İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim bana tamamen bana ozel konustu. Mevcut iliskim var onunla ilgili detaylari bildi. Yeni biri ve harfler yok bende. Gununde miydi bilmiyorum ama gercekten cok basariliydi. Ne pembeci ne negatif neyse o.

Ben pek begenmemiştim Ayhan'ı. Bilemedi diyebilirim hatta.

Simdiki zamani da mi bilemedi?
Evet , örneğin eski erkek arkadasımla farklı sehirlerde olduğumuzu ve çok fazla birbirimizi görememiş olduğumuzu söylemişti ki böyle bir sey yok, ikimizde istanbul'da yasıyoruz ve oldukça sık görüşüyorduk -hatta belki bu yuzden yıprandı ilişkimiz surekli burun buruna olmaktan- ,
bir diğer aklıma gelen örnek; evlenmiş boşanmış bir adamın benimle görüşmek istediğini,dikkatli olmamı , onunla görüşmememi söyledi . Böyle biri kesinlikle yok , hatta benim etrafımda boşanmış tek bir adam bile yok tanıdığım

Bence, tip-meslek gibi şeyler en temel seyler, bunları bile bilemiyorsa o falcı kötüdür.

Dimi yani..ama o gelecekteki adami tarif etti...resimini gostereyimmi dedim yok dedi bu olmayacak ben sana gordugumu tarif edeyim dedi suankinin tipini tarif etti..yada tesaduftur bilemedim..

Şimdiki zamani bilemeyen iki falcinin gelecekte dedikleri bna cikmisti boylede bir durum var kizlar...ilginc olan ikisininde sen gecmiste yuzuk attin mi demesiydi..imam ve ozgur..cinleri olanlr arada gecmisle gelecegi karistiriyorlar boyle bir durummu acaba diyorum cunku bikez basima geldi..

Valla baya bilememis ne diyeyim..bana hic hatali bir sey soylemedigi gibi buradaki yorumlar gibi de degildi.

Taksim kapriss'ten roza'ya giden var mı yakın zamanda?
Çıkıyor mu falları?
Ben pek ihtimal vermedim ama dediklerine.

Arkadaşlar ben melekler kahvesi emreye gidecektim karar verdim Vs araştırdım bir arkadaş bana verdiği tarih çıktı dedi. 4 kişi randevu aldık gidicez. Ama ben geç kaldım en az yarım saat önce orda olman gerekiyormuş aramızdan bir arkadaş birinden duymuş masalar dinleniyor diye ben ihtimal vermedim. Ben geç kaldım gelmesin randevu iptal demişler 3 arkadaşım masaya oturdukları an kurmak isimler ve kişilerle ilgili muhabbet etmeye başlamış bile garsonlar hep etrafta dolaşıyordu diyorlar. İçeri girmişler baktırmışlar masa da söyledikleri isimler ve konuştukları olaylar üzerinden resmen falı döndürmüş. Dikkatli olun ben kime baktırsam artık masada hiç konuşmuuorum beklerken. Adamlar teşkilat kurmuş masa dinleyerek kandırıyorlar. ve randevu aslında bu yüzden ben erken gitmiyorum masada ne konuşcam duyamıcaklar risk almıyor senşn randevu iptal diyo bana

Arkadaşlar birinin benim hakkımdaki düşüncelerini öğrenmek istiyorum kimi önerirsiniz yarın kime gideyim

Ben bahçelievler guis cafe de kuzey e baktırdım verdiği tarih tuttu fakat cafeden ayrılmış bir daha bulamadım halkalı daki nermin in telefonu adresi yok mu acil
Halkalı Nermine defalarca gittim ama söylediklerinin hiç biri çıkmadı,nokta atışları yok,faldada tarotdada akıcı deil ama yine tercih senin tabiki:)

Ben bahçelievler guis cafe de kuzey e baktırdım verdiği tarih tuttu fakat cafeden ayrılmış bir daha bulamadım halkalı daki nermin in telefonu adresi yok mu acil
Bu kuzey böyle genç esmer birisi mi bugün beşiktaşta kuzey diye birine baktırttım çünkü

cafe benim mi cafenin adı biri daha baktırmıştı burdan çok beğenmiş sen de beğendin mi? Gitmeyi düşünüyorum bu ara.
Ya dediği şeylerden yanlış yoktu, analizleri, verdiği harfler tarifleri enerjisi iyiydi gayet ama geleceği sanki biraz pembe. Ben açıkçası çok uzun vade söyleyen falcıları beğenmiyorum eski erkek arkadaşımla evleneceğimi söyledi mesela, biraz pembeci yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…