Diorissimo denen bir eski üyenin çok geniş bir fal analizi var eski sayfalarda . Bence şu ana kadar yapılmış en geniş analiz o yüzden kopyala yapıştır yaptım.
Esatpaşa Fatoş; 17 yıl önce ilk gittiğim falcıdır. Nescafe fincanına yarım Türk kahvesi yapar ve içtikten sonra telvesini tepsiye döker ve tepsiyi çevirerek şekiller çizer ve yorumlar. Genelde aşk bakar. Ama adam evli mi, başka kadın var mı, yakında ayrılık veya düşüncesi var mı çok iyi bilir.
Zeynep; Eskiden Bahariye Nostradamus’ta çalışan ve sonra caddebostan^da kendi cafesini açıp işlemeyince evinde bakan kişi. Durum tespitleri tamamen ruh halinize göredir. Kendine bir de Yaşam koçluğu gibi bir değer yüklemiş gülünesi insan. Sadece gelecekle ilgili bir dediği oldu benimle ilgili.
Belgin Kostak; 7 yıl önce daha izmir’de yaşarken şoförüyle İstanbul’a 2-3 günlüğüne gelirdi ve arabasında bakardı. O zamanlar 100 TL idi. Kağıda karalayarak bakardı. Durum tespitleri fena değildi ama gelecek yalan oldu. Nası böyle ünlendi anlamadım.
Su Karakuş; Osmanbey’de ofisinde Tarot bakar. Kişilik analizi ve şimdiki zaman iyi ancak gelecek ııhh.
Yeditepe Cüneyt; Evinde bakıyor kahveye ama cinleri var sanırım. Odada show yapıyor. Tüm erkek falcılar gibi acımasız. İşlem de yapıyor ama kelin ilacı olsa başına sürer.
Kartalkaya Orhan; Evinde bakıyor, acımasız. Durum tespiti iyi gelecek foss.
Selma Toprak; telde 1.5 saate yakın tarot bakıyor 100 TL idi 3 yıl önce. Şimdiyi iyi bilip gelecek çıkmayanlardan.
Mercan Seyhan; O da aynı Selma Toprak gibi.
Elmira; Pozitif ve durum tespitleri iyi ama gelecek yok maalesef.
Emine; TV ye çıktıktan sonra sapıttı. (Rüyanız hayrolsun) Taksim’de Osmanağa Camii sokağında kendi cafesi var. Ben kahve baktırırdım ama tarot ta bakar. Şimdiyi biraz biril ama gelecek foss.
Ali İhsan Bey; Eve gelip tarot bakmıştı. Lara tarotu. Çok iddialı idi (3 yıl önce) ama ne yazaık koca bir yalan oldu.
Yumurtacı Nazife; Suya yumurta kırarak bakıyor şimdiki zamanda iyi ama gelecek foss.
Demet Keleş; Eskiden Beyoğlu’nda cafesinde bakardır şimdi Alman hast. Orada imiş. Kahve içersiniz ama kahve bahanedir, yüzünüze bakar. Genelde olanı görür ama gelecekle ilgili sadece birkaç şey yaşadım ben. Çok negatiftir. Negatif yüklenmeye hazır olurn.
Kurtuluş’taki Münire; Çok yıllar önce baktırırdım tarot. Evinde bakardı. Koca bir yalan.
Şenesenevler Birnur Hanım; Evinde bakar kağıda karalayarak. Gelecek tamamen foss.
Sığınak cafe Niko; Genelde pek tutulmaz burada ama bana tespitleri çok isabetli olan falcılardan biridir. Gelecek yok ne yazık.
Sembol Nişantaşı; Fulya, Eskiden duru görüsü iyiyidi ama çalkantılı özel hayatı onu sekteye uğrattı. Artık göremiyor, bir de cafeyle çok kaprisli.
Sembol Nişantaşı Bahar; Şimdi orada değil. Tarotta güzel yorumları vardı ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Meryem; İlk falı muhteşemdir. Büyü var mı onu anlar. Yerine kadar söyler ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Hande; Şimdi İsviçre’de, evlendi. Kahveyi iyi yorumlardı. Şimdiki zamanı çok iyi bilirdi. Ve çok pozitifti.
Sembol Nişantaşı Özgür, Vasat
Gemi Cafe Dilek; Fal bakmaktan sıkılan falcılardan. Artık Nişantaşı’nda imiş ama dedikleri çıkmayanlardan.
Sembol Beşiktaş Nihal; Durum tespitleri oldukça iyidir ve yakın tarihlerle ilgili dediklerini yaşadığım çok olmuştur. Ve çok pozitif.
Sembol Beşiktaş Bora; Kendisini dışarı çağırıp baktırmıştık. Şimdiki zamanda iyi ama gelecek ne yazık foss.
Beylikdüzü Şıvga; Kendisi işlemcidir ama o bile koca yalan.
Ataköy Sevim Hanım; Evinde bakar annelerimiz baksa daha iyi.
Angel’s cafe Burcu; Kahve baktırırdım. Nabza göre şerbet verenlerden gelecek foss. Ama enerjisini ve güler yüzünü severim.
Angel’s Ayfer; İki kez tarot baktırdım ama kayda değer bulmadım.
Kadıköy Nil; Tarot öğrenip bakarım diye ortaya çıkanlardan. Ben de öğrensem en az onun kadar bakarım. Ne şimdi ne de gelecek.
Kırmızım Meliha; eskiden buradaydı tiki ve cini vardı. Büyü var mı bilirdi. Vasat.
Semra; Sanırım Kadıköy Cafeinn cafedeydi. Vasat bence.
Yusuf; Acıbadem Dörtyol’da bir cafede idi. Sanırım şimdi kendi yerini açmış oraya yakın yerde. Su bakardı bana 3 yıl önce 50 TL ye. Ama gelecek çıkmadı.
Aydın Hn; Kıbrıs’ta yaşar telde bakar kahveye. Durum tespitleri iyidir. Gelecek dediklerini yaşamışlığım da vardır. İşlemcidir.
Fenerbahçe Oya; Çok önceleri baktırmıştım. Hiç iz kalmamış.
Nazlı; Harbiye’de ofisinde iskambil bakar. Biraz kötümserliği vardır bakarken ama aslında kendi çok güleryüzlüdür. Ama gelecek ne yazık çıkmaz.
Yılmaz; Pangaltı’da ofisinde baktırdım 100 TL yakınlarda. Genelde kişilik haritası çıkartıp yol gösterici. Ama acımasız tüm adamlar gibi.
Dejavu Duygu; İsimden başka birşey bilmemişti. Fosss.
Dejavu Neşe; Nabza göre şerbetçilerden.
Didem Bakırköy; Tatlı ve naif. Durum biliyor ama sadece o.
Yeşilköy Esra; Durum tespitinde başarılı gelecek foss.
Yeşilköy Ukraynalı bir kadın; Evinde tarot bakıyor 100 TL. Anı bile bilemedi aman sakın.
Beyoğlu Kadınlar ve Melekler; Hepsi birbirinin aynı. E ne yapsınlar ekmek parası. Dilek ve pelin h aksız ün kazanmış.
Gül; Eski Bakırköy Purple cafede şimdi Yeşilköy’de imiş. İlk falında şok olurdunuz sonrası foss. Ne şimdi ne de gelecek. Haksız ün kazandı bana göre.
Pen cafe Yeter; 1 kez baktırmıştım. Şimdiyi biraz bilmişti gelecek foss.
Pilav cafe Biriz; Tam bir fiyasko idi. Şimdi sanırım Angel’s cafede imiş.
Damlalar Emre; Onun baktığı iskambil falını ben de bakıyorum. Bakamadı da ben yorumladım. Çok komik ve pahalı idi. Vermedim para falan.
Sembol Beyoğlu; Tarık da, Mehmet de ve diğerleri de hep aynı. Değmez.
Sembol Cadde; Serkan sadece isim bilir geris yalan.
İstanbul cafe Alper; İlk falı güzeldi ama sonra saçmaladı.
Sarmaşık Hasan; Tam bir şarlatan ve herkese babadan kalma büyü çıkartır.
Capris Tasula; O da şarlatanlardan. Kurşun döküp para almaya heveslidir.
Zerrin Hn. Kuyubaşı Narçil cafe; Tam bir fiyasko
Fican cafe Melis; Durum tespitleri oldukça iyi idi ama gelecek yalan.
Göztepe’de Neval; 50 TL ye baktı geçen yıl tarota. Ama şimdiki zaman bile atmasyondu. Değmez.
Saim Hoca Merkezefendi; Aslında falcı değil sadece kısmet açıcı dua yapıyor. Ben biraz yararını gördüm.
Bakırköy Lale; İncirli’de evinde bakmıştı birkaç kez. Çok kayda değer değil.
Gaziosmanpaşa Birsel; Çok acımasız konuşuyor. Bende dedikleri az biraz tutmuştu.
ELANİT; rahmetli. Dedikleri çok isabetliydi. Keşke yaşasaydı.
Kadıköy cafe Rea Sevgi; Çok önceleri baktırmıştım tarot bakardı. Gelecek foss.
Ezel İdealtepe; Tamamen foss
Neriman Uçurtma cafe; Çingene bir kadın ne kadar fal bakarsa o da o kaadr baktı işte.
Arzu Üsküdar; Eve gelmişti ama tam bir şarlatan. Büyü var deyip para almak istiyor. Kanmayın.
Suzy Etiler’de Sporiumda tarot baktı. Tam bir fiyasko.
Baran; Selenyum’a eve geldi. Kişilik ve durum analizleri iyi ama gelecek yok.
Semra Kiraz cafe; Buraya gelip tarot bakmıştı. Çoook fos.
Soğanlık Emine; Kendinden ne kadar eminse o kadar fiyasko.
Olgu; iskambile bakar kısa ve nettir. Çok soru soramazsın. Ama gelecek çıkmaz.
Seyhan hanım; Kadıköy’de bir cafede baktı 3 yıl önce ve tam bir fiyasko idi.
Sema hanım Dimo cafe; Çok vasat.
Toprak; Kadıköy’de bir cafede yaramaz.
Sevgi Kadıköy Cafe Rea; Şimdiki zamanı bile tam bilemedi gelecek foss.
Tesekkür ederiz bu analiz için, buna göre Symbol Nihal yakın gelecekte iyi.. denesem mi acaba?Diorissimo denen bir eski üyenin çok geniş bir fal analizi var eski sayfalarda . Bence şu ana kadar yapılmış en geniş analiz o yüzden kopyala yapıştır yaptım.
Esatpaşa Fatoş; 17 yıl önce ilk gittiğim falcıdır. Nescafe fincanına yarım Türk kahvesi yapar ve içtikten sonra telvesini tepsiye döker ve tepsiyi çevirerek şekiller çizer ve yorumlar. Genelde aşk bakar. Ama adam evli mi, başka kadın var mı, yakında ayrılık veya düşüncesi var mı çok iyi bilir.
Zeynep; Eskiden Bahariye Nostradamus’ta çalışan ve sonra caddebostan^da kendi cafesini açıp işlemeyince evinde bakan kişi. Durum tespitleri tamamen ruh halinize göredir. Kendine bir de Yaşam koçluğu gibi bir değer yüklemiş gülünesi insan. Sadece gelecekle ilgili bir dediği oldu benimle ilgili.
Belgin Kostak; 7 yıl önce daha izmir’de yaşarken şoförüyle İstanbul’a 2-3 günlüğüne gelirdi ve arabasında bakardı. O zamanlar 100 TL idi. Kağıda karalayarak bakardı. Durum tespitleri fena değildi ama gelecek yalan oldu. Nası böyle ünlendi anlamadım.
Su Karakuş; Osmanbey’de ofisinde Tarot bakar. Kişilik analizi ve şimdiki zaman iyi ancak gelecek ııhh.
Yeditepe Cüneyt; Evinde bakıyor kahveye ama cinleri var sanırım. Odada show yapıyor. Tüm erkek falcılar gibi acımasız. İşlem de yapıyor ama kelin ilacı olsa başına sürer.
Kartalkaya Orhan; Evinde bakıyor, acımasız. Durum tespiti iyi gelecek foss.
Selma Toprak; telde 1.5 saate yakın tarot bakıyor 100 TL idi 3 yıl önce. Şimdiyi iyi bilip gelecek çıkmayanlardan.
Mercan Seyhan; O da aynı Selma Toprak gibi.
Elmira; Pozitif ve durum tespitleri iyi ama gelecek yok maalesef.
Emine; TV ye çıktıktan sonra sapıttı. (Rüyanız hayrolsun) Taksim’de Osmanağa Camii sokağında kendi cafesi var. Ben kahve baktırırdım ama tarot ta bakar. Şimdiyi biraz biril ama gelecek foss.
Ali İhsan Bey; Eve gelip tarot bakmıştı. Lara tarotu. Çok iddialı idi (3 yıl önce) ama ne yazaık koca bir yalan oldu.
Yumurtacı Nazife; Suya yumurta kırarak bakıyor şimdiki zamanda iyi ama gelecek foss.
Demet Keleş; Eskiden Beyoğlu’nda cafesinde bakardır şimdi Alman hast. Orada imiş. Kahve içersiniz ama kahve bahanedir, yüzünüze bakar. Genelde olanı görür ama gelecekle ilgili sadece birkaç şey yaşadım ben. Çok negatiftir. Negatif yüklenmeye hazır olurn.
Kurtuluş’taki Münire; Çok yıllar önce baktırırdım tarot. Evinde bakardı. Koca bir yalan.
Şenesenevler Birnur Hanım; Evinde bakar kağıda karalayarak. Gelecek tamamen foss.
Sığınak cafe Niko; Genelde pek tutulmaz burada ama bana tespitleri çok isabetli olan falcılardan biridir. Gelecek yok ne yazık.
Sembol Nişantaşı; Fulya, Eskiden duru görüsü iyiyidi ama çalkantılı özel hayatı onu sekteye uğrattı. Artık göremiyor, bir de cafeyle çok kaprisli.
Sembol Nişantaşı Bahar; Şimdi orada değil. Tarotta güzel yorumları vardı ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Meryem; İlk falı muhteşemdir. Büyü var mı onu anlar. Yerine kadar söyler ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Hande; Şimdi İsviçre’de, evlendi. Kahveyi iyi yorumlardı. Şimdiki zamanı çok iyi bilirdi. Ve çok pozitifti.
Sembol Nişantaşı Özgür, Vasat
Gemi Cafe Dilek; Fal bakmaktan sıkılan falcılardan. Artık Nişantaşı’nda imiş ama dedikleri çıkmayanlardan.
Sembol Beşiktaş Nihal; Durum tespitleri oldukça iyidir ve yakın tarihlerle ilgili dediklerini yaşadığım çok olmuştur. Ve çok pozitif.
Sembol Beşiktaş Bora; Kendisini dışarı çağırıp baktırmıştık. Şimdiki zamanda iyi ama gelecek ne yazık foss.
Beylikdüzü Şıvga; Kendisi işlemcidir ama o bile koca yalan.
Ataköy Sevim Hanım; Evinde bakar annelerimiz baksa daha iyi.
Angel’s cafe Burcu; Kahve baktırırdım. Nabza göre şerbet verenlerden gelecek foss. Ama enerjisini ve güler yüzünü severim.
Angel’s Ayfer; İki kez tarot baktırdım ama kayda değer bulmadım.
Kadıköy Nil; Tarot öğrenip bakarım diye ortaya çıkanlardan. Ben de öğrensem en az onun kadar bakarım. Ne şimdi ne de gelecek.
Kırmızım Meliha; eskiden buradaydı tiki ve cini vardı. Büyü var mı bilirdi. Vasat.
Semra; Sanırım Kadıköy Cafeinn cafedeydi. Vasat bence.
Yusuf; Acıbadem Dörtyol’da bir cafede idi. Sanırım şimdi kendi yerini açmış oraya yakın yerde. Su bakardı bana 3 yıl önce 50 TL ye. Ama gelecek çıkmadı.
Aydın Hn; Kıbrıs’ta yaşar telde bakar kahveye. Durum tespitleri iyidir. Gelecek dediklerini yaşamışlığım da vardır. İşlemcidir.
Fenerbahçe Oya; Çok önceleri baktırmıştım. Hiç iz kalmamış.
Nazlı; Harbiye’de ofisinde iskambil bakar. Biraz kötümserliği vardır bakarken ama aslında kendi çok güleryüzlüdür. Ama gelecek ne yazık çıkmaz.
Yılmaz; Pangaltı’da ofisinde baktırdım 100 TL yakınlarda. Genelde kişilik haritası çıkartıp yol gösterici. Ama acımasız tüm adamlar gibi.
Dejavu Duygu; İsimden başka birşey bilmemişti. Fosss.
Dejavu Neşe; Nabza göre şerbetçilerden.
Didem Bakırköy; Tatlı ve naif. Durum biliyor ama sadece o.
Yeşilköy Esra; Durum tespitinde başarılı gelecek foss.
Yeşilköy Ukraynalı bir kadın; Evinde tarot bakıyor 100 TL. Anı bile bilemedi aman sakın.
Beyoğlu Kadınlar ve Melekler; Hepsi birbirinin aynı. E ne yapsınlar ekmek parası. Dilek ve pelin h aksız ün kazanmış.
Gül; Eski Bakırköy Purple cafede şimdi Yeşilköy’de imiş. İlk falında şok olurdunuz sonrası foss. Ne şimdi ne de gelecek. Haksız ün kazandı bana göre.
Pen cafe Yeter; 1 kez baktırmıştım. Şimdiyi biraz bilmişti gelecek foss.
Pilav cafe Biriz; Tam bir fiyasko idi. Şimdi sanırım Angel’s cafede imiş.
Damlalar Emre; Onun baktığı iskambil falını ben de bakıyorum. Bakamadı da ben yorumladım. Çok komik ve pahalı idi. Vermedim para falan.
Sembol Beyoğlu; Tarık da, Mehmet de ve diğerleri de hep aynı. Değmez.
Sembol Cadde; Serkan sadece isim bilir geris yalan.
İstanbul cafe Alper; İlk falı güzeldi ama sonra saçmaladı.
Sarmaşık Hasan; Tam bir şarlatan ve herkese babadan kalma büyü çıkartır.
Capris Tasula; O da şarlatanlardan. Kurşun döküp para almaya heveslidir.
Zerrin Hn. Kuyubaşı Narçil cafe; Tam bir fiyasko
Fican cafe Melis; Durum tespitleri oldukça iyi idi ama gelecek yalan.
Göztepe’de Neval; 50 TL ye baktı geçen yıl tarota. Ama şimdiki zaman bile atmasyondu. Değmez.
Saim Hoca Merkezefendi; Aslında falcı değil sadece kısmet açıcı dua yapıyor. Ben biraz yararını gördüm.
Bakırköy Lale; İncirli’de evinde bakmıştı birkaç kez. Çok kayda değer değil.
Gaziosmanpaşa Birsel; Çok acımasız konuşuyor. Bende dedikleri az biraz tutmuştu.
ELANİT; rahmetli. Dedikleri çok isabetliydi. Keşke yaşasaydı.
Kadıköy cafe Rea Sevgi; Çok önceleri baktırmıştım tarot bakardı. Gelecek foss.
Ezel İdealtepe; Tamamen foss
Neriman Uçurtma cafe; Çingene bir kadın ne kadar fal bakarsa o da o kaadr baktı işte.
Arzu Üsküdar; Eve gelmişti ama tam bir şarlatan. Büyü var deyip para almak istiyor. Kanmayın.
Suzy Etiler’de Sporiumda tarot baktı. Tam bir fiyasko.
Baran; Selenyum’a eve geldi. Kişilik ve durum analizleri iyi ama gelecek yok.
Semra Kiraz cafe; Buraya gelip tarot bakmıştı. Çoook fos.
Soğanlık Emine; Kendinden ne kadar eminse o kadar fiyasko.
Olgu; iskambile bakar kısa ve nettir. Çok soru soramazsın. Ama gelecek çıkmaz.
Seyhan hanım; Kadıköy’de bir cafede baktı 3 yıl önce ve tam bir fiyasko idi.
Sema hanım Dimo cafe; Çok vasat.
Toprak; Kadıköy’de bir cafede yaramaz.
Sevgi Kadıköy Cafe Rea; Şimdiki zamanı bile tam bilemedi gelecek foss.
Canim sen zehra ile mehmetin arkadasi misin?Kızlar, buraya haber vermek için girdim, uzun süredir girmiyordum.
Zehra ne dediyse çıktı. Eylül diye zaman vermişti, zamanı dahi tuttu. Yalnız kendisi Ankara'da, ama telefonla bakıyor.
Bir de Mehmet in dedikleri çıktı, ama kıyas yap derseniz Zehra daha iyi derim.. Mehmet istanbul'da.. Yıldızname bakıyor.
Fal da zehra, yıldızname de mehmet diye size öneri de bulunayım..
aynen bende kaç falcıya gittim hepsi dönecek dedi .. ayhana gittim adam senin için hiç bişi yapmıoki dedi..kimi neyi nie bekliosun dedi...hayatına başka biri gircek daha konuşkan daha farklı dedi a,r,n harflerini verdi .. evet gerçektende öyle oldu .. hayatımda öyle biri var hoş hoşlanıomuyum hayır ama sevmek için kendime şans veriorum ..öteki halen aklımdamı evet ama onu beklemeye değermi hayır... ama ayhan bilio .. yada atıo tuttuo bilmiorum..bir de bana sor..artık gına gelmişti ha bugün ha yarın diyen bütün falcilardan. ..bi tek Ayhan. .ki tuhaftır çok sevmemedim kendisini. .ama artık o kadar yorulmuştüm ki...falın başında olayı tarif etti ve dedi ki...anlamıyorum neyi veya kimi bekliyorsun dedi hala..hırs mi yaptın nedir dedi..adam gitmiş hatta sehirdisinda.zayıf karakterli vsvs bi sürü doğru şeyi söyledi. ..ben öyle gelen bir adam görmüyorum dedi..o enerjide asla değil dedi..ve aynen öyle oldu...bu Ayhana çok sinir oldum başta ama onu tanımasaydım hala falcı falcı dolaşıp ..bekleyecekTimbi ihtimal gelir diye..çünkü hepsi öyle dedi ya..ah ah Allahtan akıllandım unuttum gitti çok şükür
of burcum terazi yükselenim yay ama çok kötü bi dönem geçiriorum sanırımKızlar gökyüzü çok hareketli:)jüpiter terazi burcuna geçiyor.En sevdiği yerlerden biridir.Terazi yay boğa burçları bilhassa çok olumlu etkilenecek.Aslında tüm burçlar için iyi.
Ve gökyüzü eskiyi bırakmamız gerektiğini söylüyor yeniye yer açmak için.
Özellikle terazi burçları 13 aylık harika bir döneme giriyor:)duyrulur:)
Canim sen zehra ile mehmetin arkadasi misin?
Surekli ayni kisi ve arkadasini onerince bunu dusunuyor insan. Cete gibi bir nevi. Ankaradan sevimi de ekle istersen tavsiyeneben mi? yani şurda birini övünce de hemen arkadaşı mısın muhabbeti dönüo ya hayret :)
mehmet in yüzünü görmedim, telde baktırıyorum..
zehranın yüzünü gördüm ama arkadaşı diil müşterisiyim..
şurda herkes falcı arıyo, falı çıktı diye gelip yorum yapınca arkadası mısın oluyo.. pes
Bence, tip-meslek gibi şeyler en temel seyler, bunları bile bilemiyorsa o falcı kötüdür.Anda yanilma ihtimali olur mu?
Muptela Murat bana gelecekteki sevgilim diye bugunku sevdigim adamin tipini tarif etti.hatta boynundaki benine kadar...
bununla olmuyo bilesin dedi sonra ben asik olcagin kisiyi tarif ediyim bak dedi..tipini tarif etti ama ya bu tarifindeku kisi benim sevdigim adamla ayni kisi...yanilma payi olabilir mi tip meslek gibi seylerde kizlar ..
La porte ayhan'a ben de gittim.Memnun kaldım özellikle kişilik yorumlaması filan çok iyi.Bana dedikleride doğruydu hiç öyle pembe tablo çizmedi.Fakat gelecekle ilgili söyledikleri herkese aynıymış burdan öğrendim.Yazanlar oldu.Eylül ayında yeni biriyle karşılaşacaksın isminin içinde r n k harfleri var neşeli eğlenceli komik biri.Bu kalıbı hemen herkese söylemiş.Sana neler dedi gelecekle ilgili merak ettim.Çok özel değilse yazabilir misin?Ama geri kalan her şey söyledikleri çok tutarlıydı.kizlar selam,
dun La porte Ayhana gittim. cok begendim ben. kisiligimi, karsi tarafin kisiligini, isimi, ailemi, mevcut ve gecmis durumlari bildi. gelecekle ilgili de -bana gore- mantikli surecler soyledi. bekleyip gorecegim ve sizlerle paylasacagim. simdi konusu acilinca yazayim dedim.
kesinlikle denenmesi gereken biri. vesile oldugu icin ayrica B benbenben111 ve R riverarivera ya yorumlarindan dolayi tesekkur ediyorum. uzun zamandir doyurucu bir fal baktirmamistim.
bu arada kafede bakiyor ama ofis gibi ayri bir bolumde o nedenle cafe falcisi statusunde gormuyorum kendisini. o bolume gecerken biraz tirstim ama oldukca duzgun biri.
bilgilerinize..
Tatlm bn boğayım yükselenim terazi aşırı zor günler geçiriyorum gönül isi degil öf of yok mu bize müjdeRica ederim canım ne demek:)ben de terazi burcuyum.biz çok çektik son 3-4 yıldır.o yüzden bu jüpiter bizim hakkımız:)yedirmeyiz:)
Şaka bir yana terazi ve koç zodyakın en şanssız 2 burcudur.Yani herkese kolay olan işler bize zor olur.Uzun bir aradan sonra(12 yıl) jüpiter terazi burcunda.Tabi napıcaz farkındalığımızı arttıracaz.Sosyal ortamlara girecez gözümüz kulağımız açık olacak.Sadece özel hayat için değil bu dediklerim.Her konuda.İş özel yaşam aile vs.Seyahat edicez bol bol:)aaa yok ya gidemem deme gideceksin:)
Jüpiter şans gezegenidir.Ayrıca terazi burcunu çok sever:)ve bütün burçlara olumlu etkisi olacak.
Şansın bol,yıldızın parlak olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?