İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar selam,bugün istanbul cafeye gidip ahmet'e fal baktıracaktım.2gün için bütün randevuları doluymuş:)o kadar meşhur mu kızlar bu adam?:)sonra da fal işine ara verecektim.Çok şaşırdım valla

Kızlar, buraya haber vermek için girdim, uzun süredir girmiyordum.

Zehra ne dediyse çıktı. Eylül diye zaman vermişti, zamanı dahi tuttu. Yalnız kendisi Ankara'da, ama telefonla bakıyor.

Bir de Mehmet in dedikleri çıktı, ama kıyas yap derseniz Zehra daha iyi derim.. Mehmet istanbul'da.. Yıldızname bakıyor.

Fal da zehra, yıldızname de mehmet diye size öneri de bulunayım..

Yıldızname için Mehmet beyi önermişsiniz. Mehmet bey kimdir nedir nasıl ulaşırız ve tabi ücreti :) ?

Tesekkür ederiz bu analiz için, buna göre Symbol Nihal yakın gelecekte iyi.. denesem mi acaba?

Canim sen zehra ile mehmetin arkadasi misin?

aynen bende kaç falcıya gittim hepsi dönecek dedi .. ayhana gittim adam senin için hiç bişi yapmıoki dedi..kimi neyi nie bekliosun dedi...hayatına başka biri gircek daha konuşkan daha farklı dedi a,r,n harflerini verdi .. evet gerçektende öyle oldu .. hayatımda öyle biri var hoş hoşlanıomuyum hayır ama sevmek için kendime şans veriorum ..öteki halen aklımdamı evet ama onu beklemeye değermi hayır... ama ayhan bilio .. yada atıo tuttuo bilmiorum..

of burcum terazi yükselenim yay ama çok kötü bi dönem geçiriorum sanırım

Canim sen zehra ile mehmetin arkadasi misin?

ben mi? yani şurda birini övünce de hemen arkadaşı mısın muhabbeti dönüo ya hayret :)

mehmet in yüzünü görmedim, telde baktırıyorum..
zehranın yüzünü gördüm ama arkadaşı diil müşterisiyim..

şurda herkes falcı arıyo, falı çıktı diye gelip yorum yapınca arkadası mısın oluyo.. pes

Surekli ayni kisi ve arkadasini onerince bunu dusunuyor insan. Cete gibi bir nevi. Ankaradan sevimi de ekle istersen tavsiyene

Anda yanilma ihtimali olur mu?

Muptela Murat bana gelecekteki sevgilim diye bugunku sevdigim adamin tipini tarif etti.hatta boynundaki benine kadar...

bununla olmuyo bilesin dedi sonra ben asik olcagin kisiyi tarif ediyim bak dedi..tipini tarif etti ama ya bu tarifindeku kisi benim sevdigim adamla ayni kisi...yanilma payi olabilir mi tip meslek gibi seylerde kizlar ..

Valla oluyor Can'ım Damlalar Tuba bana 13 yıl önce ölen babam için kalbine dikkat etsin diyr tavsiyede bulunmuştu

Bence, tip-meslek gibi şeyler en temel seyler, bunları bile bilemiyorsa o falcı kötüdür.

Ben bahçelievler guis cafe de kuzey e baktırdım verdiği tarih tuttu fakat cafeden ayrılmış bir daha bulamadım halkalı daki nermin in telefonu adresi yok mu acil

La porte Ayhan hakkinda ne dusunuyorsunuz? Acikcasi cok da tatmin olamadim ben. Kotu bi sey demedi, direkt soyleyen biri mi? Cikan fallar var mi

kizlar selam,

dun La porte Ayhana gittim. cok begendim ben. kisiligimi, karsi tarafin kisiligini, isimi, ailemi, mevcut ve gecmis durumlari bildi. gelecekle ilgili de -bana gore- mantikli surecler soyledi. bekleyip gorecegim ve sizlerle paylasacagim. simdi konusu acilinca yazayim dedim.

kesinlikle denenmesi gereken biri. vesile oldugu icin ayrica B benbenben111 ve R riverarivera ya yorumlarindan dolayi tesekkur ediyorum. uzun zamandir doyurucu bir fal baktirmamistim.

bu arada kafede bakiyor ama ofis gibi ayri bir bolumde o nedenle cafe falcisi statusunde gormuyorum kendisini. o bolume gecerken biraz tirstim ama oldukca duzgun biri.

bilgilerinize..

La porte ayhan'a ben de gittim.Memnun kaldım özellikle kişilik yorumlaması filan çok iyi.Bana dedikleride doğruydu hiç öyle pembe tablo çizmedi.Fakat gelecekle ilgili söyledikleri herkese aynıymış burdan öğrendim.Yazanlar oldu.Eylül ayında yeni biriyle karşılaşacaksın isminin içinde r n k harfleri var neşeli eğlenceli komik biri.Bu kalıbı hemen herkese söylemiş.Sana neler dedi gelecekle ilgili merak ettim.Çok özel değilse yazabilir misin?Ama geri kalan her şey söyledikleri çok tutarlıydı.

Tatlm bn boğayım yükselenim terazi aşırı zor günler geçiriyorum gönül isi degil öf of yok mu bize müjde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…