti de ,sizin mesajı gördüm sayesinde . çok kötü günler geçiriyorum , aslan burcuyum ve inanın çok doğru gözlemlemişsiniz cebimde 10 lira olsa 9Tlsini düşünmeden veririm her isteyene . özel yaşamda da sanırım artık dibe vurdum. Affedilmesi güç şeyler , hem zaten af dileyen de yok.. sanırım o bahsettiğiniz şanslı dönemin kıyısından dahi geçmiyorum ben

Can'ım o para vermekti fedakarlık yapmaktı gibi bütün hareketler aslan burcunun genel enayilik özelliği valla sana has değil bu durum. Sonunda da çoğunlukla hepimiz seninle aynı pozisyona düşüyoruz. M mimar34 bahsettiği affetme için karşı tarafın af dilemesi falı gerekmiyor bunu bende yapmaya çalışıyorum hatta sanırım nispetende son dönemlerde başarmaya başladım buradaki amaç eğer affetmezsen içinden devamlı olarak haksızlığa uğradığını düşünüp kendini üzmene engel olmak için ben nispetten önceye göre çok rahattım dene zor ama işe yarıyor

L La_vita Merhaba canım. Hepimiz 'canları Sağolsun' enayileriyiz desene hep o son 'insanlık bizde kalsın' hallerimizden böyleyiz. Anladığım kadarıyla olayı kendi içsel olarak affedici olarak kapatıp önümüzdeki maçlara ne bileyim hayat akışımıza bakmak ... Nasıl başarıyorsunuz Allah aşkına ? ben her güne 'neden ?' diye uyanıyorum resmen..

Anadolu yakasi nda en iyi kimlerdir falda biraz degisiklik olsun hep taksim olmazki

Anadolu yakasi nda en iyi kimlerdir falda biraz degisiklik olsun hep taksim olmazki
Anadolu yakasında Neval Hn vardı Göztepede bioenerji ile de ilgileniyordu. Kendisinin yorumlarını tek geçerim ama numarasını kaybettim bilen varsa özelden yazabilirse cok sevinirim.

Arkadaslar son bir buçuk ayda 8 tane falcıya gittim kadıkoy ve taksimde ve fala bir son verme kararı aldım.
Gittiğim falcılardan en cok Tuğba'yı ve asmin cafe Erayı begendim.
Cok soru soran falcıdan hiç hoşlanmıyorum, hoşlanan oldugunu da sanmıyorum, belki de o yuzden sevdim Tuğba'yı. Takır takır soyluyor ve soyledikleri de isabetliydi.
Asmin cafe eray da iyi diyebilirim, ben begendim.
Şimdilik bu kadar )

Asmin Eray i biraz anlatir misin..nasl uslubu enerjisi vb..asmin cafe hosuma gidiyor cok uyumlu bir enerji var orada

Anadolu yakasında Neval Hn vardı Göztepede bioenerji ile de ilgileniyordu. Kendisinin yorumlarını tek geçerim ama numarasını kaybettim bilen varsa özelden yazabilirse cok sevinirim.
Dedikleri cikti mi nasl bir kadin?

Diorissimo denen bir eski üyenin çok geniş bir fal analizi var eski sayfalarda . Bence şu ana kadar yapılmış en geniş analiz o yüzden kopyala yapıştır yaptım.

Esatpaşa Fatoş; 17 yıl önce ilk gittiğim falcıdır. Nescafe fincanına yarım Türk kahvesi yapar ve içtikten sonra telvesini tepsiye döker ve tepsiyi çevirerek şekiller çizer ve yorumlar. Genelde aşk bakar. Ama adam evli mi, başka kadın var mı, yakında ayrılık veya düşüncesi var mı çok iyi bilir.
Zeynep; Eskiden Bahariye Nostradamus’ta çalışan ve sonra caddebostan^da kendi cafesini açıp işlemeyince evinde bakan kişi. Durum tespitleri tamamen ruh halinize göredir. Kendine bir de Yaşam koçluğu gibi bir değer yüklemiş gülünesi insan. Sadece gelecekle ilgili bir dediği oldu benimle ilgili.
Belgin Kostak; 7 yıl önce daha izmir’de yaşarken şoförüyle İstanbul’a 2-3 günlüğüne gelirdi ve arabasında bakardı. O zamanlar 100 TL idi. Kağıda karalayarak bakardı. Durum tespitleri fena değildi ama gelecek yalan oldu. Nası böyle ünlendi anlamadım.
Su Karakuş; Osmanbey’de ofisinde Tarot bakar. Kişilik analizi ve şimdiki zaman iyi ancak gelecek ııhh.
Yeditepe Cüneyt; Evinde bakıyor kahveye ama cinleri var sanırım. Odada show yapıyor. Tüm erkek falcılar gibi acımasız. İşlem de yapıyor ama kelin ilacı olsa başına sürer.
Kartalkaya Orhan; Evinde bakıyor, acımasız. Durum tespiti iyi gelecek foss.
Selma Toprak; telde 1.5 saate yakın tarot bakıyor 100 TL idi 3 yıl önce. Şimdiyi iyi bilip gelecek çıkmayanlardan.
Mercan Seyhan; O da aynı Selma Toprak gibi.
Elmira; Pozitif ve durum tespitleri iyi ama gelecek yok maalesef.
Emine; TV ye çıktıktan sonra sapıttı. (Rüyanız hayrolsun) Taksim’de Osmanağa Camii sokağında kendi cafesi var. Ben kahve baktırırdım ama tarot ta bakar. Şimdiyi biraz biril ama gelecek foss.
Ali İhsan Bey; Eve gelip tarot bakmıştı. Lara tarotu. Çok iddialı idi (3 yıl önce) ama ne yazaık koca bir yalan oldu.
Yumurtacı Nazife; Suya yumurta kırarak bakıyor şimdiki zamanda iyi ama gelecek foss.
Demet Keleş; Eskiden Beyoğlu’nda cafesinde bakardır şimdi Alman hast. Orada imiş. Kahve içersiniz ama kahve bahanedir, yüzünüze bakar. Genelde olanı görür ama gelecekle ilgili sadece birkaç şey yaşadım ben. Çok negatiftir. Negatif yüklenmeye hazır olurn.
Kurtuluş’taki Münire; Çok yıllar önce baktırırdım tarot. Evinde bakardı. Koca bir yalan.
Şenesenevler Birnur Hanım; Evinde bakar kağıda karalayarak. Gelecek tamamen foss.
Sığınak cafe Niko; Genelde pek tutulmaz burada ama bana tespitleri çok isabetli olan falcılardan biridir. Gelecek yok ne yazık.
Sembol Nişantaşı; Fulya, Eskiden duru görüsü iyiyidi ama çalkantılı özel hayatı onu sekteye uğrattı. Artık göremiyor, bir de cafeyle çok kaprisli.
Sembol Nişantaşı Bahar; Şimdi orada değil. Tarotta güzel yorumları vardı ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Meryem; İlk falı muhteşemdir. Büyü var mı onu anlar. Yerine kadar söyler ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Hande; Şimdi İsviçre’de, evlendi. Kahveyi iyi yorumlardı. Şimdiki zamanı çok iyi bilirdi. Ve çok pozitifti.
Sembol Nişantaşı Özgür, Vasat
Gemi Cafe Dilek; Fal bakmaktan sıkılan falcılardan. Artık Nişantaşı’nda imiş ama dedikleri çıkmayanlardan.
Sembol Beşiktaş Nihal; Durum tespitleri oldukça iyidir ve yakın tarihlerle ilgili dediklerini yaşadığım çok olmuştur. Ve çok pozitif.
Sembol Beşiktaş Bora; Kendisini dışarı çağırıp baktırmıştık. Şimdiki zamanda iyi ama gelecek ne yazık foss.
Beylikdüzü Şıvga; Kendisi işlemcidir ama o bile koca yalan.
Ataköy Sevim Hanım; Evinde bakar annelerimiz baksa daha iyi.
Angel’s cafe Burcu; Kahve baktırırdım. Nabza göre şerbet verenlerden gelecek foss. Ama enerjisini ve güler yüzünü severim.
Angel’s Ayfer; İki kez tarot baktırdım ama kayda değer bulmadım.
Kadıköy Nil; Tarot öğrenip bakarım diye ortaya çıkanlardan. Ben de öğrensem en az onun kadar bakarım. Ne şimdi ne de gelecek.
Kırmızım Meliha; eskiden buradaydı tiki ve cini vardı. Büyü var mı bilirdi. Vasat.
Semra; Sanırım Kadıköy Cafeinn cafedeydi. Vasat bence.
Yusuf; Acıbadem Dörtyol’da bir cafede idi. Sanırım şimdi kendi yerini açmış oraya yakın yerde. Su bakardı bana 3 yıl önce 50 TL ye. Ama gelecek çıkmadı.
Aydın Hn; Kıbrıs’ta yaşar telde bakar kahveye. Durum tespitleri iyidir. Gelecek dediklerini yaşamışlığım da vardır. İşlemcidir.
Fenerbahçe Oya; Çok önceleri baktırmıştım. Hiç iz kalmamış.
Nazlı; Harbiye’de ofisinde iskambil bakar. Biraz kötümserliği vardır bakarken ama aslında kendi çok güleryüzlüdür. Ama gelecek ne yazık çıkmaz.
Yılmaz; Pangaltı’da ofisinde baktırdım 100 TL yakınlarda. Genelde kişilik haritası çıkartıp yol gösterici. Ama acımasız tüm adamlar gibi.
Dejavu Duygu; İsimden başka birşey bilmemişti. Fosss.
Dejavu Neşe; Nabza göre şerbetçilerden.
Didem Bakırköy; Tatlı ve naif. Durum biliyor ama sadece o.
Yeşilköy Esra; Durum tespitinde başarılı gelecek foss.
Yeşilköy Ukraynalı bir kadın; Evinde tarot bakıyor 100 TL. Anı bile bilemedi aman sakın.
Beyoğlu Kadınlar ve Melekler; Hepsi birbirinin aynı. E ne yapsınlar ekmek parası. Dilek ve pelin h aksız ün kazanmış.
Gül; Eski Bakırköy Purple cafede şimdi Yeşilköy’de imiş. İlk falında şok olurdunuz sonrası foss. Ne şimdi ne de gelecek. Haksız ün kazandı bana göre.
Pen cafe Yeter; 1 kez baktırmıştım. Şimdiyi biraz bilmişti gelecek foss.
Pilav cafe Biriz; Tam bir fiyasko idi. Şimdi sanırım Angel’s cafede imiş.
Damlalar Emre; Onun baktığı iskambil falını ben de bakıyorum. Bakamadı da ben yorumladım. Çok komik ve pahalı idi. Vermedim para falan.
Sembol Beyoğlu; Tarık da, Mehmet de ve diğerleri de hep aynı. Değmez.
Sembol Cadde; Serkan sadece isim bilir geris yalan.
İstanbul cafe Alper; İlk falı güzeldi ama sonra saçmaladı.
Sarmaşık Hasan; Tam bir şarlatan ve herkese babadan kalma büyü çıkartır.
Capris Tasula; O da şarlatanlardan. Kurşun döküp para almaya heveslidir.
Zerrin Hn. Kuyubaşı Narçil cafe; Tam bir fiyasko
Fican cafe Melis; Durum tespitleri oldukça iyi idi ama gelecek yalan.
Göztepe’de Neval; 50 TL ye baktı geçen yıl tarota. Ama şimdiki zaman bile atmasyondu. Değmez.
Saim Hoca Merkezefendi; Aslında falcı değil sadece kısmet açıcı dua yapıyor. Ben biraz yararını gördüm.
Bakırköy Lale; İncirli’de evinde bakmıştı birkaç kez. Çok kayda değer değil.
Gaziosmanpaşa Birsel; Çok acımasız konuşuyor. Bende dedikleri az biraz tutmuştu.
ELANİT; rahmetli. Dedikleri çok isabetliydi. Keşke yaşasaydı.
Kadıköy cafe Rea Sevgi; Çok önceleri baktırmıştım tarot bakardı. Gelecek foss.
Ezel İdealtepe; Tamamen foss
Neriman Uçurtma cafe; Çingene bir kadın ne kadar fal bakarsa o da o kaadr baktı işte.
Arzu Üsküdar; Eve gelmişti ama tam bir şarlatan. Büyü var deyip para almak istiyor. Kanmayın.
Suzy Etiler’de Sporiumda tarot baktı. Tam bir fiyasko.
Baran; Selenyum’a eve geldi. Kişilik ve durum analizleri iyi ama gelecek yok.
Semra Kiraz cafe; Buraya gelip tarot bakmıştı. Çoook fos.
Soğanlık Emine; Kendinden ne kadar eminse o kadar fiyasko.
Olgu; iskambile bakar kısa ve nettir. Çok soru soramazsın. Ama gelecek çıkmaz.
Seyhan hanım; Kadıköy’de bir cafede baktı 3 yıl önce ve tam bir fiyasko idi.
Sema hanım Dimo cafe; Çok vasat.
Toprak; Kadıköy’de bir cafede yaramaz.
Sevgi Kadıköy Cafe Rea; Şimdiki zamanı bile tam bilemedi gelecek foss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…