İstanbul'da Fal - Falcılar

pembe tablo çizenlere baktırınca da umutlandırıyor insan kendini gereksiz yere.

o çok pozitif bir kadın. bende dedikleri çıktı genel olarak ama tarihleri gecikmeli oldu sadece. pembeci de değil aslında yani kötü bir şey görse onu da söylüyor.
Ben son bir fal baktirip bir sure ara vermek istiyorum da, Ayhan ya da Hande diye dusundum. Ayhan'a baktirdiniz mi?

Ben son bir fal baktirip bir sure ara vermek istiyorum da, Ayhan ya da Hande diye dusundum. Ayhan'a baktirdiniz mi?
Evet ayhana birkaç sene önce baktırmıştım ama tavrını fazla beğenmemiştim birdaha da gitmedim o yüzden. tam olarak çıkmadı bir de dediği. eşimle sevgili olduğumuz sıralarda ayrıydık gittiğimde başkası olacak onla barışma yok demişti ama barıştık ve evlendik. hande de barışacaksınız ve evleneceksiniz demişti. handenin pembe tablocu olduğunu düşünmüştüm hatta o sıralarda.
senin var mı fal baktırıp memnun kaldığın biri?

Ayhana baktırdım bugün bence gitmeyin . Beğenenenler nası beğenmiş ben şok. Sadece bi kişi yazmıştı aynı şeyleri söylüyor diye. Ekimde tanışcaksın r n k harfi. Neşeli komik biri . Herkese aynı şey söylemek cesareti nedir ya. 50 tl bide

Ya uzuldum simdi..bana gercekten bilmisti harfsiz ve yeni biri vs demeden mevcutu en iyi anlatandi uzun zamandir. Tavsiye etmemek gerek sanirim

Ben gittiğimde bir de bekletti beni yanımda telefonla konuştu rahat rahat.

Ben taksim melekler emreyi begeniyorum. Soyle ki dedigi tarihler dedigi olaylar cikti ama dedigi gibi barisma olmadi ama ben begeniyorum yine de.

Ben taksim melekler emreyi begeniyorum. Soyle ki dedigi tarihler dedigi olaylar cikti ama dedigi gibi barisma olmadi ama ben begeniyorum yine de.
hem belli olmaz belki barışırsınız da dediği tarihten daha sonra olur. handede de öyle olmuştu çünkü bana.

Kızlar, tek bir baktırma hakkınız olsa Hande mi ? Nihal mi ?
Bu arada belki kızacaksınız bana ama Emre bana pespembe bir tablo çizdi, bana pek olası gelmedi , o yuzden cok da beğenemedim. Tip, harfler konusunda iyiydi ama.

Son düzenleme:
Kızlar şimdi bir şey sorcam bu Ankara da falcı Gül var Mış benim arkadaş yıllar önce baktırmış numarasını verdi 70 dedi ona sınavı kazanıp 9 ay sonra işe başlayacaksın falan demiş kız yok inanmış ama çıkmış o baktırdığında 60 tl miymiş hiç baktıran oldu mu acaba telden baktırsam değer mi ne dersiniz

Numarasını verir misiniz bana özelden gül ün? Ona seneler önce ben baktırmıştım ve gercekten ankaradaki ilk 5 falcının içine girer bence, ama sonra numarasını kaybettim ve ulaşamadım..
Su bakıyor dimi? Arkadasınız ne dedi? Beğenmiş mi? Özelden gönderir misiniz numarasını bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…