Canim bana tamamen bana ozel konustu. Mevcut iliskim var onunla ilgili detaylari bildi. Yeni biri ve harfler yok bende. Gununde miydi bilmiyorum ama gercekten cok basariliydi. Ne pembeci ne negatif neyse o.La porte ayhan'a ben de gittim.Memnun kaldım özellikle kişilik yorumlaması filan çok iyi.Bana dedikleride doğruydu hiç öyle pembe tablo çizmedi.Fakat gelecekle ilgili söyledikleri herkese aynıymış burdan öğrendim.Yazanlar oldu.Eylül ayında yeni biriyle karşılaşacaksın isminin içinde r n k harfleri var neşeli eğlenceli komik biri.Bu kalıbı hemen herkese söylemiş.Sana neler dedi gelecekle ilgili merak ettim.Çok özel değilse yazabilir misin?Ama geri kalan her şey söyledikleri çok tutarlıydı.
Ben pek begenmemiştim Ayhan'ı. Bilemedi diyebilirim hatta.kizlar selam,
dun La porte Ayhana gittim. cok begendim ben. kisiligimi, karsi tarafin kisiligini, isimi, ailemi, mevcut ve gecmis durumlari bildi. gelecekle ilgili de -bana gore- mantikli surecler soyledi. bekleyip gorecegim ve sizlerle paylasacagim. simdi konusu acilinca yazayim dedim.
kesinlikle denenmesi gereken biri. vesile oldugu icin ayrica @benbenben111 ve R riverarivera ya yorumlarindan dolayi tesekkur ediyorum. uzun zamandir doyurucu bir fal baktirmamistim.
bu arada kafede bakiyor ama ofis gibi ayri bir bolumde o nedenle cafe falcisi statusunde gormuyorum kendisini. o bolume gecerken biraz tirstim ama oldukca duzgun biri.
bilgilerinize..
Simdiki zamani da mi bilemedi?Ben pek begenmemiştim Ayhan'ı. Bilemedi diyebilirim hatta.
Evet , örneğin eski erkek arkadasımla farklı sehirlerde olduğumuzu ve çok fazla birbirimizi görememiş olduğumuzu söylemişti ki böyle bir sey yok, ikimizde istanbul'da yasıyoruz ve oldukça sık görüşüyorduk -hatta belki bu yuzden yıprandı ilişkimiz surekli burun buruna olmaktan- ,Simdiki zamani da mi bilemedi?
Bence, tip-meslek gibi şeyler en temel seyler, bunları bile bilemiyorsa o falcı kötüdür.
Valla baya bilememis ne diyeyim..bana hic hatali bir sey soylemedigi gibi buradaki yorumlar gibi de degildi.Evet , örneğin eski erkek arkadasımla farklı sehirlerde olduğumuzu ve çok fazla birbirimizi görememiş olduğumuzu söylemişti ki böyle bir sey yok, ikimizde istanbul'da yasıyoruz ve oldukça sık görüşüyorduk -hatta belki bu yuzden yıprandı ilişkimiz surekli burun buruna olmaktan- ,
bir diğer aklıma gelen örnek; evlenmiş boşanmış bir adamın benimle görüşmek istediğini,dikkatli olmamı , onunla görüşmememi söyledi . Böyle biri kesinlikle yok , hatta benim etrafımda boşanmış tek bir adam bile yok tanıdığım
Bağdat caddesinde nerede hangi cafede bakılıyormuş?kızlar bagdat caddesinde ebced falı bakılıyomus..duydunuz mu hiç
galiba apt. daire cnm magnumun oldugu yer..ark.ımın ark.ı gitmiş te detayları ogrenemedimBağdat caddesinde nerede hangi cafede bakılıyormuş?
Anladım yerini.Bilgi alırsan paylaş hayatım.Memnun kalmış mı giden kişi?galiba apt. daire cnm magnumun oldugu yer..ark.ımın ark.ı gitmiş te detayları ogrenemedim
kalmıs ama bilirsin genelde an gecmis cıkarda gelecek cıkmaz :)Anladım yerini.Bilgi alırsan paylaş hayatım.Memnun kalmış mı giden kişi?
Ben baktırmıştım ebced hesabına hiçbiri çıkmadı.
Halkalı Nermine defalarca gittim ama söylediklerinin hiç biri çıkmadı,nokta atışları yok,faldada tarotdada akıcı deil ama yine tercih senin tabiki:)Ben bahçelievler guis cafe de kuzey e baktırdım verdiği tarih tuttu fakat cafeden ayrılmış bir daha bulamadım halkalı daki nermin in telefonu adresi yok mu acil
Bu kuzey böyle genç esmer birisi mi bugün beşiktaşta kuzey diye birine baktırttım çünküBen bahçelievler guis cafe de kuzey e baktırdım verdiği tarih tuttu fakat cafeden ayrılmış bir daha bulamadım halkalı daki nermin in telefonu adresi yok mu acil
cafe benim mi cafenin adı biri daha baktırmıştı burdan çok beğenmiş sen de beğendin mi? Gitmeyi düşünüyorum bu ara.Bu kuzey böyle genç esmer birisi mi bugün beşiktaşta kuzey diye birine baktırttım çünkü
Ya dediği şeylerden yanlış yoktu, analizleri, verdiği harfler tarifleri enerjisi iyiydi gayet ama geleceği sanki biraz pembe. Ben açıkçası çok uzun vade söyleyen falcıları beğenmiyorum eski erkek arkadaşımla evleneceğimi söyledi mesela, biraz pembeci yani.cafe benim mi cafenin adı biri daha baktırmıştı burdan çok beğenmiş sen de beğendin mi? Gitmeyi düşünüyorum bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?